er mc’donalds årets høydepunkt?

Hei, dere! Tenk, i dag regner det her i London. Det snør vel hjemme, kan jeg tenke meg. Pappa sendte melding og skrev at det var 20 minus hjemme, er det så kaldt hos dere også? Det har vært mye frem og tilbake i dag, og vi har fått gjort en hel del. Blandt annet har vi vært inne på Boots i over TO TIMER, gjett om vi fikk kjøpt mye. Jeg elsker virkelig den butikken, kunne ønske at Boots hjemme i Norge var like bra.

Nå sitter jeg pakket inn i dynen og spiser våt og deilig mc'ern mat, måtte jo prøve ut den nye julematen! Neida, men den var faktisk ganske god…Siden jeg forteller så mye, skal dere få dagen min i bilder 🙂

I går kveld dro vi og spiste tex mex. Utrolig godt.

I dag har vi bare løpt rundt i butikker, og jeg fikk gå innom Dune og kjøpe de skoene jeg fikk øye på for ett par dager siden. De er helt nydelige om man klarer å kombinere dem bra, og jeg gleder meg til å bruke dem.


Så dro vi til Primark for å se.

Nesten over halvparten av dere har anbefalt Primark, men min oppfatning av denne butikken var ikke SÅ bra. De hadde jo en del fint når det gjelder smykker, sko og vesker, men klærne var ikke noe fine. Det var også alt for mange mennesker til at jeg kunne gå rundt for å se, men jeg fikk ihvertfall kjøpt noe. Det var sant som dere sa, veldig billig! Det er vel uansett en slik butikk man er nødt til å besøke når du først er i London.

Så handlet vi på Boots, og jeg kan jo vise en fjerdedel av det vi kjøpte.

Her er jeg på vei til hotellet med dagens middag…tulla.

Okei, jeg må bare fortelle dere noe. Her i London så virker det som om alt handler om take away og gatekjøkken. Da jeg skulle ha en liten lunsj på mc'ern i dag, måtte jeg stå i nesten en halvtime i kø, og det var seriøst bare OVERVEKTIGE mennesker som stod foran og bak meg. Er det slik at om tre-fire år ser alle sånn ut? Det blir bare mer og mer trendy å spise på slike steder, det er ganske sykt å tenke på. Tenk hvor mange som kommer til å sitte der på julaften og nyttårsaften! Uffamei…

…glad jeg tok med meg hunterstøvlene mine for å si det slik! Nå skal vi bli er på hotellet en god stund, og sjekke ut treningsstudioet. Hvis det slutter å regne skal vi vel ut og spise senere i kveld, men nå er det bare godt å være her inne..Håper dere koser dere i kulden, det er snart JUL, dere! Herregud, som jeg gleder meg 🙂  Hvor skal dere feire julen dette året?

23 kommentarer
  1. kos deg masse mer 😀
   jeg skal først være hjemme i trondheim, så blir romjula i oslo, og hjemme igjen her til nyttårsaften 🙂

  2. heldig du er som er i london da 🙂 var der for ikke så lenge siden jeg også . og herregud.. det er jo helt Villt med folk i butikkene!
   men men .. koselig er det 🙂 er liksom litt annledes enn norge.. er ikke noe Avslappet ferietur for å si det slik . hehe 🙂
   håper du koser deg videre søte jenta 🙂 liker bloggen din , og holdder i deg med det meste du skriver.. føler vi er ganske like på den måten 😉
   Også bare lurte jeg på Hvilken lebestift(?) du bruker ? du har jo egentlig røde lepper.. men på bildene har du helt nydelig rosafarge 🙂 ?
   Klem,, og fortsett å kose deg i London og stå på med bloggen Nora 🙂

  3. kan du ikke fortelle hvem du drar med? du har sikkert sagt det og jeg har sikkert bare ikke sett det, men ja..
   og vise litt bilder av dem..

  4. Man ser jo allerede nå at folk generelt begynner å bli tykke. Blir stadig vekk skremt over hvor tykke folk jeg har gått på ungdomsskole med er blitt (som var normale før). Fettcellene man har i en alder av 20 har man resten av livet også. Kroppen begynner jo faktisk å forfalle ved 20-års alder. Glad jeg er opptatt av helse og utseende, virker som folk flest (særlig jenter) kun er opptatt av drikke, fest osv.. Blir nok fine når de blir gamle…. NOT.

  5. Åh, herlig med shopping da 😀 Du er heldig! Primark er oppskrytt. Jeg liker å handle der bare fordi det er billig, men det er helt jævlig med alle menneskene som går bananas og køene. Da bruker jeg heller litt ekstra på EN ting enn førti ubrukelige saker på primark. Jeg bommet på det sist jeg var i Lodon nemlig :p Har ikke brukt noe av det som jeg kjøpte på primark, men mulberryvesken bruker jeg hele tiden..

  6. Jeg skal feire julen sammen med mamma og kjæresten hennes 🙂 Første juledag samles hele pappas familie for å spise god mat og prate tull en hel dag 🙂
   Tror aldri jeg har gledet meg så mye til jul før 😀

  7. Å boots ja! 😛 Må si jeg elsket boots i England 😛 så mye spennende!! jeg kjøpte
   bare altfor mye på boots 😛 kremmer, manekyr, pedekyr osv! Sånne butikker er min
   lekebutikk 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg