nora alba

Forresten, jeg har funnet ut at jeg har fått over 1000 nye lesere i løpet av den siste tiden, og det er jo kjempehyggelig! Jeg tenkte at dere ville vite en del om meg, dere har også spurt om jeg kunne skrive litt fakta om meg og mitt.

Mitt navn er Nora, jeg er sytten år og har bursdag 06.07.92. Jeg bor i Sandvika som ligger i Bærum/Akershus, og trives godt med venner, selvom jeg er passe lei av hele stedet. Faren min bor i Porsgrunn, hvor jeg også har bodd i mange år. Jeg er veldig sosial, jeg elsker å oppleve nye ting og ha det gøy med både venner, og kjæresten min som heter Carl Michael.

Når det gjelder bloggen så har jeg holdt på i litt over ett år, og har ligget på 1.plass på ipublish en ganske lang stund. Jeg startet bloggen fordi jeg ville få frem følelser, bilder og meninger gjennom den, og det har gått veldig bra så langt. Jeg var mer opptatt av lesere og statistikk før, nå blogger jeg bare fordi jeg er avhengig og elsker det, rett og slett.

Det er også en STOR del av dere som spør om jeg tjener penger på bloggen min, og svaret er NEI. Jeg har gjort det, men jeg byttet til blogg.no, og her har jeg ikke orket å tenke på reklame og penger. Men jeg har fått et tilbud, og det holder jeg på med, så det kan jo hende at det blir litt etterhvert…Men bare så det er klart, så blogger jeg verken for toppliste eller penger.

Er det noe mer du lurer på? Spør i kommentarfeltet eller send mail til [email protected] 🙂

47 kommentarer

Siste innlegg