brun….blond

Vel, da har jeg nyfarget hår og magen full av is og vårruller. Denne dagen har vært LANG, og jeg har ikke vært hjemme før nå. Hos frisøren fikk jeg gjennomgå, skal jeg si dere.. mamma nekter nemlig å betale for frisøren så lenge jeg ikke får tilbake min egen farge, så frisøren var pent nødt til å gjøre det lysere. Jeg for min del elsket det brune, og da jeg ble sittende med bleket, gult hår foran speilet i sted, bestemte jeg meg for å ta det lysebrunt. Både Caroline og frisøren mente at dette var mørkeblondt, men det er det ikke….isåfall er jeg fargeblind. Mamma sa ihvertfall at det ble fint, og det synes jeg også… hva synes dere?

Her sitter jeg med bleking i håret. Det måtte til for å få vekk brunfargen.

…og sånn ble det. hjelp………bra jeg slapp å gå ut slik.Caroline var så snill at hun kjøpte vårruller til meg..Her har jeg fargen i håret.

Føler meg så fiiiiiin.. ekstra gøy er det at veggene ut til senteret er av glass, og at jeg kjenner 60% av menneskene som løper forbi. jeg er så SYKT populær, vet dere……….eh

Også kom jeg HJEM.
deilig.…og sånn ble håret. Ikke akkurat blondt, men ikke brunt heller….jeg vil si at det er brunt med lyse striper, SELVOM alle er uenige. Hva mener dere?

Nå skal jeg lage meg varmeflaske, camillete og lese se og hør. Blir spennende og se hvor mange som "overlevde bilulykken" eller som har blitt gravide….eller hvem som har slått opp, for den saks skyld. Også skal jeg trene de FEITE armene mine..heheheheh..god natt 🙂 I morgen kommer svar på spørsmålsrunde og vinneren av konkurransen, OM jeg rekker.

138 kommentarer

Siste innlegg