helt…sykt

Okei, herregud…det er helt sykt, men hver eneste gang jeg skal si mine meninger, kommer det alltid opp kommentarer som " du er så utrolig sjalu" eller "du skal alltid henge ut andre". Er dette virkelig det beste dere kommer med? Isåfall, bare dropp å skriv. Det er greit å si dere enige eller uenige, men slike barnslige, useriøse kommentarer sletter jeg med en gang.

Greit, jeg skal prøve så godt jeg kan å forklare dette på nytt. Problemet med topplisten på blogg.no, er at alle plassene avhenger av lesere. Det er greit at ei jente på 16 år vil skrive om livet som (alene)mor, og hvordan det er å ha barn i en så tidlig alder, pluss mye mer. Jeg har absolutt ingenting i mot de, som fler bloggere skriver er det ihvertfall et VIKTIG tema, i stedet for sminke, fest, mote og cafebesøk.

Men hvor mange skal egentlig skrive om dette teamet, spør jeg.

Det som egentlig irriterer meg mest er de bloggene som kaller seg dette, eller noe annet, kun for å få lesere. Fler av dere skriver at jeg sikter til Ida Wiik, fordi hun har kommet seg over 10 plasser opp det siste døgnet, på grunn av "10, barn og gift". Jeg så det i går, og jeg tenkte: hva holder Ida på med?. Men så var jeg inne på bloggen hennes og så at hun mente akkurat det samme som meg, og at statusen var ironisk. Så for å si det slik, så er ikke Ida den jeg sikter til, selvom jeg synes det var litt drøyt å gå så langt som å skrive det. Men om Ida og hennes lesere tar seg veldig nær av dette, beklager jeg virkelig 🙂 Jeg har ikke lyst på blogg-krangel, og jeg synes det er bra at noen har humor når det gjelder slike ting. Ikke bare sure og seriøse bloggere, med kjedelige tekster…ops, snakket nettopp om meg selv. Hehehe..

Men for all del, alle bloggere har sin private blogg hvor man kan skrive akkurat det man vil, det har jeg jo selv. Og som jeg har sagt før, vil jeg heller ligge langt nede på listen og ha en blogg jeg bruker tid på, og er fornøyd med, enn å ligge på 1.plass med en grusom blogg jeg ikke liker i det hele tatt.

Da jeg skrev i forrige innlegg, at jeg kunne kalle meg "16 og mor", var det et nesten tilfeldig eksempel. Jeg kunne like godt valgt noe annet, for helt ærlig….det er MYE rart å velge mellom. Jeg beklager hvis dere misforstod, eller hvis jeg skuffer dere…Men sorry, jeg må få komme ut med meningene mine uten at dere skal beskylde meg for å være sjalu. Det finnes faktisk en mellomting.

Dette innlegget ble veldig rotete og og inviklet, men jeg har dårlig tid. Uansett så håper jeg dere skjønte det litt bedre nå! Og jeg prøver ikke å henge ut noen i det hele tatt, bare så det er sagt.
Nå skal jeg ut og ha det gøy med gode venner 🙂 Husk å kle på dere godt om dere drar ut!

85 kommentarer
  1. Jeg er enig egentlig. Det er jo 100 blogger om alene mamma i ung alder. (tok kanskje litt i ) Men det blir litt for mye. Og jeg syntes topplisten har forandret seg alt for mye. Ikke vondt ment mot noen blogger som er der, men nå er det en fjortiss toppliste føler jeg.
   Du har jo en blogg for å skrive DINE meninger og ikke andres.

  2. Haha, jeg må bare le av de som kommenterer at DU er sjalu. Hvem skulle du vært sjalu på da!?
   Dessuten: hvem er det vel som er sjalu på en alenemor på 16 år? Alle kan bli det, bare ikke alle er dumme nok til og velge det.
   Skjønner heller ikke hvorfor du ikke er lengre opp på blogglisten, du er den beste bloggern på den listen der hvertfall. Sorry til alle mødrebloggere, men bloggene deres er drit kjedelige.
   ps: Aldri slutt og blogge Nora! Den er kjempe bra! Og meningene dine gjør den ikke noe dårligere, det gjør den bare bedre.

  3. ALDRI SLUTT; DA SLUTTER JEG Å LESE BLOGGER:
   jeg ler av de som kritiserer deg og sier i mot deg!
   du er gud! haha! neida, tulla, men jeg forstår godt 🙂

  4. Å være alene mor, eller mor i det hele tatt er noe man burde være utrolig stolt av, og ikke bruke som en tittel for å fremme sin egen blogg. Men, om de mener at de viser hvor stolte de er ved å bruke den titlen over alt, så for all del…Å være gravid som 16-åring, er jo et spennende tema, og sikkert spennende å lese om.
   Men, når flertallet syns det blir feil å misbruke det å være forelder til å få en tildelt rang på den FANTASTISKE(…) topplista, så burde de nesten spare seg for det. Prøv å få en ung mor til å lage en blogg, uten noe tittel eller reklame, la oss se hvor høyt på lista hun når…
   Og en blogg er jo til for å skrive hvor man vil, og når man velger å skrive meninger skal man være forsiktig hvor lang man vil uttrykke seg, for det er jo bare å tenke seg hva slags feedback man får..Nå mener jeg IKKE at du har sagt noe feil, for det er nettopp det du ikke har. Du har ikke hengt ut noen, slengt dritt, eller vært krenkende på noen som helst måte! Og når teite unger som fortsatt sitter igjen i fjortis-alderen, gidder å bry seg med å skrive en tåpelig kommentar, så er det jo nesten de man burde skrive et innlegg om.
   Hvorfor er det så UTROLIG FEIL om Nora skriver en mening på SIN EGEN blogg, om noe hun bryr seg om, og det hun skriver har et relevant og ikke-krenkende innhold. Så hvorfor skal det gi dere retten til å rakke ned på henne, og finne på hvem det er Nora liksom er ”missunnelig” på? 🙂

  5. Enig! Har sett mange i det siste har slike overskrifter på innleggene sine. Jeg vet ikke om alle er ironisk ment eller om folk gjør det for å tiltrekke seg lesere (noe som tydeligvis fungerer), men det er mange av de der ute, det er det jo ingen tvil om!

  6. du skriver i nesten hvert innlegg om at du absolutt ikke bryr deg om blogglisten og at du syntes det er så teit og blabla. men alstså, hvis du ikke hadde brydd deg så jævlig så hadde du ikke brukt tid på å skrive et innlegg om det hver dag 🙂 men jeg liker bloggen din, og leser den fast! men i det siste, syntes jeg du bare har klaget på alle andre bloggere osvosv. Hvorfor ikke bare forholde seg sin til sin egen blogg? og ikke klage i hvert innlegg om alt og at du har så forferdlige lesere? hehe. men..jeg liker bloggen din ellers 🙂

  7. SKAFF DEG BLONDT HÅR IGJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLIS!!!
   du er fin nå, men ca en million ganger vakrere med blondt hår 🙂

  8. Uff, de som sier at man er sjalu bare fordi man ikke ser positivt på en sak hele tiden er så sykt ikke utviklet i hjernen. Det jeg liker med bloggen din er at du skriver det som det er. RETT UT. Det er så mange bloggere som sensurer seg selv helt, og skaper en falsk person. Jeg kjenner ikke deg, men meningene dine virker oppriktige, og derfor er bloggen din på topplista. HELT klart 🙂

  9. Er veldig enig med deg i det meste, MEN. Syns ikke alenemødrene skal få pes om å ha blogg, de er alene mødre eller bare unge mødre, whatever, de velger selv å blogge om det og de har like mye rett til det som alle de andre rosabloggerne og alle som drar som utvekslingsår til utlandet osv. Skjønner? Det at de ligger på topplisten er i grunn ikke deres feil, kanskje de er flinke å skrive og folk er interessert i å høre hvordan livet som ung mor er? Akkurat det syns jeg er teit av både deg, Ida Wiik og hvem andre som skulle mene det. “Hvorfor skal det være så mange av de?” Skal liksom ei ungjente som nettopp har blitt mor eller skal bli det bare tenke at hun dropper å blogge selv om hun har lyst, pga det er noen andre som blogger om sitt liv? FEIL! Ellers digger jeg bloggen din, og regner nesten ikke med at du leser denne kommentaren, men følte for å si det ;p

  10. herregud. Hva feiler da?
   Sjalu in my as, er det ikke lov til å ta opp et tema og prøve å være litt serriøs også sier bare folk ”du er bare sjalu”. Har de ikke noe bedre og komme med eller?

  11. Enig med deg, er så tett å SKRIKE ut bak navnet sitt om at du er det ene og det andre. Hei jeg er 12 år og veier 230 kg, det blir samme greia. OPPMERKSOMHET. Hadde de bare kalt seg “Kristina” (feks) hadde de skrevet for å bare skrive, ikke for å få den topplisteoppmerksomheten de ÅPENBART skriker etter. Enig med deg, Nårræ :- )

  12. ER så enig med deg, og hva er det med de disse “onepiece” bloggerne, tror jeg har sett opptil 20 sånn i det siste, bare triks og lureri på mange av dem for å komme seg høyt opp tror jeg, hvis de ikke har blitt lurt av noen som utgir seg for å være onepiece da.. 🙂
   Jeg syns det som er på topplista skal fortjene det, ikke bare fordi de lokker til seg lesere. 😉
   Liker bloggen din Nora og meningen dine, du er ei tøff jente med ben i nesa og sånn liker vi:)

  13. Helt unødvendig av folk å komme med kommentarer som “du er sjalu” osv…
   Jeg er helt enig med deg… Hva er vitsen med å herme etter andre for å få lesere? Man blogger jo fordi det er noe man liker, ikke fordi man skal havne på en toppliste.

  14. Dette blir for dumt!
   Det er jo 100 vis av blogger, som du selv sier, om sminke, drikking osv. Det er da
   absolutt ikke overflod av mamma blogger? Er definitift ikke fler av dem enn av alt
   det andre tullet! Dessuten er det jo bedre å få opp øynene til folk og ta opp seriøse
   temaer i stedenfor å skrive om fest og fyll?

  15. jeg er enig med deg, og skjønte godt hva du mente, både i dette innlegget og det forrige! Syns det alltid er noen som skal tolke dine, og andree bloggeres, meninger på en verst mulig måte.. Bare fortsett å si meningene dine, forklar deg til de som vil høre, og ikke bry deg om de som “misforstår med vilje”, hvis du skjønner hva jeg mener=)

  16. vi er helt enig med deg ! du har all rett til å skrive akkurat det du mener uten å få
   haters av den grunn ! bare fortsett med det d driver med , for du gjør det helt sykt
   bra !! 🙂
   digger bloggen din , og deg ! du virker som en utrolig sterk, pen og selvsikker jente
   som virkelig står for det hun mener 🙂
   hadde vært veldig koselig om du ville tatt en tur innom bloggen vår , vi vil gjerne høre
   din mening om hva du syns er interesant å lese om i ett blogginnlegg :))

  17. hei, jeg er ny på bloggen din , kan du ikke skrive et innlegg om deg selv eller noe ? 😛 er du modell eller noe sånn ?

  18. Det som irriterer meg mest med toppbloggerne (noen av dem hvertfall) er hvor pengesyke de er, og hvor lett de lar seg kjøpe. Tror de ærlig talt ikke leserne skjønner at det er noe på gang når annet hvert innlegg på bloggen inneholder “Åh, Smashbox er virkelig mitt favoritt sminkemerke, dere kan kjøpe denne lipglossen HER :)” Hvor de linker til samme siden hver gang. Greit at det er en del naive fjortisser som leser blogger, men de av oss som har litt vett og fornuft i hodet skjønner at bloggeren er kjøpt opp av siden, og blir betalt for å reklamere for ting de har fått gratis. Jeg kommenterte på et sånt innlegg på en av toppbloggene for en stund siden, hvor jeg skrev hvor dumt det var av bloggeren å la seg kjøpe på den måten, og at det var uærlig mot bloggleserne. Kommentaren min ble slettet 5 minutter etterpå, og dagen etter fortsatte bloggeren som før, med den kvalme reklameringen sin.
   Det er selvfølgelig forståelig at man kan like, kanskje til og med elske et produkt man har fått graits i posten, men da synes jeg det er rettferdig å informere leserne om at man fikk det gratis. Når man linker til en internettbutikk annen hver dag, og sier hvor mye man “Eeeelsker” produktene de selger der, er det jo fullstendig opplagt hva som foregår.
   Puh, dette ble en lang kommentar. Men dette er noe som virkelig irriterer meg, at noen mennesker virkelig er så pengesyke at de lar seg kjøpe på den måten, og samtidig formidler bullshiten til så utrolig mange andre, som tror på det de sier.
   Du er min favorittblogger Nora, fordi bloggen din er innholdsrik, med gode innlegg, du reklamerer ikke for ting du “liker”, og du forteller oss lesere det når du er sponset av noen, eller har fått noe gratis. Jeg stoler på deg Nora, jeg synes du er ærlig, og ekte, og jeg vil egentlig advare deg mot å bli kjøpt opp på denne måten, nå som du klatrer oppover topplisten. Jeg ville blitt utrolig skuffet og lei meg, hvis det skjedde med deg, for jeg virkelig liker bloggen din.
   DU ER SUPER! Jeg digger deg Nora!

  19. Kjempe fin med brunt hår:) Bra at du tør å si meningene dine, jeg kan ærlig si at jeg skriver mye om klær sminke og diverse, men det har ingenting med topplisten å gjøre, det intresserer meg. Og i mitt liv så skjer det ikke så masse, jeg er ikke gravid, eller noe slikt. Så fyller bloggen med det jeg liker og som jeg kan stå for. Skriver mer som en dagbok, fint å ha bloggen som et minne for meg selv også 🙂 Bruker også mye tid på den, det er ikke bare å kaste inn et innlegg , må jo ha en mening, eller se bra ut. 🙂

  20. det hadde vel vært bedre for deg om ikke så mange hadde skrivet om det temaet
   sånn at du kom deg noen plasser lengre opp på topplista? kan du heller ikke bare
   si det? for du skriver jo om så jevlig mye mer interessant!?

  21. Jeg er helt enig med deg.
   Bloggen din er kjempe bra, så ikke bry deg om de
   kommetarene, uansett om hvor dumme de er ! Det er bare
   folk som er sjalu på deg, fordi du har en så bra blogg 😀

  22. Jeg er helt enig med deg.
   Men ikke bry deg om sånne kommetarer, det er utorlig branslige av dem som gjør det. De er sikkert sjalu, fordi du har en kjempe god blogg 😀

  23. Skjønner deg utrolig godt, og egne meninger er bra. Jeg blir ofte kritisert for det jeg og, men det er mine meninger og jeg må få velge hva jeg vil med de. Utrolig bra blogg ! Keep up the good work 🙂

  24. Heisann,
   Ville bare si at jeg syntes det er bra du ikke lar det gå inn på deg det folk skriver:)
   Folk er så klare for å dømme og da tar det bare et ord og så er de igang. Fint du klarer opp;)
   Liker bloggen din og Håret ditt ble fint 😉
   Gleder meg til å lese mer fra bloggen din 😀

  25. Det er noe som kalles ytringsfrihet her i Norge, men alle er vel kankje ikke like kjent med den kankje?
   btw, jeg lurte på om du har noen tips på hvordan jeg kan få hunter støvlene mine til bli litt blankere? husker du skrev noe om det får en stund siden, men husker ikke hva det var 🙂
   Må også si at du har en fantastisk blogg Nora! 🙂

  26. .. har jeg.. sett deg et annet sted enn på bloggen din? Du ser veldig kjent ut ;p
   digger bloggen din, er innom her ofte. kos deg veldig, så snakkes vi.

  27. utrolig bra 😉 Kunne du ikke vise oss hvordan du sminker deg og hvilke produkter du bruker osv? 😉

  28. Du er en herlig og søt jente Nora!:) er helt enig med deg. Synes “mamma blogger” kan være interessant å lese, men det finnes grenser for hvor mange blogger som skal ta opp dette temaet. Jeg liker bloggen din veldig godt! du har en god balanse mellom mote/shopping/cafebesøk og det litt dybere du er veldig flink til å skildre og skrive om. Du er en av de bloggerene jeg er innom hvertfall en gang om dagen:) stå på! de som skriver negative kommentarer og gir dårlig kritikk er bare sjalu og misunnelig på deg og den gode bloggen din, de må tømme dritten sin og velger å gjøre det på en blogg, litt patetisk eller hva? stå på Nora 🙂

  29. Må bare si, kjempe fin blogg du har 🙂
   Er enig i det du skriver,men tror ikke det er så fryktelig mange mammablogger som alle skal ha til.. Men de som er nå,får mye oppmerksomhet..
   Jeg har selv ei datter som jeg skriver ganske mye om,men det er ikke pga at jeg vil komme høyere opp på ei “teit” liste.. Men hun er en viktig,ja hele livet mitt.. Så da blir det jo hun jeg skriver mest om.. men skriver ikke bare om henne heller,men om hva ellers jeg gjør..
   Men stå på..
   Bloggen din er kjempe kul, og blir nok en fast leser 🙂

  30. Du er fin med mørkt hår også, men du ble utrolig mye mer anonym med det. Altså skiller deg mer ut med blondt 😉

  31. Skjønner godt hva du mener, men med all respekt Nora, tror ikke Ida skrev det i navnet sitt for å komme seg opp. Like mye som du sier at andre kommenterer deg når du skriver din mening så har jo også Ida sin egen mening. Og det hun mener var at hun syntes disse mammabloggene er teite. Og hvis det er hennes mening så skjønner jeg ikke hvorfor du skal kritisere henne når du først forklarer hvor teit du syntes det er at folk kommenterer deg for din mening. Ida Wiik har skrevet det for humor, ironi og hennes mening, ikke for å komme øverst på topplisten.

  32. du ble sykt fin på håret! mye finere enn med lyst. det ser mere naturlig ut,
   og det passer bedre til deg 🙂 utrolig nydelig jente du! jeg burderer å farge håret
   brundt selv, og når jeg ser på bildene av deg får jeg mere og mere lyst hver gang! 🙂

  33. lol, hvorfor gidder du å bry deg om folk skriver “gift” blabla for å komme høyere opp
   på listen ? fordi da kommer du lenger ned 😉 ? sykt, det er en BLOGGLISTE!!!

  34. Disse mammabloggene tar jo helt av! føler mange de bruker ungen sin for å få oppmerksomhet og komme på topplisten. Latterlig.

  35. Hvor har du kjøpt den YES toppen din, og hvor mye kostet den?:) Er det lenge siden, eller selger de den fortsatt?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg