en natt i lys

Hei igjen! Nå har vi vært ute, og gjett hva? Med en gang vi gikk ut begynte det å snø som bare søren. Det var skikkelig morsomt, alle barna her løp ut og lagde engler i snøen, og det ble helt stille i trafikken…jeg elsker snø, det er rart hva det gjør med verden. Vi tok en liten tur ut, og gjorde som følgende:

Først dro vi til Paddington for å kjøpe billetter til hjemreisen.

Så dro vi på starbucks og kjøpte dagens mocha

…etterpå dro vi til Trafalgar Square for å se på det store juletreeet

 Dette treet er faktisk fra Norge. Hvert år blir et slikt tre gitt til England fra Norge, som takk for at de hjalp oss under krigen. Det står her i London, og når det tennes, kommer det flere hundre mennesker for å se på. Jeg fikk ikke med meg akkurat det, men jeg fikk i det minste sett det! Nydelig..

Så gikk vi til China town for å spise god middag. Det er så mye ekkel mat her i verden, vi kunne bli servert frityrstekte andeføtter og gåsenebb. Og det henger stekte ender i hvert eneste vindu. Æsj, det er ganske sykt hvor mye rar mat det finnes her i verden!


Vi fikk ihvertfall en GOD porsjon med fersk grabbe og stekte nudler med biff. Nam!

Vi gikk hjem, og på veien så vi et lite tivoli midt i sentrum. Det var utrolig fint, med alle lysene og menneskene. Jeg vil ikke hjem i morgen..London er nydelig, særlig i juletiden, og jeg virkelig elsker denne byen. Jeg skal prøve å få til en reise hit hver eneste jul, det er virkelig verdt det. Bare se på alle de fine julelysene…..ah, jeg vil flytte hit.

….men nå skal vi legge oss 🙂 det blir en lang dag i morgen, men jeg skal prøve å få blogget. Sov godt alle sammen 🙂

14 kommentarer

Siste innlegg