livet i london

Okey….jeg sitter i joggedress på hotellrommet og slapper av, og jeg har akkurat vært ute og spist en deilig kinesisk middag. Jeg er i London.

Jeg er i London! Herregud, så lykkelig jeg er akkurat nå. Siden halv ni i dag har mamma og jeg bare gått rundt i butikker, spist deilig og engelsk mat, og kost oss. Hotellet var nydelig og mye finere enn forventet, bortsett fra at det tar en evighet å få varmt vann og at det ligger i 9. etasje.


Utenfor hotellet
¨
Så har jeg handlet litt. Ble forelsket i den genseren.

Også gikk vi en lang tur i Hyde Park

…tenk, gresset er helt grønt, fugler og ekorn hopper rundt og mange går i bare shorts og tskjorte. Selv synes jeg det er litt kjørlig her, ihvertfall når solen forsvinner. Som dere skjønner har jeg hatt det veldig travelt, men nå har jeg data og internett, så jeg skal prøve å blogge en god del!

I dag har vi tatt subway tusen milliarder ganger frem og tilbake, vi har brukt opp halvparten av pengene (…) på taxi fordi vi ikke vet hvor noen ting er, og føttene mine er helt ødelagte! Men det er det som hører til i en ferie, er det ikke? 🙂 I morgen skal vi stå opp tidlig for å dra til en botanisk hage, mamma skal nemlig ta noen bilder der i sammenheng med jobben…og personlig elsker jeg slike steder, så det blir masse bilder og kjempegøy!

Nå sitter mamma og jeg her på rommet og vurderer å legge oss, vi har jo vært ute og reist siden klokken fem i natt! Det er iskaldt her inne, så jeg får vel krype under dynen og hvile ut til i morgen! Jeg håper dere har det fint, så snakkes vi i morgen 🙂 Love you.

38 kommentarer

Siste innlegg