skoleball

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem, og jeg skal straks ut igjen. Handle litt julegaver og slikt. Kvelden i går var lang, og jeg hygget meg utrolig mye. Det var mange folk, bra musikk og kjempegod stemning! Bortsett fra en kjerring som stod bak øldisken og sa "du er IKKE 18 år!! HUN ER IKKE 18 ÅR!"…ok, jeg tror jeg vet det godt selv. Jævla rasshøl. Hater sånne jenter, de er så….ekle, for det første kjøpte jeg aldri øl, og for det andre så hadde jeg lov til å være der av vaktene, så det ble vel 1-0 til meg uansett.

Det kom mange kjente, og mange har jeg ikke sett på flere år! En del jenter jeg kjenner fra Ski var på dugnad for russebussen sin der, så jeg hadde ihvertfall noen å snakke med 🙂 Det var ihvertfall veldig gøy, og jeg kunne ønske at skolen min også hadde slike ting..

40
38
42
41
39
Kjole fra Gina Tricot, 299,-
43

…jeg sov ikke stort i natt, så det var deilig å komme seg hjem og slappe ordentlig av! Nå skal jeg kle på meg og dra til Sandvika for å se på julegaver, ta en kaffe og kanskje…..ta sol? Jeg er forresten SKIKKELIG dårlig, jeg nyser og hoster, jeg er virkelig redd for svineinfluensa. Da dør jeg. Snakkes i kveld 🙂

22 kommentarer
  1. Kunne du ikke lagd et innlegg om den naturlige hårfarge greia? som du hadde om for lenge siden

  2. hello!
   jeg leser bloggen din hele tiden,den er kjempe bra:D
   var lille caroline der?

  3. Folk reagerer på at du ikke er 18 fordi de kan miste skjenkebevilligen. Dette er faktisk ganske alvorlig, økonomisk sett.. Du er under 18, da har du i utangspunktet ikke noen rett å stå med baren, selv om vaktene har gitt deg lov. Vaktene har ingenting de skulle ha sagt i henhold til alkohol- og skjenkeloven.

  4. jenny: ja, jeg har ikke sagt at jeg drakk heller? hvis jeg ikke hadde fått lov til å være der, hadde vel vakten kastet meg ut i stedet for å spørre om det var jeg som fikk være der? 🙂

  5. Bortsett fra en kjerring som stod bak øldisken og sa “du er IKKE 18 år!! HUN ER IKKE 18 ÅR!”…ok, jeg tror jeg vet det godt selv. Jævla rasshøl. Hater sånne jenter, de er så….ekle
   vær glad du i det hele tatt fikk være med på middagen, og at du fikk være i 2.etasje i det hele tatt!!!

  6. jenny: det er det liksom du som bestemmer?:) jeg er glad jeg, hadde det helt supert! men det var en liten ting som plaget meg…..en jente som er født et halvt år senere enn meg, og som tror hun er voksen og kul som står og selger øl for mennesker på hennes egen alder. Og som vet hvem jeg er, og PRØVER å få meg kastet ut.

   Som sagt, jeg var der ikke for å drikke, og jeg stod i øldisken for å vente på kjærsten min. Hadde jeg kjøpt øl hadde det vært noe helt annet. Skjønner greia med å sladre, men når jeg sier at jeg har snakket med eieren og at jeg fikk lov, og til og med fikk lov til å drikke, så er det vel ok for denne jenta?:)

  7. haha, tro hva du vil. jeg mener at du leker jævelig diva når du skrive: “OMG lehom, hun jenten var sykt rasshøl, bla bla bla”! men ikke innbil deg noe.
   lev vell

  8. Herregud, hun har jo ikke sagt noe rart på dette inlegget da. Det er så patetisk å måtte slenge dritt til hver eneste ting en annet gjør. Ja, jenter som tror de er eldre og leker gerne er irriterende men jeg synes ikke Nora Alba er sånn i det hele tatt. Hun var jo med på ballet fordi kjæresten hennes var der og det er jo en grunn til at hun var i 2. etasje da? Du som slenger dritt kan skaffe deg en liv og ikke bry deg om hva andre skriver. Det angår ikke deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg