london

London, ja…

Jeg var der rett før jul, derfor er det veldig mye julepynt på bildene. Jeg anbefaler virkelig å dra noen dager før jul, det var helt fantastisk. Det var pynt overalt, mye mennesker, salg og utrolig mye morsomt!

Jeg bodde på Corus hotel, som var utrolig fint. Prisen aner jeg ikke, men rommet var kjempefint, det hadde til og med badekar og kaffekoker! Haha…. Hotellet lå rett ved Hyde Park, faktisk bare på andre siden av veien, og det tok rundt to minutter å gå til nærmeste undergrunn. Flott, eller hva?


De hadde  veldig god frokost. Faktisk den beste jeg har smakt på lenge.

Dette spiste jeg hver eneste morgen!


Primark, butikken som over 200 lesere anbefalte meg, ble jeg utrolig skuffet over. Greit at det var pinlig billig der, men for å være ærlig hadde jeg heller brukt mye penger på noe som var fint og med god kvalitet. Denne butikken minnet meg mer om Europris, bare med litt mer klær. Veldig fin butikk om du skal handle småting som vesker, sokker, smykker og kanskje sko, men ikke klær eller sminke. Topshop derimot var veldig oppmuntrende, hvis jeg ser bort i fra alle de gale menneskene der inne. Veldig mye morsomt, men jeg vil si at du trenger noen timer der inne.


Se på all julepynten! Gatene var helt fantastiske, går ikke an å beskrive det på bildene.

Det var ikke bare Ida Wulff som satt i en Juicy-taxi…heh. Når vi først snakker om taxi, anbefaler jeg å ha med ganske mange penger ekstra, bare til det – eller dagskort på undergrunnen. Vi brukte hundrevis hver dag, det er mye å se, London er en stor by, og det blir slitsomt om du skal få med deg alt til fots..vel, det går vel egentlig ikke.

Oxford street er ikke et sted du går raskt igjennom, særlig ikke med en sliten mor på slep. Jeg fikk såvidt tittet innom noen butikker, men det var altfor mange mennesker. Dere skulle SETT topshop, herregud…Jentene rev ting ut av hendene til hverandre. Jeg liker bedre smågater hvor det er butikker som ikke alle handler i. Men for all del, anbefaler denne gaten også!Når det gjelder mat, er jeg den dårligste på å prøve ut nye ting. Jeg spiste på nesten alle kinarestaurantene i byen (nesten….) og på en Italiensk, som var helt okey. Tex Mex var super, og mc'ern var nesten perfekt…Men kinamaten slo alt! Anbefaler det på det sterkeste, mye å finne i Chinatown 🙂 Tex Mex'en i Notting Hill (…?) var også helt himmelsk.
Frityrstekte andenebb og føtter er liksom ikke HELT min greie….noen som har smakt det?

Jeg skal skrive mer om London, men nå skal jeg pakke gaver!

19 kommentarer
  1. Om du noen gang drar til Beijing, må du absolut spise glasert and! Det er bare super digg!!! All den kinesiske maten er jo hundre ganger bedre der enn den er på div. restauranter rundt om i verden. Når jeg var i Mongloia/Kina med pappa i høst, ble jeg helt avhengi av glasert and med sursøt saus og masse ris!!!

  2. London virker fabelaktig, så snart jeg får penger reiser jeg dit. Eller som du sier, jeg bør gjøre det noen dager før jul for å oppleve julestemningen der. bildene var awesome forresten! Håper alt er bra med deg, Nora <3

  3. ja, jeg har faktisk spiste andeføtter når jeg var i Kina. Det må legges til at jeg ikke visste at det var andeføtter før jeg hadde spist noen…

  4. Jeg er SÅ stoka på å dra til London, og dette får meg bare til å glede meg enda mer. En uke igjen! Herregud! Jeg ELSKER London. Skal for sure sjekke ut Tex Mex’en i Notting Hill!

  5. da må nok primarken du var på veldig dårlig! jeg var på primark i tyskland, og der hadde de verdens vakreste klær, til en utrolig billig pris! med god kvalitet, og skoene der, var bare helt nydelige!!

  6. Annbefaler Yo!Sushi på det sterkeste, uansett om du er glad i sushi eller ikke. Serverer andre ting enn sushi der og da, og er svært billig og populært.

  7. Har vært en del i London og vil definitivt anbefale området Notting Hill og Portobello Market ( i helgene). I Oxford Street er Topshop klart førstevalget, men Urban Outfitters har også kule klær – bare til en litt dyrere pris. Hvis du liker marked kan du også sjekke ut Camden Market som ligger ved undergrunnen “Camden Town” . Dagskort på undergrunnen er et must! Primark er oppskrytt, men hvis du finner riktig butikk kan det hende det finnes noen kupp der..
   Følte bare for å skrive litt tips til de kommende Londonbesøkerne:) Hugs X

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg