ulrikke lund og butikken hennes

Okei…jeg føler meg veldig slem som legger dette ut på min personlige blogg. Om det ødelegger for Ulrikke Lund vet jeg ikke, og jeg vet heller ikke om jeg bare har missforstått alt sammen..

Jeg handler mye på nettet, og jeg titter rundt nesten hver eneste dag. For noen dager siden var jeg inne på noen sider jeg fant, og jeg så noe som jeg trodde jeg hadde sett et annet sted. Jo, jeg hadde sett den samme kjolen på Ulrikke sin nettside. Hun har jo åpnet en motebutikk på nett, som hun kaller fashionlove, og jeg må ærlig innrømme at jeg verken leser bloggen hennes eller setter meg inn i det hun skriver, så om jeg bare driter meg ut nå, det vet jeg rett og slett ikke..

Jeg kommer altså over kjolene hennes mens jeg selv er på jakt etter kjoler, og her har jeg noen linker som viser likheten. Trykk på linkene for å se.

1.
På Wholesale-dress.netPå Ulrikke sin nettside.
2.
På Wholesale-dress.netPå Ulrikke sin nettside.
3.
På Wholesale-dress.netPå Ulrikke sin nettside

Prisforskjellene er helt utrolige, jeg ble helt sjokkert da jeg så dette. Hun selger jo disse kjolene for fire-fem ganger så mye som originalprisen!

Og dersom hun ikke har bestilt Bow Peacock kjolen derfra, så har hun bestilt den herfra. Selgeren er fra Kina og er muligens samme selger som presentert på Wholesale dresses og selger i størst grad pels, noe hun er så forferdelig imot. Jeg sier ikke at hun ikke er imot pels, og det er flott at hun står for det.. Men når man skal kjøpe og selge over nettet, burde man ikke søke opp litt mer, før man bare setter igang? Da jeg sa ifra om dette på et innlegg så slettet hun innlegget og når jeg prøvde en gang til, kom denne meldingen opp på skjermen min:

Hun har altså markert min IP som spam….og HVORFOR? Jo, fordi jeg syns det er GRISKT å selge kjoler som koster 500 kr til 3000 og skrev det til henne! Kanskje lagt merke til at nå skal hun godkjenne alle kommentarer? Dette er tydeligvis et ømt punkt.

Kjære Ulrikke. Jeg mener ikke å ødelegge for deg på noen som helst måte, og dette var ikke ment som et ekkelt innlegg for noen. Men når man oppdager slikt, er det viktig å si ifra. I følge bloggen til Ulrikke har det vært et stort salg på nettbutikken hennes fashionlove, bare tenk så mange som har blitt lurt om det jeg har skrevet virkelig stemmer.. Det eneste jeg vil frem til er, til dere som har kjøpt noe herfra, å sjekke opp det hun har solgt i salgsbloggen sin mot det det koster nypris, hun selger det for over nypris. Brukte ting.

Jeg bare venter på at jeg får en sur kommentar, eller et frekt innlegg tilbake. Jeg håper dere skjønner at dette var seriøst ment, ikke for å plage eller ødelegge. Kan godt hende at jeg tar feil…Men det virker litt…rart! Er dere ikke enige? Jeg skjønner greia med å tjene penger på bloggen sin og alt det tullet der, men å lure mennesker for så mye penger er vel litt drøyt. Særlig når hun er nærmere 20, og leserne hennes kan være jenter fra alt mellom 10 og 30. Gud, jeg blir flau på hennes vegne.

285 kommentarer
  1. Helt enig med deg! Man kan finne de der klærne på ebay til en liten penge, det er jo
   lureri det hun driver med. Og det at hun forhindrer deg i å opplyse om dette er jo bare
   utrolig.
   Det norske folk må bli bedre på å sjekke opp saker og ting før man bare kjøper og
   stoler blindt på alt og alle.

  2. Sykt teit å skulle tjene så mye på noe som er så billig i utgangspunktet. Da bruker man ikke fantasien så veldig mye akkurat. Bra du lagde et innlegg om det. Jeg skal iallefall IKKE shoppe på siden til Ulerikke. Takk 🙂

  3. det at hun sletter kommentaren din, og at hun ikke gir deg noen respons vil jeg si er noe lignende en innrømmelse. hun har tydeligvis ikke noe tilbake svaar. dette hadde det vært moro å gå til tv2 hjelper deg med :p
   på de linkene så er det jo akkurat samme kjolene, dette er jo rett og slett patetisk.

  4. utrolig bra at du tar opp dette, men det eneste jeg kan komme på som gjør at hun setter opp prisen er pga. tollavgift (25%). men altså…. om kjolen koster 500 kr på nettstedet så selger du den ikke for 3000 kr. det er litt drøyt

  5. Dette var et bra innlegg og bra research!
   Stå på 🙂
   Haha, jeg blir satt ut av å lese dette!
   Håper virkelig kjøperne sier i fra til Ulrikke.
   Dette er jo svindleri.

  6. Hei! Jeg tenkte å legge igjen en kommentar selv. Grunnen til at vi har mye av
   de samme klærne er at de selges av samma hovedselger. Har du ikke merket at ofte
   har topshop og Gina Tricot de samme klærne eller smykkene? Det er minst 40
   forskjellige butikker i utlandet som har samme konsept. Blandt annet en av de største butikkene i Sverige http://chicy.se/shop/.
   Det er grunnen. Prisen er pga. at varene er utrolig beskattet gjennom mva osv. (ikke
   noe vi kan kontrollere) frakt, butikkdrift, osv. Mange utgifter. Håper dette er rettet opp i nå, og
   at du vil vurdere å rette opp i dette innlegget.

  7. Ulrikke Lund: Hvorfor tror du at jenter vil kjøpe av deg for 3000 når du kan kjøpe lik til 500? Det gir ingen mening…og når du sletter kommentaren min, beviser det jo ganske mye.

  8. Det er vanlig å selge varer for en dyrere pris en det man kjøper det for når man
   driver en butikk. Poenget er jo at man skal tjene noe og i tillegg er det utgifter som skal dekkes. Så det blir litt teit å si at det er svindleri. Men det var jo generelt et bra innlegg da.

  9. Nora vi har ikke de kjolene mer fordi det ikke lønte seg å selge de. Vår innkjøpspris var ikke 500 kr.
   Men jeg skjønner hvor du kommer fra med tanke på informasjonen du har, og
   innfallsvinkelen. Jeg har skrevet om dette på bloggen så alle kan skjønne det:)

  10. Og forresten så er det veldig vanelig å kjøpe inn i klesbutikk for 500 kr og selge for f.eks 2500, eller mer, det vet jeg fordi jeg har jobbet i en:) Dette er pga. høye utgifter.

  11. Dette var et veldig godt innlegg, og du har mange gode argumenter. Jeg har selv lest bloggen hennes lenge, men har aldri reagert på noen av de tingene noe som er mest på grunn av at jeg ikke har vært interessert i den delen av livet hennes. Det jeg har reagert på er holdningene mot overvektige kvinner.

  12. Utrolig bra gjort, Nora! Du skriver bra og har gjort en bra research. Bra at noen har mot til å sette ord på det, og at Ulrikke sletter kommentaren din og sperrer IP-adressen din, sier vel mer enn nok!
   Stå på 🙂

  13. Oh, spennende innlegg med bra research! Håper du går lengre med dette for så vidt jeg kan se, har du helt rett. Ingen skal behøve å betale mer for ett plagg enn nødvendig!

  14. Så.. voksent av henne å slette kommentaren din da. Jeg kommenterte om orddelingsfeil på bloggen hennes, og fikk senere samme dag en anonym kommentar som rakket ned ppå at jeg hadde skrevet o i stedet for å i et ord. Ba meg om å se på mine egne skrivefeil (for jeg har så utrolig mange..?) før jeg så ned på andres. Vet ikke om det var fra Ulrikke, men tipper deet, og der kan man jo se hvor voksen hun er 😉
   Synes dette innlegget var bra, og bra noen sier fra til henne. Så kjolene selv, og tenkte “aldri i livet om jeg kjøper noe så dyrt”.. Særlig ikke når det finnes NESTEN identiske kjoler og identiske kjoler på markedet 🙂

  15. Oj, dette var sjokkerende, mistet nesten litt respekten for Ulrikke nå.. Håper HUN retter opp i SIN feil, for du har ingen grunn til å rette opp i dette som hun har skrevet til deg 🙂

  16. Gud som hun har dommet seg ut. Tusentakk Nora for at du fant ut dette, du har helt rett!
   Jeg kommer iallefall ikke til å handle hos henne. er jo svindel hun driver med!!! Huff..

  17. Ulrikke? Rette opp i dette innlegget? Du er ikke den skarpeste kniven i skuffen du, da innrømmer du at det hun sier er “feil” og at hun må rette opp i det? Hvis det er som du sier at det blir dryrere pga noe shit, så bør du opplyse om dette til leserne som du “er så glad i” og ikke prøve å lure dem ved å selge mye dyrere klær? du snakker om top shop og gina tricot med samme klær, som feks bikbok og cubus da, de har SAMME priser og! kansje det må være dyrere men da er det bare driti ut å slette komentarer haha.
   Takk for at du postet dette Nora, for da kan jeg spare noen kroner på å kjøpe kjoler andre steder som er like, bare en mobil billigere 🙂

  18. Leste innspillet til UlrikkeLund her. Det er greit at det er mye i frakt og mva i dette landet her, men så mye er det vel ikke?! Det kan jo ikke doble seg så mange ganger! Jeg vet at USA ofte har halv pris av det vi har her i Norge. Ta UGG for eks, de kan koste 2000 i Norge, mens i USA koster de 600. Men at en kjole kan koste 500 i USA og 3000 i Norge er noe spes!
   Jeg er helt enig med det du skriver, Nora!
   Stå på!

  19. Altså , man har jo ikke “utgifter” for åver 2000 kr, når kjolen egentlig koster 500-700 kr.
   Har også kommentert innlegg som hun har på bloggen, men hun godtar kun de
   som har noe positivt å si.
   Hun hadde “kjøpt” et designer armebånd på ebay for penger hun hadde
   fådt av ebay for å kjøpe inn ting til konkurranser på bloggen.
   Hun brukte heller mye av pengene på et armebånd til seg selv.
   Det var egoistisk av henne!

  20. Jeg blir lei meg av Ulrikke.
   Først og fremst er jeg sikker på at kjolene på Wholesale-dress
   ikke er innkjøpspris? (Om de er det så er det i og for seg greit.)
   Men om Ulrikke på noen som helst måte skal selge kjolene
   videre til en slik pris, hadde det måtte vært fordi hun selv hadde
   kjøpt kjolene fra en utrolig høy innkjøpspris (og kjoler ute for salg
   fra før, har ikke innkjøpspriser). Og da blir jo forskjellene i pris
   utrolig høy? Du har rett, Nora. Samme hvordan man vrir og vender
   på det. Tror jeg. Jeg er nesten sikker i min sak, hehe. 🙂

  21. Jeg må legge til at både Topshop og Gina Tricot helt sikkert
   kjøper sine klær og varer fra samme sted (jeg vet ikke hva
   dette er) til innkjøpspris. Deretter et det opp til de butikkene,
   for eksempel Topshop og Gina til å regulere prisen etter de
   prosentene de velger. Ulrikke Lund gjør det feil med dette her:
   Det hadde blitt det samme som om jeg hadde kjøpt en vare
   fra Gina Tricot, latet som om det var innkjøpspris og så satt
   prisen opp enda mer, kanskje dobbelt så dyrt? Dere hører at
   det aldeles ikke er rett?

  22. haha, ulrikke lund driter seg ut, vil ikke ha noe negativt om seg? synes ikke du bør slette eller rette opp i innlegget, det var veldig bra skrevet 🙂 tenk på alle de som er blitt lurt :s du er veldig pen 😀

  23. Hei, jeg forstår i og for seg poenget du vil ha fram Nora, og jeg hadde tenkt til å poste samme linken som Ulrikke fordi chisy i Sverige og er storimportør av koreanske/kinesiske klær som selges til høyere priser på deres nettbutikk(og ikke minst butikk i Sverige). De høye prisene
   kommer av utgifter, inntekter til drivere og andre økonomiske utgifter som jeg ikke skal
   begi meg inn på grunnet for lite innsikt og kunnskap. Det eneste jeg kan si er at mye av
   de samme klærne som finnes på både fashionlove og chisy kan finnes på ebay til en
   billig penge. For de som heller vil det. Jeg har selv gjort det, og i forhold til kvaliteten
   på disse klærne ville jeg heller ikke betalt så mye for de. Mvh

  24. Greit nok at man har utgifter som moms, skatter og avgifter, MEN en 4-5 dobling av prisen er faktisk svindel. Ser for meg at de gnukker hendene sammen og tenker at nå skal de lure noen tåpelige, intetanende blogglesere trill rundt.. Åh, blir så irritert. Penger går virkelig til hodet på noen….

  25. he he, hun har tydeligvis tatt til seg kritikken og fjernet de kjolene du nevnte fra salg.
   BRA JOBBA NORA!! 🙂

  26. må si jeg stoler mer på deg,nora enn på ulrikke når det gjelder dette her.
   du driter deg så heftig ut uuuuulrikkeee.

  27. Det er vel ikke Ulrikke som har kommentert over her? Hun har alltid bilde på siden, hun har jo profil på blogg.no selv. Og uansett er det tull at det koster SÅ mye mer. Hvorfor skal folk gidde å bestille derfra når man får det billigere andre steder?
   Har aldri sett at Gina Tricot og Topshop har like smykker. Kanskje fordi de har egne designere og egne produktutviklere…

  28. Støtter deg 100% i det du skriver. Selv om sikkert mange vil få et noe endret syn på Ulrikke, er det bare fortjent om dette er sannheten! Stakkar, hun virke så uskyldig. Men dette er jo et gullende rent bevis på at hu kanskje ikke er så uskyldig som hun ser ut til likevel…

  29. Jeg syns virkelig ikke at du fortjener noen ekkel kommentar for dette innlegget, Nora!:) Syns det er flott at du forteller oss om dette, må ærligtalt si at jeg ble litt sjokkert (og ikke minst) flau over Ulrikke nå. Stå på Nora!

  30. Hun har slettet kjolene fra siden hennes også. Kom ingenting opp når jeg trykket på linken din, men gjorde det på den andre siden (altså ikke ulrikke sin).
   Hadde heller ikke trodd dette av henne, og det er helt rett av deg å si ifra!
   Hun kan virke så uskyldig så mye hun vil, men hun har vell vist sin egentlig side nå : )

  31. Er så sykt enig i hva du skriver. Dette var skuffende. Hadde absolutt ikke trodd dette om Ulrikkelund. Bra at noen fant ut av dette da ! Det ville jo komme fram før eller siden og håper dette kommer fram offentlig i pressen. Og at noen virkelig finner ut av dette! 🙂 Bra jobbet

  32. Jeg slutta å lese bloggen hennes for en stund siden, fordi den er dritkjedelig.
   Da jeg fant ut dette ble jeg egentlig litt sur. Men det er mange som har funnet ut av det nå, heldigvis! Håper egentlig at salget hennes går ned.

  33. jo, jeg er helt enig! Jeg leser heller ikke bloggen hennes, men utifra det du har skrevet i det her innlegget så er det helt idiotisk av ulrikke!

  34. Dette er på en måte det samme som jeg oppdaget hos marieamanda.com. Hun solgte sine brukte sko på bloggen, og påsto at de ikke var å få tak i noen andre steder, ironisk nok hadde jeg nettopp bestillt de samme skoene fra nelly.com. Marie solgte skoene for 350 kr mer enn de koster ubrukt fra nelly.com, og da jeg prøvde å si ifra til henne gjennom kommentarfeltet ble jeg bare slettet, og når jeg prøvde igjen ble jeg bannet fra bloggen hennes. Hun skrev til meg at hvis jeg syns det var urettferdig eller galt, skulle jeg sende henne en mail. Jeg tenkte å teste henne, for å se hvor mye hun bryr seg om sitt eget rykte, og truet med å gå ut i media hvis hun ikke fjernet banningen av meg, hun sa at jeg ikke var noe trussel mot henne og at jeg bare måtte prøve meg. Da jeg skrev til henne alt jeg visste, og alt jeg kunne ødelegge for henne, tok hun banningen vekk. Svindel? Ja. Utrolig umodent? Ja. Etter det sluttet jeg å lese marieamanda.

  35. Neida, du er jo “ikke” ute etter å ødelegge for andre..
   Noe så idiotisk av deg å lage ett slikt innlegg.. Synes du kjolene er for dyre så lar du bare være å kjøpe dem, ikke heng ut folk av den grunn!
   Vet ikke hvem som er barnslig jeg..

  36. Det er vell bedre at Nora sier ifra, enn at mange unge jenter bruker tusener på en
   kjole de kunne kjøpt for 500 kr.
   Bortkastet bruk av penger!

  37. Tøft av deg å legge ut slike innlegg! Jeg forstår Ulrikke Lund også, men helt enig med deg, ingen grunn til å kjøpe en kjole til rundt 3000 når man får den for knappe 500, uansett hvilket merke det måtte være! Bra du sier i fra, liker bloggen din 🙂

  38. Uansett om du har missforstått eller ikke så får du ihvertfall folk til å tenke litt mere kritisk, det er jo utrolig mange som blir lurt! Denne ”fashionlove” butikken har jeg aldri tenkt at har vært en trygg nettside for å kjøpe klær på heller, herlighet, så mye mer penger koster det bare ikke!

  39. Jeg synes det er helt riktig av deg og legge ut dette innlegget. Rett og slett fordi at hun er en offentig person, og hun må stå for det hun skriver på bloggen.

  40. HAHA, nå må jeg virkelig le av deg Ulrikke Lund! Merverdiavgiften (mva) på klær ligger på 25 % .. altså hvis en ting koster 500 kr.. koster det deg 125 kr i inngående avgift, eller skatt hvis du vil kalle det for det!! .. du sank ganske langt ned for meg akkurat nå.. tragisk å lage en nettbutikk anyways.. “fashionLove”.. kaster opp
   btw: Nora, you go girl, stå på! 😉

  41. Oj, det hadde jeg virkelig ikke trodd om ulrikke! Jeg elsker bloggen hennes og har lest den
   kjempe lenge. Men i de siste månedene gidder jeg nesten ikke å åpne bloggen engang,
   veit ikke om det er fler som merker det, men det er nesten bare om at hun reklamerer
   for enten sin egen nettside eller andre! Det virker som om hun har glemt hele bloggen, og er kun interssert i å tjene penger. Synd egentlig.

  42. man kan jo ikke “utgifter” for over 2000 kr, når kjolen egentlig koster 500-700 kr.
   da er ho en av mange hundre som har det ihvertfall, for ingen andre har det.
   men er enig med deg, ulrikke burde tenke litt bedre på dette.

  43. OMG jeg dør av Ulrikke. “JEG ER NORGES MOTEDRONNING” blablabla wannabe-Posh. JEG LER MEG SKAKK. Flere gode grunner til å mislike henne, og elske deg!
   Huff huff Ulrikke ligger du å gråter hjemme nå? Tenker på hvordan du skal få kjøpt deg de nye tingene du sikler på? SKAFF DEG HJERNE

  44. Det synest jeg var tøft gjort av deg å ta opp =)
   viktig å si fra når man oppdager slike ting, det kan jo også hende at ulrikke selv
   ble lurt av sin vareleverandør på hvor mye hun måtte kjøpe det inn for, men det var litt
   vel drøye prisforskjeller akkurat det der. =)
   Jeg har ikke fulgt med på noen av dere sine blogger, datt bare innom etter tips fra en annen blogger. men du skriver flott =)
   lykke til videre =)

  45. Hva er poenget?
   Hun har startet en “bedrift” og gjør det hun kan for å tjene penger, tror dere ikke at de store kjeskjedene gjør akkurat det samme?

  46. En kompis av meg er butikksjef, og jeg spurte han nettopp om dette var mulig. Han sier at hvis kjolen koster 500 på en annen nettside, er nyprisen på kjolen mest sannsynlig 400 kr, ettersom mva nå om dagen ligger rundt 25 %. (25 % av 400 = 100, 400+100=500.) Det vil si at Ulrikke må ha kjøpt kjolen for rundt 2500 kr for at mva’en skal ha dyttet opp prisen til 3000. Selvfølgelig har jeg ikke regnet med hennes tjeneste av dette. Men det er bare for å vise hvor sykt og umulig det er at Ulrikke prater sant om akkuratt dette emnet.
   Skam deg.

  47. Ved å slette og bytte navn og pris på kjolene Ulrikke har på nettbutikken sin, og i tilegg ikke godta kommentarer som irettesetter henne, da er det det samme som en innrømmelse.
   Slutt å kom på en haug av unnskyldninger for ditten og datten som Nora påstår, Ulrikke. Du har driti deg ut. Bare innrømm at du faktisk ville tjene fett med penger ved å kreve 3 ganger enn hva kjolen er verdt.

  48. Det er vel kanskje ikke prisen som har mest å si, men det faktum at noe av
   klærene er importert fra kina der de driver med dyremisshandling, barnearbeid
   og gudene vet hva!!

  49. bra jobbet nora, ulrikke: du driter deg bare mer ut ved at du ikke svarer med holdbare argumenter, og ved å nekte nora å skrive kommentarer. det er jo bare å innrømme at du har gjort en feil, og endre prisene. jeg er ulrikke fan og leser bloggen hennes daglig, men ble utrolig skuffet over dette.

  50. tøft av deg å ta opp dette, nora 🙂 fikk en mail fra en som jobbet for menneskerettigheter om butikken hennes. hun hevdet at selgeren Ulrikke får klærne fra ikke bare selger pels, men også driver med barnearbeid, og hun forklarte at Ulrikke ikke ville svare for seg… jeg vet ikke, alt blir så rart i og med at ulrikke fremstiller seg selv som miljøaktivist osv.

  51. BRA innlegg Nora! Det er veldig viktig at du sier ifra om sånt, og de som sier at du henger henne ut kan bare få lov til å kjøpe de drittdyre kjolene hennes. Synd for dem.

  52. Jeg har ingenting mot UIrikke Lund, jeg mener hun har en utrolig blogg. Men etter at jeg så dette, endrer jo det ganske mye. For eks. den kjolen du linket til nederst, koster 3000 NORSKE KRONER på hennes nettbutikk, mens på den andre siden selges den for rundt 500 NORSKE KRONER. Det er jo helt utrolig.. Svindel.
   Jeg råder dere som leser denne kommentaren jeg skriver nå og ikke kjøpe noe som helst på nettbutikken hennes. Sorry, Ulrikke, men det er jo ikke greit.. : o
   -K

  53. Greit Ulrikke gjorde antageligvis noe veldig teit osv. Men synes det blir for dumt når folk skal henge henne ut. Veldig glad for at du tok det opp Nora, for å advare jenter mot å kjøpe der. Men synes de som skriver kommentarer kan skjerpe seg litt egentlig. Ulrikke har jo følelser selvom hun gjør noe slikt. Everybody makes mistakes.
   Kjempe fin blogg, Nora. Jeg pleier aldri å gidde å bruke tiden min på å lese. Men bloggen din er et unntak 😀 Stå på!

  54. egentlig så kunne jeg ikke brydd meg mer om denne saken.
   men ville bare si en ting. Du kunne jo la være å godta flesteparten av disse kommentarene,
   da de er veldig stygge. Er ikke mye konstruktiv kritikk mot Ulrikke her, bare
   masse frekt.

  55. Alle må tenke at det koster å legge på moms OG frakten. Hvis hun har bestilt fra Kina koster det litt å få alle varene til norge. Når det gjelder klær som hun skal selge i butikken må en også betale for en spesiell frakt med forsikring osv. Det er unødvenig å selge en kjole som koster 500 kr for 3000. Den burde heller være på 700-1000. Sånn er det bare. Kjøper du varer fra Forever 21 koster frakten nesten dobbelt så mye som klærne. Hva skal vi skylle på da? Klærne er syykt billige fra forever 21, men det hele blir jævla dyrt med frakten.
   Jeg unnskylder ikke prisen på denne kjolen som hun selger for 3000 kr når den kostet 500, det er veldig dumt. Men jeg ville bare si at selv om du ser en kjole et annet sted som er billigere, kan prisen du må betale bli mye høyere pga feks frakt.
   (:
   http://www.ch1losa.blogg.no

  56. Ulrikkes opplegg er sykt, jeg er helt enig med deg Nora. Ulrikke er altfor opptatt av å tjene penger på bloggen, hun klarer å presse inn reklame i nesten hvert eneste innlegg. Too much Ulrikke..!

  57. fy faen du ER så patetisk din stygge lille ***.
   Du må henge ut andre for å komme deg opp på topplista!! du er så jæææævlig gjennomskuelig.
   jeg driter i ulrikke lund, og butikken hennes. men serr, først mobber du andre jenter på bloggen, og SÅ må du henge ut en toppblogger fordi du er så sinnsvakt nerd.
   morra di skammer seg for å ha født deg, det er jeg sikker på. eller hun burde hvertfall.
   hele bærum hater der, ha det i tankene:) (alle som er over 13-14-15 altså)

  58. Martine: Gud så seriøs du er 🙂 Uff, hater alle meg?…Seriøst, nå ble jeg……KNUST! slem du er som skriver slikt til meg :((:(:(

  59. heeeerreguuud Martine, så syykt barnslig du er… det er du som henger ut andre, å kommentere stygt anonymt er bare feigt… og alle over 13-14-15 hater henne? sikker på at det ikke er deg selv du teker på da ?

  60. Haha, Martine. du er faen meg en klassiker. kanskje nora må henge ut storbloggere
   for å komme på toplisten, men du må jo henge ut nora for å føle deg bedre. sier litt
   om hvor fantastisk bra du har det med deg selv. start med å se på dine feil du, jenta mi.
   helt sinnsykt usaklig å si at moren til nora skammer seg over henne, og at hele
   bærum hater nora. jeg bodde i bærum i 1 år og klarte å få mange på hatlisten, det
   er faen meg helt sinnsykt om du klarer å bo i bærum uten å bli hatet, så hva faen
   skal det bety? tror ikke nora legger seg ned å griner, med tanke på at hun får x
   antall kommentarer med motgang hver dag. TROR hun har blitt sterkere av det.
   prøv det du og, du trenger det 😉
   xoxo noras søteste bestevenn / miranda

  61. Kjære nora, dette var ett kjempe bra innlegg og jeg håper virkelig folk forstår at dette var jo bare en warning for de som skulle til og kjøpe seg, eller allerede har vært så dum og kjøpt…
   KJEMPE bra NORA!!! digger deg bare mer og mer!

  62. reagerte på det samme jeg å når jeg var der inne!visste jeg hadde sett mange av klærne før,og flere bilder hadde jeg lagret på pcen,og de er identiske med de ulrikke har.og jeg ler meg ihjel av den nederste kommentaren forsten.lurer på hvem som egentlig blir ledd av som kommer med sånne utbrudd som det der.

  63. synes det er kjempebra at du tar det opp!
   det mest ironiske er jo at ulrikke støttet det hun i teorien er i mot,
   ved å selge kjolene! stå på, nora 🙂

  64. Syns det var veldig bra innlegg jeg, man skal få lov å si hva man mener og du sier jo selv at du ikke mener det stygt. Og hvis dette stemmer så er må jo noen få vite om det, du hadde jo gode hensikter 🙂 Det skal ikke akkurat være ulovlig bare fordi det er Ulrikke Lund det er snakk om! Drit i Martine, det er ihvertfall patetisk å skrive noe sånt på noen sin blogg..det er direkte frekt og lite gjennomtenkt!

  65. hahaha martine, du KAN bare ikke være over 15 år.. haha fy fader å teit kommentar!!
   det er nora sin blogg og hun kan vell skrive om hva hun vill!!
   shit as, jeg blir helt satt ut.. erre muuuuulig?
   takk for deeet!!

  66. Martine: Hvordan kan du påstå at alle i Bærum hater Nora? Tror du du kan snakke på vegne av hele Bærum? Jeg er over 15 og kommer fra Bærums beste plass og her er det ingen som hater Nora. De syntes hun virker meget koselig og har en veldg bra blogg;)
   Stå på videre Nora, har også lagt merke til snusket Ulrikke driver med og det er bra du skriver om det! Bra oppdatering i det siste!

  67. okei, dette er patetisk NORA, du med HENSIKT ødelegger for Ulrikke fordi for det første, hun er en større blogger enn det du er, og for det andre hun har funnet suksse og fantastisk forretningside, jeg syns ikke at du på noen måter kan kalle henne for noe negativt; som svindler elr lignende, fordi hun har sin egen måte å markedsføre sine produkter på. Jeg vet ikke om du helt forsåtr NORA, men i den virkelige verden så er det slik at, HVIS man driver butikk (hvilken som helst butikk) så er det slik at det koster veldig mye det med toll og andre avgifter, (du som sier at du shopper mye på nettet må nok forstå norske lover for import av varer, og ihvertfall store mengder av varer, og det er en spesiell avgift for klær også) hvis man skal i dety hele tatt tjene noe på det med å videreselge ine import produkter så er man VELDIG nødt til å selge de for en pris 10 ganger dobbelt, og da betyr det at man skal FORTSATT ha en fortjenelse om pproduktet er nedsatt i pris (salg) – altså du som går i så dyre merkeklær, må nok forstå at de som driver butikk og som selger de dyre jakkene du kjøper må tjene noe på det, eksempel koster en canada goose expediton down jakke 5700 kr i norske butikker, men vet du hvor mye forhandlerne fikk jakken inn for? vil du vite? det tror jeg du nok vil,- de får inn jakken for nøyaktig 1200 kr, sjokkerende eller hva? skal jeg si deg hvorfor? det er ikke bare bare, vanlig mennesker som oss får så å si ALDRI tak i den jakken for den prisen med mindre du kjøper brukt eller fake, den prisen er kun til salgs for de som har sertifikat eller vitnemål innenfor butikk, bedrift, eller privat forhandler, det betyr at du må ha et bevis på at klærne du kjøper inn IKKE er til privat bruk, men til for å selges videre, DETTE visste du kanskje ikke? og en liten avsløring til, parajumpers jakker er kanskje ikke billig, damemodellen koster rundt 6500 og herremodellen koster rundt 7500 kr, og forhandlerene får den inn for kun 2000 kr. du må forstå det med at når man i det VIRKELIGE livet driver med markedsføring eller lignende, må man UANSETT ha en fortjenelse uansett om produktet må settes på salg, slik er det å drive butikk, og jeg mener da at- joda du har vært flink med research, men ikke flink nok, å drive butikk er ikke lett som du tror, du glemte kanskje å ta en research der, derfor syns jeg du ikke har noe rett for å kritisere ulrikke på noen måter, hvis du tror det er så enkelt, prøv å starte din egen butikk da, se om det er så enkelt.

  68. Blir litt sjokkert over deg. Du har valgt og henge hun ut så da kan vel du også stå for det når du skriver og ikke unnskylde deg som her “Okei…jeg føler meg veldig slem som legger dette ut på min personlige blogg. Om det ødelegger for Ulrikke Lund vet jeg ikke, og jeg vet heller ikke om jeg bare har missforstått alt sammen..” Ikke bortforklare det med at du ikke prøver å være “slem”. Du skjønner jo at du er med på å ødelegge for henne Vil ikke gi deg creds for at du hjelper så mange, synes det her blir en lav måte å gjøre det på. Se på dette som konstruktivt 😉 Aldri bra og henge ut andre og etter min mening har du gjort deg opp en mening om Ulrikke før du skrev dette innlegget. Maby i’m wrong, men slik ser det ivertfall ut fra min synsvinkel.

  69. Oi! Jeg syns det er skremmende at en person som Ulrikke Lund, som er et forbilde for såå mange unge jenter, bruker tiden sin på å svindle leserne sine. Det er bra du opplyste om det, Nora!
   Lesson learned for Ulrikke sin del – får vi håpe.

  70. svean: poenget er at hun er en blogger med mange unge lesere som ser opp til henne. Å kreve så mye av en kjole som egentlig koster 500 kroner er bare latterlig. Da kan hun heller droppe denne butikken 😉

  71. Veldig fint og bra saklig skrevet innlegg nora, jeg støtter deg virkelig og det er bra at noen tar tak og sier i fra slik som du gjør! Veldig skuffende av ulrikke selvfølgelig ….
   Stå på nora, digger bloggen din!

  72. La også merke til det når jeg kikket innom ”shoppen” hennes. Kjolene og genserne på wholesaledressnett selges fra 8 til 14, 20 dollar. Ble sykt irritert når jeg såå dette, ville kommentere dette inne på bloggen hennes, men tenkte at den ikke ville bli godkjent uansett. Har flere ganger bestilt fra wholesalenettdress.

  73. Digger bloggen din !!!
   Det med ulrikke syns jeg var kjempra bra av deg å legge ut. Og det mest patetiske med hele den saken er at hun setter din IP som spamfilter. På bloggen virker det som om hun elsker alle sine lesere etc, men når folk virkelig kommer med noe kritisk mot henne sletter hun det med engang, har sett flere tilfeller av dette på hennes blogg. Det hun driver med er ren svindel, det eneste hun vil er å loppe folk for penger slik at henne kan kjøpe seg fler ting og skryte det opp i trynet på folk for hun vil så gjerne være best i det meste… Stå på Nora ! Har forresten sett deg flere ganger i Sandvika når jeg har vært der, eksen min kjenner deg visst :p men jeg må si du er en knall pen jente og fortsett med å blogge !:D

  74. Ulrikke Lund:
   Du kommer deg ikke unna med dette mva og toll snakket ditt! Man får ingen toll og mva når man bestiller ting fra kina,det jeg har erfart isåfall.De skriver alltid ”gift” på pakkene og et mye mindre beløp på pakken selvom det koster mer. Pakkene sendes med EMS = biliig forsendelse. Og jeg tror ikke du har kjøpt opp alle disse klærne og har de i et lager her i Norge. Dar har ikke du rett til å begynne å regne toll og mva for å prøve å leke en ordentlig borger. Du bruker sikkert ”Droppshiping”. Den enkleste måten: Du får penger fra kjøperen som betaler deg 5 ganger mer for varen, du beholder mesteparten av disse pengene og sender 50-100 kr til forhandleren i Kina. Disse kjolene koster, genserne koster tross alt 8-14 20, som ikke er så mye penger her.
   Du burde vite bedre.

  75. Okei, kan godt hende Ulrikke Lund har litt feil, men det er kanskje litt drøyt å lage et innlegg om det, som hele Norge kan lese? Jeg sier ikke dette fordi jeg vil blande meg eller noe, for jeg er litt enig med deg, men det er ikke vits i å lage et helt innlegg, når du bare kunne snakket med henne på en eller annen måte. Du får jo bare folk til å hate henne.

  76. Synes det er utrolig bra at du tar dette opp!
   Tror VELDIG mange lar seg lure av henne! Hun utnytter sin “possisjon” innenfor blogging til å tjene penger på sine trofaste lesere.. mange er jo ikke gamle jentene heller.
   Syns hun skulle holdt seg til blogging, eller gjort hele nettbutikken på en mer proffesjonell måte.

  77. Hahaha, så utrolig bra skrevet! Og hvor barnslig/tragisk/busted å slette dine kommentarer, da skjønner man hvertfall at noe er galt… Synes virkelig at hele den butikk greia hennes blir litt dumt, selger kjoler til 3000 når man kan finne identiske til myye mindre! UFF! Men du skal vite at Ulrikke ikke skriver noe tilbake fordi hun vet at hun har blitt bustaaa! haha, bra at du fant ut dette slik at ikke flere går på en slik feil igjen! ;D

  78. Jeg har selv jobbet i flere ulike butikker, og man kjøper selvfølgelig inn varene for en billigere penge enn man selger dem for. Butikkene kjøper inn varer, og selger dem videre. Og for i det hele tatt å kunne leve av å eie en butikk må man jo tjene på det. Hver eneste butikk her i landet har sin prosent de legger til på prisen på varene. Men Ulrikke legger til en usedvanlig høy prosent, og det var bare spørsmål om tid før noen skulle finne det ut. Selvfølgelig vil hun tjene mest mulig penger på nettbutikken sin, men dette blir for drøyt.
   Tror ikke Nora gjør dette for å være slem, eller ødlegge for ulrikkes drift. Hun er bare snill og forteller oss lesere hvordan det virkelig er.

  79. Du har en generellt bra blogg, men ganske kjedelig i og med at du virker så sykt egoistisk og selvopptatt hele tiden. Men lurer egentlig på hva som skjer med at du skal henge ut andre bloggere en gang i halvåret? Først Camilla Parken og nå Ulrikke Lund. Du trenger ikke lage en gigantisk oppstandelse rundt alt, om det er svindleri som du sier så visste ikke jeg at du hadde noen ting med den saken og gjøre. Trodde det var eventuelt politiet eller de stakkarsene som har kjøpt kjolene sitt problem og ikke ditt ? Med mindre du allerede har kjøpt en av kjolene? 😉 Virker mer som om dette bare er enda et liksom dramatisk innlegg skrevet av deg for å få oppmerksomheten til flere lesere som alltid. Det er jo ikke Ulrikke Lund som driter seg ut denne gangen, det er jo deg! Tviler på at norges mest kjente blogger går ut for å lage en nettbutikk og dermed svindle kjøperne sine, det sier seg selv. Ingen ville vel gjort det med vilje. Om hun hadde planlagt og svindle kundene sine med vilje hadde hun vel gjort det på en mer gjennomtenkt måte enn at hvem som helst kunne finne det ut så lett. Syntes det er unødvendig, barnselig og utrolig dårlig gjort av deg og lage en så stor og unødvendig sak ut av ingenting for Ulrikke Lund. Blogging skal ikke handle om bitch innlegg om andre bloggere fra deg.

  80. her en kommentar jeg fant på ulrikkes blogg ;;;)))
   Martine
   14.des.2009 kl.14:53
   Hei!
   Jeg tror de fleste har forståelse for at du har utgifter i forbindelse med butikkdriften, og at varene er avgiftsbelagte. Men synes du ikke det er litt spesielt å selge en kjole for 3000 kr, når man kan få den til litt over 100 dollar (ca 600 kr) fra en annen nettbutikk? Selvsagt vil man måtte betale frakt og toll, men totalprisen vil allikevel ikke komme i nærheten av 3000 kr.
   Det er såklart opp til deg/dere hva dere ønsker å selge varene deres for, men jeg synes det blir for drøyt, og dessuten en måte å “lure” de trofaste leserne dine på. Jeg vet ihvertfall at jeg selv kunne funnet på å handle hos dere i den tro at jeg betaler en rettferdig pris – men hadde jeg funnet plagget til en femtedel av prisen i en annen nettbutikk i ettertid, hadde jeg blitt utrolig skuffet, og rett og slett følt meg lurt. Etter min mening misbruker du den tillitten leserne dine har til deg, ved å drive på denne måten.
   Til tross for kritikken håper jeg at du godkjenner denne kommentaren, da dette ikke var ment som noen form for hetsing av verken deg eller din nettbutikk. Ved å la leserne diskutere og kommentere, fremstår du også som mer seriøs (jeg forstod det slik at en annen blogger hadde lagt inn en kommentar til deg angående dette, som ikke ble godkjent. Men ved å prøve å legge skjul på dette, svartmaler du deg selv enda mer).
   Uansett vil jeg ønske deg lykke til videre med nettbutikken. Det er vel bare å innse at det er slik business fungerer, og at målet om profitt overskygger det å drive etisk riktig til enhver tid.

  81. Ophelia: Er du moren min eller? Jeg synes du skal lese gjennom innlegget mitt EN gang til, før du i det hele tatt skriver en så usakelig og patetisk kommentar. JA, jeg vet på topplisten, DERFOR laget jeg innlegget 😉

  82. eeeh, du som kommenterte rett ovenfor noralba er: burde du ikke skrive dette til ulrikke lund? hun kan jo ikke godkjenne kommentarer på bloggen til nora osv. skjønte du kanskje ikke at dette handlet om ulrikke’s nettbutikk, og ikke nora? :pp følg meed

  83. Hehe, huff. Dette er jo ganske sykt. Greit at Cubus og H&M kanskje selger kopier av miss sixty eller levis bukser uten selve “merket” på til en tredjedel av prisen. Men dette er jo faktisk NØYAKTIG de samme kjolene, fra samme leverandør! Det er jo sykt..
   Jeg har aldri kjøpt noe fra fashionlove, men jeg kan ikke akkurat si jeg kommer til å gjøre det nå heller..
   Bra innlegg! 🙂
   *Klem*

  84. JEG ER SÅ ENIG! Kunne ikke sagt det bedre selv. Skjønner ikke at hun greier å utnytte de trofaste leserne sine på denne måten. De stakkar 10-15 år gamle jentene skjønner jo ikke bedre! Det blir dessuten for dumt at hun kjøper klær fra en som BÅDE driver med barnearbeid OG selger EKTE pels, når hun liksom er slik en miljøaktivist. Nå får hun bestemme seg. Dette blir for falskt. Uansett hvordan Ulrikke vrir og vender på dette, er jeg enig. Utrolig teit hele butikken der, når man kan kjøpe akkurat samme klærne myyye billigere! You go, girl.

  85. HAHA, det der var jo KJEMPE EID!!
   alle de linkene du har lagt ut til hennes greie er nå borte!
   Liker selv ikke Ulrikke Lund, heller en som deg som sier i fra(:

  86. Bra du sier ifra, og jeg skjønner ikke hvorfor folk klikker mentalt fordi du skriver det du mener på _din_ blogg. Du har ikke skrevet noe stygt om henne, du har bare skrevet noe som kanskje er interessant og bra for andre å vite om. Synes det var et bra innlegg jeg. Og det er ingen ting galt med å si ifra/informere. Jeg kunne gjort akkurat det samme selv. Det er din blogg, det er du som bestemmer hva som skal stå skrevet. Hadde skjønt at folk hadde klikket om du hadde skrevet “ulrikke er en forbanna idiot som blabla”, det hadde jeg skjønt. Men du har jo ikke gjort noe feil! Irriterende at folk skal kommentere negativt på absolutt alt.

  87. Til Ida, som kommenterte rett under Nora: Det innlegget skrev jeg på Ulrikke sin blogg! Har ikke skrevet det på Nora sin blogg – det var Susi som skrev “se hva jeg fant på Ulrikkes blogg” og så hadde kopiert inn min kommentar. Følg med selv du! 🙂

  88. Er så utrolig fan av bloggen din, og selv om jeg er det. Så
   er jeg enig med deg i at det var ikke bra av Ulrikke å gjøre
   det hun har gjort med den nettbutikken osv.. Har ikke satt
   meg så veldig mye inn i det, men men. Støtter hvertfall deg
   100% i denne saken.
   (liten ting som du kanskje vil vite, har vurtert bloggen
   din på min blogg, valgte å vurdere mine topp tre blogger
   som jeg leser, og liker best. Din blogg ligger på topp,
   med karakter 6.) 😉 Du har en utrolig bra blogg, fortsett
   med dette. Leser den mange ganger om dagen, selv om den
   bruker litt for mye av tiden min for tida, skolen vettu 😛
   haha, men hvem leser vel ikke blogg på skolen da, og ikke
   følger så veldig godt med? 😛 uansett! DIGGER bloggen din!

  89. Dessuten!! Siden Ulrikke har et “firma”, så får hun avdrag på medverdiavgiften…. og derfor er det ikke så sykt dyrt å bestille som hun skal ha det til. Når andre butikker klarer holde prisene billig, så hadde hun også kunnet det. Men penger og det å være ” den største motebloggen” er deteneste som står i hodet henne virker det som av og til

  90. det var bra oppdaga av deg! jeg liker bloggen til Ulrikke, men jeg er veldig enig i det du sier! Det er bra at du advarer oss lesere 🙂

  91. Hva med utgifter til drift av butikken, er det ingen som har tenkt på de? Domene koster penger, webdesigner koster penger, lager til oppbevaring av varer koster penger, jeg er sikker på at løsninger som betaling på nettsiden også koster penger, MVA skal betales, skatt skal betales, og hadde jeg drevet en butikk, ville jeg sannelig hatt penger selv også.
   Å si at Ulrikke Lund driver med svindel blir for dumt. Når man driver butikk er det mange utgifter man ikke tenker på som faktisk er der. Mange sier her at reserachen som har blitt gjort i dette innlegget er bra, men det er den iallefall ikke.

  92. Jeg føler meg så gammeldags siden jeg handler i butikker framfor nettet, men det er slik overalt, det er derfor jeg ikke tør å handle noe særligt på nett. Vet aldri. Kjøper noe til 500, så dukker det samme opp for 100.

  93. For det første, innlegget starter med noe ala “Ikke for å være slem, men..” Du motsier deg selv. Jeg har aldri skjønt greia med å måtte rakke ned på andre for å føle seg bedre, men mobbere tenker jo sånn, blir litt barnslig.
   For det andre. Wholesale kjøper nok inn 200-300 kjoler om gangen fordi de har enorme lagre osv, de er et stort firma. Siden de kjøper så mange om gangen får de rabatter og tilbud. Jo mer du kjøper om gangen, jo billigere blir det. Tror du Ulrikke Lund har et enormt lager? Har hun en gammel bedrift som kan ta seg råd til å sette prisene ned fordi hun i lengden vil tjene mer(slik som store bedrifter gjør). Nei. FashionLove er en bitteliten butikk, jeg regner med hun kjøper inn 4-5 av hvert plagg, så er det moms og frakt på det. En gang da jeg kjøpte meg et snowboard fra utlandet fikk jeg 2500 kr i ekstra kostnader, og brettet kostet bare 1000 kr! Det er masse dritt som kan skje. I tillegg til det så skal faktisk Ulrikke tjene penger på dette, hadde hun solgt dem billigere enn hva hun må betale hadde hun gått i minus, hva er vitsen med det?
   Hun har tatt vekk de kjolene nettopp fordi de var dyre og de tjente ikke penger på dem, men det har ingenting med at hun svindler, eller hørte på en 16-17 år gammel jente uten forretningssans. Det betyr rett og slett at utgiftene ble større enn inntektene slik at det ikke ble lønnsomt å selge den lengre.
   Det som plager meg litt er at dere går til personlig angrep på butikkeieren(ulrikke). Hadde Gina Tricot solgt nøyaktig samme kjole som Cubus bare for litt mer, hadde dere synes Gina Trocot var kjempeteit, og kjøpt kjolen på Cubus. Men her så rakker dere ned på dama bak butikken. Det er så feil så feil. Dere kan synes FashionLove er så teit som bare det, og nekte å kjøpe ting der, men å si at Ulrikke er en svindler, at hun er slem, at dere har mistet respekten og at hun har driti seg ut er så utrolig teit å si. Den siste der skjønner jeg heller ikke, hvordan i alle dager har Ulrikke driti seg ut? Hun har laget en butikk i Norge, slik at man kan få varene raskere og tryggere enn å kjøpe dem fra f.eks Kina. Hun har lagt prisene høyt(noe alle gjør, sånn er det desverre) for å tjene penger, hun har lagt ut et innlegg på bloggen om hvorfor, og hun har absolutt ikke gjort noe galt.
   Jeg blir så oppgitt over alle de “uskyldige” menneskene som synes det er helt forferdelig at Ulrikke har startet en butikk, hun gjør bare som alle andre, bare hun blir sponset litt mindre og må bruke mer penger..
   Ellers så er det greit å komme med egne meninger, men det på begynnelsen var bare teit. Du er ikke fem år gammel, du er ikke dum, du veit veldig godt hvor ødeleggende et slikt innlegg kan være og hvor lett påvirket 15 år gamle barn blir av slike innlegg som er vinklet til døde for å sette en person i et dårlig lys. Prøv å gjør det litt mer objektivt neste gang, dette var bare vondt å lese..

  94. OI! det var utrolig bra funnet ut!
   Flere burde kommentere om det på bloggen hennes.. Dette er jo egentlig både skandal og svindleri.

  95. Har egentlig ik vært så masse innom bloggen din, men vettu hva?, u r en jente md bein i nesa. det er såå JÆVLIG bra at du tar opp dette her, fordi det er viktig, og det er vanskelig for
   noen jenter og motstå sånne klær når de ser dt på en kjent blogger, og derfor bestiller de rett og slet de klærne der, og blir lurt. Det er ik alle som r like flinke til å sjekke info. De vil bare ha like fine klær som en kjent blogger.
   MEn uansett driiiit i alle de som sier u tar feil eller ik burde skrive om dette på bloggen din fordi det u har skrevet er RIKTIG og det viser mye av hvem du er og hva du står for og det er det leserne(hvertfrall jeg) liker og lese :). Lykke til videre.
   OG igjen, JÆVLIIG bra gjort.
   MVH Mia

  96. ” Hvis du går forbi en kles butikk og det er en kjole der som du har lyst på som koster 1000 men er 50% salg, også går du i en annen butikk så koster kjolen 1000 og ikke noe salg. Hvem kjøper du? Hvorfor skal du kjøpe de dyreste da? da kunne du jo like så godt kjøpt de på den billigste siden ” skrev jeg til Ulrikke lund 🙂

  97. Bra du tar opp slike viktige saker! Feigt av henne å slette kommentaren det er jo en smule uprofft. Syns hele nettsiden hennes er ganske uproff uansett, men dette er jo sjokkerende. Og dobbeltmoral fra hennes side siden hun gir seg ut for å være så mye mer enn mote og såå mot i pels. Hun gikk kansje på en liten bom der. Men alle lærer vell. Får håpe hun gjør noe med det:)

  98. jeg syns det var kjempebra at du sa det.
   jeg prøvde å kommentere på bloggen hennes om det samme,
   men hun godtok den ikke. jeg har sett de kjolene på ebay nemlig.
   videre sendte jeg en mail til fashionlove.no som jeg ikke har fått svar på.
   vitner om dårlig service, og at det er useriøst.
   folk bør ikke kjøpe klær derfra!

  99. Syns ikke det gjør noe å “ødelegge” for noen i slike tilfeller. Bra du gikk ut med det! Jeg hadde aldri verden brukt så mye penger på en kjole i utgangspunktet, men er mange som sikkert ville gjort det. Trist og skuffende av Ulrikke.. Bortsett fra det så liker jeg både hennes og din blogg.

  100. Jeg visste det fra dag EN av da hun offentliggjorde nettbutikken sin. Men jeg orket ikke å lage en stor sak ut av det og sa til kjæresten min “bare vent til folk finner ut dette du, da blir det liv da!”.
   her kan man forresten finne noen av smykkene hennes, til ca 20 kr (MED GRATIS FRAKT)!
   http://cgi.ebay.com/SP204-Korean-Style-Antique-Black-Glasses-Necklace_W0QQitemZ270499832017QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3efb0be0d1
   Jeg sjekker ALLTID ut slike ting før jeg handler noen steder. Man kan spare mye penger på slikt! Så det er bra du sier i fra til folk.
   -Natalie-

  101. må bare påpeke at “black big bow” – signaturkjolen hennes som koster 675 kr på fashionlove.no, koster 63 ( SEKSTI TRE!!!) kr på den andre siden.

  102. Luskepeter dykker dypere ned i dette temaet i tiden framover. LESERNE FORTJENER Å VITE SANNHETEN. Nora – du er fantastisk som offentliggjorde dette.
   SJEKK UT luskepeter.blogg.no!
   FØRSTE TEMA I DAG:
   FASHIONLOVE – nettbutikken til Ulrikke Lund!

  103. Utrolig bra at du tar det opp.
   Du virker til de grader mer moden og intelligent enn Ulrikke Lund.
   Butikken hennes er ekstremt uprofesjonell, og dette må være pinlig for henne.
   Dobbeltmoralsk.

  104. Det er bra du sier ifra, og tenk på alle jenter som har blitt svindlet, aldri lest bloggen til Ulrikke. men vært inne på den engang ii blandt, synes det er kjedelig blogg. og når hun svindler folk, kan mann lett ta kontakt med tv2 hjelper deg ellerno sånt, hadde vært bra om noen som har blitt svindlet kunne gjordt det, eller hva ? :- )

  105. Nora har ikke ødelagt for noen, Ulrikke har ødelagt for seg selv. Hvis noen andre
   hadde giddi å finne ut dette, hadde de sikkert sagt i fra de og.

  106. Nå er også linkene du la ut blitt fjernet eller omredigert av Ulrikke. Utrolig flott at du har gjort litt research. 🙂

  107. Lurte selv på de samme greiene, og kommenterte på bloggen hennes… den ble slettet, og nå sier det at jeg og er sånn jævla spam drit. Tjohei!!

  108. haha, bloggere er så søte! full av dramaqueens, noe jeg liker. må si meg skuffet over ulrikke da. dere kommer jo med bevis. flaut! stå på girls : *

  109. svean: poenget er at hun er en blogger med mange unge lesere som ser opp til henne. Å kreve så mye av en kjole som egentlig koster 500 kroner er bare latterlig. Da kan hun heller droppe denne butikken 😉
   jeg er veldig enig med svean, jeg driver butikk selv, og finner dette ikke noe skjokkereende i det hele tatt, greit at hun er blogger, men det med at hun driver nettbutikk er en helt annen ting fra det å blogge, jeg vil nok se på det slik at å blogge for henne er del av fritiden hennes, mens å drive nettbutikk er en del av jobben hennes, du kan da ikke knytte disse to tingene sammen og si at hun har unge lesere som ser opptil henne, og at det er feil av henne å svindle dem, jeg jeg da si at de som driver klesbutikker som tatler, kamikaze og follestad svindler sine trofatse kunder siden de selger sine plagger for en pris 10 ganger dobbelt så mye som innkjøpsprisen, hvis du nå skjekker merkelappen på det fleste klærne dine, vil du nok merke at de fleste klærne nå for tiden er produsert i asia, blant dem kina det store industrimarkedet, det fordi det er billig arbeidskraft, du som er russ i år, vil nok bli informert om å bestille russeklærne dine tidlige slik at du får med deg rabatter og billig russeklær, det fordi enten russedress eller russeservice sender orderen din tidlig til kina for at de på en gang produserer masse klær og sender tilbake til norge tidlig, slik at det skal bli billig for deg med russeklær, for dem koster det omlag 20 kr å prodsere en russebukse, mens de selger det for en pris fra 200 – 400 kr, syns ikke du da at det hørtes litt mye ut i forhold til innkjøps/produsert pris? jo, det kalles markedsføring. du kan ikke sammenligne en blogg med arbeidslivet, hun utnytter kanskje bloggen sin som gratis reklame for sin butikk, men hvem gjør ikke det, hun har heller ALDRI sagt at nettbutikken hennes bare refererer til hennes blogglesere, men jeg vil nok tro at den refererer til alle, mange har kanskje misforstått det, siden hun bruker sin blogg for å reklamere, da vil nok mange tro at hun får sine kjøpere derifra, men tvert imot, mange andre nettsider har reklame om hennes nettbutikk. jeg syns det å dra dette for langt er bare patetisk, hun var jo motløs, og jeg syns at du neste gang skal holde slike ting for deg selv, for dårlig karma kommer. og du har gjort deg godt fortjent til det,

  110. Dersom jeg hadde vært Ulrikke ville jeg gjort akkurat det samme! Synes Ulrikke er tøff som tør å starte egen nettbutikk i et allerede tøft marked. Selv om kjolene er dyrere på hennes nettbutikk enn fra utlandet ville mange av dere vært villige til å betale det det koster dersom dersom dere ikke visste hvor hun hadde kjøpt de fra. Å kalle det lureri blir bare dumt. Det er kjøpekraften som bestemmer prisen, og i Norge er den SVÆRT god. Dere snakker om god vs dårlig etikk? Er det etisk det de større kjedene (G.T, HM, Cubus osv) driver med? Det koster dem kanske 10 NOK å få laget et plagg, sydd av barnearbeidere i Kambodsja eller Taiwan, og selger det videre for 30 ganger prisen. Har dere sluttet å handle der?
   Kostnadene ved å drive Fashionlove.no har ved er nok mye høyere enn de fleste av deredere aner, kan bare nevne noen: mva, frakt, toll, lønn, lager forsikring, regnskapfører, revisor, betalingsløsninger, domene, registrering i Brønnøysundregisteret, avsetning for tap på kundefordringer +++ Bare på toppen av dette kommer evnt. utbytte! Samtidig finnes det stordriftefordeler ved å drive i større skala (større kjedebutikker), noe som Fashinlove.no ikke drar nytte av. Derfor er ikke prisen prisen på 3000 ille i det hele tatt.
   Hvorvidt Ulrikke burde ha sjekket opp leverandøren er en annen diskusjon, og i den forstand ingen ting med prisen på nettbutikken hennes å gjøre..

  111. haha, nora.. jeg syns litt synd på hun Martine – og “alle de i bærum som hater deg”
   godt det er noen folk uten for bærum som har vett i hodet og ikke hater deg.
   Hun Martine fremstiller jo bærum som ett skada sted.. off
   – Taran 🙂

  112. Er det mulig? Haha, sykt eid. Bra jobbet Nora 🙂
   Sykt dårlig av Ulrikke som liksom skal være et forbilde for unge jenter.
   Stå på videre.

  113. haha jeg må le.. stakkars Ulrikke lurer fansen. det er jo en bra ting liksom.. flott forbilde.. Tommel opp!

  114. Så utrolig slemme noen av dere er når dere kommenterer… Og å kalle Ulrikke for en svindler, blir veldig feil – hun har jo ikke svindlet noen! De som har betalt prisen som har stått, har fått varen. Hvordan hun velger å prise varene, er opp til henne. Men så klart, det er snakk om en stor prisforskjell.. Men likevel, hun er ingen svindler!

  115. ..og hva gjelder salgsbloggen hennes, så byr jo folk der. Det er ikke hennes feil at folk byr over butikkpris, det er de som byr sitt valg : )

  116. du hater bare! og sjalusi ekke fett…
   alle butikker overpriser klærne de får til innpris… its called business!

  117. Jeg vet seriøst ikke om jeg kan stole på noen bloggere lenger! De sponser noe, så driter de som produserte det ut penger til dem. Når da bloggeren først har sagt at de ikke liker denne type sminke i det hele tatt, for så å kalle det for favorittsminken sinn to uker senere. Da lukter det muffins!

  118. bra!! Klart en skal tjene penger når en starter en nettbutikk, men det der er drøyt.. har også lagt merke til salgsbloggen hun hadde.. solgte kjoler som kosta 300 kr på gina tricot til 600 BRUKT!! jaja.. Så lenge folk er klar over det, så er det nå opp til enhver.

  119. Bra at du informerer om dette! Det er tydelig at Ulrikke ikke er den personen i verden med mest oppe i hodet… Og tror nok hun prøver å utnytte sine unge, naive lesere så til de grader-

  120. Hei du!
   Første gangen jeg er inne på bloggen din, og med dette innlegget så må jeg si at jeg kommer innom flere ganger!:) Syns det er tøft av deg å ta opp dette. Tror ikke det er så mange andre som ville gått ut mot Ulrikke på denne måten. Å stoppe kommentaren fra deg viste vel at Ulrikke er redd for at ryktet om nettbuttikken skal skades, og at hun kanskje ikke kan svare godt nok for seg…
   Hun har selv bemerket at flere av plaggene finnes å kjøpe flere plasser på nettet, og da å kalle det for “nettbutikken for moteinteresserte” blir vel kanskje litt feil… Syns jeg da. Vil heller ha noe unikt, enn en stor blanding klær – som er å finne på flere nettsteder. Da kan vel norske moteinteresserte finne dem på de billigere sidene hvis de absolut må ha tak i klærene..
   Skjønner at hun vil tjene penger, men som flere av kommentarene påpeker er ikke konseptet helt “rent” i forhold til det Ulrikke hevder å stå for… Hmmm….
   Stå på videre, nå har du fått enda en fast leser 🙂

  121. Du er flink og så sakelig som du kan være ved å skrive dette innlegget. Ser at svære
   ulrikke fans blir utrolig sinte av det her, ( liker ulrikke selv) men det blir fordumt uansett
   grunn å selge kjoler som koster 500 til 3000 kr. Hun er et forbilde for mange
   og burde ikke gjøre sånn. Dessuten burde ikke alle disse som skriver to tusen sider med
   hatsmeldinger til deg, hvor de er helt rasende gjøre det. Det blir for dumt. Du er real i
   innlegget ditt.

  122. Hei! Dette er kanskje litt “off the topic”, men ser at mange her sammenligner med Cubus og andre store kjeder. Grunnen til at de har en mye mindre innkjøpspris er jo så klart fordi de kjøper inn i store kvantum om gangen. Det gjør selvfølgelig ikke Ulrikke (ettersom hun kun tar inn klær i S!, noe jeg egentlig også finner litt urovekkende?), men da synes jeg heller ikke hun kan reklamere med at det er high fasion, når det tydeligvis er i kjeder i USA? Det blir i hvertfall helt feil!
   Og det er dessuten som Nora sier at unge jenter antagelig har latt seg lure, Ulrikke er trossalt et stort forbilde for mange. Men hvis man ser på hele livsstilen hennes må man se at vanlig ungdom ikke kan leve sånn. Så noen burde klare å tenke litt selv også!
   Og for dere som sier at Cubus og Bik Bok har like klær og like priser, de er under samme kjede, Varnerkjeden. Derfor 😉 MEN som sagt, heeelt “off topic”

  123. Hvor dumme er dere !?!?!
   såklart er det normalt at innkjøpsprisen er på rundt 500 også selger hun for det 6 doble ! Vet dere ingenting om hvordan slike ting fungerer ??!!! DUSTER ! og alle dere som sier at nora har gjordt så bra research ?? Nei, hun aner jo ikke hva hun snakker om ! ! !

  124. Første gangen jeg har lest gjennom alle kommentarene på et innlegg hos deg.
   Synes det er bra at du informerer leserne dine om dette, og du ødelegger ikke mer for henne enn hun selv har gjort.
   Kjempe bra at du skriver om dette! Sikkert mange som er blitt lurt og angrer nå.

  125. Øh, haters: Hvordan kan dere kalle dette offentlig uthenging og drittslenging, når det eneste Nora har gjort er å faktisk avsløre noe som lignes svindel?

  126. for en bra blogg!! jeg har litt og si jeg også:
   1: Ulrikke sin “greie” med denne nettbutikken er at alle skal ha råd til fine klær.. og det blir såklart veldig feil når hun overpriser varene på denne måten.. hun lurer rett og slett leserne sine.
   2: ulrikke kan ikke på noen måte påstå at hun betaler mer i innkjøpspris for kjolene enn hva man kan gjøre på nettsiden hvor du viser til de samme kjolene, rett og slett fordi da ville hun vært så tett i pappen at hu ikke hadde klart å finne på å åpne en nettbutikk.. (for så alle veit det, innkjøpspris er aldri dyrere enn hva du selger en vare for i en annen butikk.. såklart har anntallet varer du bestiller ifra en levrandør mye og si for prisen, men om ulrikkes levrandør er dyrere enn denne butikken ville jo ulrikke heller kjøpt klærne ifra butikken det er linket til. det er noe alle forstår!)
   3: ulrikke driver en nettbutikk, derfor er det feil av dere som sier hun må legge på for butikken og slik. for hun har ingen andre ansatte enn seg selv (og kanskje kjæresten?) det er mye mulig hun må leie ett lager til å ha klærne i, og det kan koste noen 1000 i måneden, men det er ikke nok til å legge på ca 2500 i pris. (husleien skal nemlig ikke vinnes tilbake på 1-2 plagg) hun har med andre ord veldig mye mindre utgifter på denne butikken fordi det er en nettbutikk og ikke en skikkelig butikk du kan gå inn i, og få service i..
   4: at ulrikke velger å starte butikk og slik er super bra for henne, men at hun lurer folk er ikke ok, derfor er dette blogginnlegget av nora alba berettiget.. uansett hva hennes hensikt med innlegget er!
   5: hun er for en bedre verden og for bedre stoffer og alt slik også tar hun inn disse klærne og virker direkte ukritisik til hvor de kommer ifra.. det gir meg inntrykket av at det å tjene penger faktisk er mye viktigere for denne unge dama enn å kjempe for miljøet..
   knotete kommentar, men det får gå..!
   stå på nora alba, jeg kommer til å følge med bloggen din videre!

  127. God research og god skrevet av deg, Alba. Og må si meg helt enig i dette, helt sykt at hun faktisk sette kjolene som sine egne og selger de for så SINNSYKT mye mer penger, når hun
   igjen bestiller de fra en annen nettside. Jeg blir kvalm 🙂
   Igjen; god research. Du undersøker hvertfall fakta før du smeller de i bordet. Stå på!

  128. Det er bra at du som blogger sier sanneheten, og jeg skjønner jo at man blir ganske irritert når det er så høy prisforskjell. Men som noen sier over, så har Ulrikke startet en side kanskje pga (bare et eks) at man skal kunne handle tryggere og være sikker på at man får gaven.
   Hvis du skulle imoprtert og solgt videre, ville du solgt varene or mindre enn du importerte for? Da tjener man jo ingenting! Det vanlige hvis man skal kjøpe dyre kjoler er jo å sjekke hvor an kan få den billigst, men trygt. Da velger man kanskje der den koster mer, men der du vet at du faktisk får den.
   Fortsatt bra at du sier sannheten, men å si at du ikke prøver å ødelegge for Ulrikke (når du på en måte gjør det) blir jo litt rart…
   Stå på! Ellers har du en veldig bra blogg og er en veldig pen jente!

  129. Omg Nora, så sykt hore du er az. Henger ut andre jenter. Du er så usaklig. Alle hater deg vet du det? Jeg skal henge deg ut på min blogg, siden du er blond og teit. Herregud. Hater deg, og det får du se på bloggen min. Omg, du er så usaklig? Man ser jo at du har funnet på alt dette. Ulrikke Lund er liksom den beste, smarteste og mest saklige av alle bloggere der ute!!! Du er bare ute etter å komme deg opp. DRAMA! Seriøst lizm. Du er 92 og sniker deg inn på utesteder. Sier nokk om deg.. Herregud.
   Nevnte jeg at jeg elsker deg pus? Hihi. Kos deg masse i London, savner deg vennen min<3 Håper du får spist masse god mat og at du er frisk i halsen din! Glad i deg Albiz<3

  130. hm, jeg blir nesten litt skuffet over ulrikke, skal ikke du liksom stå frem som et godt eksempel for unge? jeg vil ikke si det å selge sine brukte klær for dobbelt så mye er så veldig imponerende! jeg har ikke noe mot deg som person, siden jeg ikke kjenner deg, men jeg vet at jeg ville ikke gjort noe slikt. …men jeg ville jo ikke kjøpt brukte klær bare fordi du (ulrikke) hadde brukt de.

  131. Er enig med deg ang. det meste, men det er selvfølgelig ikke ‘lureri’. Sjekk nelly.com for eksempel, driver de med lureri fordi de har overprisede varer? Søk på ebay og andre steder etter mange av plaggene nelly selger, og du ser at de er mye billigere der. Det er ikke lureri når prisen står helt klart på siden og folk velger å kjøpe det. Det er folk som er slappe og late som ikke sjekker opp.. Ikke Ulrikke sin feil. Skjønner jo at hun vil tjene penger på dette, ellers hadde hun vel ikke begynt med dette. Har visst om Ulrikke sin blogg helt siden hun var 16-17(?), og ser på hun som litt ‘fake’. Plutselig var hun miljøvennlig og alt mulig da hun kom på topplisten.. Ha!

  132. De som har noe imot Nora Alba har store problemer , men hun prøver bare å hjelpe sånn at dere ikke trenger penger på noe unødvendig … , men i såfall vis dere ikke sntes det er bra er dere noen snobber… Jeg tror ikke at Nora B brr seg om hva dere sier , eller om hun msitet en leser eller 2 fordi at NORGE er patetisk men fullt av gode mennensker ( sånn som Nora B )
   Good research Nora B <3
   Kjempe fint du sa det , holdt på å kjøpe en kjole der men det er det ikke snakk om mere fpr å si det sånn ! <3
   Takk !
   http://www.geenah.blogg.no
   Hugs And Kisses <3
   Geena H

  133. jeg er helt enig med nora, det er en grunn til at det er billig på nett og dyrt i butikk fordi det koster ikke penger og drive nettbutikk. Grunnen til at klær har høy pris i butikk er fordi de kjøper inn varer og for og få tjene inn penger slik at de kan betale lokale, klær osv må man selge klærene dyrere. Haha dummeste jeg har hørt at en plagg koster 500 kr på en annen nettbutikk, men ulrikke setter prisen opp til 3000 pga toll:P tragisk, det kalles svindel det

  134. Jeg kjenner jeg blir provsert her jeg sitter. Det er greit å kritisere en nettbutikk, men dere kritiserer jo ULRIKKE LUND: en privatperson!!! Hvis Feks Gina Tricot selger en genser til altfor litt for høy pris skal man da henge ut “eieren” av Gina Tricot?
   Syntes det er ganske barslig , jeg.
   Ulrikke driver en butikk, som hun skal prøve og tjene penger på.
   antageligvis lønner det seg økonomisk for henne og selge plaggene til høy pris, fordi mange jenter der ute leser bloggen hennes og blåser i om klærne er overprisede.
   Min mening 🙂

  135. Syns du har helt rett !!! 😉
   Det er patetisk og barnslig av henne å oppføre seg sånn… Skjønner ikke at man kan synke så lavt… Fortsett med det du gjør 😉

  136. haha, husker ulrikke skreiv at trygghet og seriøse sider var viktig for henne når hun sal handle på nettet, så hennes side skal være en orgneltig nettside, blabla. se på hu drite seg ut a.. syns ikke du fortjener noe som helst dritt i tilbakemelding på den saken her, du gjorde det riktige, når hun driver norges største moteblogg kan hun ikke gjøre sånt ! stå på nora 🙂

  137. Utgifter osv, blabla. Alle selgere må jo betale noen utgifter. Og jeg tror ikke Ulrikke må betale noe mer eller mindre enn en vanlig selger. Så det er litt driti ut når hun påstår hun har så sykt mange utgifter, når sikkert også andre forhandlere har minst like mye. To like kjoler: en av de kostet forhandleren sykt mange utgifter, som fikk følgene at kjolen kostet flere tusen. Den andre hadde helt sikkert like mange utgifter, men solgte den for 500/600. Hvor driti ut er ikke det? Beviser ikke det at utgiftene ikke er så ille likevel? Oh my god, holy fashionlove as, Ulrikke.

  138. Go Nora!
   Det alt koker ned til, er at Ulrikke spiller på sin status, innflytelse og sitt image som snill og ordentlig pike for å tjene penger på de utallige leserne sine, som jeg gjetter i all hovedsak er jenter på 12-16 som kanskje ikke evner å tenke like kritisk. Det er en stor forskjell mellom å gjøre dette som privatperson på bakgrunn av sitt image, og å starte opp en ‘nøytral’ butikk.

  139. Ærlig talt, gjør ulrikke det bare for og få tak i de nyeste moteklærne?
   For det er jo en skam og gå i forrige månedens klær ..

  140. Hei !
   Vet ikke om jeg holder med Ulrikke Lund eller Nora i denne saken. Men en ting er sikkert, hvis det stemmer at Ulrikke selger kjoler som egentlig koster 500 ,- til 3000,- er det drøyt. Jeg skjønner jo at hun må tjene penger på og selge. Men jeg pleide og lese bloggen hennes helt til hun ble helt opphengt i og redde verden, gi bort/bytte klær. Jeg sier ikke at det er noe negativt i det men hun endret jo personligheten sin helt. Og nå har hun en motebutikk på nettet der hun selger klær til helt syke priser ?
   Jeg er overrasket over hvordan Ulrikke Lund har endret seg. Jeg vet ikke om jeg snakker ren fakta her men det er det jeg har fått for meg ..

  141. JEG SYNS DETTE INNLEGGET VAR UTROLIG SLEMT AV DEG NORA! VELDIG UNØDVENDIG.
   DU KUNNE SAGT DET TIL HENNE, STEDEN FOR Å INFORMERE HELE NORGE.
   ALLE HAR SIN MÅTE Å TJENE PENGER PÅ, OG VERDEN ER URETTFERDIG. DESSUTEN VISER BARE DETTE INNLEGGET HVOR SJALU DU EGENTLIG ER PÅ HENNE. MYE AV DET DU GJØR ER GANSKE LIK HENNE. SÅ DET INNLEGGE KUNNE DU BARE DROPPA (: du ødela nesten den personen du selv er ved å si sånn om ulrikke.

  142. JEG SYNS DETTE INNLEGGET VAR UTROLIG SLEMT AV DEG NORA! VELDIG UNØDVENDIG.
   DU KUNNE SAGT DET TIL HENNE, STEDEN FOR Å INFORMERE HELE NORGE.
   ALLE HAR SIN MÅTE Å TJENE PENGER PÅ, OG VERDEN ER URETTFERDIG. DESSUTEN VISER BARE DETTE INNLEGGET HVOR SJALU DU EGENTLIG ER PÅ HENNE. MYE AV DET DU GJØR ER GANSKE LIK HENNE. SÅ DET INNLEGGE KUNNE DU BARE DROPPA (: du ødela nesten den personen du selv er ved å si sånn om ulrikke.
   DU ER IKKE SÆLIG BEDRE, DU MÅ TYDELIGVIS GODSKJENNE KOMENTAR FØR DEN BLIR PUBLISERT OGSÅ..

  143. Jeg syns det er helt greit at hun selger de for en dyrere pris, men hvis du driver en butikk så ønsker man jo selvfølgelig flest mulig kunder, og Ulrikke taper jo på å ha en 5 ganger så høy pris som man kan få den på en annen plass. Jeg vil jo selvfølgelig kjøpe det som er billigs!. Og som sagt så er det helt greit at hun selger det med en høyere pris enn innskjøpsprisen, og man skal jo faktisk tjene noe på å drive butikk, men 2000 kr over prisen blir litt drøyt. Jeg ville også ha researchet på andre nettsider for å se hva de tok betalt for samme plagget.
   Hun må jo nesten få bestemme det der selv, men det er hun som taper på det.

  144. Dette var dårlig gjordt. Flere sier at de nå ikke kommer til å lese bloggen til ulrikke – du ødlegger for henne ved å feilinformere. Utrolig dårlig gjordt, og en dum ting å skrive på bloggen sin …

  145. Jeg synes det er bra av deg og lage dette innlegget! Creds til deg for at du advarer mange med å være forsiktig med hvor de bestiller på nett. Skjønner ikke hvorfor folk klikker å sier at du henger ut Ulrikke..Feil har ofte konsekvenser, derfor var det bra at du sier sier ifra. Hvis Ulrikke har mange ekte lesere og fans, komme ikke de til å slutte å lese bloggen hennes pga en tabbe fra hennes side, og du ødelgeer ikke for henne, hun ødelegger for seg selv, Stå på Nora! : )

  146. Den jumpsuiten på fashionlove er en prikk lik en som har vært på cubus til (seriøst) 50kr, men der koster den 550. Det er galskap! Alt koster sinnsykt mye, skal aldri kjøpe noe der i hvert fall 😉 Bra du fant det ut!

  147. Må slenge meg på debatten her.
   Jeg har selv sett mange av hennes kjoler på Ebay hvor de selges til 100-150 kr
   INKLUDERT frakt! Ulrikke selger dem til 550 kr uten frakt…
   Jeg synes det er å lure folk.

  148. Det er utrolig bra at du er ærlig, og sier hva du mener på bloggen din!
   Det er nok engod del av grunnen til at du er på topplista, og selvfølgelig
   mye annet! men, ang. dette med ulrikke, personlig har jeg hele tiden
   tenkt ‘ åooff, tipper topp blogger’ne er falske osv. ‘
   Så ja, jeg forhondsdmte henne #og deg og, sorry, haha.# etter bare og
   ha sett headeren ! men din blogg har jeg lest nesten hvedag 🙂
   Men det har jeg ikke med ulrikke. Hun virker så utrolig falsk, og umoden!
   Stå på videre Nora , GO YOU !:) <3

  149. e det mulig å være teit her eller? ho Ulrikke må nu få låv til å jøre akkurat sånn som ho vil uten at dåkker ska drive å kritisere ho på den måten dær. for at en bedrift ska gå rundt må det koste litt penga i starten førr det koste penga å starte en bedrift. å ho må nu få låv å bestemme prisan sjøl uten at nåen ska komme her å kritisere det å si at dæm ikke ska lese bloggen hennes lengre bare førdi ho har nåen høye prisa på noen kjola førr å få butikken te å funke. det syns nu e dirækte barnskli av dåkker som kommentere det sånn her. å da e det ikke ho Ulrikke som sitt ijænn å e umodn å falsk. skaff dåkker et liv å bry dåkker om dåkkers ting å ka dåkker vil kjøpe. ikke ka andre vil ha.

  150. Skjønner dere ikke at det koster penger å starte en bedrift? hun må da få i gang butikken ordentlig før hun får den helt på kjør. dere kan ikke bynne å kritisere henne akkurat når hun har begynt. da har dere lite å gjøre. la henne nå få styre selv, å ikke handl hos henne vist dere mener at det ikke er vert det. 🙂 så enkelt er det, ikke start en sånn her diskusjon for ingenting..

  151. Alle dere som tror dere vet alt, og syns at ulrikke er en svindler…. SJERP DERE,
   dere er bare patetiske når dere skriver slike kommentarer.
   Og til deg nora, så syns jeg dette er et VELDIG usaklig innlegg.
   Du har bare tatt med argumenter som støtter din sak. Alle saker har TO sider!
   For det første koster ikke kjolen 500 kr den koster 620 norske kr, i tillegg kommer frakt, som koster ca 100 norske kroner, også kommer moms OG TOLL. Tollen er på rett under 11% av pris og frakt, ca 80 kr altså. Også moms av både pris, frakt og toll… Momsen er 25%, som da blir ca. 200 kr ekstra. Så den fullstendige prisen for kjolen er åltså ca 1000 norske kr!! IKKE 500….
   I tillegg skal jo ulrikke tjene noe på dette. Tror du virkelig at når du går på bik bok å kjøper deg en bukse til 600 kr, så betalte bik bok 600 kr for den når de kjøpte den inn…. eh nei. Det er ingen som driver butikk for å gi bort klær til oss og ikke tjene noe på deg selv… Det er helt vanlig å dobble eller tredobble prisen når man selger den videre. Det er sånn man driver butikk.
   Dette er ikke ment som usaklig drittslenging. Jeg prøver bare å få dere som leser dette innlegget til å forstå at dette PÅ INGEN MÅTE SVINDEL. Dere burde tenke dere litt om før dere sier slikt.
   Og til nora, du burde nok ha gjort litt bedre research, før du la ut dette innlegget. Jeg håper du ikke ser på dette som usaklig dritslenging. Og at du har verdighet til å se dine feil og rette opp idette.
   PS: jeg er helt enig med deg at det var teit av henne å blokke kommentaren din og legge IP-adressen til spam-filteret.

  152. har du tenkt på at det faktisk koster ganske mye og få sendt disse kjolene til norge? Og hva er vits med og selge ting uten og tjene noe som helst?
   Jeg syntes det er greit at hun setter opp prisen, selvfølgelig ikke med over 1000kr, men hva vet du (eller jeg) om portoene, moms etc på kjolene? nettopp.. Du burde tenke litt på alt som må gjøres, hun drar ikke og henter noen kjoler til 10kr og selger dem for 100kr bare sånn som det. Hun har folk hun jobber med etc også, og folk skal ha lønn, som sagt er det moms, tollavgifter etc. så det er jo ikke bare bare! Det burde vel du også skjønne..
   ellers liker jeg bloggen din, stå på=)
   Men bra du sier ifra om ting du syntes er feil, er mange som blir lurt av bloggere som vil tjene ekstra på andre mennesker.

  153. Jeg vil bare si at jeg jobber i klesbutikk, og at det er vanlig å gange innkjøpspris med minimum 3! I tilleg må man ut med en del ekstrautgifter da klærene har reist fra Kina til Norge. Når du driver butikk blir det også en del utgifter som må dekkes. Tror du Ulrikke driver butikk bare for morro?

  154. Jeg var fast leser av ulrikkes blogg før. Nå er jeg ikke like ivrig på den lenger. Hun har bare blitt mer og mr overfladisk, og mer og mer skrytete, med enda et ekkelt, “se hvor pen jeg er” bilde på slutten av hvert innlegg. Offameg, hun virker ikke sjenerøs eller spontan eller snill i det hele tatt, bare stiv i maska som en Barbei, og helt sykelig opptatt av penger! Synes forresten den nettbutikken hennes er utrolig uproffesjonelt og ligner mye på ting jeg har setti andre nettbutikker, otil 5 ganger prisen. Håper salget går dårlig, jeg skal i hvert fall ikke kjøpe noe derfra!

  155. Jeg har jobbet i to klesbutikker, og i begge to så ganger dem innkjøpsprisen med to!
   For eksempel, kjøper dem inn et skjerf som butikken betaler 300 for, så ganger dem den prisen med tre, og selger det til kundene som butikken har for 900 kr. Så hvordan Ulrikke kan ha fått en kjole som i utgangspunktet kostet 500 på nettet til og koste 3000 det skjønner jeg virkelig ikke!

  156. Jeg hadde allerede gjettet meg til at Ulrikke hadde tatt i kraftig med prismaskinen, men for dét alene er hun ikke mer eller mindre skurk enn alle andre selvstendig næringsdrivende, med enkeltmannsforetak og egen butikk. De setter alle prisene så høyt de overhodet tror de kan få for varen, og det mest patetiske med hele settingen er at om en lysestake koster 200Nok i en butikk så selger den dårligere enn om de hadde hevet prisen med en tusenlapp. Dyre ting blir finere i våre øyne. Men dette er ting som interiørbutikker og andre små butikker generelt. De bestiller heller ikke opp til de største kvantumsrabattene og har ikke samme konkurransen.
   Det jeg reagerer på med Ulrikke derimot er at hun retter reklamen sin mot mindreårige tenåringsjenter! Som du skrev! Hun bruker den værste form for reklame, den indirekte reklamen. For sminkebutikker på nett osv osv. Jeg skrev en kommentar til henne, og jeg er ikke typen som slenger ut useriøse drittkommentarer til øst og vest. Jeg informerte om at hun påvirket veldig mange unge jenter til å kjøpe ting de ikke trengte og om hun ikke heller skulle lage noen “spareinnlegg” eller økonomoiske råd fra tid til annen. Slettet tvert. Jenta tenker bare penger.
   Har derimot oppdaget bloggen din og liker den veldig godt!:)

  157. noobs, nora vil ikke noen noe vondt. hun er rett og slett snill som informerer om dette. du har nå spart et par tusen pga nora. si heller takk.

  158. Utrolig bra at du faktisk skirver om sånt . Det er jo svindel . og tanke på at leseren er ned til 10år , så burde det ikke vært lov . Bra jobba !

  159. Jeg er HELT ENIG. Det er å rippe folk for penger, rett og slett. Utvalget i butikken hennes er i grunn ganske bra, men jeg kommer aldri til å kjøpe noe derfra. Bestiller heller fra Kina og Hong Kong. Haha

  160. LOOOL
   men har du linken til ulrikke sitt iblegg om deg. og saken? :=
   you go girl
   lol
   rofl
   lol roflmao
   lolmao
   lol
   rofl
   lol roflmao
   lolmao
   lol
   rofl
   lol roflmao
   lolmao
   lol
   rofl
   lol roflmao
   lolmao
   lol
   rofl
   lol roflmao
   lolmao
   lol
   rofl
   lol roflmao
   lolmao
   lol
   rofl
   lol roflmao
   lolmao
   lol
   rofl
   lol roflmao
   lolmao

  161. syns det var bra at du skre å opne øynene til folk.
   tror ikke nettbutikken til ulirkke kommer til å lide noe
   mer fordi du skriver dette. Nettbutikken hennes er ikke serlig seriøs føler jeg og tror
   mange andre også tenker sånn. jeg mener den err lite seriøs fordi den har bare str S i klærne, latterlig lite utvalg og ja overpriset.
   dette var inntrykke jeg fikk med en gang og har ikke vert inn på nettbutikken siden.
   skal man starte nettbutikk så er det ikke vits i å gjøre det helveis..

  162. Bare flott at du informerer om sånt, Nora.
   Skjønner ikke at folk gidder å prøve seg på noe sånt i det hele tatt, folk blir uansett merket en eller annen gang!

  163. Stusser veldig over antrekket hun nylig hadde på seg i Paris som hun sa hun fikk skryt over. Den jakka, toppen og shortsen – er det noen som har en aning om hvor det er kjøpt?

  164. Alle grosister osv har en pris de selger for og de den ene butikken oppe der er en grosist på nett – det er derfor det er billig der og det er fordi du kjøper flere omgangen. Når man får varene sine har man fått en sum man skal gange det med, og det er ikke lov til å gjøre det annerledes en det butikkbransjen sier. Så hun gjør ikke noe galt, og det er sånn det er. Hun skal tjene penger hun også, og det er ikke hun som bestemmer hvor mye det skal kose. Selvfølgelig må hun ikke ha det så dyrt, men siden hun har fått en sum og ganget den med det – er alt rett. Og mest sannsynlig er det ikke mange steder du finner disse kjolene siden de er ifra Italia. Jeg vet litt om dette siden faren min eier butikk og kjøper fra Italia. Sier ikke at du kan mindre enn meg på noen som helst måte 🙂

  165. IKKE KJØP FRA SIDEN HENNES, BESTILTE FOR 2 UKER SIDEN, IKKE FÅR JEG SVAR PÅ MAIL, SLETTER ALLE INNLEGGENE MINE OG VAREN ER IKKE Å SE.SVINDEL.
   DRITTKJERRING

  166. Samme her…. Jeg bestilte en veske for over én måned siden, og den har ennå ikke kommet. Jeg får ikke svar på mail, og hun sletter det jeg skriver på facebooksiden og i kommantarfeltet på bloggen. Ser flere skriver det samme. Fraråder alle å handle på Fashionlove.no.

  167. Bestilte derfra. Fikk en egnser som kom i en åpen konvolutt. Emballasjen var altfor dårlig. Bare flaks genseren ikke var blitt ødelagt. Sendttur fordi den ikke passet. Fikk ikke igjen penger. Kontaktet henne. “Assistenten” hennes sa de ikke hadde mottatt pakken. Det tror jeg ikke noe på. Hun fikk altså varen igjen OG beholde mine 2000kr. KVALMT! Og svindel!
   Si fra her om andre som er blitt LURT. Ble kvalm da jeg så hun skryte av at hun hadde tjent sin første million. Ved å LURE tenåringsjenter. Hun virker jo bare selvopptatt og grisk.
   SYNES NOEN BØR TIPSE VG ELLER DAGBLADET: SI FRA DERE SOM ER BLITT LURT OG SÅ GÅR VI SAMMEN!!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg