julebord

På Fredag måtte vi være ti timer på skolen for å gjøre i stand til julebordet, og det gikk mye bedre enn jeg hadde trodd. Jeg var servitør i tillegg, så jeg hadde en god del å tenke på. Dere har spurt om bilder, så jeg legger ut noen få jeg tok gjennom hele kvelden. Maten var utrolig god og det var bra stemning, det var også veldig hyggelig å se lærerene kose seg.

Da jeg skulle sjenke i drikke til bordet mitt, spurte hun ene "Nora, er det du som er Nora Alba?"….en elev i klassen hennes hadde holdt foredrag om meg og blogging, og de fant plutselig ut at jeg var "kjendis" og at jeg levde et dobbeltliv. Det er jo hyggelig, men jeg ble passe flau siden alle andre hørte det. Nora Alba, hvem er det, liksom?

Håper dere liker bildene:
14
11
9
10
12
8
15

…. håper dere fikk et lite innblikk 🙂 Hvis dere vil ha fler bilder fra restaurant-og matfag eller lurer på noe, så er det bare å si ifra!

11 kommentarer
  1. Så fine bilder, maten så utrolig god ut! 🙂 hehe, jeg har også holdt foredrag om deg. Eller foredrag og foredrag.. Vi fikk en oppgave om å velge en hjemmeside og fortelle om den, dette var i norsken, og siden jeg er så ofte inn på bloggen din og elsker den, så valgte jeg like så godt den 🙂 Fikk skryt av lærern! hehe

  2. Skal på julebord med jobben snart selv og jeg tror det blir ganske vellyket for jeg jobber med en herlig gjeng. Håper bare vi får servert slik mat, spesielt den ostekaka! Den frista sykt nå:P Vil gjerne har fler innlegg og bilder fra slike mat/restaurant ting, men også bilder av deg! 😀 Du er så uffattelig fotogen og tar så spennende bilder i motsetning fra resten av bloggerne som kun har “bildeavmegselvispeilet”-bilder:P

  3. Eg går også restaurant og matfag. Siste året nå, skal ut i lære i sommer. Hvor skal du begynne i lære? Hadde dere ungdomsbedrift ? 🙂 Fine bilder!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg