de nye, du vet

Bildene, ja…. vel, jeg har merket at det kun er noen få her i landet som har ekte sans for foto, og som klarer å skille mellom bilder. En av grunnene til at jeg har blogg er fordi jeg elsker å ta bilder, og vise de frem. Jeg ligger ikke akkurat halvnaken på headeren min med 800 g i hver pupp og leker deilig med rosa hotpants, eller hva? 🙂

Uansett, det er greit med negative kommentarer og jeg tar imot kritikk, men ikke sammenlikn meg med andre "glamourmodeller" bare fordi jeg viser truse eller bar rygg. Nakenhet er nydelig, det mener ihvertfall jeg, og det forskjellige måter å fremstille seg selv på.

Hvis arbeidsgiveren min noen gang kommer til å se bloggen min og disse bildene, og isåfall ikke liker dem, så kan ikke jeg endre det. Fotografi er en stor del av interressene mine, og det har også veldig stor betydning på bloggen min. Jeg har bestemt meg selv for at, hvis det er personer som ikke klarer å respektere verken meg eller personligheten min, så er det personer jeg ikke vil ha noe med å gjøre. Jobb får jeg en gang uansett, og kanskje det ikke er et sjakktrekk å legge ut slike bilder på bloggen, men sånn blir det altså… Jeg tror ikke at du mister jobben hvis du møter sjefen din på stranden, da er heller festbilder verre, det mener ihvertfall jeg.  Om dere ikke liker det dere ser, eller mener at jeg tar nakenbilder, så er det helt greit for meg.
Jeg tar egentlig ikke bilder for dere, jeg tar det fordi det er noe jeg liker, og for min egen del.

Og en ting til….heh nå maser jeg fælt 🙂 Ihvertfall, det at jeg ikke pleier å smile på bilder, er fordi jeg ikke liker det. Særlig ikke med munnen åpen. Jeg har ikke mistet fortannen eller regulering uten at dere vet det, men jeg har alltid mislikt det. Så da fikk dere svaret på det, de som lurte 🙂

Og til dere som alltid sier at jeg klager….dette er på ingen måte et klageinnlegg, det er bare opplysninger jeg har lyst til å formidle videre 🙂

98 kommentarer
  1. Åh, jeg blir irritert over folk som ikke klarer og se slike bilder, som ordentlig fine fotografier. i alle fall bildene du tar. jeg elsker å ta sånne bilder selv, men tør aldri legge de ut.. fortsett som du gjør, folk kommenterer bare fordi de er misunnelige 🙂

  2. jeg synes bildene dine er nydelige jeg Nora, og det er derfor jeg leser bloggen din også 🙂 stå på, og la alle sutrejentene lese rosablogger istedet for. så slipper de å bry hjernen sin så hardt med å legge igjen sure kommentarer

  3. NORA ~ les ………….. Kanskje vanskelig når mange rakker ned på deg/bildene…. men jeg ELSKER bildene… fint med noe friskt og anderledes, ikke bare det samme gamle -stå-rett-opp-og-ned-dagens-outfit-bilde…… synes du skal forsette sånn du har det nå :)))))
   X O

  4. Jeg synes bildene du tar er kjempefine! Så kunstneriske og flotte 😀 Så jeg støtter deg helt klart der! Bare idiotisk av folk å klage på hva andre velger å poste på sine egne blogger..! 😉

  5. Ikke nødvendig å forklare deg, de som slenger stygge kommentarer fortjener ikke en forklaring fra deg, syntes jeg ihvertfall. Du tar veldig stilige bilder, og tror flesteparten av leserne dine skjønner at bildene dine er ment som ordentlige bilder og ikke ren porno.
   jeg digger bildene dine ihvertfall! stå på, Nora!

  6. jeg synes slike bilder er dødsfine, om de blir REDIGERT riktig, eller tatt med riktige innstillinger, fokus og iso og slikt 🙂 helt nydelig.
   liker bloggen din, og bildene dine :] du er heldig.

  7. Syns du er vakker enten du smiler eller ikke, jeg 🙂 Og litt naken rygg her og der er ikke akkurat verdens undergang, heller 🙂

  8. Du trenger ikke forklare deg, søta. Det er din blogg og det er dermed du som bestemmer hva som skal være på den. Og når det gjelder bildene med såkalt nakenhet så viser du jo ikke puppene eller noe sånt. Hvis folk synes det er drøyt å se en truse så kan man jo lure på hva de gjør når de er på stranda om sommeren. Går i onepiece kanskje.
   Du tar flotte bilder og du er pen.

  9. Jeg rett og slett elsker fotografiene dine, de er noe annet enn de andre bloggbildene.
   Skulle ønske jeg var like flink som deg til å ta bilder!
   Digger deg 🙂

  10. Blir så utrolig inspirert av sånne som deg som klarer å vise hvem de er via foto, og klarer å skape en helt ny og særegen stil. Du har virkelig kvaliteter andre bare kan drømme om å ha, og du viser deg fram på en måte som fasinerer meg. Måten du bruker kameraet på og poserer, er rett og slett fantastisk. Elsker bildene du tar, og måten du tar dem på! Stå på!
   – Karoline

  11. Bildene du tar er fantastiske. De sier mye, selvom de er enkle. Jeg liker bloggen din spesielt på grunn av de vakre bildene dine. De er nydelige! Selv synes jeg ikke at jeg kler å smile med munnen og tennene, bilder uten et stort bredt smil er mye finere. De forteller ofte mer, med et tydeligerer budskap. Jeg digger bloggen din Nora! (Og spesielt bildene du tar!)

  12. Synes bildene var kjempefine! Skjønner ikke hvorfor fok reagerte på at du hadde truse på. Uansett, du skulle ikke behøve å føle at du må forklare deg hele tiden heller..

  13. jeg syntes det er kunst- rett og slett veldig inspirerende og fint ¨se på! Pynter liksom opp bloggen. De som kritiserer GJØR tydeligvis ikke annet enn å finne “”feil”” på blogger. Blir så irritert. Just do your thing !
   <3

  14. Jeg er enig med at det ikke er ille bilder som var i innlegget under her av deg i trusa,men den eneste grunnen til at du legger det ut er ikke “fordi du elsker fotografering og bla bla bla” MEN fordi du vil leke deilig, og du har redigert kroppsfasongen din og hele pakka. Du har ikke sånn kropp i virkeligheten, nora..
   Og så tar å gjemmer armene litt bak ryggen på bilder så ikke alt fettet synes..

  15. De bildene var utrolig kule, Nora!
   Synd det er noen som er så misunnelige på deg at de slenger dritt om alt!

  16. Ikke slutt å ta nydelige bilder fordi noen trangsynte dumminger ikke tåler ekte fotografier. Og jeg synes du burde beholde det mørke håret. Du kler det veldig godt!

  17. Jeg leser ikke så veldig mye av bloggen din, helt ærlig ser jeg for det meste på bildene dine, så jeg vet liksom ikke hva slags dritt folk har slengt til deg, men jeg kan med hånden på hjertet si at å slenge dritt både til deg og om deg p.ga bildene du tar er helt teit. Jeg ELSKER bildene dine, og du er helt FANTASTISK pen!!! Skulle ønske du kunne legge ut mangemangeMANGE flere bilder av deg selv. Jeg mener det. Ett innlegg med kanskje 20 bilder hadde gjort meg overlykkelig i ett par dager, uker, sikkert måneder, heh. 😛

  18. jeg elsker bildene dine! men syns du kan variere litt mer, så det var fint med de bildene du la ut i forrige innlegg. likte spesielt godt det der hånden var i fokus

  19. Hei 🙂 Ville bare si at jeg liker bloggen din. Titter innom et par ganger i uka kanskje. Syns
   du er veldig pen og har mange fine tips! Men jeg syns du burde roe ned litt på innlegg som dette her.
   Det blir altfor mye av det og jeg syns du fokuserer for mye på de negative kommentarene.
   Jeg forstår at du føler for å forsvare deg, det hadde jeg også gjort.. Men det blir veldig mye det
   samme om igjen. Det med at folk klager på nakenhet i bildene, at du ‘aldri smiler’ osv.
   Du vet jo selv hva som stemmer, ikke sant?
   Så ikke gi de som slenger dritt mer oppmerksomhet..
   Jeg er sikker på at minst 90% av kommentarene du får er positive , prøv å fokusere mer på det:)

  20. Jeg synes du tar kjempe fine bilder! Du trenger ikke å forklare deg. Ta så mange bilder du bare vil, og smil heller av de negative kommentarene 🙂 De som er negative er som regel bare misunnelige.

  21. Enig med deg, Nora. Nakenhet er noe vakkert som kan betraktes som kunst. Flere kunstnere maler eller fotograferer nakne kvinner og menn, og hvor nydelige er det ikke å se på det.. Bare fordi man viser hud, en naken rygg eller en uskyldig trusekant på bilder, trenger ikke bildene å være glamour relaterte av den grunn.

  22. Er faktisk fantastisk enig med deg ! : )
   Smiler man på et bilde, blir det liksom bare et vanlig bilde..
   smiler man ikke blir det noe spesielt og mer noe man tar alvorlig,
   det blir så mye mer følsomt og ikke minst dødskult : )
   Stå på !

  23. Syns du tar fine kunstneriske og inspirerende bilder. Prøv å ikke bry deg om hva andre sier! Som noen over skrev, går det nok bare på ren misunnelse eller mangel på å estetisk sans. Bare gjør din greie, Nora. Dette skiller deg fra andre “mainstream-bloggere.

  24. stakkars deg og all your haters. syns det er synd at du skal måtte forsvare deg hele tiden.
   de som sier at du tar nakenbilder og ditten og datten er bare misunnelige.
   jeg syns bildene du tar er helt nydelige, og du er absolutt ikke ei jente jeg forbinner med en glamourmodell, bare så det er sagt : )
   stå på videre du!

  25. herregud hva faen, drit i hva folk sier. jeg syns også nakenheten er veldig pent, og du utfører det på en fin måte. bare fortsett å ta masse mere bilder. du er kjempe vakker 🙂

  26. hver gang du får negative kommentarer må du liksom skrive et innlegg og forsvare deg selv, det sier jo bare hvor mye du bryr deg. Blir det ikke slitsomt i lengden å måtte skrive et langt forsvarsinnlegg hver gang noen går LITT imot deg? spesielt når du sier at bilder er en stor del av interessene dine.

  27. syntes du har stilige bilder.. tror ikke det gjør noe angående jobb.. det kan jeg neppe tro.. er jo ikke akkurat sånn at du flasher ting som ikke sees på stranda 🙂
   og til slutt må jeg si at du er syykt fotogen! Heldig!

  28. Nakenhet er jo nydelig, liker bildene kjempegodt fordi de er fremstilt på en fin måte, ikke på “hei,likerdupuppeneminemed1000gramihver?”

  29. Jeg er veldig glad i bildene på din blogg. Syns alltid det er intressant å ta en titt innom bloggen din får å se hva forno fiks du har funnet på! Bildene dine er classy!!!!

  30. Bildene dine er flotte og med personlighet! Visse folk takler ikkje det! Fortsett som du gjer du ! =)

  31. Nora, jeg må bare få sagt at jeg digger bloggen din! Bildene dine er utrolig stilige,
   jeg elsker dem! Bare glem de som kommer med drittkommentarer,
   de er KUN misunnelige. Bloggen din er råkul, og ikke minst deg 🙂 Du er veldig pen
   også, og en herlig stil! 🙂 Keep up the good work 😉

  32. Anonym: er du blind? jeg skrev at det ikke var ment som ett klageinnlegg. Jeg vil formidle noe til dere, i stedet for å svare på en og en kommentar. La vær å besøk bloggen min hvis det er så slitsomt da 🙂

  33. Jeg er helt enig med deg, Nora! Det skal virkelig gå an å skille mellom bilder. Hvis man ikke liker det de ser, får man bare la være å gå innpå blogge da, så enkelt er det. Jeg elsker bildene du legger ut og teksten du skriver. Du er virkelig flink, jeg ser opp til deg og du er mitt bloggidol 🙂

  34. JEG ER HELT ENIG MED NORA HER! NAKENBILDER ER BARE NYDELIG….MEN, JEG SYNTES DET FORT BLIR LITT FJORTISS Å LEGGE UT AV TRUSE…ALTSÅ IKKE AT DET ER NOE GALT, HERREGUD, MAN SER JO MYE VERRE I HVERDAGEN, MEN ALTSÅ DE FLESTE ANDRE BILDENE NORA HAR TATT ER FINE SOM VISER FOR EKSEMPEL BAR RYGG, JEG SYNTES DET ER FINT, MEN NORA IKKE ØDELEGG DET MED SÅNNE BILDER SOM DET ER VIST PÅ INNLEGGET NEDE DA 😉

  35. Kjempefin blogg Nora, er innom og titter av og til og synes du er kjempeflink med bildene du lager =) Ville derfor bare vise deg dette: http://lorraine.blogg.no/1266332900_if_there_was_61_secon.html#comment Føler denne jenta prøver å kopiere deg litt, og synes det er litt morsomt siden denne jenta har sagt tidligere at hun absolutt ikke gidder å titte på bloggen din og har hatt en liten fight med deg. Vil ikke starte en krangel så jeg forbrlir anonym. Synes bare det er kjipt når andre skal ta ideène dine fra deg. Denne jenta er også kjent for å kopiere så det kom ikke som en bombe.

  36. Herregud, det her blir bare teit når folk skal kommentere og pirke på ALT. Du er helt nydelig og FLINK til å ta bilder, og tar deg veldig godt ut på bilder, så det er bra at du ikke lar de gå for mye inn på deg. Som du skriver så er det en grense fra fotografi og litt bar hud, til nakenhet og drøye bilder. Og du har absolutt ikke gått over den streken (: Digger bloggen din

  37. HALLOO?? HØRT OM CONCEALER TIL MØRKE RINGER RUNDT ØYNENE ?`DU SER DØD UT, JENTE!! HUFF SAVNER BLONDFARGEN PÅ DEG. NÅ SER DU BARE GRÅ OG KJEDELIG UT. ENDA MER BLEIK!!!!!!! DU ER EN PEN JENTE, MEN VÆÆÆR SÅ SNILL Å FREMHEVE ØYNENE MER VED Å SKULE DET MØRKE RUNDT OG HA LITT MASKARA. SER SÅÅÅ MYE MER OPPLAGT UT! BARE ET TIPS 🙂

  38. 🙂 Jeg liker bloggen din, og innleggene dine. Jeg digger bildene du tar, og at du interesserer deg for det. Men det faktum at folk slenger dritt på bloggen din er ingen overaskelse da det skjer på omtrent alle bloggene. Folk trenger noe å slenge med leppa til, og på en blogg bak en skjerm er vel det den letteste måten å gjøre det på!?
   Meen, du trenger ikke svare på dem vet å ta det opp i omtrent alle inleggene dine, da det er kjederlig å lese om .. Poenget er iallefall at du ikke bør bry deg om dem, skriev om dem, eller ta det opp på noen måte, for det er waste of time;)

  39. Må si jeg digger bildene! Hvert eneste ett av de du tar faktisk. Og du skjønner foto! Du finner fokuset der det skal være det. Du setter annsiktet ditt i lyset slika t det treffer der du vil! Att andre kan mene at dette er glamour så må de se litt mer på glamour bilder, for dette er ikke nakenhet på samme måte som “leke deilig” dette er FOTO;)

  40. Jeg er helt enig. Enkelte takler bare ikke å se bar hud fordi det er horete og TABU og skikkelig pornografisk altså. Herregud, det er forskjell på å legge ut et bilde av seg selv i truse hvor man poserer med rompa for at mannfolk skal sikle og å skape et fint fotografi.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg