en rett strek

Haha, woow….dere tar jo helt av. Det eneste jeg ville var å få frem et poeng, men jeg brukte kanskje litt feil ord da jeg kalte Beyoncè sin kropp grusom. Uansett, så fikk jeg en veldig seriøs kommentar fra Maria på 21 år. Vil gjerne få si min mening om denne kommentaren.

" Nora, håper du kan svare på dette.
Synes du at du har finere kropp enn Beyonce?

Tviler på at du tør. Beklager at jeg sier det, men nå ble jeg utrolig provosert. Mulig det var tankegangen bak dette innlegget også (?!) Uansett, du er jo en liten pike på 16, som ikke vet hva en DEILIG jentekropp er. Jepp, snakker om en kropp med former, og ikke en rett strek. Forhåpentligvis former kroppen din seg mer damete om et par år. Og for guds skyld, håper jeg du liker kroppen din den dagen. Hvis ikke, oppsøk hjelp! "
Maria, 21

Ok, hvor skal jeg begynne?….Jeg kan ikke huske at jeg har sagt noe om at jeg synes jeg har finere kropp enn Beyoncè, så hvor DET kommer fra, det skjønner jeg ikke. Det var absolutt ikke meningen å rakke ned på utseende hennes, men jeg skjønner ikke hvordan det går an å være så opphengt i en kjendis, at noen av dere blir dritsure og skriver dritt til meg. Vi har da forskjellige meninger om alt og alle, og det var nettopp dette jeg ville få frem i forrige innlegg.

Når det gjelder alderen min, så er jeg ikke seksten år, og jeg er absolutt ikke en liten rett strek. Jeg har alltid hatt kjempestore former, kanskje ikke pupper, men lår og hofter. Det er kanskje derfor jeg ikke er så glad i det selv. Det er ikke meningen å få noen av dere til å føle dere truffet, men dere er så utrolig flinke til å trekke konklusjoner om meg, gjennom det dere leser. Og det er helt utrolig, hvor feil noen av dere tar.

Jeg synes også at det er passe useriøst av en jente på 21 år, som samtidig skriver at jeg er liten, umoden og barnslig, å få "en liten strek" til å høres ut som noe negativt. Det faktisk akkurat den samme saken. Tenk hvor mange jenter som faktisk ikke klarer å få større former enn det de allerede har, eller for dem som har problemer med seg selv. Det er sikkert tusenvis av dere, bare på denne bloggen. I tillegg til meg, og vennene mine. Denne jenta blir sur på meg fordi jeg ikke liker kroppen til en kjendis, men å rakke ned på andre jenter som ikke har store pupper og lår, er helt ok. Skjønner dere poenget mitt, eller? Jeg blir helt oppgitt, jeg..La oss si det slik. Så lenge man er fornøyd med seg selv, så er kan det være det samme hva andre sier eller mener.

Mange av dere ga meg hyggelige tilbakemeldinger, men jeg ser også at noen ikke klarer å la være med ekle kommentarer. Hvis det er noe dere vil ta opp med meg personlig, kan dere heller sende meg en mail. Det blir litt kjedelig i lengden for dere andre, å lese om diverse kommentarer jeg får. Greia er bare at jeg ikke orker å svare i kommentarfeltet, og det er faktisk noen av kommentarene jeg bare blir nødt til å svare på. MEN, nå er vi ferdig med dette 🙂 Som sagt, send meg en mail om det er noe du vil ta opp med meg.

111 kommentarer
  1. Utrolig bra argumentert på det hun på 21 skrev til deg. Hun ser det nok ikke selv, hehe 😛
   Det vil alltid være folk som misforstår deg eller er uenig og det kan man bare ikke tenke så mye på når man skriver en blogg.. Hensikten er jo å få fram sin egen mening og det må folk tåle uten at de begynner å slenge dritt. Altså, hvis man skriver noe som er heelt hinsides så forstår jeg at folk reagerer, men det har du nå ikke gjort 🙂

  2. Der ja! Endelig er det noen som har skjønt det. Ja for tenk på de jentene som er en såkalt “rett strek” da. Det er faktisk ikke noe vi kan gjøre med det, så når denne 21 åringen skriver det hun gjør så rakker hun jo på en måte ned på de som er “en rett strek”. For det er ikke alle soom vokser opp og får store damete former. Og vetuhva det er jeg faktisk glad for, fordi jeg er enig med deg nora jeg synes ikke Byonce har noe spesielt fin kropp, jeg er litt mer på den der Jessica Alba og de jentene der, fordi det er sånne kropper JEG synes er fine. Altså det er smak og behag. Men det er veldig irriterende for på alle programmer på tv ser du bare folk som er feite/store og stakkars de blablabla, også skal de lære å elske seg selv og alt det der, det er jo flott det. men det er aldri noe for slanke kvinner.. folk tror kanskje ikke de har noen problemer fordi vi kan se oss i speglet uten og påpeke stor rumpe/lår osv, men tro meg. Vi har problemer vi også! Så det er ikke noe mer synd på tykke mennesker hvis dere tror det.

  3. Herregud.. Støtter deg fult. Den 21 åringen var jo mye mindre moden enn du er, visstnok.. Hun var ikke noe bedre selv? 😛 Du har ikke lov å mene at beyonce har en mindre fin kropp, men hun får lov å mene det samme om deg?
   Dobbeltmoral..

  4. Jeg syns heller ikke at beyonce er perfekt, men jeg syns ikke hun er grusom heller.
   Folk burde skjerpe seg med de kommentarene du får .Du prøver jo bare og fortelle vilke synspunkter du har og hva du mener , også må det alltid komme en sånn ekling og gjøre altmye mer drastisk enn det egentlig er. DU er MYE HOTTERE ENN BEYONCE!! Der ser du mitt synspunkt 🙂 Var sikkert en feiting som skrev den kommentaren . Sikkert misunnelig. Hun kan komme og kalle meg for en rett strek , det passer bedre . Jeg har værken lår eller hofter eller pupper eller noen ting. Jeg har alltid vært tynn , og jeg spiser som en hest , og jeg klarer ikke legge på meg . Jeg har griise høy forbrenning. Noen burde bare tenke at andre ikke kan noe for hvordan dem ser ut!

  5. Det er også utrolig kjedelig å lese et helt innlegg om bare negative kommentarer. Er du 21 sa du? Prøv å fokusere på de positive kommentarene!
   Mathilde, 23

  6. -Veel nora. Du motsier jo deg selv. Hva er grusom da? Akkurat det samme som du sier om ordet perfekt. tankevekker,tankevekker 🙂

  7. du er barnslig nå..
   trodde du var litt mer moden enn de andre 17 årbloggere 🙂 men om du synes
   denne kroppen: http://www.propertyinvesting.net/cgi-script/csNews/image_upload/specialreports_2edb.beyonce-knowles.jpg er grusom så har du store problemer.. tror heller du er sjalu!
   Men du kan ikke sitte å si at du har digre former.. Du er shittynn, ingen vil høre på slikt piss!!! Stakkars <10ende klassinger osv, som ikke har utviklet seg. og det har nok ikke du heller.... !
   PS: Forstår 21 åringen veldig godt, hun utalte seg kanskje ikke riktig, men det er så sant i det hun skriver 🙂
   mvh. 20 åring.

  8. Synes det innlegget du skrev var sykt bra jeg. Skjønner ikke hvorfor folk GIDDER å bruke energi og tid på å bry seg om småting som EKSEMPLER du nevner. Herregud.

  9. Du skriver bra. Jeg leste noen har kalt deg en dukke. Hehehe. Alt folk prøver å si for å såre. Misunnelige mennesker. Du er en søt dukke isåfall. Hehe. You go girl.

  10. Du er på topplisten, du må tåle kritikk da. Alt du sier kommer til å bli vridd å vendt på. Derfor kan du heller bare ignorere det, istede for å skrive om den og den kommentaren i hvert innlegg.

  11. Marte: Selvfølgelig 🙂 men om det er noe jeg kan svare på felles, så skriver jeg det heller i et innlegg. Jeg vet ikke om dere ser svarene

  12. huffamei, folk altså!
   Syntes du får frem det du mener bra jeg, Nora! Og jeg er SÅ enig med deg. Den kommentaren du fikk fra hu på 21, var rett og slett barnslig. Ikke 21år i mine øyne. Rett strek? Kunne ordlagt seg litt anderledes syntes jeg. Det er LIKE sårende å høre det, som å høre at du er ei feit blubbe! Om ikke mer. Det er det samme om du er fet eller tynn, er du ikke fornøyd med enkelte deler av kroppen er du så utrolig sårende å høre andre kommentere det negativt.
   Jeg er så enig med deg, Nora! Det er dårlig gjort av folk å komme med sånne kommentarer og dra det du har skrevet over til noe negativt, for det du har skrevet er langt ifra negativt. Det er bare fakta, folk er flinke til å bruke “sterke” ord. Som f.eks elsker.. Hvor mange sier ikke det til kjæresten sin etter en uke, det blir feil. såklart, du er glad i han/hun og føler hun/han er alt for deg. Men elsker, det blir feil å si. Elsker er et ord men en utrolig stor mening, som mange missbruker.
   Hvis folk ikke skal tåle å høre toppbloggere sin mening, burde dem gå litt inn i seg selv. Alle mennesker er forskjellige og har forskjellige meninger. Man kan faktisk ikke rakke ned på dem av den grunn. Blir feil, hadde alle tenkt før dem kommenterte og satt seg litt i andre sin situasjon en bare sin egen. da ville det ikke være så mye drittslenging. Selvom det er over nettet, så sårer enkelte kommentarer!!
   Stå på Nora 🙂

  13. hei Nora! Jeg digger bloggen din, fast leser 😀
   Jeg bare lurte på noe. Hvordan får du hvit overskrift på innleggene dine?
   Hver gang jeg prøver, blir også linkene på bloggen min hvite, jeg vil bare at overskriften skal være hvit, slik som du har 🙂
   Håper du kan hjelpe meg!

  14. hei Nora! Jeg digger bloggen din, fast leser 😀
   Jeg bare lurte på noe. Hvordan får du hvit overskrift på innleggene dine?
   Hver gang jeg prøver, blir også linkene på bloggen min hvite, jeg vil bare at overskriften skal være hvit, slik som du har 🙂
   Håper du kan hjelpe meg!

  15. Kanskje du kan fortelle hva som er grusomt med hennes kropp, Nora? Tror alle ville forstå ting bedre da! 🙂

  16. eh, du svarte jo ikke på det opprinnelige spørsmålet hennes? du sa jo bare at du ikke sa beyonce var stygg, ikke om dy synes du selv er penere enn henne. Og du har IKKE former i det hele tatt.

  17. det er nok du S. som er umoden. Utifra det du skriver mener du at alle må like beyonce
   sin kropp. Hvis ikke er de bare sjalu. Så folk kan ikke ha forskjellige meninger om en kropp uten å bli kalt sjalu.

  18. Men hadde du likt at en annen blogger skrev at de synes du har en grusom kropp?
   Jeg tenker slik at du som faktisk vet hvordan det er med å få masse dritt slengt om hvordan du ser ut, hvorfor da gjøre det samme? Synes du Beyonce har en grusom kropp, så burde du holde det inne i hodet ditt. For ved at du skriver slikt om andre, gjør du det OK for andre å skrive slikt om deg.

  19. “Tenk hvor mange jenter som faktisk ikke klarer å få større former enn det de allerede har, eller for dem som har problemer med seg selv.”
   – ENDELIG noen som ser på den siden av det også!! Er så sinnsykt lei av folk som katerogiserer folk som “de tynne”, “de tykke” osv… En hel god del av “OSS TYNNE” sliter faktisk mye med at vi er så tynne som vi er, og det er ikke alltid det finnes noe som helst å gjøre med det! Med mindre man tar å pumper pupper, rumpen etc. full av silikon.. og deretter ender med å bli kallt for plastikkdukke, barbie osv..
   Hva i h….. skal vi gjøre for å ikke bli kritisert, mobba eller rakket ned på for at vi er som vi er…?
   Bra innlegg, stå på! 🙂

  20. helt enig. jeg er så sykt lei av at folk tror det er greit å rakke ned på folk fordi de er tynne..
   Det er faktisk ikke så lett for alle å legge på seg så store former og det er faktisk ikke stygt å være slank heller :/

  21. ofc skal du få ha din egen mening, men grunnent til at folk blir provoserte, er jo fordi di kansje er kraftige selv, og når du skriver at beyonce har grusom kropp, hvordan tror du de føler seg da ?

  22. nora, det er faktisk ikke noe forskjell på en norsk blogger og en verdenskjent artist. vi er alle mennesker med følelser.

  23. Det jeg syns var provoserende var at en 21 år gammel jente kunne være så … barnslig.
   Og ja, det er jo veldig stor sannsynlighet for at beyonce helt tilfeldig havner inn på denne bloggen,og plutselig forstår norsk og i tillegg ikke skjønner poenget og at hun bare var ett “uskyldig eksempel” etter at du har forklart deg to ganger. Vi vet jo ikke engang hvordan kroppen til Beyonce faktisk ser ut, siden alle bildene hennes er fra photoshop. Tilogmed JEG av en fjortiskropp skjønner bedre. HALLO ?

  24. Det er vel ikke feil av deg å skrive at Beyonce sin kropp er grusom om det er din personlige mening? Det er jo bare tull…og jeg ser heller ikke hvordan denne personen har fått for seg at du tror din kropp er finere.
   Man kan jo synes noen har stygg kropp uten å tenke at sin egen er bedre. Beyonce har ikke akkurat en ideell kropp for mote siden hun ikke kan ha på seg mange av trendene uten å se feit ut. Så en tynn kropp er jo nesten noe som kreves for å kle seg i high fashion.

  25. Du bruker mye tid på å snakke om kommentarer og diskutere de…. Greit at du vil forsvare deg selv ogsånt, men det har gått veldig mye av det! Jeg, personlig, vil se alt det andre du er her for å skrive om, fordi dette blir så kranglete og litt sånn negativt!
   Bare så du vet 🙂

  26. Okei, jeg kommenterer ekstremt sjeldent, men da jeg leste dette kunne jeg ikke
   annet enn å riste på hodet. Jeg MÅ bare si min mening om dette her jeg også.
   Enkelte personer eier rett og slett ikke dybdesyn eller evnen til og se ting i en større
   sammenheng. De ser bare det de vil se også er det liksom greit. Disse 20’åringene
   som kommenterer her inne. Seriøst, jeg blir oppgitt. Er dere virkelig så lite
   reflekterte? Stakkar landet vårt sier jeg da, hvis det er slik vår neste generasjon
   blir. Prøv å se helheten i det Nora skriver da og ikke ta alt så jævla bokstavelig.
   Nora prøver ikke å rakke ned på noen eller såre noen, så dropp disse nesevise
   og småarrogante moralprekenene deres. Det er tydeligvis dere som trenger å
   lære noe av hun i stedet. Uansett, Beyonce har ikke en grusom kropp og jeg tror
   ikke det var poenget til Nora. Tvert imot. Hun prøvde bare å poengtere hvor
   forskjellig smak vi kan ha. Noe noen av oss oppfatter som nydelig kan andre
   oppfatte som fryktelig. Det er et faktum, svelg det, and get over it. Og; Aurora?
   Sammenligner du en stusselig kanskje feilformulert(?) kommentar om BEYONCE
   med å legitimere hetsing av en godt kjent blogger? Tragisk. Tenk deg om, plis.
   Yes, da er jeg ferdig. Håper Norges befolkning ble en smule klokere av dette.
   Det trengs.

  27. ikke meningen å si noe negativt nå, men du kan jo skjønne at folk blir litt provosert når du sier beyonces kropp er grusom, for det er den ikke, men hun har former og litt fett på kroppen! tenk nå på alle jentene som har slik kropp, eller enda verre, er litt større. de blir jo kjempesåret! men vi har jo skjønt nå at du er fan av syltynne modeller.

  28. Du burde skjerpe deg, Nora. Hver gang jeg er innom bloggen din finner jeg et eller
   annet negativt om en eller annen person. Du er kanskje pen, men du virker ikke
   som den skarpeste kniven i skuffen. Du burde få litt inspo fra Ulrikke Lund, (som
   du også har skrevet noe negativt om), for hun har i hvertfall en positiv holdning
   til andre mennesker. Du klager på at hun som skrev kommentaren sa noe negativt
   om jenter uten former,når du selv sier noe negativt om jenter som har en kropp
   som Beyoncé. Du burde virkelig tenke deg om.
   Dette er forresten konstruktiv kritikk, håper du klarer å ta litt av det til deg.

  29. Jeg syntes du har en fin blogg Nora. Fortsett med det du skriver og ikke minst ikke bry deg om de jentene som skriver dritt… Dem er nok bare sjalu på deg. Du er ei utrolig pen jente og jeg liker alt det du skriver om. Er jo en grunn til at jeg leser bloggen din hver dag 🙂
   Stå på og stå på ditt!
   Hilsen Thea 🙂

  30. Jeg digger deg, Nora! Men du har faktisk ikke kjempestore former. Jeg sier ikke at du er en strek, men du har ikke mye former. Syns du har en slank fin kropp.

  31. Aurora: For det første kan ikke beyonce norsk
   For det andre er hun verdenskjent
   For det tredje du er bare tragisk som prøver å virke smart
   TENK LITT!

  32. du blogger utrolig bra !
   det at du står for dine egne meninger og er deg selv, er det som gjør at jeg leser bloggen din. Jeg liker best å lese bloggene til de som tar ting litt mer seriøst, sånn som deg.
   Og jeg må si at jeg er helt enig med at det er unødvendig å slenge dritt på andres blogger, ser ikke vitsen med det. Sånn som den kommentaren du fikk med at du hadde store “stygge øyenbryn eller noe sånt, jeg synes det er utrolig bra at du tar det opp !
   stå på ! 🙂

  33. Haha, enkelte børr jo få seg ett litt meir innholdsrikt liv, enn å vri og vende på alt du sei! Ikkje enig med at Beyonce har grusom kropp, men selvfølgelig må du få sei din meining, sånn som alle andre! Og at du slenger dritt i ein kjendis, er en ting, men at hun slenger dritt i kanskje halvparten av dine lesere som ser ut som “en strek” er jo ti ganger verre! Nei off, syns synd på ho om ho virkelig e 21 år, og så umoden.
   Nei, stå på Nora 😀

  34. Alle kan si hva de vil, og mene hva de vil, men jeg skjønner ikke hvordan du kan syns at Beyonce ikke har en fin kropp i det hele tatt? Jeg mener overhodet ikke å rakke ned på deg! Men, denne ene uttalelsen syns jeg var dårlig!

  35. ” Tenk hvor mange jenter som faktisk ikke klarer å få større former enn det de allerede har, eller for dem som har problemer med seg selv.”
   TUSEN TAKK. Tenk på alle de jentene som faktisk er en rett strek ja (inkludert meg selv), og får ikke gjort noe med det. De som er sånn helt naturlig? Er så dritt lei at alle tror det er helt okei å rakke ned på de som er veldig tynne, men ikke de som er tjukke? Ingen av delene er greit!
   Og alle er menneskelige, og alle burde få lov til å si sin mening om noe.. Huff

  36. Verdenskjente artister har følelser de også, med tanke på at de egentlig er helt vanlige mennesker :p Så litt svakt argument i kommentaren ovenfor.
   Men det jeg ville fram til var jeg er enig med deg. I dag er det sånn at folk ikke kan si noe om en som er litt kraftig/har mye former eller er tjukk uten at folk skal ta fyr. Men når det er snakk om tynne mennesker som ikke har svære pupper, rumpe og lår – så kan man si hva man vil. “Du er så jævlig tynn!” er noe jeg selv hører ofte. Men jeg har en venninne som er ganske stor – jeg har aldri hørt noen si til henne “Du er så jævlig feit!”. Det er blitt stor forskjell på det der, og folk innser ikke at det er dødsfrekt å komme med slike kommentarer om “de rette strekene” her i samfunnet. Vi lever i de tjukkes tiår, for å si det mildt!

  37. Jeg er glad du tar opp sånne viktige ting, og forklarer hva du mente hvis noen missforsto det du skrev. Jeg skjønte ikke helt hva du tenkte når du skrev hun hadde grusom kropp, men jeg regner jo med at du ikke syntes den er grusom. Jeg er med på den med at folk er så opptatt av kjendiser osv… Beyoncè har en virkelig fin kropp det må jeg si, men jeg vil jo IKKE ligne på henne, hun har en kropp som passer til henne og jeg en som passer til meg. Men som du sa så er ingen perfekte, i hvert fall ikke direkte. For hvem kan vel egentlig si hva perfekt er? Det er jo bare et ord.

  38. Ikke for å være negativ, men jeg ble litt skeptisk. Du skriver at du at Beyoncè har grusom kropp, greit nok smak og behag, men deretter sier du at du ikke mener at du har finere kropp. Så da lurer jeg, hadde du virkelig lagt ut bilder av deg selv i bikini om du syntes du hadde grusom kropp? For du har jo lagt ut en del bikini bilder i sommer, og du syntes sikkert ikke at du har perfekt kropp, men du kan jo umulig mene at du har grusom kropp om du legger ut bilder av den? Og da må du jo mene at din ikke er grusom, og siden du syntes Beyoncè har grusom kropp må du jo mene at du har finere. Eller? Hm..

  39. Herregud, det var utrolig barnslig av henne. Du prøvde bare å få fram poenget ditt
   om at folk har forskjellige meninger om ting og ordet “perfekt”. Selv syns jeg ikke
   at Beyonce har perfekt kropp, men det betyr ikke at jeg rakker ned på folk med
   former. Så jeg er helt enig med deg.
   Stå på videre, bloggen din er kjempebra, og du er søt 🙂

  40. Det at du nevner en kjendis er ikke tingen,
   men det at det sitter jenter der ute som har omtrent lik kropp som beyounce og kanskje ser opp til deg er verre. Når du sier at beyounce har en grusom kropp, hvordan tror du da kraftige jenter føler seg? Du som forbilde for mange yngre, helt ned i sikkert 13års alderen burde skjønne bedre enn å rakke ned på andre. Uansett hvordan de ser ut, tynne eller tjukke!
   Jeg liker bloggen din, leser den hver dag. Men her gjorde du ett feilgrep! Jeg og sikkert flere andre mener du burde innrømme og beklage det 🙂
   Therese 17.

  41. Det er helt opp til hver enkelt hva man synes om kropper! Det eneste jeg reagerer på er at folk her ikke respekterer at man har forskjellige meninger. Noen liker kvinner med former, andre liker kvinner uten – og godt er det:) Det er jo bare flott at folk mener litt forksjellig.

  42. ENIG Nora!!!! Herregud, der er absolutt ikke lov å disse feite folk, men alle tynne kan man bare slenge masse dritt til hele tiden. Hyklersk ass. Den 21 åringen høres ut som en barnslig feit person selv. Og jo, du har finere kropp en Beyonce, Nora, selv om du ikke synes det selv.

  43. jeg tenker sån at vis man ikke har no pent å sei, så hold nå kjeft! hva er vitsen å rakke ned på jenter som faktisk har det sån! å det er bare patetisk å samenligne seg skjølv med en kjendis som sikkert har tatt masse opprasjoner for å ha sånne volsomme former. men uansett helt enig med at vis det er noen som leser innlegget ditt å stusser litt så send heller en mail til den det gjeller isteden for å ha en nettkrangel for det er det som er patetisk! fin blogg forresten 😀 stikk innom min da dundunxD.blogg.no

  44. Haha, dette blir bare morsomt :p Unndkyld meg, men er det ikke like greit å bare innse at mennesker aldri kommer til å bli enige om hva som er en fin kropp. Det kommer an på smak, og det lureste du kan gjøre er å lære å elske den kroppen du har selv. Men må si meg enig med noen av dere at det ikke alltid er like greit å være “en rett strek”, dere som ikke er det tenker kanskje ikke på det, men mange dere kommer faktisk med masse komentarer som er ganske sårende. Selv tar jeg meg ikke lenger ned av det, men andre gjør det kanskje, så vær snille å tenke dere om.

  45. hehe leste det i forige blogg du la ut og alt jeg tenkte var at det var din mening 😉 Men huff, ville ikke likt den mld… Uansett, det er som du sier, saa lenge man er fornoyd med seg selv saa for det vere det samme hva andre syntes:)
   Som alltid, fin blogg 🙂

  46. Jeg skjønner at det virker som noe smått siden hun er en verdenskjendis. Men hva så? Bare fordi Beyonce er en verdenskjendis gjør det at det er greit at man går rundt og sier at hun har en grusom kropp?
   Jeg liker deg godt altså, Nora. Men her synes jeg du går ut som et dårlig eksempel og forteller andre at det er greit.

  47. jeg blir provosert-all ære til deg som orker å blogge å få alle de dritt komentarene. men, det glir vell bare gjennom etter hvert. Du har vell aldri fremmet kroppen din som ett veldig stort tema?
   dessuten, alle vi jenter har jo noe galt. som vi klager på, gud. de rakker ned på deg fordi du har en bra kropp. du bryr deg om hva du spiser. Er det dumt? nei, det er bra. herregud, det er jo ett flertall av feitinger her i norge.så vi trenger uansett.vakre tynne eksemler. go on. å til øst med de teite komentarene.

  48. å, btw. det å sette eksempler. hva faen er det. skriv det du vil om du vil det.det er din blogg.
   og om 10ende klassinger blir så lett påvirket er det noe galt. det tynne kroppsidealet er jo oveeralt i samfunnet og du som blogger har svært lite innflytelse på det. LOLLOL 21 år.

  49. Helt enig Nora (: Jeg er selv en “rett strek” og kommer nok ikke til å bli noe mer enn det. Jeg får også kommentarer om at jeg må begynne å spise og at jeg slettes ikke ligner på en “normal” tenåring. Hvis jeg kunne trylle ville jeg gjerne hatt en kropp med mer former, men vi får ikke alt vi vil ha gjør vi vel? Det er modig av deg og snu akkurat dette spørsmålet rundt, det handler nemlig ikke bare om at de med former som får kritikk og negative kommentarer, det er noe jeg syntes alle burde tenke på før de begynner å klage over sine kvinnelige former.
   Stå på!

  50. nå må du huske på at kroppsidealet i dagens samfunn er å være en strek for de under 19-20. derfor ser jeg ingen grunn til at det skulle være så negativit i forhold til min omtale. og hvor gammel er du? sytten?
   men, jeg vil gjerne se de kjempestore formene dine du snakker om!
   hilsen maria 21

  51. Herregud, jeg har alltid vært tynn, har høy forbrenning og har aldri hatt og kommer heller ikke til å få svære former. Dette er jo noe jeg har arvet av mamma og det er definitivt ikke noe jeg kan gjøre noe med!
   Hvorfor rakke ned på at oss “tynne streker” rakker ned på det omvendte? Dobbeltmoral. Og dessuten rakket ikke Nora ned på damer med fyldige former. Det hun sa var at hun ikke LIKTE beyonce. Skjønner deg godt Nora, hun har enorme hofter og lår – men dette er jo heller ikke noe hun kan gjøre noe med. Kjendis eller ei!
   kroppsform burde ikke ha noe å si, for som oftest er dette ting folk ikke kan gjøre noe med. Jeg har prøvd å gå opp i vekt, og det er faktisk vanskelig for meg. Sikkert like vanskelig som det er å slanke seg…

  52. Gud! så irriterende, jeg skjønner godt at du blir irritert,Nora! Jeg har selv fått et par ekle meldinger på bloggen min i det siste, og jeg merker at jeg bare har lyst til å kaste hele pc-en i veggen. Hvis folk ikke liker deg eller det du skriver, hvorfor i allverden henger de på bloggen din da? Og det med beyonce er jeg helt enig med deg i, jeg synes ikke det er så veldig fint å ha superstore former, jeg liker bedre de som ikke har SÅ store hofter eller hva jeg skal si. Alle mener forskjellig, så man kan ikke kalle noen perfekt! Og jeg synes det er super teit at en dame på 21 år skal begynne å slenge dritt kommentarer, da er man barnslig. Jeg elsker bloggen din, og er avhengi av den. Fortsett den gode jobben du gjør med å blogge, Nora!! Jeg elsker den <3

  53. Herlighet. Dette er NORA ALBA sin blogg, og sist jeg sjekket var det YTRINGSFRIHET i Norge. Hun er jo tenåring som meg selv, og sier hun at Beyoncé har grusom kropp, så er det nok ikke helt ordrett det hun mener. FIGURE OF SPEAK.
   Hun kan da skrive det hun mener på sin blogg, og mener dere noe annet så for all del, si det hvis dere føler det utretter en forskjell, men på en litt saklig måte.
   Nora, det er jo ALLTID noen som skal si NOE, uansett.
   Du er deg selv og folk burde vite bedre enn å snap’e på den de oppfatter deg som når de leser, for forskjellige tolkninger kan jo være grunn til mye krig i verden også.
   Jeg digger deg, du er herlig, stå på videre!

  54. nora, jeg må si. bloggen din har blitt ganske jente bitchete i det siste. du skal alltid være så negativ noen ganger eller ja. kan du ikke legge ut mer bilder av hva du har på deg enn et bilde av deg som munnen din er helt løs?
   jeg syntes det ser ut som du skal gulpe hver gang du tar et bilde!
   men bare tenk litt på hva du skirver først. legg heller ut med bilder av klærne dine eller hva du gjør isteden.
   🙂 Victoria S

  55. wow, så mange over 20 år det var som kommenterte i dag? Jeg syns det er dere på 20+ som er barnslige, jeg. Nr1 fordi dere rakker ned på mennesker som er yngre enn dere over nettet. Nr2 fordi dere ikke lar Nora ha sine egne meninger, og at dere ikke lar henne skrive hva hun vil på hennes blogg. Nr3 fordi dere er nødt til å nevne alderen deres for å virke “gammel og vis”.
   Når det kommer til meg og mine meninger syns jeg også at Beyoncé sin kropp er lite pen. Grusom er kanskje et veldig hardt ord, men jeg syns ikke den er noe i nærheten så pen som f.eks. jentene på bildet sine. Jeg liker tynne “rette streker” fordi det er det jeg liker. Selvfølgelig sier jeg ikke noe på at Beyoncé er en råfin dame, fordi det er hun absolutt. Hun er bare ikke det jeg ser på som pent. Grunnen til dette er jo at folk at forskjellige meninger, nemlig sånn som Nora prøver å komme frem til!
   Til deg som sier at Nora er sjalu på Beyoncé; Tror du ikke hun hadde prøvd å gjøre noe med det, i så fall? Prøvd å spise mer usunt og sånn? Prøvd å gå med klær som fremhever hofter og pupper?
   Og til slutt, til deg som sier at å si grusom er det samme som å si perfekt.. Dèt er det ikke. Perfekt er klimaks, du kommer ikke høyere. Man kan komme mye lavere enn grusom. Som heslig eller jævlig. Dere har helt sikkert forskjellig syn på ordet, så det blir litt galt av deg å rette på noe Nora mener er grusomt.

  56. passer kanskje ikke helt inn, men headeren din var kjempefin: )
   btw; gode argumenter, og ikke minst saklige.

  57. Jeg blir sjokkert over at noen kan være så frekke.
   alle har forskjellige meninger, og sånn er det!
   digger deg Nora 🙂

  58. Jeg lesr bloggen din hver dag, og digger den Nora! 🙂
   Vi som faktisk liker bloggen din, og deg leser fordi vi liker å lese, ikke for å finne dritten folk kan slenge dritt om! <3

  59. Utrolig bra skrevet Nora !
   En dame på 21 år bør virkelig foreta seg annet enn å kommentere slik, iallefall tenke litt bedre over hva hun skriver 🙂

  60. Nora: Jeg syns du er kjempe flink til å skrive, men når du brukte Beyoncè som eks. på en grusom kropp ble jeg litt overrasket. For jeg digger den dama, men jeg hater deg ikke for det. For det er din mening! Og det er det folk burde skjønne, spesielt denne 21år gamle dama, som mener det er grusomt å være tynn. Jeg er selv ikke så tynn, jeg er ikke fornøyd med kroppen min i det hele tatt, men skulle ønske jeg var litt tynnere. Mange veninner er faktisk “streker”, selvom dem spiser 5 ganger så mye som jeg gjør. Men alle kan faktisk være fine på sin måte, så lenge dem prøver. Da mener jeg ” Om du veier 150kg, og du liker det sånn. Gidder verken å være sunn eller trene, så kan man faktisk ikke ta seg nær av hvis en person kaller dem feit. Og samme greie går omvendt. Så denne dama som har skrivi den kommentaren tipper jeg har store former og er egentlig ikke fornøyd med det, derfor så rakker henne på de som ikke har det for å føle seg bedre. Det er feil! Hun må tenke litt på de andre også, og ikke bare på se selv…
   Royane 17 år

  61. Jeg synes det var teit av henne å rakke ned på deg fordi du rakket ned på en kjendis. Det blir bare teit, når hun liksom skulle argumentere mot det du sa.
   Men, jeg synes du kunne spart deg ordet ‘grusom’, hvertfall uten å utdype hva du legger i det. Og i dette innlegget, hvor du skriver at du har ‘kjempestore’ former, har du tenkt over hva du skriver? Jeg synes kanskje du overdriver litt vel mye nå Nora. Du har ikke på langt nært ‘kjempestore’ former. Og må si jeg følte meg litt truffet av akkurat det, for du har definitivt mye mindre former enn meg. Så ‘kjempe’ var å ta litt vel hardt i. Du skriver jo selv om sterke ord som brukes i hytt og pine uten at vi tenker over det.
   Jeg liker bloggen din Nora, veldig godt, men dette innlegget skuffet meg litt.

  62. Haha, jeg ler av de som skriver kommentarer som det der.
   Synes du er flink til å svare for deg:)stå på!

  63. igjenn du er så sykt pen! skjønner hva du mener, INGEN er perfekte. liker ikke når folk sier det til meg heller, men jeg syns det er koselig å få en hyggelig komentar fra en venn, eller andre! jeg har personlig ikke så bra selvtillit, så det hjelper virkelig når folk sier noe hyggelig. og det er utrolig hvor mye én spydig komentar kan såre. det var noen av de peneste i klassen min(spørr du meg) som sa til meg at jeg hadde så fin kropp. det var veldig flaut, men også noe som var utrolig koselig! det varmer sykt når man får en fin komentar!
   Og jeg syntes ikke du er perfekt, men bare veldig pen, også virker du utrolig smart på en måte.
   elzk bloggen din. <3

  64. Da må jeg bare få spørre om hva din idealkropp er, hehe! nå har du sagt så mye forskjellig,begynner å lure på hva din virkelige mening er. Er det en kropp med former, eller er det en spinkel modellkropp? hehe

  65. Utrolig bra svart Nora! Dette er egentlig ganske teit å ta opp av en leser.. Jeg tror de fleste vet hvilket fokus det er rundt å ha fin kropp og utseenede i disse dager, og alle har selvfølgelig forskjellige meninger om hva som er en fin kropp. Noen strever for å legge på seg, mens andre sulter seg for å bli tynne. Noen liker kvinnelige former, andre vil helst ikke ha de. Det at folk skal la seg provosere så av et lite utsagn syns jeg er barnslig. Du får mene hva du vil, og en slik verdensskjent dame leser nok ikke dette uansett, men om hun hadde gjort det, så er hun antagelig veldig vant med det! Halloo?? tenk på alle avisene og alle bladene som skuer kjendisene fra topp til tå, hver eneste dag, kårer de styggeste hårsveisene, antrekkene osv?? Dette er normal hverdag for kjendisene, men vi mer siviliserte mennesker som ikke er vant med slikt, kan fort la oss såre. Derfor syns jeg det er utrolig teit av noen lesere å nå ta igjen på nora, ved å fortelle henne hva de syns om henne og kroppen hennes! dette er frekt! Drit i å les bloggen hennes da hvis dere ikke kan a henne skrive sine meninger eller kun skal være negative. Folk har faenmeg mye å lære!!
   Stå på Nora, du skriver kjempegodt og jeg elsker bildene du tar! 🙂

  66. Det er like ille å si at en person ser ut som en strek uten former, som å kalle en overvektig eller feit. Og Nora, du HAR former! Naturlige, kvinnelige former! Ikke for mye, ikke for lite! Du har en kjempe fin kropp 🙂 Men jeg håper at du ikke synes Beyonce er overvektig eller feit(jeg vet du ikke har sagt det, men jeg håper bare ikke det er det du synes)
   Jeg har også fått et innblikk av at du liker ganske tynne modeller.. Og dette er ikke de forbildene du burde ha, hvis de er det! De er kanskje vakre, men tenk alt de gjennomgår for å være ”sunne” for å ha en slik kropp. Det kreves dietter og trening, og et spesifikt kosthold de må ha for å få i seg all næring(og selvom ikke få i seg mange kalorier) Om du skulle plutselig begynt å slanke deg for å få en slik kropp ville du nok besvimt innen et par uker. Vær FORNØYD med kroppen din, selvom du syns du selv er lubben(det skrev du i et gammelt innlegg) for du har en fin og passe slank kropp som jeg ikke ser noe galt med 🙂
   Haha, jeg sporet litt av fra dette med Beyonce, men du trenger å høre det! 😀

  67. Kunne ikke være mer enig med deg Nora. Ingenting mer unødvenig en voksne jenter som ikke har mer og gjøre enn å kommentere negativt på andres blogger. Du kan tydligvis ikke si noe negativt om en kjedis, men hun kan si noe negativt om deg? det er jo helt på trynet..
   bra du er voksen nok til og ta det hele på en moden måte! det skal du ha! utrolig bra skrevet innlegg attpå til!

  68. HELT enig med deg.. Hvem tror hun hun er som kan fortelle at du ikke vet hva en fin kropp er? Det er jo ikke hun som bestemmer hva du synes er pen. Hun hadde sikert litt former selv, og helt sikkert dårlig selvtillit som sier at en strek ikke er en DEEEEEEEEEEEILIIIIIIIIIG kvinnekropp. Vet at kjæresten min elsker kroppen min, og jeg er vel en såkalt strek… Det er opp til hver enkelt person om hva som er DEEEEEEEEEEEEEEILIIIIIIIIIIIIIG frøken voksen 21-åring. 🙂
   Fin blogg NOra 🙂

  69. Hva skjer med visse mennesker? Nora, jeg kjenner deg ikke. Men du virker som ei hyggelig og snill jente, som har masse meninger og kloke ting å komme med. Jeg sitter egentlig bare å ler av mange av hvor mye folk skal dytte nesa si borti. Mange nevner sjalusi; og jeg er rimelig sikker på at det ligger ganske stor misunnelse på utseende ditt. Hev deg over de negative kommentarene, de er rett og slett helt ubrukelige.
   Det finnes så mange fine kommentarer her, som du eller kan bruke energien din på. Sarah

  70. Det er ofte sånn, at vi som har tynne kropper bare skal sitte og holde kjeft om kroppene våre, mens de som har litt ekstra kan sitte å si at de er glad for at de er formfulle “ekte” kvinner, og at de tynne ser ut som 12 år gamle gutter.
   Vel jenter jeg er pokker meg glad for at jeg er naturlig tynn. Og kvinner med former er sykt vakre de og.

  71. du har helt rett i at det blir kjedelig for oss andre å lese om negative kommentarer du får. etter min mening må du lære deg selv å gi litt mer faen i dritt kommentarer/ usakelige kommentarer/ og kommentarer du ikke er enig i. Jeg bryr meg ikke i det hele tatt, og vil heller lese om de andre tingene du skriver om. dette er jo da selfølgelig bare slik JEG vil ha det, og ikke slik du MÅ ha det.

  72. Hei Nora, jeg er vel en fast leser av bloggen din må jeg innrømme!
   jeg liker den veldig godt 🙂
   Jeg merker jeg blir litt irritert når folk kommenterer
   kroppsfasongen til andre, som du blant annet hadde med i
   dette innlegget her, hvor Maria hadde skrevet eller kommentert
   at du var en rett strek. Jeg blir så irritert. Alle har sine egne
   meninger på hva en perfekt kropp er.
   En perfekt kropp for meg, er en tynn kropp, med slanke lår,
   lange ben, flat mage og passe store bryster, og tynne armer.
   Andre mener at kropper med mer former er en perfekt kropp!
   Men alle er jo forskjellige, og alle må kunne få mene det
   de vil uten at folk skal komme med krenkende kommentarer om utseendet!
   Nora, du virker som en veldig søt og hyggelig jente.
   Og jeg personlig synes du er kjempe pen, og jeg synes du
   bare skal fortsette med det du gjør. Du har mange interessante
   innlegg og maaaange fine bilder av deg. Du er veldig spesiell
   pen, og det synes jeg er bare kjempe fint!
   Jeg forstår også når du skriver at du ikke er fornøyd med kroppen
   du har, og som de fleste andre jenter så er ikke jeg det heller!
   Ville bare si at du skal fortsette med det du driver med,
   elsker å lese bloggen din!! 🙂

  73. Jeg synes folk burde slutte å kommentere vekten til jenter uansett om det er tykke jenter eller tynne jenter de snakker om. Det er da like ille å rakke ned på tynne jenter, som å rakke ned på tykke. Det legger like mye fokus på vekt som om man kommenterer på en jente som er fyldig. Noen ganger føles det ut som om tynne jenter er fritt vilt for stygge kommentarer. Jeg har alltid selv vært tynn(er ikke så tynn lenger nå når jeg har blitt eldre, men var veldig tynn før), og har mange ganger fått høre hvor tynn jeg er og at jeg burde legge på meg. Det er faktisk sårende det også, at noen kritiserer kroppen din sårer uansett om du er feit eller tynn.

  74. victoria: herregud, jeg tror jeg har sett beyonce før, dere trenger ikke sende bilder av henne hele tiden. Jeg synes ikke hun har stygg kropp, men det er ikke min greie. Kom over det.

  75. dette med kropp har vi alle forskjellig syn på, vi alle har forskjellig syn på våres egne kropper, og ikke minst kjendisene sine.
   Problemet er vel heller ikke hva Nora skriver, da vil jeg heller si at problemet ligger hos media som faktisk må ha disse kroppene i rampelyset hele tiden. Hvorfor ikke tenke på oss selv, og heller tenke på hva vi er fornøyde med, og la andres kropper være?

  76. Hello, jeg må bare si min mening, selv om jeg aldri har komentert på en blogg før, men nå klarte jeg ikke holde meg!. JA, det har noe og si om det er en blogger eller verdens kjent artist!! tror dere ikke Beyonce har fått høre tusen millioner ganger at hun har grusom kropp, og at folk hater henne, men hun får også høre tusenvis av ganger at hun har perfekt kropp og at folk elsker henne! det er det som er forskjellen her, hun er VERDENS KJENT!! herre, dere må seriøst gi dere, jeg kan love at alle syns en eller annen kjendis ser grusom ut, om hun er tynn, feit, stygg. osv. tror ikke nora tenker ” å hun er såå feit ass, kroppen hennes er grusom” det fins feitere kjendiser og velge i mellom hvis det var poengen hennes, men alle har forskjellige meninger, noen syns noe er veldig pent, mens andre syns det er grusomt. sånn er det bare, hvis noen tar seg så nær av noe som blir sagt om en kjendis, bør de søke HJELP!
   og nei, det er ikke alltid så lett og være tynn heller, det fins faktisk de som ikke er fornøyd med kroppen sin selv om de er tynne. NÅ MÅ DERE GI DERE! dette går alt for langt.

  77. herregud, hvis du mener at Beyoncè ikke har fin kropp, hvilke kjendiser har da fin kroopp? og uansett, å si at den er grusom er kanskje å ta litt i? okei, du liker ikke kroppen hennes, det er greit. men grusom??!?! hallo?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg