amazing

Hei alle sammen! Åh, jeg er så glad i dag.. våknet opp med et smil om munnen, siden jeg bare blir bedre og bedre i munnen. Jeg har til og med klart å spise en pannekake i dag, haha!

Dere får meg virkelig til å smile når dere gir meg så mange kommentarer og komplimenter, dere er så utrolig søte. Alle sammen. Hyggelig at dere likte antrekket mitt, jeg skal bli flinkere til å legge ut slikt! Det var også gøy å se så mange kommentarer, håper dere fortsetter slik! Det varmer. Og…..haha, dere er så søte. Jeg har faktisk ikke klippet håret, det er bare satt opp på de siste bildene!

64

Nå skal jeg dra og ta sol, noe som ikke har blitt gjort siden sommerferien. Brunfarge betyr ikke så veldig mye lenger, men det hadde vært greit med litt farge til jul, eller hva? Også skal jeg prøve å ta en kaffe på Kanel, savnet er for stort nå..OGSÅ skal jeg kjøpe verdens fineste jakke, forhåpentligvis. Jeg har ikke prøvd den enda, men jeg håper at den passer og at den er like fin som den ser ut langt ifra. Men da må jeg løpe, vi snakkes senere!

…forresten, i kveld eller i morgen kommer svarene fra ernæringsworkshopen, og svar på spørsmål dere har lagt igjen på kommentarfeltene. Er det ikke like greit at jeg samler dem opp sånn? 🙂

17 kommentarer

Siste innlegg