jeg blåser ikke i det

Okei, dere…jeg føler at dette må ut, og at jeg blir nødt til å være ærlige med dere, selvom jeg sikkert får haugevis med spørsmål og dobbelt så mange stygge kommentarer.

Hm…

Dere skjønner, jeg har veldig store problemer med meg selv. Det har jeg alltid hatt. Jeg har alltid kun sett det negative ved meg selv, aldri satt pris på det positive. Jeg vil alltid bli bedre, og alltid bevise for meg selv at jeg kan klare det. Det er veldig vanskelig for meg å sette ord på disse følelsene, så ikke misforstå noe av dette.

Jeg fikk en kommentar i dag fra en jente som ga meg noen tips til hvordan jeg kan komme høyere opp på listen. Hvordan bloggen min kan bli bedre. Hun nevnte mange punkter, bla. annet at jeg burde skrive til "dere", og fortelle om hva jeg synes om leserne mine, og mer om meninger. Jeg kan vel begynne med at jeg lyver til dere, og meg selv. Jeg skriver at jeg blåser i stygge kommentarer, at jeg ler av dem, og svarer ironisk tilbake. Sannheten er at jeg som oftest reagerer slik, men når det kommer til enkelte, blir jeg faktisk veldig lei meg. Jeg tåler ikke å høre dag etter dag at jeg burde spise mindre, eller gå og henge meg. Selvom jeg BURDE heve meg over sånt, så føler jeg like mye som dere…

Jeg er fult klar over at jeg ber om ekle kommentarer når jeg har en blogg, og legger såpass mange bilder ut av meg selv. Grunnen til at jeg startet med slike bilder in the first place, var for å få bedre selvtillit. For vet dere hva? Selvtilliten min ligger på bunn. Jeg vil ikke få skryt av at jeg er en sterk jente, at jeg tåler kritikk og at jeg takler det bra, når sannheten er at jeg absolutt ikke gjør det.

Jeg legger ut bilder, for å overbevise meg selv om at jeg er bra nok. Jeg skriver at jeg er lykkelig og har det bra, for å overbevise meg selv om at det er slik, selv om jeg ikke har det bra i det hele tatt. Jeg vil ikke gå lenger innpå HVORFOR jeg ikke har det bra, men det er sikkert noen av dere som skjønner hvordan jeg føler det.

For en uke siden fikk jeg mail fra en ivrig leser om at hun i hemmelighet hadde anbefalt meg til et modellbyrå ved navn teammodels, fordi hun syntes at jeg var så pen og hadde et spesielt utseende. I går fikk jeg enda en mail fra henne, om at "sjefen" fra dette byrået hadde tatt en titt på bilder av meg som denne jenta hadde sendt, og svart med at "jeg var for stor og ikke var pen nok". Han skrev det ikke akkurat slik, men dere skjønner… jeg vet godt at jeg ikke er idealet når det gjelder modeller, men bare å få en slik tilbakemelding er skjærende. Kroppen min, vekten min og formene mine er det jeg misliker mest ved hele meg, og det har det alltid vært.

Jeg skrev for noen uker siden at jeg ikke likte kroppen til Beyonce pga formene hennes, og jeg fikk SÅ mye kritikk, fordi det var mange av dere som også hadde slike former. Jeg sier ikke at jeg synes det er stygt på andre, eller stygt på noen måte…jeg sier at jeg ikke er fornøyd med MINE former, og at jeg ikke liker at JEG har det. Det er vel slik at alle jenter er misfornøyd med ett eller annet, og når det gjelder meg, er det kroppen min.

Det er faktisk flaut å sitte her og skrive noe som dette til dere, jeg skal liksom være et forbilde…et SUNT forbilde for dere, som bare skal være glad og ta alt med en klype salt. Herregud, jeg er forntfigur for Chiquita og alt…Men jeg velger nå, etter to år, og fortelle dere dette. Jeg vil dere skal vite at jeg har store problemer i livet mitt, når det både gjelder skole og familie, og meg selv. Jeg er til og med redd for å gå i de klærne jeg VIL gå i, fordi jeg er redd for å være annerledes og bli sett stygt på. Det er en ekkel følelse.

De jeg kjenner som leser dette, vil nok tenke at jeg overdriver og at "dette ikke er Nora i det hele tatt", fordi jeg alltid er så bestemt, fordi jeg sjelden bryr meg, og fordi jeg alltid er glad og morsom. Men de nærmeste vet nok, håper jeg, at jeg ikke er så sterk allikvel, og at jeg egentlig er ganske usikker på meg selv, ihvertfall når det gjelder visse ting.

Når jenter kommer bort til meg og sier at de elsker bloggen min, ser jeg stygt på dem og sier "seriøst? jeg tror du tuller". Det er sikkert noen av dere som har opplevd det..jeg er vandt til at jenter, særlig her i Bærum, kommer bort og sier slikt til meg for å være ekle, og for å le av det etterpå. De sitter til og med på fest og leser bloggen min i ring, for å ha noe å le av. Dette gjelder mest 91-92 – jenter, og ikke spør meg om hvorfor de gjør det…enten så er det fordi de er sjalu, eller så er det fordi de er umodne og har et utrolig kjedelig liv. Haha, det sier jeg som blogger… nei, men jeg sitter ihvertfall ikke på fest og skriver dritt til folk under navnet "anonym". Noe av dette er ganske krenkende, samtidig som det gjør meg skikkelig sur.

Gratulerer, du har nå kommet til slutten av denne teksten….heheh neida, men…puh, jeg vet ikke om jeg vil legge dette ut…men jeg gjør det forde. Dere fortjener å vite sannheten, når dere gjør meg en så stor tjeneste, som å lese bloggen min hver eneste dag, kommentere og komme med både ros og ris. Det ble mye, og jeg vet ikke om alt har en sammenheng, men jeg skriver bare det jeg føler akkurat nå.

Håper dere ikke overdriver med stygge kommentarer nå, og ikke tar dette negativt. Jeg vil ikke ha medlidenhet eller noenting, jeg ville bare fortelle dere at det ikke er alltid slik som jeg sier eller later som det er… jeg er redd for å legge dette ut, og jeg tror kanskje at jeg har sagt for mye allerede. Men håper virkelig at dere ser poenget. Mange misforstår nok, men….jeg ber dere om å tenke over hva dere skriver, og tenke på at jeg ikke er en robot som er laget for å tåle alt mulig i form av kritikk.

……haha, tvilsomt at arbeidsgiver'n gir meg jobben nå, eller hva?

409 kommentarer
  1. Jeg har det akkurat sånn selv! Jeg skjønner deg! Jeg syntes du er veldig pen og har en utrolig fin kropp! Skulle gjerne sett ut som deg, du har ingenting å være bekymret over. STÅ PÅ<3

  2. Tøft gjort Nora, du er mye mer et forbilde når du er deg selv enn når
   du bare viser en person du vil være. Du er kjempe sterk! Takk for at du
   skrev dette, viser hvor bra du egentlig er!

  3. bra du står frem, nora 🙂 jeg håper bare du finner ut at du er så mye bedre enn alle de som skriver dritt til deg.

  4. Utrolig bra skrevet!
   Håper du får det bedre i fremtiden, og at du fortsetter å skrive på denne bloggen, fordi den er utrolig bra, enten du tror det selv eller ikke 🙂
   Stå på!

  5. Jeg har akkurat de samme følelsene i meg akkurat nå. Jeg gråter og gråter, og føler at alt jeg gjør ikke strekker til, ikke er bra nok og ikke kan måle seg med andre.
   Hvorfor kan ikke bare tiden stoppe eller verden stå stille?
   Jeg vil finne ut av hvem jeg er og hva jeg vil med livet, før den starter igjen..

  6. syntes det er bra at du poster et slikt innlegg, for det viser at du faktisk er et vanlig menneske, sånn som alle oss, bortsett fra at du blogger om det. som du skrev over, så tar du ikke imot ros, men jeg vil likevel rose deg fordi du er mye sterkere enn du tror – i og med at du postet et innlegg som det her. det er mange bloggere som ikke vil innse hvor mye kritikk som går innpå seg selv, og det er derfor bra at du framstår ærlig og ekte. alltid likt bloggen din. vanligvis ville jeg aldri lest en slik lang tekst, men leser alltid all tekst som du blogger om. hvorfor? jo du skriver sinnsykt bra. for all del – ikke slutt. du er et stort forbilde for mange. personlig elsker jeg stilen din og drømmer om å kunne gå i akkurat det jeg vil. det at du har en blogg i det hele tatt, viser at du er en fryktelig sterk person. stå på, nora. du er utrolig flink!

  7. Kjære Nora! Dette er du absolutt ikke alene om. Jeg synes du er en flott jente, du fortjener ikke å ikke ha det bra. Jeg har sittet selv med akkurat den samme følelsen som deg, jeg vet akkurat hva du føler og jeg vet at det ikke finnes godt i det hele tatt. Men jeg tror du er en utrolig sterk jente. Jeg tør ikke lage meg min egen blogg en gang, for folk her hvor jeg kommer fra er utrolige til å være stygge mot andre, spesielt hvis noen blogger. Det er så latterlig og teit sier de, og du får bare stygge blikk fra jenter i høyere aldre.
   Men jeg vil at du, og håper at du skal få det bra, for dette kommer til å gå over. Bare tenk over hvor sterk du er som tørr å skrive det til hele Norge. Du er modig, Nora. Stå på, you go girl. <3

  8. innmari bra skrevet, skjønner det med selvbilde så godt! har slitt endel kan du si, selv om jeg har mange venner og vet jeg egentlig ikke er stygg eller fet, men det bare føles slik. Har også mange kompiser som liker å kødde med meg, så le av det. de sier innmari ekle ting, og selv om det kanskje er tull sårer det selv om de kanskje ikke ser det, siden jeg later som om jeg ikke bryr meg, eller sier noe ekkelt tilbake. i starten lo jeg liksom også bare med, men nå har jeg faktisk blitt mer voksen og det har holdt på i så lang tid at jeg har blitt så utrolig lei.
   stå på videre du skriver så ærlig, og det hjelper faktisk for mange :-))

  9. utrolig flott skrevet Nora!
   Ingen kan gjøre deg svakere, enn de selv gjør seg.
   Du er en sterk jente, som har fortsatt med bloggingen, UANSETT hvor mye dritt og pes du har gått igjennom, så har du fortsatt stått på to bein, å fortsatt.
   Imponert!
   Stå på videre Nora 🙂

  10. det at du kommer ut og skriver dette inlegget eg utrolig bra gjort.
   du har mot nok til og legge ut hva du virkelig føler, det var nesten litt
   skummel hvor mye jeg kjente meg igjen. Det virker så mye lettere å bare smile
   og late som alt er bra, men til slutt innser vi alle at det nytter ikke å lure andre
   for den du egentlig lurer er deg selv.
   Jeg syns bloggen din er utrolig bra nora, d mener jeg virkelig, jeg kjenner meg igjen
   av så mange episoder. Du skriver utrolig bra og har fantastisk gode bilder som gjør
   bloggen din til en spesiell!

  11. Nora, du er nydelig <3 man lever bare en gang, senk skuldrene og nyt det. folk rundt deg har 100% grunn til å være misunnelige på deg. jenters måte å vise det på er ved hat, krenkelse og stygge ord.

  12. nora, du er herlig! jeg skjønner godt at du ikke greier å gi faen i alle negative kommentarer. du er bare en jente og negative kommentarer kan til tider såre sykt. du er fortsatt et forbilde for meg! og du burde være stolt over kroppen din og fortsett med bildene, fordi om det får DEG til å føle deg bedre, er det akkurat det du burde gjøre. dette er DIN blogg og du burde blogge for din egen del! du er nydelig.. stå på. håper du får rettet opp livet ditt og kan bli lykkelig. og nå som du har vært ærlig, kan du vel være mer deg selv fra nå av? 🙂 det at du blir “mobbet” for bloggen osv, på fester, er du helt sikkert ikke alene om. ett ord: sjalusi!

  13. jeg forstår godt hvordan du har det, jeg har det sånn selv.
   håper, for din egen del, at du finner ut av dette og en dag blir fornøyd med deg selv, omstendighetene rundt deg osv

  14. Vet du hva Nora jeg synes du er PEN! Og har alltid vært misunnelig på formene dine.Har sett deg i virkeligheten og etter min mening bør du være stolt av utseendet ditt. Håper du klarer å bli psykisk sterkere og heve deg over all dritten. Klem

  15. skulle ikke du ha spørsmålsrunde?
   er du ike sammen med carl michae lenger? hvorfor er alt så ille i livet ditt?

  16. oj, skjønner ikke det. jeg synes du har en fantastisk kropp og du tar drit bra bilder! elsker blandt annet de bildene fra det innlegget du skreiv inn teksten fra good girls go bad, husker ikke hva du kalte det. men jeg kjenner meg veldig igjen i det du sier, jeg har det på akkurat samme måte. folk tror jeg er en veldig sterk person men egentlig har jeg store problemer med selvtilliten.
   men syns du har en utrolig bra blogg!

  17. Du ser det kanskje ikke selv, men du er UTROLIG pen! Jeg leser bloggen din hver dag, og jeg digger bildene du tar, du er døds flink!
   Jeg misunner deg vertfall mye for utseende ditt, og du burde ikke være så negativ til deg selv.

  18. jeg skjønner akuratt hvordan du har det, Nora. Det er utrolig tøft gjort av deg å skrive om dette. jeg skjønner at det ikke kan være lett. Du er modig!

  19. nora, hadde jeg vært deg hadde jeg egentlig bare gitt blaffen i alle jenter som skal gjøre narr av deg og som skal snakke dritt om deg! vet det kanskje ikke alltid er så lett, men når du skriver det du skriver om lav selvtilitt osv, gjør du haterne dine bare sterkere! jeg sier dette fordi jeg liksom “been there, done that” begge veier.. du er pen, og ja, du kan være litt daff i ny og ne, og kanskje ikke alltid like blid, men du er den du er, og hvis ikke folk aksepterer det, så javel, synd for dem! lev for deg og de som bryr seg om deg, aldri prøv å gjøre noe anderledes så folk kanskje kan like deg, tro meg, du får ikke noe godt ut av det.. men så er alt opp til deg, men tenk på det! 🙂

  20. Du er ikke den eneste som føler at den egentlige ”jeg” skjuler seg bak en maske..
   Du er et fobilde for meg, og det har du vært siden jeg startet å lese bloggen din for over 1 år siden. Har alltid syntes du har vært så pen og jordnær, ut ifra den personen jeg kjenner deg gjenner gjennom bloggen.Du skiller deg veldig ut blant andre jenter synes jeg, på en positiv måte pga. utseendet ditt,men må innrømme jeg savner den Nora Alba som hadde det ufattelig fine,lyse og naturlige håret,selv om du passer med brunt hår også..men det er liksom ikke Nora Alba lengre hvis du skjønner 🙂
   forresten,jenter som slenger dritt er bare sjalue,..hev deg over dem, ikke la de tråkke på deg, får du ER sterkere enn som så!det vet jeg
   <3

  21. Det er mange som er kritiske her i verden, og mange som er stygge bare for å føle seg bedre. Men sannheten er at de ikke gjør det. Jeg vet at man ikke alltid kan heve seg over det, men det er faktisk enkelte ting en bare må. Tenk på alle du har rundt deg, familie og venner. Jeg vet du ikke vil ha medfølelse, men jeg syns du virker som en super jente selv om du ikke bryr deg og ikke tar det til deg.
   Håper du tar det til deg denne gang etter det innlegget, syns du fortjener det beste jeg 🙂

  22. Du er en av de sterkeste og flotteste bloggerne jeg vet om. Bare dett innlegget alene gjør at du stiger høyt på listen over favorittbloggene mine.
   Du er ekte. Vær stolt av det.

  23. Hei Nora.
   Tror jeg har kommentert er EN gang tidligere, men er innom bloggen din flere ganger om dagen.
   Jeg kjenner meg sånn igjen av hva du skriver. Jeg er en jente med en pappa som drikker, foreldrene mine er skilt og jeg har slitet med spiseforstyrrelser i fire år, dette er noe av de ALLER færreste av mine nærmeste venner som vet om… På utsiden skal jeg være så perfekt. Ha fine klær alle kommenterer, sminke meg pen, dekke det som er stygt, og late som at jeg er verdens gladeste person med en bra jobb, noe jeg synes er ekstremt vanskelig. Du er en av mine forbilder selv om at vi er like gamle, men jeg synes du er så utrolig pen, vakker og la meg få lov til å bruke ordet perfekt, fordi det er du virkelig. Jeg kjenner deg ikke, men vertfall på det ytre. Du sminker deg så fint, har vakre klær og en bra blogg. Jeg får ofte kommentarer på utsende mitt, men jeg tar det ikke til meg. Jeg vil alltid være den stygge andungen i mine øyne, noe jeg merke er ekstremt slitsomt til tider. Her om dagen fikk jeg også beskjeden ” det er flere som lever med spiseforstyrrelser resten av livet” jeg har virkelig mistet alt mote angående live mitt. Nora, du er vakker, og håper du får det bedre med deg selv. Hilsen trofast leser på snart 18!

  24. Hei Nora, jeg fikk tipset innlegget ditt ettersom det handlet om bla TEAM, så tok en tur innom. Jeg vil bare si at du har et nydelig utseende, og fordi om du kanskje er “for stor” til å kunne arbeide som fashionmodell finens det fortsatt reklamemodeller i alle former, høyder og størrelser, og jeg inbiller meg at TEAM tar inn til den kategorien også. Tenkte bare å tipse, man trenger ikke være syltynn for å arbeide som modell som de fleste tror. Jeg har selv snakket med TEAM og blitt tatt i mot som fashionmodell, men det betyr ikke at det ligger mye bra i det, jeg får høre mye dritt om mitt utseende og min vekt jeg også, og jeg er….. veldig tynn så det er ikke spesielt gøy å høre at man må tvangsinnlegges osv… heh.
   Og til det andre, sterk tekst uten tvil. Det er kanskje vanskelig å heve seg over slike kommentarer som er frekke og kanskje sårende, men bare tenk at du ikke er alene. Vi fleste bloggere hører jo slike ting ofte i løpet av en dag, så du har støtte fra oss andre, om det skulle bli for tungt.
   Klem.

  25. Nora :O ! Siden du har valgt å være så ærlig med meg, skal jeg være ærlig tilbake. Jeg har vært innom bloggen din i ny og nè, men den har aldri falt helt i smak. Ikke fordi du skriver for dårlig eller ikke ser bra ut, men fordi du har mye om ting som jeg har vært likegyldig til.
   Men når du skrev dette innlegget så inså jeg at vi antakeligvis har flere ting til felles en jeg trodde. Du skriver jo så bra, og helt ærlig, jeg hadde vært glad hvis jeg hadde sett ut som deg!
   Du ser ikke ut som alle andre, du er spesiell ! På en veldig positiv måte altså!
   Så jeg kommer nok til å besøke denne bloggen mye oftere i tiden som kommer! Du må bare stå på Nora! For du er ikke som alle andre, du sier hva du mener.
   Du sier også at du ikke er et sterkt menneske, men ved å poste dette innlegget motbeviser du det.
   Du er modig, vakker og spesiell!
   Stå på Nora, det er verdt det 🙂

  26. Jeg er seriøst helt enig med deg Nora, jeg også får utrolig mye drit slengt på bloggen min, sånn: slutt og blogg! Gidder ikke å lese det jævla uintressante livet ditt! Og faen as, du kan ikke spille på at faren din er dø osv! Men jeg gidder serisøt ikke å bry meg om det! Jeg vet også godt at folk sitter og leser bloggen min og ler av den. Jeg får høre det hver dag!
   Sånn: haha, kul genser marthine jeg leste det på BLOGGEN DIN! og legger sikkelig trykk på det! Og jeg skriver ting på bloggen min som jeg mener, det er mitt liv! jeg gidder seriøst ikke å bry meg lengre! De er bare drit misunnelige over at jeg greier noe som ikke de greier! Greit jeg har ikke tusen lesere om dagen som voe, men jeg har noen, og jeg setter utrolig godt pris på dem! Jeg digger de som gidder og sette seg ned og lese bloggen min! De er awesome! Men en ting må man tenke på: dette er MITT liv og MIN blogg. Ingen andre skal bestemme hva som skal stå her!
   Men ja! Gidder ikke å bry meg om andre lengre! Og Nora jeg digger bloggen din, du er så ærlig! Jeg kan sitte i flere timer og bare lese bakover i arkivet ditt helt til sommer ferien 09! Fordi du skriver så ekte, og du gidder ikke å bry deg om hva folk sier om deg! Og det er en jente trenger om å få inn i hode sitt! At det er ditt eget liv, ingen skal ta livets avgjølsene for deg! Og du tar noe helt fantastiske bilder! Digger deg! du er Awesome! <3

  27. Jeg synes det er utrolig modig av deg å være så ærlig og bare si det som det er. Det er utrolig lett å skape seg et inntrykk av bloggere når man leser innleggene deres. Selv om du i dette innlegget innrømmer at du er svak og har dårlig selvtillit – så synes jeg at DET er et godt forbilde! Noen som tør å si at de ikke alltid har det perfekt og at det ikke er lett å heve seg over stygge kommentarer. Mennesker er ikke laget sånn. De fleste blir såret når andre rakker ned på dem. Det er lett for oss å si at vi ikke bryr oss, men jeg tror at det gnager på innsiden av mange å få høre sånt. Derfor synes jeg du er modig – som blogger. Og som legger ut slike fine innlegg som dette. Eller – fint er det kanskje ikke. Selv om mange har det sånn, er det ingen som VIL ha det sånn. Jeg synes, uten å kjenne deg i det hele tatt, at du virker som en helt herlig jente! Og jeg skulle gjerne vært like modig som deg.

  28. Synes det er helt sykt at du faktisk må fortelle slikt og dele med verden kun pga små jenter som er sjalu på deg, og som deretter fører til slike komentarer. Det er fult forståelig at slikt går inn på deg, Tror det er et mindretall som klarer å heve seg over komentarer i bøtter og spann som kun handler om ditt eget utseende. Ingen er perfekte slik jeg ser det. Hadde de jentene som sender inn slike komentarer, stilt jeg i en rekke bortover og andre mennesker skulle dømt dem opp og ned på utseende og personlighet, kan jeg sverge på at de hadde vært langt fra perfekte. Bare det å i det hele tatt sende inn slike komentarer sider litt om dem. Jeg beundrer de som har blogger nettopp på grunn av dette. De må forvente å få alle slags komentarer om seg selv og allikevel fortsette og blogge som om ingenting har skjedd for å “please” leserene. Du er sterk Nora, og du er min favoritt blogger. Synes du er lik meg på mange måter, og det er gøy å lese alt du skriver fordi jeg kjenner meg igjen i mye. Kjempe fin med brunt hår btw 🙂
   Du har 100 ganger flere lesere som elsker bloggen din å digger deg enn de som strever ved å finne ting å kritisere deg for. Du er menneskelig. Og det er det som er gøy med å lese din blogg synes jeg da, at du ikke alltid mener det som alle andre, og tørr å legge ut bilder som ikke andre bloggere tørr. Ros henne heller for det folkens. Det er det siste jeg har å si.

  29. Kjære søte snille deg.
   Det er absolutt ikke gøy å ha slike tanker om seg selv, det tror jeg de fleste jenter vet. Men du må vite at når vi sier til deg at du er pen, nydelig, vakker, har fin kropp og er et et forbilde, så mener vi det. Fordi du er alle de tingene.! Det er desverre alltid noen der ute som er truet og sjalu på slike skjønnheter som deg her i verden. Og selv om det er vannskelig å heve seg over deres dumme kommentarer, så må du nesten bare prøve. Eller så kommer de til å gjøre livet surt for deg. Ikke ta til deg det slike folk sier, fordi de gjør det av misunnelse. Ta heller til deg alt det flotte du får høre av oss. For det er det som er sannheten, virkelig!!

  30. Jeg syns dette var et utrolig fint innlegg av deg, og jeg vedder det er nok mange av leserne dine som kan relatere seg til det du skriver på noen eller mange måter. Da jeg kom bort til deg og sa jeg elsket bloggen din, så var det ikke for å le, men fordi jeg faktisk er så forelsket i den! Jeg føler at jeg kan relatere så mye til deg på så mange forskjellige måter, og det er jo i grunn ganske trist.. Noe hvertfall. Jeg har aldri fortalt deg dette før, at jeg blir sur når jeg ikke får lest et nytt innlegg av deg annen hver time 🙂 Eller at jeg skriker etter tvillingbroren min for å vise han bilder av deg, og at jeg så og si hver eneste dag forteller han at du og en annen jente er de peneste jeg ”kjenner”. Og det jeg skriver nå hjelper kanskje selvtilitten din over natten, og så imorgen foran speilet er du nede på bunn igjen. Jeg har hvertfall sånne stunder!
   Det jeg ville komme frem til var, at jeg elsker bloggen din ikke bare fordi du skriver kjempe bra, og har spennende og unike bilder(!), men fordi jeg føler at jeg kan relatere så mye til det du skriver, og det er så deilig, fordi jeg trodde jeg var omtrent den eneste i hele Bærum som hadde det slikt. Det er så utrolig mange problemer med aboslutt alt i livet mitt. Hver dag hjem fra skolen snakker jeg og tvillingbroren min om hvordan de andre på trinnet har det i forhold til oss. Vi tenker at de eneste bekymringene de har er skolearbeid, mens når de kommer hjem til kjære mor og far så er alt bare i syvende himmel på en rosa sky. Det er aldri sånn her, og jeg vrir meg når jeg tenker over hva alle andre tar forgitt, som jeg IKKE har. Og at jeg må jobbe trippelt så hardt som alle andre, kun for å oppnå det de allerede har. De ”fordelene” de er født med.
   Jeg føler faktisk at jeg ikke har noen verdens ting å se frem til. At det overhodet ikke eksisterer et godt liv for meg, og om jeg noen gang vil få det som noen andre. Det er så mye dritt, du kan bare tenke deg. Jeg trodde jeg var den eneste i Bærum som har problemer med andre, og med familien, men tydeligvis(heldigvis) ikke…. Da jeg hadde en patetisk fjortis blogg, leste noen på trinnet over den høyt i klassen hver dag, for å le, så jeg vet godt hvordan du har det. Jeg tørr heller ikke gå i ting jeg faktisk liker. Jeg har så utrolig lyst til å bli blondine, og være tan året rundt, men da blir man vel mobbet for det også eller? FOR DET GÅR JO IKKE Å VÆRE BEGGE DELER!!!!…..Jeg hater utseenet mitt, og jeg vil forandre alt ved det. Jeg vet veldig godt hvordan jeg kan bli lykkelig, men det er så mange hindre, og så mange ting som må bli fikset i, men de blir aldri det… for det er nesten umulig…
   Og til slutt, jeg vil bare fortelle deg at selv om du møter mye motstand i livet, og at ikke ting er som det burde være, for at du skal være lykkelig, så tenk heller over andre verdier i livet ditt. Du er heldig som har skilte foreldre. Du er heldig som har såpass unikt utseenet, du er heldig som tørr å fortelle indre tanker bort, etc etc. Og Nora, om du har sjanse til å fikse ting i livet, så burde du absolutt gjøre det. Og hvis det handler om at du kanskje sårer andre på veien, så rett og slett drit i det, for det er deg det handler om, og om livet gir deg så mye motgang, så drit i andre, sånn som de driter i deg, om det er saken.
   <3

  31. Nora, du er en utrolig flott jente, og vet at du skriver slike ting som dette viser du at du er et godt forbilde, fordi du kan være ærlig og er klar over at du tenker feil.
   for det gjør du. du har en nydlig kropp, og tar masse masse fine bilder. Seriøst, drit i dem alle. Det er du som har en kjekk kjærste, kjent blogg, reklamekampanje og et nydelig utseende.
   Du inspirerer meg ihvertfall, hadde blitt glad hvis du kunne inspirere deg selv også..
   <3

  32. Du setter ord på noe veldig mange føler. Det er disse tankene det er viktig at du
   deler som blogger. Du er søt og pen, naturlig og nordisk utseende med personlighet
   og utstråling. Aldri tvil på det.

  33. Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal kommentere stygt i det hele tatt jeg.
   Har man ikke noe pent å si, så kan man vell la være å si det.
   Jeg skjønner så utrolig godt at det sårer med slike kommentarer, særlig med så mange.
   Jeg har så langt fått tre stygge kommentarer på bloggen min, og jeg har fått helt vondt inni meg av alle tre… så jeg forstår deg veldig godt, og forstår nesten ikke at du klarer det!
   Stå på Nora, jeg syns bloggen din er best!

  34. Endelig en blogger man kan kjenne seg igjen i! Vit dette, Nora; Du er ikke alene. Man kan føle seg så sinnsykt alene når man tenker sånne tanker som du har skrevet ned her, men man er ikkedet. Jeg føler det sånn her hele tiden. Du er ikke alene.

  35. Nora, du er vakker. Veldig vakker, og mangen misunner deg sterkt.
   Sånn som jeg ser det, så er du tynn, ikke feit. Du har en pen kropp, og et nydelig ansikt.
   Du har ingenting å mislike 🙂

  36. jeg forstår deg så utrolig godt nora!
   når jeg ser på bildene dine, så ser jeg at vi har ganske lik kroppsfasong og er ganske like. jeg ser på bildene dine og tenker: herregud, så utrolig vakker hun er! sånn vil jeg være, så slank og så perfekt. men når jeg ser på meg selv er jeg så ufornøyd som det går an å bli. jeg tenker på kroppen min hele tiden og sliter også med å være annerledes. jeg ser meg selv i deg, Nora og skjønner deg veldig godt. jeg håper og tror at man kommer seg ut av noe sånt, for virkelig nora, du ser fantastisk ut!

  37. Se gjennom kommentarene hittil! Det er DEM som teller!
   Du er så nydelig vakker, og innlegget er dødsbra. Utrolig bra at du tør å stå frem, vi trenger flere ekte bloggere! Og fortsett med de vakre bildene dine, det er få jenter som er så vanvittig fotogen på en unik måte som du!

  38. å nora :/ jeg vet ikke hvor jeg skal begynne jeg. alle, og jeg mener ALLE jentene på min skole snakker alltid om hvor pen og perfekt du er. no kidding. det er flere ganger vi ser på bloggen din i timen og sier: å herre så pen! og vi går i 10 klasse på en skole i bærum. jeg syns det er utrolig trist at slike ting skjer, fordi det er ufortjent. du virker så herlig! er flere ganger jeg ser deg i sandvika, men vil ikke si at jeg liker bloggen din fordi du kan virke litt overlegen 🙁 men jeg skjønner hvorfor hvis det er slik du forteller det. jeg tror neppe de hadde lest bloggen din, hvis de ikke var sjalu:) du har en DØDSkjekk kjæreste, søte venner og et UTROOOLIG pent utseende. du burde være stolt! dette mener jeg altså. håper ikke du bare tror dette er ord, men dette er fakta. du er HERLIG. jeg kjenner deg ikke, men:p håper du får det bedre <3

  39. Jeg kjenner meg så sykt igjen, jeg vet hvordan du har det Nora. Jeg har så dårlig
   selvtillit at jeg ikke møter opp på skolen hvis jeg ikke går med de “riktige” klærene.
   Det har ødelagt så mye for meg, og selvtilliten min blir ikke bedre og bedre. Den
   blir verre og verre. Men en ting for sure, du er pen Nora, stå på jente. =)

  40. Jeg syns du virker mye sterkere enn det du skriver her nå. De jentene som gjø det på fest kan jeg love deg er sjalue! Du er utrolig pen… Å du har en utrolig bra blogg.. Den beste faktisk.

  41. veeeeeeeeeeeeeldig tøft gjort, jeg skjønner hvordan du har det, og jeg har det akkurat på samme måte, bare at du har fin kropp og jeg ser ut som en hval 😉
   Stå på

  42. Hm, jeg pleier ikke å lese så mange blogger eller kommentere. men synes det er interessant innimellom, og din pleier jeg å titte innom.. mest fordi jeg synes du er pen og tar fine bilder.
   bestevenninnen min minner meg veldig om deg etter du skrev det du gjorde nå. Hun er kjempe pen, men jeg merker veldig godt (har kjent henne i 20 år nå..89-modell), at hun er veldig usikker på seg selv, og er veldig opptatt av at alle gutter skal like henne, bli forelsket i henne og synes hun er pen (noe som kan være veldig slitsomt til tider). Hun er utrolig god og snill, så ikke misforstå, men hun er ekstremt opptatt av å være “perfekt.” jeg tenker hele tiden at jeg synes hun er kjempe pen, og vet mange andre tenker det også.. men det er rart å tenke på at hun er så opptatt av å bli enda og enda mer pen og vil at andre skal tiltrekkes av henne.. tror ikke hun er så lykkelig pga det. Pluss at hun er veldig dårlig på å ta kritikk og hater når andre synes andre jenter er pene.. Det kan bli litt ekstremt at det faktisk går utover hvordan andre vil oppfatte henne, personlighet har faktisk en del å si for utseende. En utrolig pen jente kan bli ganske ekkel og mindre pen om hun er sykt dust.. mens en middels pen jente kan utvikle seg til å bli utrolig vakker om hun har en fantastisk personlighet.. det har jeg erfart selv
   Uansett, alle stygge kommentarer du får er sikkert fra folk som er barnslige eller sjalu, og det er faktisk sant. Det er mange som må rakke ned på andre for å få bedre selvtillit selv. Du er kjempe pen, men alle har også ulik smak, noen vil synes du er verdens vakreste, mens andre kan synes du ser helt normal ut. Det viktigste er hva du synes om deg selv. Om du hadde vært helt formløs hadde du sikkert ville ønske du hadde større hofter og pupper, hadde du vært smellfeit hadde du sikkert ville vært tynn osv.. Føler det blir litt rotete det jeg skriver, men det er vanskelig å formulere 😛

  43. Ser du gjennom bloggen min ser du få eller INGEN bilder av ansiktet mitt, jeg sliter akkurat på samme måte :- ) Bloggen min er stadig voksende og jeg er livredd for kritikken som en vakker dag kommer til å STRØMME på. Har mine tvil på at jeg takler det uten problemer jeg også, mest sannsynlig er jeg akkurat som deg og tar noe til meg mens selvtilliten synker.

  44. Begynte nesten å grine, jeg veit hvordan det er. Du er veldig tøff som legger ut dette for så mange mennesker, stå på!

  45. Vet du hva Nora? Det er nettopp DETTE som gjør at du er et mye bedre forbilde en mange andre på topplisten. Du innrømmer at du har følelser du også og jeg vet du skrev vi ikke skulle skrive du er sterk, men jeg mener du er det. Du virker ihvertfall som en utrolig bra jente og jeg håper alle drittslengere snart skaffer seg et liv og lar herlige jenter som deg være 🙂

  46. altså, du er et ekte menneske. Med ekte følelser, der er ingenting å tulle med.
   Du er sterk og modig, ikke hør på hva de sier. Selv om det kan være vanskelig. Jeg har ca aldri kommentert bloggen din. Men, en gang må jo være den første. Jeg tenker at det er bedre å være seg selv, enn å gå rundt å late som.
   Og de jentene som ler, la de le. Peker noen en finger, peker det fire tilbake.

  47. Jeg kjenner meg så godt igjen.. Spesielt i det du sier om klærene. Om at du ikke vil gå med de klærene som du faktisk vil gå med. Jeg har aldri gått med gensre som strammer rundt magen, hog det tror jeg at jeg aldri kommer til å klare å gjøre heller. Så jeg har rett og slett en anneen klesstil enn det jeg VIL ha, fordi jeg føler meg feit.
   Jeg vet at jeg ikke er feit, men underbevisstheten min hvisker meg i øret hver eneste gang jeg ser meg selv i speilet; Hvorfor har du en kjæreste osv. Det hjelper ikke at venninnene mine sier at jeg er tynn eller at jeg er pen, denne selvtilliten som ikke eksisterer skal gjøres mye for å få opp.
   Men hvorfor er det slik med oss jenter? Hvorfor kan vi ikke bare akseptere at alle jenter er bygd opp forskjellig, at noen har litt mer å ta på enn andre? Ikke vet jeg. Det er så utrolig mye enklere sagt enn gjort. Det har gjort så langt med meg at jeg sluttet å spise en periode, men heldigvis fant familie og venner det ut og hjalp meg ut av det i tide.
   Nora, du er virkelig vakker. Du er mitt forbilde, selv om jeg ikke kjenner deg personlig
   Ikke bare har du en fantastisk stil, men du har et pent ansikt, og en bra kropp!! Jeg skal ikke si til deg at du må være sterk og heve deg over hva de andre sier, for jeg vet av egne erfaringer at det ikke hjelper. Det hjelper ikke at jeg sier du er vakker heller, men jeg vil bare at du skal vite at du er det.
   Du er min favoritt blogger, stå på videre. Du er en herlig jente!!

  48. Altså. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, jeg har fulgt bloggen din siden starten, og du har alltid vært en person som har fanget min interesse. Du skriver veldig bra, og du er ikke slik som alle andre blogger. Jeg er ganske tom etter dette innlegget, jeg må bare takke for at du tør være så ærlig. Det er virkelig sterkt gjort av deg. Og du fortjener masse ære for det. Stå på videre, det kommer bedre dager og perioder. Du kommer til å få det bedre, du både fortjener det og kommer til å få det. BAre aldri gi opp, det er viktig. Det er lov å vise at man ikke har det helt bra bestandig, og det er sikkert ille å føle at andre tenker noe annet om en enn det man egentlig føler seg som.. Prøv å fokusere på alt det positive folk mener, og drukne det negative.!det er ikke lett, men verdt et forsøk!

  49. Jeg synes det er bra at du skriver dette, for for alle andre kan du virke så perfekt at noen av leserne føler de må prøve å rakke ned selvtilliten din.

  50. drit i pisset, du er vakker – bare rett og slett vakker! du tar nydelige bilder, har en ufattelig fin kropp (model-duden som sa du er stor har sikkert bare blitt blind i den jævelverden vi lever i). Du får bare stå på, digger deg!

  51. Jeg begynte nesten å gråte når jeg leste det her, for jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i det du skriver. Samtidig som jeg blir lei meg for at du ikke ser hvor vakker du er!
   Du skriver at du liksom skal være et forbilde, som om denne teksten skal ødelegge det. Tvert imot! Du blir bare et bedre forbilde for oss som leser bloggen din. Du skaper ikke et idealbilde av hvor perfekt et liv burde være, men skriver også om de dårlige sidene. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg beundrer deg for det, men også for hele deg og den du er.
   Du er i en klasse for deg selv! Jeg håper du en gang innser hvilken vakker og rett og slett fantastisk person du er. Jeg vet det er vanskelig å ta til seg positive kommentarer og komplimenter, jeg sliter med det selv…
   Jeg tenker som så, at hvis du, som er så pen, intelligent og modig, er usikker på deg selv og har dårlig selvtillit, kanskje jeg egentlig har et vrangt syn på meg selv, jeg også? At jeg ikke er så ille som jeg tror jeg er.
   Tusen takk, Nora. Jeg syns du er flott!

  52. Stå på Nora! Du er utrolig tøff og du skal vite at du ikke er alene om dette!
   Orker ikke fortelle om mine problemer nå, annet enn at min selvtillitt har blitt brutt
   ned ganske i det siste og føler meg ikke spessielt kul..
   Fortsett med de lange innleggene din! Flink er du til å skrive.. (: Fint å lese, å se at
   de man trodde var perfekte sliter med noe de og..Selvom de er utrolig pene,fine klær
   populær blogg osv.
   Og forresten bare utrolig
   stygt å sitte på fest å legge anonyme kommentarer med drittslenging..Da har man
   ikke annet å gjøre ass…
   -Hilsen Fast leser! <3

  53. Jeg skjønner at du var usikker på å publisere dette innlegget siden det ER veldig personlig, men jeg synes det var tøft. Du fremstår som en ekte person, ikke bare en tilfeldig person vi ser et digitalt bilde av på PC-skjermen vår. Jeg må si det er kult at du er ærlig! Hvis jeg hadde ligget så langt oppe på topplisten som du gjør hadde ikke jeg heller klart å heve meg over stygge kommentarer. Det er jo ikke koselig av TØFFE, ANONYME folk å fortelle noen hver dag hvos stygge, dumme og tragiske dem er. Stå på!

  54. du har da mot da jente!
   kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver, og jeg FORSTÅR veldig godt hvorfor du ikke liker kroppen til beyonce, for jeg selv på et nivå syns det er stygt, og jeg har min mening om hva jeg syns er pent, både på meg og ja, andre og kanskje. uheldigvis er jeg kraftig, og jeg sliter hardt med å få det vekk. det er vanskeligere enn man tror. 🙁

  55. hei nora, jeg vet ikke om du må akseptere dette først, i så fall trenger du ikke å legge det ut.. jeg vil bare si at jeg synes du har en vanvittig fin blogg. jeg er et par år eldre enn deg, og sliter veldig med bulimi. jeg skjønner at du også sliter med en del ting, og jeg håper virkelig dette går bedre etterhvert, noe jeg også tror:) uansett. du vet ikke hvor mye det betyr for meg å se at en såpass slank/tynn jente som deg kan leve en tilsynelatende sunn livsstil, der du spiser og trener og fester og LEVER. i min verden virker det som om ingen såpass “vellykkede” mennesker kan gjøre slikt…:) du oppmuntrer meg i hverdagen, og har fått meg til å innse at å spise en muffins ikke betyr at jeg blir smellfeit med en gang! så stå på videre, og ta den tiden du trenger med de problemene du har å jobbe med. alt er overkommelig her i livet, det er noe jeg begynner å lære i hvert fall:)

  56. Utrolig bra skrevet Nora, skjønner situasjonen du føler du står i ! Bloggen din er utrolig bra og en av de jeg ser på som de beste, jentene som fniser osv av bloggen din kan bare drømme om å få det talentet du har med å ta bilder og å skrive, det vises godt i denne teksten ! Stå på og ikke la deg bryte ned av alle som bare har negativitet å komme med ! 🙂

  57. jeg syns det er unødvendig av folk å slenge dritt osv anonymt! Spesiellt til noen som deg! Som blogger så bra,skriver br og tar bra bilder 🙂 Jeg syns ikke du fortjener å få dritt slengt mot deg, og jeg skjønner at det gjør vondt å få det! Håper nettmobbingen en dag vil ta slutt! Ha en kjempefin dag, håper det gjorde godt for deg å få skrevet dette innlegget 🙂

  58. en gang viste jeg bloggen min til noen av vennene mine,
   og alle sammen sa nærmest i kor: og gud hvor pen hun var,
   jeg vil se ut so henne!!

  59. Såklart tar du til deg ekkle kommentarer, hvem hadde ikke gjort det? Det er et fåtall jenter som er så sterke og har så god selvtillit at de ikke engang tviler ved å få en slik kommentar! Det er jo ikke noe gøy akkurat uansett hvor idiot den som har skrevet den er.. Stå på Nora, ingen er perfekte 🙂

  60. Er ganske sikker på at du får masse positive kommentarer på dette innlegget Nora!
   Du sier du ikke er så tøff som folk sier til deg, jeg synes du viser at du er utrolig tøff
   ved å faktisk skrive dette innlegget.
   Du ligger faktisk på topplista og er et forbilde for
   mange! det er faktisk ganske tøft å innrømme at man ikke føler seg så tøff (det hørtes
   kanskje litt teit ut, men you get it). Jeg synes ikke det er noe rart at du føler det som du
   gjør, jeg er sikker på at absolutt alle bloggere på topplisten og alle som ikke ligger på
   topplisten sliter stort med ett eller annet. Uansett om det ikke vises, sliter alle inni seg.
   Det er et voldsomt press på å være så “perfekt” og jeg skjønner hva du mener når
   du trekker bloggen inn i dette. Jeg holdt den “maska” i mange måneder, før jeg gikk
   offentlig ut med spiseproblemet og depresjonen min. Livet er ikke perfekt uansett
   hvordan man framstiller det på en blogg. Stå på Nora, du er nydelig!

  61. alle jenter føler det slik, gjerne flere ganger om dagen. og det å lese om toppbloggere
   og lese hvor bra dem har det og se hvor pene dem er og bare være misunnelig fordi
   de har det slik når det faktisk ikke er slik for dem i det hele tatt. alle jenter strever
   med selvtillitt hele tiden. ingen er fornøyde, enten det er nesen som er for stor,
   kroppen for stor, håret for tynt eller bare at tåa ikke er slik den burde være.
   uansett, jeg synes du er utrolig pen og jeg kunne dødd for kroppen du har! man må
   vel bare være fornøyd med den man er og sette pris på det man har 🙂

  62. Jeg er innom bloggen din hver dag, for du er et forbilde, du er utrolig vakker og du er en inspirasjonskilde! Jeg er ikke alene om å ha den oppfattelsen av deg.
   Ha det i bakhodet 🙂

  63. Deilig å lese en så ærlig tekst om noe jeg kjenner meg SÅ godt igjen i!! Har aldri kommentert her, selv om jeg stikker jevnlig innom – men dette fortjente en kommentar! You are not alone!

  64. Otroligt bra skrivit. Som vanligt, Nora 🙂 jag tittar inom hos dig næstan varje dag, førdi att jag liker det du skriver, du har ækta følelser och førdi du lægger upp så vackra bilder. Jag ær
   faktiskt sjalu på utseendet ditt, du ær ju så vacker och unik! Men jag vet hur man kan vara vældigt hård mot sig sjælv, jag ær sjælv sån. Perfektionist. Alla andra ær så fina, men jag blir aldrig det sjælv… jag måste alltid øverbevisa andra, och mig sjælv att jag ens finns till, nesten.
   Menmen… Jag som læsare, hoppas i alla fall att du fortsætter att skriva och lægga upp de bilder du gør.Du ær en inspiration.
   Kram,
   Anika Marie

  65. Kjære, kjære Nora! du eg meg en herlig og nydelig jente! jeg synes det du nå har gjort, å poste et såpass sterkt innlegg, var utrolig bra gjort! jeg har det selv slik for tiden, eller.., det var verre, men jeg er nå på bedringens vei. jeg har nå i snart tre år slite med spiseforstyrrelser og anoreksia. jeg føler ikke at jeg er tynn nok når jeg ser meg i speilet. selv om alle andre sier jeg bør legge på meg fordi jeg er alt for tynn. jeg har liksom følelsene som du har, – frykt for å føle seg stygg, dårlig og at ingen skal like en.. og ikke minst det at en SELV synes en ser bra ut!
   det hjelper kanskje ikke at jeg sier det, du har jo hørrt det hundre tusene ganger før, men du er helt seriøst en utrolig fantastisk, nydelig og sterk jente som mangen ser opp til! du er en helt nora, stå på og tenk fremover! dette klarer du ved å være sterk, du kommer på topp en dag!

  66. Så utrolig modig av deg og poste dette innlegget! Jeg synes ved dette at du beviser at du er et sterkt menneske. Du har kanskje ikke en god selvtillit nå, jeg har det ikke selv så jeg vet veldig godt hva du snakker om. Jeg håper det vil bli bedre og bedre i framtiden, og det tror jeg det gjør. Du sier du ikke er som et sunt forbilde? Jeg synes faktisk at det er akkurat det du er 🙂 Det å være helt ærlig, innrømme at du ikke alltid har det like bra, vil jeg si er å være et godt forbilde. Det er så mange bloggere der ute som skriver om sine fantastiske liv, de lever på rosa skyer og alt høres fantastisk ut. Jeg skjønner jo at de nødvendigvis vil dele sine innerste tanker på bloggen, og de er på ingen måte pliktet til det. Jeg sier bare at jeg liker mye bedre å lese ærlige blogger, slik som din. Selvtilliten min blir ikke bedre av å lese om det flotte livet fullt av shopping, champagne og reiser som enkelte bloggere skriver om. Det er jo ikke noen ting å legge skjul på, vi er mennesker alle sammen. Måten du har det på og reagerer på stygge kommentarer på, er helt menneskelig. Ingen kan forvente noe annet 🙂 Stå på!

  67. Så utrolig modig av deg og poste dette innlegget! Jeg synes ved dette at du beviser at du er et sterkt menneske. Du har kanskje ikke en god selvtillit nå, jeg har det ikke selv så jeg vet veldig godt hva du snakker om. Jeg håper det vil bli bedre og bedre i framtiden, og det tror jeg det gjør. Du sier du ikke er som et sunt forbilde? Jeg synes faktisk at det er akkurat det du er 🙂 Det å være helt ærlig, innrømme at du ikke alltid har det like bra, vil jeg si er å være et godt forbilde. Det er så mange bloggere der ute som skriver om sine fantastiske liv, de lever på rosa skyer og alt høres fantastisk ut. Jeg skjønner jo at de nødvendigvis vil dele sine innerste tanker på bloggen, og de er på ingen måte pliktet til det. Jeg sier bare at jeg liker mye bedre å lese ærlige blogger, slik som din. Selvtilliten min blir ikke bedre av å lese om det flotte livet fullt av shopping, champagne og reiser som enkelte bloggere skriver om. Det er jo ikke noen ting å legge skjul på, vi er mennesker alle sammen. Måten du har det på og reagerer på stygge kommentarer på, er helt menneskelig. Ingen kan forvente noe annet 🙂 Stå på!

  68. synes det er bra av deg å dele dette med leserne dine, skal litt mot til for å gjøre det.. Jeg skjønner ikke at folk kan skrive dritt til deg i det hele tatt, det fortjener du ikke.
   Du virker seriøst som en utrolig bra jente, og har all grunn til å være fornøyd med deg selv.. Selvom det er lettere sagt enn gjort, kjenner godt til det.
   Veldig glad for at du skreiv dette innlegget. Jeg tror det gjør at folk innser at alle faktisk har sine greier. At ingen er helt fornøyd med seg selv osv. Tror det kan lette mange skuldre. Takk:-)
   -Susanne

  69. Jøss det var litt sjokkerende egentlig. For å legge ut “dristige” bilder av seg selv (om man kan kalle det det) når man er usikker på seg selv ville jeg tro var det siste man hadde gjort. Men alle kan ikke være like:) Synes hvertfall du er en pen jente som virker stein tøff!

  70. respekt til deg for å legge ut dette, nora. kjenner igjen følelsen av et dårlig selvbilde, og jeg vet hvor vanskelig det er å snakke om det. at du åpner deg for alle på denne måten er veldig sterkt av deg! til slutt må jeg bare si at av det jeg har sett av bilder her på bloggen er både ansiktet ditt og kroppen din det nærmeste jeg kommer beskrivelsen perfekt. og bloggen din er fantastisk 🙂

  71. Nora, fantastisk skrevet. kan kjenne meg igjen i det du sier. helt sykt. du er modig
   . jeg leser bloggen din hver dag og den er virkelig en av de beste, en av grunnene er pga de vakre bildene og måten du skriver på. du har virkelig et unkt vakkert utseende og virker som en utrolig bra person, så håper alt går bra med deg. og tiil haters, bare tenk på hvor mange som digger deg, vet det er vansklig, men ikke la noen rakke ned på deg.

  72. Kjære deg Nora, jeg hadde ingen anelse at du følte det sånn. Det er utrolig leit å lese om det, mye fordi jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i det du skriver. Jeg vet ikke riktig hva jeg skal si, har egentlig ingen trøstende eller vise ord å komme med. Men jeg vet hvordan du føler det. Det eneste jeg tror du kan gjøre, er å heve deg over alt. Jeg vet, tusen ganger lettere sagt enn gjort. Men det er virkelig den eneste utveien.
   Aldri vær redd for å være seg selv.
   Jeg (og veldig mange andre også) synes du er nydelig, inside – out.

  73. Du er en nydelig jente, Nora!
   Og du er ikke alene.
   Det finnes følsomme mennesker og følsomt sterke mennesker.
   Det bare er sånn.
   Selv er jeg av den følsomme personen.
   Jeg jobber med det hver dag.
   Og det vil jeg nok alltid fortsette å gjøre.
   Spesielt når det finnes mennesker som bare elsker å ødelegge andre.
   Selv fikk jeg høre av en gutt jeg likte veldig godt at jeg var for feit til å bli sammen med han.
   Med tanke på dårlig selvtilitt fra før av, knuste det meg helt.
   Selv i dag, som jeg har verdens beste kjæreste, så kommer det av og til tilbake til meg og jeg bryter sammen.
   Fordi det kom som et sjokk.
   Og det sitter enda.

  74. Hei nora 🙂
   For noen uker siden ble jeg tipset om bloggen din av en venn, og siden sjekker jeg
   den hver dage etter skolen: jeg gleder meg til å lese innleggene dine hver dag! 🙂 Ikke
   bare virker du som en utrolig søt og snill jente, men jeg synes også virkelig du har et
   talent for både det å skrive tekster på en slik blogg, og ikke minst til å ta bilder.
   I innlegget over synes jeg også at du utrolig flott setter ord på den følelsen jeg tror
   mange andre unge jenter har, inkludert meg selv. Det virker litt rart å skrive dette til
   deg, når jeg ikke kjenner deg i det hele tatt, men jeg setter stor pris på det du skriver
   hver dag, så stå på!

  75. jeg kan ikke fatte at noen kan finne på å kalle deg feit. uansett hva, så står jeg fast ved at alle kvinnekropper er vakre på hver sin måte. men det viktigste er selvfølgelig å elske den selv. og det er en kunst som kan ta litt lang tid hos jenter. selv om de har en kjæreste som elsker deg for den du er, jeg har vært der selv, jeg var helt umulig! men etter det jeg ser, er du en veldig vakker person, inside out 🙂 ikke la folk som ikke kjenner den du er, dra deg ned. vær tapper! lyset i tunnelen er der alltid. (aw, stuart little)

  76. Teksten din gikk seriøst rett til hjertet mitt, fikk nesten tårer i øynene. Tror nok ikke du er alene om å føle deg sånn, men jeg vil du skal vite en ting, du er superpen nora, du er et herlig forbilde og ei flott jente:-)
   du er med på å forme hverdagen min med bloggen din, og jeg er kjempe takknemlig for at du blogger og er akkurat den personen du er!
   jeg vet du har sagt du ikke liker å smile med tennene på bilder, og jeg synes du er kjempepen selvom du ikke gjøre det. men det hadde vært kjempemorsomt å se et ordentlig fint smilebilde av deg, jeg vet du ville vært kjempepen uansett! føler jeg trenger å se det, jeg vil se den glade jenta du er! men husk at du er pen uansett hva, du har fin kropp og er superherlig!
   og helt ærlig, hvor tappert er det ikke å sitte på fest å lese og le av en blogg. da er man TAPER da! fyfaen, har nesten ikke ord. haha
   STÅ PÅ NORA!

  77. shiit, jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg kjenner meg igjen! takk for at du tør, selvom
   du kanskje fremstår som en oppmerksomhetssyk blond jente, så skjønner jeg akkurat
   hva du mener, og jeg tror veldig mange jenter føler seg truffet av dette! takk for at
   du tør:)

  78. oj da, jeg følerakkurat det samme
   jeg tørr ikke danse foran folk ( jeg er veldig flink)
   jeg tør ikke gå i fashion kleder( cubus for alle penga)
   jeg tør ikke sminke meg med øyeskygge til vanlig
   jeg tørr ikke gå med høyhelte sko
   jeg tørr ikke snakke med eldre folk
   alt dette fordi jeg er redd folkskal tenkte stygt om meg
   meen i syden så tørr jeg alt dette, og lever liiiivet..
   Det at du skrev dette i dag, gjord deg til eit større forbilde for andre. du er mitt forbilde. og nå som jeg ser at du har det vanskelig, men like vel tørr noen ting som ikke jeg tør. blir du for meg enda større forbilde
   takk for at du er den du er ! 🙂

  79. Jeg ble veldig grepet av denne teksten Nora.
   Og jeg forstår deg så alt for godt.
   Jeg har noen dager der jeg føler meg som verdensmester, pen, slank, morsom, smart og så videre…
   Og så har jeg dager der jeg føler meg stygg, tykk, mislykket, verdiløs.
   Jeg har et komplisert forhold til mat og kropp, men de rundt meg oppfatter meg som pen og blid, jeg er “alltid i godt humør”, vellyket og pen.
   Jeg føler at hvis alle rundt meg hadde visst hvordan jeg ofte har det, så hadde de blitt skuffet.
   Så jeg tar på meg smilet, går ut døren og lurer alle på de dårlige dagene mine.
   Klem til deg Nora.

  80. Modig av deg å skrive ett så personlig innlegg.
   Du virker som en sterk jente, med gode og
   fornuftige meninger.
   Det er bra det faktisk finns bloggere
   som er ærlige og ekte. Som ikke bare er ute etter oppmerksomhet.
   Det første jeg tenkte når jeg begynte å lese din blogg, var hvor
   utrolig vakker og nydelig du er! Alt fra din kule klesstil, til ditt unike utseende.
   Jeg kjenner meg også veldig mye igjen i det du skriver, og du viser også at du er like menneskelig som alle oss andre.
   Tenk på alle fine kommentarer, og all ros du får. Og forsøk heller
   å ta till deg det!

  81. HAHAHA.. det er løyn! Team-models svarer ALDRI slik tilbake, uansett om jenta veier 100 kg og ønsker modell karriere! De sier kun” du er ikke det vi leter etter desverre” lykke til på neste byrå!” Så hun jenta som sende deg mail er bare ute etter å ødelegge deg..
   Har vært i team selv, men ble for travelt med skole osv. De sa faktisk at jeg burde legge på meg! Fordi teammodels vil helst ha jenter i str 36!! å du er ikke mye større en enn 36, du er 36,38 eller 40. Du er tynn. Stå på nora.

  82. Det er nok mange flere jenter der ute som føler det samme, men som vi ikke tenker over. Derfor er det mange jenter der ute som vil bryte andre ned sammen med dem, pga de er sjalu. Vi må lære og heve oss over dette og gi hverandre mer komplimenter osv. ikke bare skrive drit. om det er noe man ikke liker eller er uenig i, så må det gå an og skrive dette på en skikkelig og voksen måte. jeg synes du er nydelig. Hev deg, lev livet og vær deg selv.

  83. Jeg vil si det er VELDIG modig av deg å legge ut dette innlegge! Good for you og det mener jeg.
   Det som er så jævla kjipt ofte er at jenter er så innmari opptatt av å rive andre jenter ned . hehe og gutter for den sags skyld de legger gjerne inn noen ord de også.
   Men ja good for you! Som tørr å være så ærlig om ett så alvorlig og DYPT personlig emne.
   Jeg håper du slapp ekle kommentarer denne gangen!
   best wishes,
   Gina

  84. Utrolig bra skrevet, nora. Jeg syns du er en av de få gode bloggene her på topplisten, du tar bilder som er nydelige og som betyr noe for deg og deler de med oss, du skriver ordentlige tekster og jeg syns du er et flott forbilde! Jeg fikk utrolig vondt da jeg leste denne teksten, for du burde ikke tenke slik om deg selv. Du er ei nydelig jente. Men jeg forstår, har hatt problemer med det samme siden jeg gikk i 9ende klasse, å det gir seg ikke nå som jeg er 17. Jeg er ikke så god med å kommentere ofte og slikt men denne gangen vil jeg bare du skal vite at du er en super blogger, å ikke minst ei nydelig jente!
   Stå på!

  85. her er det nesten 40 jenter som har kommentert hvor pene å fantastiske de synes du er , sett fokus på det du ! dette hjelper sikkert ikke ,men alle som krenker andre gjør det får å heve seg selv .å de som er slemme får akkurat det de vil, når du blir knekt av det ! men ærlig skrevet å det viser litt om hvor bra du er ! er du noen gang i tvil om deg selv , spør mor eller far- de har alltid pene ord å si <3 dette er den første komentaren jeg noen gang har gjort på noen som helst blogg , men følte det måtte til .

  86. jeg skjønner alt av det du skreiv! jeg har det akkurat på samme måte, jeg hater kroppen min og har dålig selvtilitt.

  87. Det er ikke alle som skriver personlig på bloggen sin, og det har ikke vi lesere
   rett til å be dere om heller. MEN syntes likevel at det er bra at du gjør det nå 🙂
   Det viser bare at du gir av deg selv. Alle har problemer, og vi skal ikke dømme
   deg for det! 😀 Stå på Nora, digger bloggen din. HELT SANT <3<3

  88. Jeg tror ikke en eneste jente kan si at de er fornøyde med seg selv. De aller fleste sjuler seg nok bak en fasade der de later som de er fornøyde, men egentlig er selvtillitten på bunn. Får ofte høre at “Du er så pen, og du er heldig som har selvtillit”. Takker fint, men etterpå lurer jeg på om de tuller, og hvordan de i det hele tatt kan synes noe sånt.
   Jeg tuller virkelig ikke når jeg sier at du er utrolig pen! Og for stor? Hva feiler det folk? Jeg ville mye heller hatt en kropp som hadde sett ut som din, en en “modellkropp” der beina stikker ut over alt. Og i tilleg må jeg nevne at du tar nydelige bilder! Mange av bildene dine er lagret i inspo-mappen min, og jeg får kjempemye inspirasjon av de.
   Stå på, og de stygge kommentarene kan ikke komme av noe annet enn sjalusi! 🙂

  89. Helt ærlig, så syns jeg ikke du skal legge hele sjelen din i denne bloggen Nora. Om folk via en blogg, krenker selvtilliten din så syns jeg rett og slett at du skal gi faen i å ha en blogg ! dette er ikke for å være dum. Jeg mener at, hva er viktigst, deg selv eller å få selvtilliten knust av mennesker som ikke har noe liv, og skal ødelegge ditt for å føle seg bedre? Tror du skal tenke nøye gjennom om du virkelig tåler dette her.. for jeg tror ikke du gjør det, og hvertfall JEG kritiserer deg ikke for det.. herregud du er bare et menneske du også. Når jeg leser det du har skrevet blir jeg sjokkert og lei meg, fordi det er så sårt å se at du prøver så hardt. Denne bloggtrenden er blitt fryktelig blåst opp! man må liksom være noe spesielt skal man blogge. Jeg hadde blogg selv men valgte å slette den fordi jeg er også en sånn som ikke tåler at folk slenger dritt over nett. Eller dritt i det hele tatt. Med andre ord; jeg gidder IKKE å bruke livet mitt og tiden jeg har på det!! for dethjelper ikke uansett hva du sier. Mange vil uansett være ekle. Du er en utrolig blogger Nora, men om livet ditt blir verre gjennom den, så dropp det.
   🙂 Stå på du, klem!

  90. Nora. Du kan ikke bli misforstått ved dette. Isåfall er det personer som ikke skjønner noe, hvis de greier å misforstå dette. Men jeg skal også være ærlig. Jeg føler akkurat det samme. Det er som du har kopiert tankene mine og lagt de ut på bloggen din. Jeg trodde aldri i verden at noen kunne ha det som meg, at det var noen andre som følte slik. Så jeg er litt i sjokk. Jeg har det slik at hver gang jeg hører noe positivt, er det en bryter i hodet mitt som klikker negativt og jeg lar meg selv påvirkes til å tro at det ikke er sant. Så selv om det kanskje er det, så smiler jeg og sier takk. Jeg har desverre ikke gjort det nok, så folk er lei av at jeg har så dårlig selvtillit. Jeg ble på en måte glad når jeg leste det. For jeg følte endelig at noen andre ville forstå. Jeg skal ikke fortelle deg noe om hva du må gjøre, hva som ikke er bra med deg, eller hva som er bra med deg. Jeg bare sier at du ikke er alene. Utrolig fint innlegg. Vi liker bloggen din enda, Nora. Du er deg. Mye skal nok til for ikke å like deg.

  91. Jeg syns i alle fall ikke du har noe å skamme deg over – verken av bloggen eller deg selv. Håper at du kan få et bedre selvbilde etter hvert, og at du kan få det bedre med deg selv.
   Jeg er selv en person som ikke er fornøyd med alt med kroppen min, men har valgt å akseptere at det er ikke noe jeg kan gjøre så veldig mye med. Jeg har slått med til ro med at jeg har den kroppen jeg har, og kjæresten min elsker meg for den jeg er. Det regner jeg med din gjør også? 🙂
   Stå på, digger bloggen din – seriøst 🙂

  92. Skjønner akkurat hvordan du har det! Jeg synes du er veldig pen så ikke bry deg om de negative kommentarere, de er bare sjalu!:)

  93. Hadde kanskje vært best for deg å slutte å blogge da..?
   Da hadde du kanskje hatt det bedre med deg selv.

  94. Det var utrolig trist å lese, men utrolig fint også, hvis det gir mening?
   Takk for at du er så ærlig! Jeg leser bloggen din hver dag, og jeg liker den!
   Jeg må faktisk si at du er et av forbildene mine, og jeg syns iallefall at du er utrolig pen!
   STÅ PÅ! 🙂

  95. Shit, må si det der er helt likt de tankene jeg har i hodet mitt av og til. Egentlig ganske ofte.
   Hvorfor DU har dem, er ikke til å skjønne. For utseende er noe du så absolutt ikke trenger å begymre deg over! Stå på videre Nora!

  96. Så bra innlegg! Kjenner meg igjen med det der å misklike kroppen og usikkerheten..
   Men dumt å høre du ikke har det så bra, håper ting blir bedre etterhvert!
   Stå på, Nora. Uansett hva andre folk måtte si, så syntes jeg du er utrolig kul (inntrykket jeg har fått av deg) så om andre går deg i mot, så står jeg med deg! 🙂

  97. Velkommen til livet, frøken. Jeg er ganske sikker på at alle har det sånn, uansett hva annet de prøver å overbevise seg selv om. Men jeg tror det er bra du prøver å overbevise deg selv ved å legge ut bilder og slike ting, for det hjelper faktisk. Til en viss grad, selvfølgelig. Og man får selvfølgelig tilbakefall og er i tider SÅ langt nede, men sånn er det bare. Bare prøv å hold deg oppe slik du gjør nå, det er verdt et forsøk, og det kan gå bra. Bare fortsett. Du ER vakker, og du er deg. Sett pris på det.

  98. Kjempe bra innlegg. Viser at du er sterkere enn du kanskje tror. Er en del eldre enn deg, men kjenner igjen mye av det du skriver. Både følelser som har vært og som desverre fortsatt er der. Leser jevnlig bloggen din 🙂 Stå på! Stygge og usakelige kommentarer bunner vel mest i misunnelse. De som må synke så lavt for å hevde seg er virkelig ikke verdt å la gå innpå seg! De ærlige bloggene er de mest interessante 😉

  99. Nora, jeg har aldri vært innom bloggen din før, rett og slett fordi jeg er dårlig til å sjekke blogger. Men, jeg leser Linda Ramone sin, og hun skrev et innlegg på bloggen sin om folk som slengte dritt til deg, og selvfølgelig måtte jeg inn å lese hva du hadde skrevet.
   Jeg kjenner meg så fryktelig, fryktelig irritert. Det er lett for meg å si dette og ikke så lett for det å ta deg til deg, for jeg har så ukjent blogg at jeg opplever aldri drittkommentarer, men jeg sier det allikevel; de som slenger drit til DEG av alle personer, er slike som har dårligere selvtillit enn deg selv. Du er rett og slett en nydelig person, med nydelig kropp. Du sminker deg utrolig tøft, og ser bra ut på bilder. Anonyme som slenger drit er rett og slett amatørmessig patetiske, ettersom det fint går an å finne ut hvem de er uansett, også er det bare dumt og feigt. Jeg kjenner meg godt igjen, jeg har elendig selvtillit, men jeg vil gjøre noe med det, jeg legger ut bilder av meg selv på bloggen, sier positive ting om meg selv, og prøver så godt jeg kan å bygge den. Jeg tror ikke at jeg har så dårlig som deg, men uansett. DU er nydelig, og sikkert et fantastisk menneske også. Du må ikke bli overrasket om jeg begynner å følge bloggen din i fremtiden. Du appelerer til oss, jenter med dårlig selvtillit som prøver sitt beste, og bare jenter generelt og vanskelighetene som følger med å være kvinne. STÅ PÅ!

  100. utrolig bra skrevet! pleier aldri å lese sånne laaange tekster, men dette var faktisk
   sikkelig interesant og bra skrevet! Jeg vil bare si at jeg ikke skjønner hvordan du
   kan være misfornøyd med utseende ditt, du er drit pen! Men, jeg skjønner så absolutt
   hva du mener 🙂

  101. Tro meg, det er MANGE som hadde gitt alt for å se ut som deg !
   Du er kjempe pen og det mener jeg, jeg sier ikke dette nå bare fordi jeg synes synd
   på deg eller noe altså. Jeg har lest bloggen din en stund nå og har alltid tenkt at
   du er veldig heldig med utseendet. :- )

  102. Må innrømme jeg ble litt forskrekket over tilbakemeldingen fra modellbyrået. Du er seriøst en av de vakreste norske jentene jeg har sett. Du har et utrolig vakkert og unikt ansikt, du kan det å bevege deg forran kamera og vise ulike sider av deg selv og sist men ikke minst… du har jo drømmekroppen!!!
   Vet du om det var seriøst det svaret hun bloggleseren hadde fått, eller kanskje hun bare diktet det opp? Kan ikke forstå at det stemmer!

  103. HÅPER DU VIRKELIG LESER DETTE!!!
   Leste det du skrev ang team models, og jeg må virkelig få sagt at de er et skikkelig FUCKA modellbyrå! du kommer inne inn der hvis du ikke er SYLTYNN og det er faktisk sant;) jeg er selv 174 høy, og har alltid sett på meg selv som utrolig tynn. alle sier jeg kan bli modell, så derfor søkte jeg i TEAM. Vet du hvordan svar jeg fikk? At jeg var for tykk, og hvis jeg skulle komme inn, så måtte jeg SLANKE meg noen kilo!!!!! Jeg?! jeg har alltid vært ei av de tynneste jentene i klassen + at jeg er høy så ser enda tynnere ut..
   + i ettertid så var jeg på modellskolen til frøken norge. og der kom vi inn på modellbyråer og akkurat TEAMMODELS.. Da sa “læreren” vår at det var et av norges mest userøse og “frekke” byråer, fordi de nettopp får jenter til å føle seg tykke.. og at det var utallige tynne jenter som hadde fått beskjed om å slanke seg for å komme inn!
   Det er helt sykt. Jeg har nå kommet inn i et annet relativdt stort modellbyrå i Norge, innenfor mote. og også fått forespørsler fra NJ models..
   Du må virkelig IKKE ta noe inn over deg, av det de sier i TEAM.. 🙂
   You rock, girl ;-D Pretty..

  104. Noen ganger kan det å være seg selv noe av det vanskeligste som finnes. Eller ikke akurat det å være seg selv, men det å bli godtatt for å være seg selv. Det er ikke til å komme vekk fra at noen kommer til å misslike deg, mange ganger helt uten en spessiell grunn også. Og det er som du sier ikke alle som faktisk blåser i kritikk for å være seg selv, selvom man sier til seg selv at man gjør det. Men uansett, om man ser godt nok på det, er det bedre å være seg selv, og bli misslikt av noen. For hva er det egentlig hvis man skal bli likt av alle og må være en annen enn seg selv?
   Man trenger heller ikke være sterk hele tiden, det er ikke meningen man skal tåle alt når det er mye som går imot deg. Det at du i det hele tatt postet dette er utrolig sterkt gjort! 🙂 Og jeg er sikker på at det er mange som føler det like ille, eller enda værre men tørr ikke poste det eller fortelle det til andre på grunn av følgene det kan få.
   Jeg syntes det ihvertfall er utrolig tøft av deg å skrive noe sånt, og selvom du ikke selv ser det, er jeg sikker på at det er mange som ser opp til deg, og skulle ønske de var i ditt sted.
   Du virker som en utrolig bra jente, og jeg liker faktisk bloggen din, noe jeg ikke mener sarkastisk 🙂
   Lykke til videre!

  105. Jeg vet hvordan du har det, det å vite at du ikke er bra nok for folk og at andre hater deg. Slike folk er over alt og det er bare å slutte å bry seg og omgi seg med dem som bryr seg om deg og elsker deg for den du er. Du er et forbilde i seg selv bare for det du skrev nå. Sånn har 90% av alle jenter her i verden det, du er ikke den eneste. Gjør det du liker mest og ikke bry det om folk som skriver dritt til deg Nora!
   Du er unik, herlig, modig, vakker og et fantastisk menneske uansett hva! Du trenger ikke å forandre deg selv for at andre skal like deg bedre. Du er den du er, og ekte venner elsker deg for det!
   Stå på Nora! 🙂

  106. Jeg synes det er bra at du skriver et innlegg om dette ^^,og jeg synes du virker som en sterk og super jente =) OG hvis modellbyrået ikke ville ha deg, så kan de henge seg ! For du har et utrolig pent utseende og du passer perfekt til modell ^^,
   Btw, liker bildene dine kjempe godt, du er utrolig flink til å ta bilder ^^,
   STÅ PÅ videre <3

  107. Som blogger skal man ikke bry seg om hva leserne sier, eller mener om bloggen. Og jeg skjønner virkelig hva du mener med att det ikke alltid er like lett med kritikk.. Men det er en ting du skal ha Nora, og det er att du er modig og en utrolig god blogger! Det er ikke mange “bloggere” som hadde turt å legge ut dette.
   you go girl! <3

  108. Jeg er ikke en stor bloggfan, men jeg har ingenting imot deg i det heletatt! Folk skriver dumme kommentarer fordi de kanskje kjenner deg og ikke liker deg? Hvis man skal ha en blogg må man skjønne at stygge kommentarer kan komme til de beste, og det gjelder spessielt til de som ligger på toplisten! Du aner ikke hvor heldig du er, eller hvor mye nedlatenede du har nettopp sakt til de som er litt større enn deg og har sett bildene dine og har tenkt sånn: Ahh hun er syyk heldig som har en sånn flat mage eller så pen som det hun er!!
   Du er veldig utakknemlig som ikke skjønner at det er så utrolig mange som ser opp til deg og leser bloggen din hver dag, men når du kommer med stygge innlegg om deg selv, som mange skulle ønske de var, så blir jo selvfølgelig de helt utrolig såret!!!
   Tenk mer på det.

  109. Trist å høre at du har dårlig selvtillit. Det sliter jeg selv med, tror jeg også har BDD (body dysmorphic disorder). Jeg kan si at du er en veldig pen jente, men vet selv at jeg ikke tar til meg slike kommentarer, kun det negative. Jeg har ikke tatt skrittet til å gå til psykolog, men det kan jo du? Du er jo også under 18(?), så da får du det gratis enda.

  110. Hei søte Nora (: Bra innlegg. Det er bra at du er så ekte og ærlig.
   Jeg tror du egentlig er sterkere enn det du selv tror fordi du faktisk deler dette med så mange mennesker. Jeg synes ihvertfall du er helt nydelig, Nora.

  111. Eneste grunnen til at jeg begynte å lese bloggen din, var fordi jeg synes du er VANNVITTIG pen! Ikke misforstå, og tro at jeg ikke synes at du skriver noe bra, for det gjør du. Men når jeg kommer over blogger jeg ikke har vært innom, må det noe til for at jeg skal fortsette å lese. Og på din blogg, var det bildene av deg som gjorde det! 🙂
   Stå på! 🙂

  112. Du tror du er allene om dette , men belive it or not,mange jenter har det sånt. Slutt og synnest synd på deg selv og heller tenk på dem i Haiti.

  113. Det var innamri sterkt og fint skrevet.
   Jeg tar meg nær av alle negative kommentarer jeg får. Fokuserer på de, istedet for de fine bemerkningene.
   Når jeg får en negativ kommentar tenker jeg automatisk at alle er enige..
   Nora, du er så vakker. Herregud, du er en av de peneste jeg vet om. jeg blir alltid fasinert av hvor flink du er til å ta bilder også. Kombinasjonen av fototalent og vakkert utseende er uslåelig.
   You go girl, jeg digger deg<3

  114. Det er helt absurd at du, du som jeg har sett på som en av de peneste jeg vet om, at du skal ha dårlig selvtillit. Jeg er sikkert ti cm lavere enn deg og ti kg tyngre, jeg har ikke like pent hverken hår eller ansikt. Du som er såååå pen, du burde aldri ha problemer med selvtilliten din når det kommer til utseendet. Jenter som ler av bloggen din og synes at du er lættis, det vet jeg ikke noe om, men fordi du er stygg, det kan det ikke være. Du er kjempe pen og jeg skulle ønske jeg var deg til tider. At du har former er bare tull.

  115. jeg har ikke fulgt bloggen din men vært innom noen ganger og jeg må si at du er kjempe pen og har en kjempe fin kropp. Men vet at det hjelper ikke alltid uansett hva andre sier for jeg føler det sånn selv, men du fortjener å høre sannheten og den er at du ser jo kjempe bra ut 🙂

  116. Hei, jeg pleier ikke komentere så ofte på disse topp bloggene, fordi jeg føler at de kanskje ikke ser det alikevell. Men dette vil jeg kommentere på, jeg kan slett ikke skjønne at du ikke føler deg pen, men jeg vet alle kan ha det sånn, jeg har også det innimellom. Jeg er ganske tykk men jeg har en ganske god selvtillit alikevell, du er veldig pen, det skal du vite, og det så jeg med en gang. Prøv å iallefall lat som om du har god selvtillit, da kommer du til å få det, og folk vil se det og syns du er dobbelt så tiltrekkende når de ser at du har selvtillit. Men uansett, alle har det som deg innimellom angående selvtillit, but dont worry, be happy, utseende er ikke alt 🙂 Du er utrolig pen! Marlene 🙂

  117. Du kan godt si at du ikke vil at vi skal skrive at du er en sterk person, men når du legger ut et innlegg som dette, anser jeg deg som en sterk og modig person. Du er vakker som du er, og du er ikke minst en flink blogger! :- )

  118. jeg syns ikke du burde skjemmes av å være ærlig. du er et menneske som alle
   oss andre, og det er viktig at menneskene rundt deg også vet det! jeg syns du er
   tøff, og selv om du kanskje ikke tror det er du et forbilde for mange. uansett om du
   forteller sannheten eller ikke. så ikke gi opp, Nora!

  119. Du er tøff, Nora. Jeg kjenner deg ikke, du sier selv du ikke er sterk, og jeg skal ikke si noe annet fordi jeg ikke kan mene noe om det. Men allikevel velger jeg å si at du er tøff. Det at du tør å skrive og legge ut dette innlegget er stort. Jeg føler utrolig stor respekt for deg.

  120. beundringsverdig til tusen! utrolig modig gjort av deg og legge ut et så personlig innlegg..
   de som sitter og leser bloggen din høyt på fest er bare sjalu! og de kan jeg si sikkert.
   du er herlig nora!

  121. Guri malla. Du er jo jente, og jenter SKAL ha former! Du burde være stolt over å være ei frisk jente med alle kroppsdeler i behold. Du har et behagelig utseende, og du skriver bra. Jeg er snart 20 år, veier 46 kg og er 1.62 høy. Jeg har fått høre mye om at jeg er tynn, spesielt da jeg var yngre. Jeg er deppa over å være så lita i vekt og vekst, og føler meg som en 15- åring med denne kroppen. Jeg skal nå legge om kostholdet for fullt, og trene mer. Jeg må opp i vekt. Og jenter som ønsker å bli supertynne, skamme seg! Det er ikke noe gøy, klærne sitter ikke som de skal, du må opp i mange penger for å få EN bukse som sitter fint, og du ser ut som en anorektiker. Jeg misunner deg for den kroppen du har, du er jo helt normal, sånn ei jente skal være. Jeg ville gjort mye for å kunne hatt din kropp, da hadde jeg sett frisk ut. Jeg er frisk, men selvtilliten er ikke akkurat på topp, bare av og til. Jeg synes du skal være deg selv, ta vare på kroppen din og selvtilliten din, skriv opp det du synes er positivt med deg selv, og vær stolt av de formene du har! Tro meg, det er nok mange jenter der ute som skulle sett ut som du gjør. Jeg ønsker deg lykke til, og håper virkelig du klarer å innse at du er ei vakker jente både innvendig og utvendig. – Siw

  122. jeg skjønner deg veldig godt. tøft at du tør å legge ut dette, og du er en veldig sterk person!
   fortsett å stå på, det vil gå bra til slutt 🙂

  123. veldig bra skrivet! jeg liker bloggen din og synes du virker som en veldig grei og søt jente. når det kommer til akkurat det der med å være fornøyd med kroppen sin, skjønner jeg godt hva du mener.

  124. Det var tøft gjort av deg å skrive dette, du virker som en fantastisk jente. Ikke ta deg nær av alt drittet folk skriver, alt kommer av sjalusi så neste gang kan du bare le av de stygge kommentarene. Selv har jeg og fått mange kommentarer på utseendet mitt som f.eks: du er høy. Ja jeg er høy men hater å innse det. Hver gang jeg hører det blir jeg på en måte lei meg selvom jeg vet det er sant. Så skjønner godt hva du mener. Men ikke la det knekke deg med disse kommentarene. Du har mye å være stolt av så bare stå på videre! Tenk på dem som sitter å skriver dritt, de er de som virkelig sliter i livet.
   Jeg må si at jeg er missunelig på utseendet ditt men har ALDRI skrivt en stygg kommentar. Det er kun umodne og barnslige folk som gjør slik. Stå på Nora, du har en bra blogg og virker som ei jente med et stort hjerte!

  125. Vet du hva? Jeg oppfatter deg som sterk ETTER å ha lest dette, faktisk. Det krever mot å åpne seg for mennesker. Mange sliter med å åpne seg for EN person mens du åpner deg for hele norge. Å være ærlig krever mot og det har du vist at du har. og du har norges beste blogg, syntes jeg. vet ikke hva mer jeg kan si enn .. <3

  126. Det var utrolig fint skrevet, Nora 🙂 Stå på, ikke la noen knekke deg. Alle kommentarer skrives av sjalusi! Noe jeg har funnet ut etterhvert som de dårlige kommentarene kom inn på min blogg også.
   Jeg syns dette var utrolig tøft av deg å legge ut, du BURDE komme høyere opp på lista!

  127. Vet du hva Nora?
   Du er en veldig vakker jente, det håper jeg du innser før eller siden. Å være vakker betyr ikke nødvendigvis å være den mest billedskjønne eller perfekte jenta fra utsiden, selv om du absolutt er det, men å forstå verden på en måte som har med indre verdier å gjøre. Jeg velger å tro at du er en veldig fin person på innsiden og, og at du ikke har det behovet en del usikre mennesker har for å rakke ned på andre mennesker. For meg er du veldig skjønn 🙂
   Det som slår meg med avsnittet om TEAM er at dette er en leser som ikke har sendt inn noe til TEAM i det hele tatt, for hadde hun det hadde hun ikke sagt til deg at de sa du var for stor osv. Ville den leseren ditt beste hadde hun droppet å si noe om svaret hun fikk, så min teoori er at det er en person som bare vil såre deg og som aldri har sendt inn mail til TEAM i det hele tatt.
   Du er en fin jente Nora. De som er ute etter å såre er enda mer usikre enn deg, for du har noe de gjerne skulle hatt siden de prøver å dra deg ned.
   “You know you’re doing good when people start talking shit about you” – Det burde vært motttoet ditt!

  128. Tøft gjort av deg Nora. Jeg klikker meg daglig innom bloggen din og beundrer de fine bildene du tar. Du har et talent! Jeg fikk enda mer respekt for deg nå. Det at du tør å stå frem, det er beundringsverdig! Jeg ser opptil deg. Du virker som en herlig jente som tør å stå for meningene sine. Jeg digger deg! Du har en annerledes blogg, en som inspirerer og som viser flere sider.
   Forsett sånn, Nora. You go girl!

  129. Hei Nora. jeg pleier aldri å kommentere, men følte får det, får du burde vite at du er skikkelig pen, å mennesker som skriver stygge kommentarer er bare tragiske, de burde finne noe bedre å jørr. stå på !! :]

  130. Nora –
   jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Tror at uansett hva vi skriver til deg, så må du først
   og fremst jobbe med deg selv og virkelig mene AT DU ER BRA NOK. For det er du!
   Jeg skjønner at det er vanskelig, jeg har strevd med dette i mange år selv. Jeg har
   grått tårer over at “jeg bare fikk 4”, jeg har løpt mange mil for å jogge vekk de vakre,
   kvinnelige formene mine, jeg har unngått å dra ut med venner for å slippe å drikke
   ekstra, unødvendige kalorier, jeg har levd på grensen til å få en eller annen form
   for spiseforstyrrelse, jeg har kun gått i kjedelige klær fordi jeg følte at det var det
   eneste jeg kledde.
   Det høres så.. lite ut når jeg skrive dette. Men når man lever midt oppe i det,
   så er det helt grusomt, ikke sant? Besettelse av aldri å være bra nok, besettelse
   etter å få bekreftelse fra alle andre, når den man først og fremst ikke får be-
   kreftelse fra – nemlig seg selv – bare fortsetter å presse en fremover.
   Det hjelper ikke å høre at man er ung, frisk, heldig, pen og har alle forutsetninger
   for å ha det bra, når man aldri får ro med seg selv. Og det blir ikke lettere når en
   opplever at andre – slik som mange av leserne dine og folk i nærområdet ditt –
   kritiserer og gjør narr av deg.
   Du sier du ikke er tøff, Nora. At du ikke er sterk nok. Men det er du!
   Det er helt fantastisk gjort av deg å sette deg ned og helt ærlig skrive dette.
   Ta en ekstra titt i speilet og lik det du ser for du er vakker og se deg selv i
   øynene til de du er glad og se hvor glade DE er i DEG og hvor mye de setter pris
   på deg. Jeg synes jenter skal støtte hverandre og hjelpe hverandre opp, ikke dytte hverandre
   ned i søla. Derfor vil jeg bare si at jeg synes du virker som et nydelig menneske,
   Nora 🙂

  131. Hei
   Jeg har aldri lest bloggen din før, men fikk en trang til å kommentere dette innlegget. Det første som møtte meg da jeg trykket meg inn på siden din var et bilde av en selvsikker jente, og ettersom jeg scrollet meg nedover siden ble ikke inntrykket forminsket. Du har publisert mange bilder, og jeg ble litt forvirret da jeg leste dette innlegget hvor du åpner deg selv og forteller om din dårlige selvtillit. For en litt overvektig jente med kanskje ikke det peneste utseendet, er det uforståelig. Du har da selvtillit nok til å publisere bilder av deg selv i truse. Glem janteloven, og vær deg selv! Du er unik og burde ikke kaste bort din dyrebare tid på bry deg om hva andre mener om deg. Du lever kun en gang!

  132. Du må virkelig være den mest ærligste bloggern jeg har vært borti!
   stå på, nora!!
   For en idiot… at du er for stor og ikke pen nok?! tror det er han som har problemer med seg selv haha.
   du er nydelig!!

  133. Trist å høre sånt, men samtidig veldig bra at du kommer med det! Jeg tror det er mange flere enn hva folk tror som faktisk har det slik, med dårlig selvtillit, problemer med familie osv. Jeg synes du er tøff som tørr å si det, og jeg tror nok det vil hjelpe mange og se at de de trodde var “perfekt” kan faktisk ha problemer de også slik som alle andre. Stå på, Nora 🙂 Digger bloggen din!

  134. Først og fremst – du er utrolig modig som tør å skrive et slik innlegg. Jeg er som deg, en over gjennomsnittet pen og smart jente som lever “det perfekte liv”. Men når jeg kommer hjem faller masken av, og jeg kan sitte i timesvis og bare gråte. Diverse hendelser gjennom livet mitt har gjort at jeg ikke stoler på noen og forventer det værste. Søte deg, hold ut. Du er nydelig og en dag vil ting bli bedre. J18

  135. selvom du kanskje ikke syns det selv, så syns jeg det var utrolig sterkt av deg å skrive et slikt innlegg! jeg har selv tenkt på å skrive den virkelige sanheten på min blogg, men er livredd for hva folk kommer til å tro. Dette med klær sliter jeg også med. én stygg kommentar ødelegger alt.
   Jeg har kanskje ikke helt de samme problemene som deg når det gjelder kropp. Jeg er ikke fornøyd med kroppen min i det hele tatt, men har lært meg å leve med det. jeg har alltid fått høre at jeg er feit og stygg, men har hevet meg over det, selvom det gjør vondt.
   Jeg syns du er sterk. stå på og blogg om akkurat det som passer deg! De som kjenner deg er heldige!

  136. Gratulerer, du fikk deg nettopp en ny bloggleser.
   Det er faktisk veldig få blogger som jeg i det hele tatt gidder å lese,
   men dette overbeviste meg.
   Og for å få det sagt: Du er helt nydelig! Jeg er kjempe misunnelig på utseendet ditt.
   You go, girl! 🙂

  137. Jeg skjønner hva du mener, hva du har gått og går gjennom. Jeg aner ikke hva jeg eller andre kan si for at du skal få det bedre, for jeg vet ikke selv hva jeg trenger å høre for å få det bedre med meg selv og kroppen min. Det er modig av deg å legge ut dette innlegget. Vet ikke hvilke ord jeg skal bruke, for det er vanskelig å beskrive som du sier. Håper du får det bedre med deg selv etterhvert, Nora.

  138. Jeg har aldri lest bloggen fin tidligere og blir sjokkert av å høre at du får så mye kritikk, men nettopp det at du avslører din sårbarhet mot den viser jo hvor sterk du nettopp er!
   Det er som å lese om meg selv. Selvbildet mitt varierer like mye som været i Stavanger. Jeg har selv opprettet en blogg for å prøve å lufte disse tankene jeg sitter inne med, men har ikke røpet det til noen. enda.
   utifra mitt første inntrykk så liker jeg deg, og syns du hadde en innholdsrik blogg med utrolig flotte bilder.
   takk

  139. Utrolig tøft av deg å skrive dette her på bloggen. Er ikke mange som tørr å være såpass personlige på bloggen, så dette viser at du er en utrolig sterk jente! Forbilde, absolutt! 🙂

  140. Jeg synes det er tøft av deg å åpne deg så for alle de menneskene du vet leser bloggen din hver dag. Jeg er helt enig med det mange over her har skrevet, så jeg skal ikke gjenta det. Men det er en ting jeg vil si, og det er at du er et bra forbilde. Nå vet jeg at jeg ikke kjenner deg, men ut i fra bloggen din får jeg en liten følelse av å kjenne deg. Jeg vet hvordan du har det med å være usikker på alt, og at selvtillit er på bunn. Det er du virkelig ikke alene om, så jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver.
   Ikke glem at du er et forbilde for kjempe mange som leser bloggen din, og det har du all rett til å være stolt over! Du er utrolig pen, på en spesiell måte. Du skiller deg hvertfall ut i fra alle de andre toppliste bloggerene som setter på et fake smil og prøver å late som om de har et perfekt liv. Du virker mye mer mennskelig for oss lesere når du kommer med innlegg som dette. Keep up the good work Nora, jeg er en stor fan av deg! 😀

  141. Sykt bra skrevet Nora! Du skal hvertfall vite at jeg er en stor fan av deg og at jeg digger hele deg! Du er et stort forbildet for meg! 😀

  142. Jeg er så glad for at du skriver dette Nora, og du ER et forbilde. Man viser ikke hvor sterk man er ved å ikke ta ting inn over seg.. DU viser at du er et forbilde fordi du har både oppturer og nedturer, akkurat som alle andre, ergo, at du ikke er en kjendis som flyver på en rosa sky.. Om du forstår hva jeg mener:p Altså, jeg leser bloggen din pga at du er så ekte, så deg selv og ikke bare går i andre sine fotspor. At du tar verdens fineste bilder og at du har dine egne meninger. Nora, jeg kjenner ikke deg, men bloggen din er en stor del av livet mitt!

  143. Go Girl! 🙂 kjempe bra at du tørr å poste slike innlegg! Om noen skriver stygge kommentarer på det her, så har de problemer. Du er et forbilde bare i det at du viser at det er greit å ikke være perfekt hele tiden! 🙂

  144. hei nora, jeg leser bloggen din hver eneste dag og jeg elsker den!
   jeg kjenner meg sykt igjen i alt det du sier..
   jeg har nok med venner, bra karakterer, er ikke feit eller noe sånt, men selvtilliten min er helt på bunn. jeg knekker sammen inni meg av nesten alle kommentarer, selvom folk tuller. men jeg har lært å holde det inni meg. ingen av vennene mine vet at jeg har sykt dårlig selvtillit, så det er på en måte ingen å få støtte av.. har du noen gode tips?
   btw. du er kjempe pen, og en fantastisk blogger. hver gang jeg ser et bilde av deg kunne jeg ønske vi kunne bytte kropp, hår, klær og alt. håper du får styr på selvtilliten din, fordi du har ingen grunn til å ha dårlig selvtillit!

  145. Nora, mangfoldigt av jenter har det slik rundt omkring i Norge – ikke minst verden.
   Du ligner på en modell. Kunne hevet i kongle i hode på de i
   modellbyrået. for å være ærlig.. jeg misunner deg for den du er, og ikke noe mer.
   Jeg selv har dårlig selvtillit. Og det er til de grader.
   Jeg synes synd på meg selv når jeg kikker i speilet og ser
   magen min, så jeg spiser chips mens jeg ser i speilet. ergo jeg
   er ikke god i hodet. men uansett, det var villspor.
   Du er veldig heldig, det er ikke så mange som har et så symmetrisk ansikt som deg.
   Du er veldig heldig, for du har en så flott persolighet.
   Du er veldig heldig, for du er deg.

  146. Jeg fikk et helt annet syn på deg nå, Nora! og det er BARE positivt!!
   Jeg synes at du ble et MYE bedre forbilde nå enn det du var før. Fortsett sånn!!

  147. mange av leserne dine er ekle…
   dette du skriver beviser jo at du ikke er noe annet en helt menneskelig!
   alle er usikre på ting, slik er det!
   selvom 100 stk. hadde sagt at du ikke hadde trengt å bekymre deg for kroppen din ( noe du ikke burde ) så hadde det ikke hjulpet uansett, det er bare slik de fleste av oss er 🙂
   du er herlig!!

  148. Vet hvordan du føler det, men du er IKKE stor, feit eller lubben engang. Og jeg kjenner jeg syns det er litt ekkelt at du føler det sånn når du ikke er noe stor. Jeg har selv nesten alltid hatt litt ekstra fett på kroppen, og har bare “tynne” venner, alle er mindre og tynnere enn meg.
   Og jeg hater når de sier at de føler seg feite, og har så store lår. Hvordan ser de på meg da?
   Jeg stiller meg det spørsmålet nesten hele tiden. Jeg føler alle ser på meg når jeg går med en trang genser, eller i en kort kjole. Men jeg prøver så mye jeg kan og ikke bry meg, men som du sikkert vet, det er ikke lett!

  149. Jeg syns du er kjempe pen og har en veldig bra blogg som jeg er innom hver dag! Jeg syns det er bra at du poster et sånt innlegg, det får meg bare til å beundre deg enda mer. Er det noen som kritiserer innlegget og skriver stygge kommentarer er de idioter!
   Du er så nydelig og jeg digger utseende ditt, du har et naturlig og spesielt ansikt på en positiv måte, litt som gemma ward egentlig 🙂

  150. hei nora 🙂
   jeg er en fast-leser av deg, og jeg syntes det er
   ganske trist at du har det sånnn! Har sett gjennom kommentarene
   du har fått, og nå håper jeg at det hjelper litt. Du er kjempe
   søt, herlig jente :)! pøv å ikke la stygge kommentarer komme
   inn på deg. Les heller de positive, jeg elsker bloggen din!
   Så annerledes fra de andres, liker bildene dine kjempe mye :D!
   stå på , prøv og se litt lysere på ting 🙂 se på deg da, utrolig pen.

  151. Heej ! Bloggen din er veldi bra! Men du er Ikke Stygg eller Tykk jeg liker slilen din men ikke bry deg! de er bare Sjalu for du er mye penere enn de ! Ikke bry deg !

  152. Egentlig vil jg bare takke deg for det innlegget, fordi nå vet jg hvordan kan kan forklare visse menennsker hvordan jeg har det.
   =)

  153. Hei, det er meg igjen. “Tipsejenta di”. Hehe, jeg bare tulla. Jeg er virkelig stolt av deg, Nora. Du har åpnet deg så sterkt frem her på bloggen at det er til å få tårer av. Jeg vil at du skal klappe deg selv på ryggen. Mange jenter ville aldri ha lagt ut et så sterkt innlegg, men det gjorde DU! Du må forstå hvor sterk du er NÅ! Du må gi blaffen i sjalu mennesker! Det finnes alltid hindringer, Nora. Men du kan ikke bare gi opp fordi det er festet en lenke rundt bena dine. Du må stå på, du må vise hvem du egentlig er. Det var akkurat det du gjorde nå. Vær stolt. Smil.
   NÅ skulle jeg ønska du lå på førsteplass på topplista. Verken Voe eller Ulrikke ville tenkt på å legge ut et innlegg, som påvirker leserne så sterkt. En god blogg handler om:
   – å treffe leserne dine
   – de må føle at de kjenner bloggeren
   – gode bilder
   – god tekst
   Du har ALLE kravene. Det har ikke toppbloggerne. De skriver lite om egne meninger, og egne tanker. “Dette gjorde jeg idag”, syns jeg er lite relaterende, selvom det til tider er gode innlegg.
   Nora, Nora, Nora. Du er så heldig og har både to armer, to ben, og en lekker kropp. Mange mennesker går om kring i verden med konstruerte kroppsdeler. (Støtt Haiti) Jeg skjønner ikke hvorfor, men når 1000 stykker sier at du er PEN, og to stykker sier at du er STYGG, hvorfor bryr du deg da om minoriteten? IKKE gjør det! Ingen mennesker kan klare å bli akseptert av ALLE rundt seg. Umulig Nora, UMULIG!
   Det er nok det som er problemene til folk, de ønsker å bli akseptert av alle, men tro meg! Selv den skjønneste, smarteste, nydeligste jenta haddde hatt sine fiender…
   Du må PRØVE å gå i de klærne du selv ønsker, PRØV! Det er utrolig vanskelig, og jeg er ENIG! Jeg ønsker så sterkt å gå i knæsj rød leppestift, høye sko, hullete short, overdeler med skrikende farger, men jeg klarer ikke. Jeg sier dette for alle som sliter med dette problemet. GI FAEN I ANDRE MENNESKER! VÆR DEG SELV!
   <3

  154. slett bloggen da, om det er så grusomt!
   når du bretter deg ut slik på nettet, så ber du om det.
   det er ikke for noen sarte sjeler som deg 😉

  155. jeg kjenner meg så igjen i dette.. helt utrolig hvor mye jeg kjenner meg igjen egentlig. Føler akkuratt det samme med meg selv, og jeg sliter veldig mye med det. Jeg er så glad for at du la ut dette innlegget, det er sikkert mange andre jenter som sliter med akkuratt det samme, og da er det også godt for de å lese at de ikke er alene om det. Du hjelper nok mange med å åpne seg ved dette innlegget, Nora. Bare fortsett med det du gjør, det er helt fantastisk. Og du er en utrolig fantastisk jente.. vær stolt av deg selv!

  156. ÅÅÅÅÅH IKKE SI DET :/ jeg kunne gjort mye for å se ut som deg ! Du har perfekt kropp , perfekt ansikt, perfekt hår, perfekt høyde osv. Hun fra team models må ha vært blind.

  157. du er en nydelig jente, og bør ikke ta deg nær av slike stygge komentarer. jeg er en fast leser, og vil alltid være det !

  158. Nora! Sånn jeg ser deg, har du ingenting du skal være usikker på. Det er ikke så lett for meg å si som ikke kjenner deg og bare leser bloggen din, men sånn jeg ser deg, har du en fin personlighet, og du er nydelig. Ta det til deg, for jeg mener det virkelig 🙂

  159. Så søt du er Nora. Synes det er bra at du forteller oss dette, for det er jo nå vi kan forstå hvem du egentlig er. Jeg lover deg, de stygge idiotene som sier ekkle ting til ander mennesker over internett og i tillegg er anonyme kan bare dra til helvete. Hvis de ikke liker deg eller bloggen din, hva er poenget med å lese den da? Åhh, blir så irritert på sånne mennesker. Du er den du er, og det er det mange av leserne dine som setter pris på. Takk for at du delte dette med oss, skjønner at det ikke kan ha vært lett!

  160. Du er vakker! og fortsatt ung, ikke gjør deg selv gammel med dumme kommentarer fra folk som er enda mer usikre enn deg! Det er derfor de skriver negative ord om deg

  161. Jeg tror ikke jeg vet om ei eneste jente som ikke har komplekser med kroppen sin, eller føler at forventningene er for store. Så stå på! Alle vet hvor jævlig det kan være å få stygge kommentarer, spesielt når de som skriver dem ikke har guts til å skrive navnet sitt engang!

  162. Herlighet, du er uten tvil den nydeligeste jenta på blogg.no! Elsker klærne dine,
   skrivemåten og personligheten din! Og hvordan du sminker deg! Du er den
   eneste jeg har lyst å få en oppskrift på hvordan du sminker deg!:) Og jeg liker at du
   skriver et sånn innlegg. Resten av blogg.no skryter hele tiden av hvor herlig livet
   er osv…. Blir drittlei og deppa siden livet mitt virker utrolig kjedelig i forhold! Greit og vite
   at det ikke bare er jeg som ikke har det som kongen på haugen hver dag!:) stå på, tenk
   på hvor mange som beundrer deg…

  163. Veldig bra skrevet, bra du tør å skrive så personlig. Hvis noen skriver stygge kommentarer er det kun fordi de er misunnelige. Du er utrolig pen, uansett hvordan man snur og vender på det, og du burde virkelig være stolt av deg selv. Bloggen din er veldig bra, og bildene dine er fantastiske.
   Håper du en gang klarer å gi faen i stygge kommentarer, uansett hvor vanskelig det er.
   Vi er mange flere som digger deg enn de få som bare går rundt og er misunnelige.
   Stå på!

  164. Du er vakker. Og det du sa med å gå med de klærne du vil, akkurat sånn føler jeg det også!
   Om ikke du gjør det, så digger jeg deg hvertfall 😀

  165. jeg vet hvordan du har det 🙂 Min historie sto i A-magasinet idag, og jeg har lenge vært redd for å stå frem. Både for min egen del og for at andre skulle tro jeg var taper. Men jeg valgte å gjøre det. Uansett, jeg vet hvordan du har det 🙂

  166. Jeg kan skjønne hva du mener, VELDIG godt. Alle rundt deg tror du har det bra, men egentlig er det ikke bra i det hele tatt. Det er veldig vondt å ha det sånn, jeg har det først og fremst på grunn av kroppen min, men familien er ikke alltid 100% de heller.. Jeg er blitt så vant til å trekke in magen at det skjer automatisk. Jeg sammenligner seg selv med andre, og misliker det sterkt. Jeg kan klage til folk over kroppen min, men det er ikke for at de skal si at jeg er pen, men for at de skal spørre om hvordan jeg har det.
   Kanskje det ikke hjelper, men jeg sier det selvom: Det er ikke noe galt med deg! Dersom du hadde sett litt mer rundt deg, det kan høres groteskt ut, men dersom du ser under all brunkremen, og maskaraen OG solpudderet, kan det hende du ville skjønt at du ikke har noe å klage over. Men man føler seg ikke bedre på utsiden enn man er på innsiden. Og forresten; de bildene under her er veldig kule. Du burde bli proff fotograf!

  167. jeg leser sjeldent bloggen din, men fra første stund jeg så bilde av deg misunte
   jeg deg og jeg synes du er kjempepen bare så du vet det.

  168. Det er veldig modig (og modent) gjort av deg å publisere innlegg som dette.
   Og virkelig, du er vakker!
   Jeg tror alle har hvertfall noen av disse følelsene inni seg, så jeg mener at det er viktig å si at man setter pris på og er glade i hverandre, i tillegg til å si “du er vakker” når sjansen byr seg. Selvtillit blomstrer ikke helt av seg selv, det kreves komplimenter og snille ord, hengivenhet og mange smil.

  169. Jeg har alltid, helt siden jeg begynte å lese bloggen din, at du er en utrolig nydelig jente. Du ser bra ut, og du skriver bra! Og etter dette innleggget her … wow, virkelig. Så utrolig bra skrevet, så fantastisk! Jeg liker deg som person, det har jeg alltid gjort. Og ved å skrive det som du nettopp har gjort, er jeg sikker på at du har nådd frem til veldig, veldig mange andre folk, som kjenner seg igjen i det du skriver. Jeg vet i hvert fall at jeg gjør det. Du er en fantastisk jente, Nora.
   Jeg synes du er modig, som skriver dette. At du sier sannheten, hvordan du egentlig har det. Ikke skjuler deg bak en blogg-fasade som de fleste andre på topplisten gjør. Som Voe, foreksempel. Tviler på at livet hennes er så fantastisk perfekt, som det fremstår på bloggen hennes. Men om det er det, så er det noe som er veldig galt.
   Jeg håper du vet at vi leserne dine, virkelig ser opp til deg. Uansett om du selv har dårlig selvtillit, til å helt forstå det. Men vi er her for deg vi også, og vi blir med deg. Vi ser opp til deg for den DU er, og enda mer etter dette innlegget. For du har nå bevist at du er akkurat som oss andre. Jeg kjenner meg igjen i alt, absolutt alt du skrev.
   Du er nydelig, Nora. Husk det!

  170. Stå på Nora! Du er nydelig, du har kjempefine former, og jeg forstår at alle misliker et eller annet ved seg selv. Du har kjempefin kropp, du er en fantastisk person, det er det sikkert mange som synes, og du må ikke tro noe annet! Fortell deg selv dette hver dag, og de du er glad i bør fortelle deg dette også! Det gir deg kanskje litt confidence-boost! Sikkert mange som misliker bloggen din Nora, men mange elsker den også, og vi leser den pga. deg. Du er herlig.

  171. Nora, du er virkelig nydelig! Og alle jeg kjenner som leser bloggen din syns det samme. Du er et forbilde for meg, stå på <3

  172. Det innlegget her Nora .. jeg må bare si det: WOW! Jeg har hatt tenkt til å skrive akkurat et slikt innlegg.. SNAKKER VI SOULMATE? Jeg kjente meg igjen i hvert eneste ord du skrev, bare at de personene i ringer var personer i Ålesund. og at jeg ikke har noen som har sendt inn noen bilder av meg til noe modellbyrå, for å si det sånn.
   Jeg synes du er en veldig nydelig jente, og det var det jeg tenkte første gang jeg så bloggen din. Så begynte jeg å lese, og så begynte jeg å beundre deg mer og mer.
   Selv er jeg en jente med former (Vel, mer enn nok synes jeg). Folk rundt meg sier jeg er flott sånn, og at jeg ikke får lov til å bli tynn igjen (var en GOD DEL tynnere før pga spiseforstyrrelse blabla). Men selv trives jeg ikke slik. Jeg vil bli slank, slik som ALLE andre rundt meg. du skjønner, her i ålesund regjerer slankepiller og sulting,og alle jenter er noen utrolige pene stilker alle sammen .. True story! Folk som har besøkt byen har blitt sjokket over alle pene jentene her. Og det er et visst press kan du si .
   Vet ikke hvorfor jeg skriver alt dette til deg jeg .. Men uansett! Jeg vet AKKURAT hvordan du føler det. Det er nesten så jeg bare vil gi deg en stor klem akkurat nå, HE HE ! 🙂
   Stå på! Synes det var bra du skrev dette innlegget jeg 😉

  173. vet at mange har sagt det allerde men; Du er utrolig tøff som tørr å skrive på bloggen din at du har problemer. du er et forbilde for meg!

  174. du er uten tvil den mest ekte jenta her inne.. syns ikke du skal ta alle drittkommentarene negativt, de som skriver sånn til deg er jo bare misunnelige… syns bloggen din er flott:)
   you go girl:)

  175. Haha, du skulle bare vist hvor mange som sliter med det samme som du! Men vær et forbilde, gå i klær du vill gå i og gi blaffen i de andre jentene som bare har så liten selvtilitt at de må krenke ned på andre for å føle seg bedre.

  176. Jeg vet godt hvordan det er å ha dårlig selvtilitt, MEN du behøver da ikke å legge ut bilder i undertøy og bar mage fordet? Syns du at du selv er feit, så hadde du aldri i livet lagt ut slike bilder. Det hadde i alle fall ikke jeg gjort.

  177. Du er nydelig, Nora! Og jeg synes man er nødt til å være ganske sterk for å klare å poste et slikt innlegg. Du forteller jo tross alt om veldig personlige ting – bare det gjør at du er en sterk jente! Jeg skulle gjerne sett ut som deg 🙂

  178. Du er fantastisk Nora. Du fremstår som så sterk, men alt i alt så er du like følsom som alle andre
   jenter i dette kongeriket. Du må huske at de som er negative til deg, er sjalu på deg.
   Hadde det vært meg som skulle vert negativ til deg, så hadde jeg kun vært det fordi
   du er noe som jeg (og andre) ønsker å være. Frekkhet og sjalusi kommer jo i hovedsak av
   at man er misunnelig på noen, sånn helt innerst inne. Og jeg VET at de som er negative
   neppe kan ha det bra med seg selv, så da må de rakke ned på deg for å føle litt bedre.
   Ikke glem at du er fantastisk.

  179. Hei!
   Jeg vil bare si at jeg føler akkurat det samme, kjenner meg så utrolig godt igjen i det du skriver. Samtidig vil jeg også si at du har veldig fin kropp og at du absolutt ikke bør være misfornøyd, heller veldig fornøyd. Og det er ikke noe jeg bare sier.
   En ting jeg tror, er at veldig mange har det sånn, det er bare at når man skal beskrive følelsene sine høres det ut som om man sliter sånn veldig.Og da tenker man kanskje, jeg har det jo ikke så dårlig. Og jeg føler av og til at jeg overdriver litt liksom.og at en ikke kan ha det så dårlig samtidig som man har et vanlig og ikke minst bra liv med gode venner og familie osv. Men likevel er det forskjellig problemer inad familien og blant venner som kanskje ligger litt under overflaten på en måte. At man føler man ikke kan si hvordan man har det sånn fult ut.
   Takk for at du skrev dette, det hjelper å vite at andre også ikke har det så bra.
   Ble litt dårlig formulert til tider, men men..

  180. digger bloggen din, men skjønner ikke at du gidder å blogge når du tar ting så innpå deg og skriver innlegg dag på dag om hvor trist du er og at du ikke liker slemme kommentarer. Hvis du er så ekstremt usikker på deg selv så er det vel bedre å jobbe med det, istedenfor å prøve å overbevise oss og deg selv på blogg.no.
   men jeg liker bloggen din, men i det siste.. så har det bare vært syting. stå på 🙂

  181. litt derfor jeg liker bloggen din. fordi du er sånn som du er, og nettopp fordi du kom med et innlegg som dette. det er så stor forskjell på de “ærlige” innleggene dine og de “vanlige”. men du er spesiell, og du har all grunn til å elske deg selv -selvom det ikke alltids føles slik inni deg. skjønner følelsen. men det skal du vite, at alle har grunn til å elske seg selv! synes du virker som en nydelig person både utenpå og VERTFALL innenfra (som er det fineste som finst). vennene dine er også gode, har jeg inntrykk av. og det er noe av det viktigste som finst.
   synes dette innlegget bare sier hvor fantastisk menneskelig du er!

  182. Hei Nora!
   Det er så utrolig bra og viktig at du skriver dette innlegget! Jeg har vært innom bloggen din en del ganger, men den har aldri helt falt i smak. Nå er du en av mine favorittbloggere, nettopp fordi du har fortalt sannheten. Med sannhet kommer du lengst!
   Jeg er også usikker på meg selv. Jeg liker ikke deler av meg selv, men det er noe jeg jobber med. Det er mye jeg har lyst til å gjøre, men som jeg ikke tør fordi jeg tror at folk skal tenke stygt om meg. Jeg VET at jeg bør være meg selv, og etter at jeg leste dette innlegget gikk det opp for meg at jeg må gjøre noe med det. Jeg må være meg selv, uansett hva. Jeg får kun en sjangse, og den sjangen må jeg benytte.
   Jeg synes du er en kjempesterk jente som poster dette innlegget. Du er en inspirasjon for ALLE jenter!
   Jeg digger deg!!

  183. Jeg skjønner så godt hva du mener! Når det strømmer inn både negative og positive
   kommentarer er det så himla vanskelig å ta til seg det positive, når man får alt
   det negative. Det negative trekker liksom ned det positive. Det er helt forferdelig.
   Når man er misfornøyd med noe på seg selv, eller med seg selv, hjelper det ikke
   akkurat at folk kommenterer det.
   Og jeg tror ikke dette akkurat hjelper, men jeg må bare si det:
   Av alle bildene jeg har sett av deg er alle bare..nydelig! Jeg har aldri sett et bilde av deg som ikke er fint, og det er helt ærlig. Du er rett og slett så nydelig! Og kroppen din er amazing, men det hjelper kanskje ikke at jeg sier det – for det er du som må syns deg selv. Men bare så du vet det, så syns jeg altså det.
   I følge meg har du drømmekroppen, og jeg er nok ikke den eneste.
   Syns bare du skal vite at det er mange som ser opp til deg.
   Og nei, det er ikke bare pågrunn av ditt vakre ytre, men også ditt vakre
   indre, som virker helt fantastisk! Så…da gjenstår det vel bare å si stå på!
   Og, jeg digger deg Nora! 🙂

  184. Hey, jeg leser bloggen din hver dag for at det er en bra blogg, ikke for at jeg skal ha noe å le av ihvertfall. Anonyme kommentarer er bare teit, men når man får de hele tiden så er det vel hardt.. Hehe, har ikke så “populær” blogg selv, så får ikke så mange slike..
   Tilbake til saken! Nora, du er en kjempeflink blogger med en kjempefin blogg. Jeg digger deg og synes at du er kjempefin(hehe, ikke misforstå ^^) og synes at det var kjempebra at du skrev dette. Stå på videre!

  185. Skikkelig bra at du tør å stå fram med dette her, kanskje folk skjønner at man ikke skal dømme folk før man kjenner dem. Håper du får ordnet opp i det som gir deg dårlig selvtillit! Ser opp til deg bare fordi du tør å ha en blogg og synes du er utrolig pen!

  186. Jeg vet hvordan det føles, Nora! Du er KJEMPE sterk som legger ut et sånt innleg, det mener jeg virkelig. Du må bare stå på uansett hva. folk som kommenterer slik er de som har selvtillitten på bånn,bånn,bånn og bånn! det må du alltid tenke, for det er 99% av alle tilfeller sånn! Uansett så elsker jeg bloggen din og misforsto ikke teksten din! Du skriver veldig bra, og jeg håper folk kan skjønne ting litt bedre nå!:)
   Lykke til 🙂

  187. Du er en av MANGE jenter som føler det slik…..jeg håper det blir bedre etter hvert, og at du kan bruke bloggen som en hjelp ved å skrive om tanker du har. Siden det som nevnt er mange som er i samme situasjon, så burde du se på dette som en mulighet til å nå frem til andre…..det er alltid godt å snakke med noen som opplever det samme 🙂
   fin blogg, og etter mine synspunkter så har du et utseende som de fleste jenter bare kan DRØMME om 🙂 du er vakker!
   God helg. Mvh Stine

  188. selvom jeg ikke kjenner deg, synes jeg at du virker som en sterk og nydelig jente. jeg leser bloggen din hver dag og gleder meg hver gang jeg oppdaterer bloglovin for å se om du har blogget.
   du er og forblir et forbilde 🙂
   de som tar seg tid til å kommentere stygge ting osv, har virkelig ikke noe liv. misunnerlige kanskje ?
   uansett, du har en nydelig kropp og et pent ansikt. ikke vær redd for at folk skal se stygt på deg. det har de ingen grunn til 🙂 stå på videre !

  189. tøft gjort av deg å poste det innlegget, nora. jeg forstår deg så bra. har det på akkuratt samme måten. folk tror at jeg er sterk og tåler alt, nettopp fordi jeg prøver så godt jeg kan med å stå fram som en slik person. men det er ikke sannheten. jeg er sykt følsom. jeg tar meg veldig lett nær ting som folk sier til meg. men fortsatt å stå på, nora! du er tøff.

  190. du er utrolig pen og har absolutt ingen grunn til å føle det sånn, men jeg skjønner akkurat hva du mener.
   bra innlegg !

  191. Du er et sunt forbilde, Nora. Du er naturlig pen. Som jeg har skrevet til deg før, så har du et spesiellt utseende, og det mener jeg positivt selvfølgelig! Jeg er fast leser, og dette innlegget var tøft av deg å skrive. Jeg misunner hvor sterk du er!
   Elsker bloggen din, du har alltid noe bra å komme med 🙂

  192. heey 🙂 som sagt så elsker jeg bloggen din og det var utrolig modig gjort av deg å legge ut dette innlegget. du har en nydelig utseende og en nydelig kropp, du burde bare vært stolt Nora! Tipper det er utrolig mange så misunner deg og alt, alle som skriver dritt kommentarer er sikkert misunnlige, du er dødspen jo! du burde ikke beskymre deg over kroppen din , det er jo ikke noe galt med den? du har jo helt vanlig og fin kropp.! stå på 🙂 hilsen en fan <3

  193. Du er en vakker jente, Nora! Og ikke minst modig og moden. Det er så synd at det er blitt slik i dag at mange jenter verken tåler eller greier å glede seg over andre jenters suksess. Stå på, det trengs flere jenter som deg!

  194. Det er ikke bare du som har det sånn.:) Sliter også med meg selv. Jeg viste et bilde på kamera til mamma jeg spurte: er det slik jeg ser ut? Hun sa ja, og jeg måtte gå opp og grine.

  195. Nora, jeg har fulgt bloggen din lenge. Siden du drev med ipublish ihvertfall.
   Før når jeg brukte nettby var jeg også innom flere ganger daglig, fordi
   jeg syns du er så utrolig pen! Må si at jeg syns du har blitt mye flinkere
   til å blogge, skrive om hva du føler,bilder osv. 🙂 Du er herlig!

  196. Du er slettes ikke alene om det her! Jeg velger å skrive under navnet “Anonym”,og håper ikke det gjør noe.
   Jeg vil bare si,at jeg vet akkuratt hvordan du føler det,og jeg vil også gjerne fortelle hvordan jeg føler den situasjonen er når det kommer til meg og mitt.
   Jeg vet det er mange der ute som sliter med selvtillitten,og sånn verden er idag gjør det ikke lettere. Man må ha den fine kroppen,de fineste klærne og være “pene nok” for å bli godtatt. Hvertfall sånn føler jeg det. Jeg føler meg som et dårlig menneske. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette på en offentlig blogg,derfor velger jeg å være anonym,som sagt. Jeg ønsker ingen oppmerksomhet heller,men jeg ønsker bare å få det ut.
   Jeg ser på meg selv som stygg,overvektig og en dårlig person. Det siste året har jeg fått mange nye venner,men nå har jeg ikke lenger noen nære,som jeg kan snakke med. Det går veldig mange rykter om meg også,de fleste av de er falske,og noen av de er bare veldig gjort om til noe annet.Og jeg sitter som oftest bare hjemme for meg selv,og gjør ingenting. Alle de jeg var så god venn med,bare sklir fra meg,og jeg føler de missliker meg mer og mer. Jeg tenker ofte over hva det er jeg gjør galt. Hvorfor kan ikke jeg være som alle andre? Ha gode venner jeg kan være med på fritiden,ha det gøy med i helgene og være litt “populær”. Missforstå meg rett. Jeg vil bare at verden skal vite at jeg er ikke sånn alle tror. Hvis alle her i byen hvor jeg bor tror på disse ryktene om meg som ikke er sanne. Hvordan skal jeg kunne bevise at de er falske,og vise at jeg er en bra person? For det er jeg,og det vet jeg at jeg er.
   Jeg har lenge prøvd og spise sunt,trene og gjøre mye for å gå ned i vekt. Jeg tenker alltid slik at om jeg får bedre selvtillitt,blir alt enklere. Jeg ville gitt hva som helst for det.
   Nå skal jeg ikke snakke meg bort,men jeg vet nøyaktig hvordan mange her i verden har det,og det er godt å vite at man ikke er alene om det. Du skriver en super bra blogg,Nora,og jeg elsker den. Du er et stort forbilde. Helt fra første dag jeg staret å lese bloggen din,har jeg missunnet deg. Alt du skriver og alle bildene du legger ut,jeg elsker det. Så jeg håper ikke du finner ut at du vil slutte å blogge en dag,og jeg håper ting blir bedre for deg. Stå på,du er ei nydelig jente!
   Dette gjelder også selvfølgelig alle andre der ute,som sliter med selvtillitten. Ikke gi opp.

  197. Kjente at jeg ble trist nå. Du skal vite at du er jævlig fin, og jeg forguder utseende ditt. Det fine NATURLIGE utseendet ditt! Ønsker deg all lykke til videre i livet ditt, Nora! Vet ikke hva mer jeg skal si, jeg. 🙁

  198. Må bare si at Beyonce er best! og alle gutter vil ha en jente med sånne former sånn er det bare…at du skal syntes synd på deg selv og at du ikke er fornøyd med formene dine er bare flaut å si når du er tynn som du er. Bra blogg i hvertfalll 🙂

  199. Jeg forstår hva du føler med de frekke kommentarene. En gang så la jeg ut på bloggen min et helt innlegg om en kommentar jeg hadde fått som jeg “ikke” syntes var sårende. Jeg har en rar hake, og det hadde den personen påpekt, men jeg tok det som et “smil”, da.. I følge blogginnlegget. Jeg kjenner en sånn klump i magen hver gang jeg legger ut et innlegg, for jeg er redd for å få stygge kommentarer. Og med kroppen min så er jeg ikke fornøyd i det hele tatt.. Ikke ansiktet mitt heller. Ser alltid på andre mennesker og tenker: den munnen kunne jeg hatt, den kroppen er perfekt, de øynene kunne jeg hatt, de øyenbryna kunne jeg hatt osvosv.! Utrolig bra av deg og skrive dette innlegget!

  200. Nora, du er jo nydelig!! Jeg sitter målløs hver gang jeg ser bilder av deg jeg, du har så utrolig vakkert ansikt. Og hvilke former? Jeg synes former er kjempekjempefint, og noe man bør være stolt av, men jeg har da alltid hatt det inntrykket at du er tynn som en strek omtrent? Hehe 🙂
   Utrolig sterkt gjort av deg, du ER et forbilde, for et forbilde er nemlig å vise at det er menneskelig å ikke ha det perfekt hele tiden 🙂

  201. Så utrolig sterkt og modig av deg! Jeg tror mange jenter vil kjenne seg igjen i dette. Nå står DU fram som et forbilde, og du viser at alle jenter som føler det slik er ikke alene! Stå på videre, Nora!!

  202. UTROLIG tøfft å være så åpen. Det er blogging på høyt nivå, og tørre å blottlegge seg selv og være så ærlig. Det er å være et forbilde:)
   *stor stjerne i boka hos meg* Vi er all for mange som gjemmer oss bak en fasade, og viser den siden av oss selv som vi tror andre vil se, så godt å se noen som kommer ut av skallet. RespekT:)

  203. Du er utrolig pen, med fin kropp og BRA stil!
   De som snakker dritt er bare missunnelige.. sånn er det alltid!
   Digga det innlegget her! Viser at toppbloggerne er vanlige mennesker dere også, og
   ikke har det feilfrie perfekte livet som det ofte ser ut som.
   You go girl! <3

  204. Fantastisk innlegg!
   Jeg har lest bloggen din lenge og har alltid likt den! Du har liksom hatt et eller annet som de andre toppbloggerne ikke har hatt! Et ekstra glimt i øyet som har gjort at det har frista å gå inn på bloggen din mange ganger og følge med på den!
   Når dette innlegget kom, ble jeg ikke mindre imponert av deg! Dette står det STOR respekt av!
   Å tørre å utlevere seg på denne måten er tøft! Du skal være stolt over at du gjorde det.
   Og i mine øyne så ble du et ENDA bedre fobilde for leserne dine nå! :o) Og jeg tror du nådde ut til ENDA flere mennesker nå også! Fordi det er mange som sliter med ting i stillhet. Og å se at en så stor blogger gjør det også, og tør å innrømme det, hjelper mange!:o) Det er jeg 110% sikker på!:o)
   Du er virkelig en fantastisk jente:o)
   Stor klem

  205. Du har all grunn til å være fornøyd med deg selv. Hjelper pent lite å høre det fra andre, men håper du greier å tenke det selv etterhvert. Du virker som en utrolig bra jente. Et godt, pent, smart, flinkt og hyggelig menneske.

  206. Det var et veldig fint innlegg:) Det var første gangen jeg var innom bloggen din, og nå
   skal jeg fortsette å lese den, og legge den som link på min blogg.
   Jeg kjenner meg så igjen i det du skriver, hvor utrolig sårende det er å få ekle
   kommentarer fra anonyme som sitter rundt på en fest å ler av bloggen. En blogg,
   hvor vi som bloggere, legger ut om vårt liv og våre meninger. Greit nok at vi ber om
   å få andres meninger som ikke stemmer med våre, men det er så unødvendig å
   skrive noe som sårer å ødelegger selvtilliten helt.
   Håper du har hatt en fin helg, så skal jeg legge til bloggen din som link på min blogg!
   Jeg syns dette innlegget her var helt fantastisk, og tøft gjort!
   Hilsen Trine:)

  207. Jeg syns du er utrolig tøff som tør å legge ut noe som dette. Det er det ikke mange som hadde tørt. Jeg syns du er utrolig søt, og jeg håper folk tar til seg dette og skjerper seg og hva de skriver. Å henge ut eller håne andre mennesker er ikke lov, uansett!

  208. Jeg leser ikke bloggen din hver da, og derfor vet jeg ikke hvordan kropp du har.
   Men når jeg ser på bildene nedenfor her; du har jo min drømmekropp ;o
   Og jeg sier ikke dette bare for at jeg skal gi deg bedre selvtillit osv… Jeg mener det!

  209. Eg blir flau på andres vegne når eg les krenkende kommentarer. Du har nok dessverre eindel yngre og umodne lesere som føler seg betre ved å slenge drit til deg. Har ikkje lest bloggen din før, men følgte ein link fra Nestea (nettenestea) og må sei eg vart rørt av å lese dette innlegget. Håper du som blogger klarer å ta inn over deg alle dei positive kommentarene du får også, eg er sikker på du får ein stor andel fleire positive enn negative- og det er så lett å fokusere på de negative. DU ER VAKKER! 🙂
   Hilsen meg

  210. Hei Nora! denne kommentaren min er ikke en smiske kommentar eller noe slikt hvis du kan oppfatte det slik, men jeg er bare 14 år og beundrer at du er så modig og tørr å legg dette ut, men jeg syns egentlig ikke det burde være så “flaut” å si hvordan man egentlig føler seg. På din blogg føler jeg at du er enn ærlig person men som du sier selv holder du noe på en måte tilbake. Jeg liker deg, og jeg liker bloggen din og jeg liker hvordan du ser ut, du er så pen men ikke en slik type pen som de fleste er, du har merr et spesielt pent utseende.
   Jeg forstår egentlig ikke hvorfor folk kommenterer stygt, jeg gjør det aldri for jeg vet at det ikke kommer noe godt utav det, og da er det ikke nødvendig, jeg syns det er forferdelig domt at folk er så frekke at de kommenterer stygt på bloggene til hverandre for vi må faktisk tenke over de er bare mennesker, og ingen er perfekte, alle har sine feil og sine egne meninger, noe vi alle må akseptere.
   Jeg håper at når du ser alle de posetive kommentarene så kan du begynne å se bedre på deg selv og få bedre selvtillit for det trenger du, alle bør kunne være fornøyde med seg selv uten at noen skal kommentere hva som er galt. Jeg sier som de fleste, stå på , du er pen og jeg digger deg. Du som er så “modig” å legger ut dette innlegge (jeg mener ikke at det er noe galt med innlegget altså) fortjener bare ros, Kjempe bra innlegg,!
   Stor klem fra en jente som beundrer deg -Alvhild

  211. Ååå så ærlig og flott skrevet! Jeg stnes du er tøff som legger ut dette på blogge og forteller oss akkurat hvordan du har det. vi skal støtte deg! Vi at du allerede har kommet langt bare vedå fortelle oss dette, som sagt, vi forstår deg, og støtter deg, så nå skal du ikke være redd for å være deg selv! Jeg liker veldig godt mennesker som er seg selv, spessielt de som virkelig har noen sære trekk, så jeg tror virkelig ikke at du vil bli sett ned på hvis du er deg selv. Men jeg er enig deg i at blogge ner et bra sted for å prøve å overbevise seg selv om at man er bra nok, og er det bra. Men Nora, du ER bra nok! Jeg digger deg, leser bloggen din hele tiden og du inspirerer meg i hverdagen! Vær deg selv, stå på og bit tennene sammen. Du er råkul!
   Du må for guds skyld heller ikke tenke på vekta di og utseende. Dette med modellgreiene var en mistanke, og tenk hvor mange andre pene og flotte jenter som også blir avvist. Du er ikke feit, og hvertfall ikke stygg! Jeg vil gjerne ha både kroppen og utsendet ditt, og jeg merker at jeg underbevist har deg som et forbilde. Jeg tenker ofte “det er fint sånn som nora var kledd. hm, kanskje jeg skal kjøpe meg en slik genser jeg også.” Som sagt, bare stå på! Vi setter mer pris på deg enn du tror! 😀 <3

  212. jeg vil bare legge til at fra bunnen av hjerte synes jeg at du er ei pen jente.
   du har flotte former og et herlig smil. håper du tar det til deg, for jeg mener det!
   prøv å meld deg på et selvtillittskurs eller liknende? det har jeg vurdert…
   Du er god nok, Nora!!

  213. Vi har alle våre perioder hvor selvtilitten er på bond, men vi prøver og skjule det. Mange jenter er redde for og vise att de har dårlig selvtilitt og skjuler det med en god latter, og ett strålende smil, men det er faktisk ikke det som skjuler seg bak masken. Jeg tror mange jenter har det sånn som deg Nora, og det gjør deg ikke til noe dårligere menneske eller forbilde fordet om. Selvom du er en nydelig jente, som mange jenter bare kunne drømme om og være så må folk huske på att du er ett vanlig menneske og alt alikevell ikke er perfekt.
   Stå på Nora. Jeg digger deg

  214. åååh, har det akkurat som deg, godt og faktisk høre at jeg ikke er alene… du har fått en my fast leser 🙂 du er VIRKELIG nydelig… håper du endag vil forstå det…

  215. Fantastisk skrevet. Du er en tøff jente, som føler det likt som MAAANGE andre jenter. Du er absolutt ikke alene!!!! Det du føler angående utseendet ditt: feit, tynn, høy, lav, stygg, pen/you name it – det gjør enhver annen jente også. Vi alle har ett eller annet å pirke på. Det kan kanskje ikke se sånn ut, men igjen – ikke alle vil vise at de er usikre på seg selv. Det betyr jo svakhet, og ingen vil være svake i offentligheten.
   Lykke til, Nora. Du har absolutt ingenting å klage på, for du ser absolutt bra ut.

  216. Jeg synes det var veldig bra skrevet, og jeg skjønner hva du mener når du sier du er ekstremt usikker på deg selv. Jeg har det på akkurat samme måte, og har mange problemer med meg selv.
   Men jeg vil bare si at jeg synes du er ei flott jente, og for meg virker det som om du har masse du kan være stolt over.
   Håper det går bedre med deg etterhvert, for det bor ufattelig mye positivt i deg.

  217. Det var så tøft gjort av deg å poste dette innlegget, og du får nok mye mer ris enn ros for det! Mange unge jenter har det slik, og det er veldig godt å vite at man ikke er alene.
   Jeg sier rett og slett TAKK til deg! Du er bare nydelig!

  218. Jeg sliter veldig med kropp og selvtillit selv, og jeg vet det ikke er lett å tro på folk når de prøver å fortelle deg at du faktisk ser bra ut. Men Nora, du ser flott ut!
   Jeg sliter også med familie, og jeg slet med skolen. Når det kommer til venner har jeg problemer der også, så vær glad for at du har dem 🙂 Og kjæresten din!
   Vel, jeg håper ting ordner seg for deg, for du virker som et flott menneske som fortjener å ha det godt 🙂

  219. Jeg har ikke lest bloggen din så mye, så jeg har ikke akkurat fulgt så veldig mye med, men jeg forstår det jo slik at du har fått en del kommentarer. Det er så utrolig dumt at folk må være så ekle, det er jo seriøst latterlig. Jeg håper du ikke lar det gå for langt, og heller slutter med å blogge framfor å la deg knekke. Ingen fortjener stygge kommentarer, selv ikke Heidi Alexandra. Jeg syns det er noe av den dummeste parten med blogging, at alt av kommentarer blir så fritt fram, folk burde heller kommet bort til deg på gaten og sagt hva de mener, fremfor å skrive det bak en pc-skjerm. Tipper de aldri hadde turt.
   Takk for et ærlig innlegg 🙂

  220. du er og blir alltid min favoritt blogger. er stolt av deg. Har det slik selv, det har nok de fleste selvom de ikke viser det. Du er en utrolig god person. Vær stolt av deg selv!

  221. Modig av deg, du ser ut som en flott jente – og uansett – folk drives av sjalusi,
   så selv om jeg vet hvor vanskelig det er å ignorere sånne kommentarer; det sier jo
   egentlig bare at du er så bra at de må rakke deg ned fordi de selv er usikre på deg
   selv.. Og til alle dere “anonyme” drittslengere: Get a life, hadde likt å se dere tørre
   å skrive noe med fullt navn.. Jeez. Om dere ikke liker det Nora eller noen andre
   bloggere driver med, stikk! Selvfølgelig er det lov å være kritisk og skrive det man
   mener i kommentarfeltet, men ikke overdriv.. F.eks: Jeg orker ikke Miley Cyrus,
   men jeg går ikke inn på nettsiden hennes eller melder meg inn i en random fanklubb
   bare for å kunne slenge dritt og føle meg bedre for å ha rakket henne ned.
   GROW UP PEOPLE!

  222. Det er som å lese om den jeg var for et år siden. Følte det akkurat som dette i fem år. Mulig du tenker at jeg fortsatt ikke vet hvordan du har det, for ingen kan virkelig forstå hvordan den føles; og det er helt riktig. Ingen vil noen gang forstå disse følelsene.
   Jeg har begynt å komme meg videre. Tro det eller ei: de fem årene lærte meg utrolig mye, og jeg vet mye om hva jeg kan takle og ikke takle.
   Mitt tips er å bare slutte å bry seg, ikke gidde å tenke for mye over ting, og heller bare reise deg med en gang du snubler. Utrolig vanskelig å forklare, og enda tøffere å gjennomføre. Jeg måtte flytte vekk fra alt jeg hadde her i Norge, og bo et halvt år i canada, før jeg faktisk klarte å komme meg videre.
   Man må elske seg selv, og det er vanskelig. Men, jeg jobber med saken:)

  223. UTROLIG BRA SKREVET NORA! DU ER TØFF!
   Har det igrunn akkurat på den samme måten, bare at jeg har mer lyst på former…enn å miste de.
   Jeg kan vel igrunn si at 92-91 er AKKURAT på samme måten her i Ålesund. I likhet med deg, er jeg 93, og jeg kan ikke fatte å forstå hvordan det er mulig å ha så lite å gjør på, at du må begynne å hakke ned på de som er mindre enn deg.
   Ønsker deg lykke til videre Nora,!
   Du er nydelig, må bare få sagt det <3

  224. Kjempetøft gjort av deg å skrive så åpent og ærlig som dette! Stå på, Nora, JEG synes iallefall du er en tøff jente 🙂

  225. skjønner ikke hvilke former du er misfornøyd med, mitt tips: vær fornøyd med deg selv – du er mer enn bra nok som du er 😉

  226. Du er en nydelig jente med en fantastisk kropp, jeg elsker de litt merkelige bildene dine og ikke minst klesstilen din 🙂 det er domt att du ikke får høre dette ofte nokk, men du er ett forbilde for mangen 🙂 stå på !

  227. Du er et forbilde for mange, meg også!
   Og når jeg leste dette nå fikk jeg frysninger, jeg har det akkurat likedan selv.
   skummelt.
   Jeg synes du er kjempepen
   Men stå på, Nora:)

  228. Vet på en måte hvordan du har det. Jeg kan fremstå som en glad person, eller ikke bry meg, men egentlig er jeg på bånn..
   Folk sier at jeg er sterk og at jeg tåler ting, men det kan de jo ikke vite.
   Jeg håper du har det bra, og at ting vil bli bedre! Når jeg leser at folk kommenterer negativt om kroppen sjokkerer det meg. Jeg synes du har en bra kropp og at du også er veldig pen:)

  229. Det at du skriver dette, tårer å sette ord på følelsene dine og å dele dem med andre er sterkere enn noe annet! Å blåse i stygge komentarer uten å tenke seg om to ganger er umenneskelig, men det å blottlegge seg på den måten du nettopp har gjordt krever både mot og medfølelse for andre! Jeg tror at du har hjulpet mange andre usikre mennesker med å enten innse at de ikke er alene om å føle det slik de gjør, eller at realiteten ikke alltid er det den utgir seg for å være! Stå på:)

  230. Og nå gjorde du at jeg likte deg enda mer! Og jeg som trodde det ikke gikk ann:)
   For MEG er du den beste bloggeren!

  231. Stå på Nora! Vet akkurat hvordan du har det!
   Og han som eide det modellbyrået må være skutt i hodet, du er ikke tykk i det hele tatt! Du er jo tynn! tynn! Hvis du tenker på modeller som må si på tv: vi spiser for at folk skal tro at de gjør det, selvom meste parten av modeller har anaroksi bulimi og alt det der. Modeller er syyykt tynne, burde ikke hett modeller, men anaroksi modeller hele gjengen! Tyra Banks sluttet jo som modell pga dette presset og rådet jenter til å ikke starte slik fordi så utrolig mange modeller slite selv, selvom det ikke virker slik. Du er kjempe pen og har helt perfekt kropp, stå på! 🙂

  232. Jeg skjønner deg godt! Har det vondt inni meg, men tørr ikke vise det til noen. Det var derfor jeg valgte å ta bort emailen og bloggadressen. Jeg pleier å sitte å gråte om kveldene og bare tenke på at jeg er stygg og jeg vet ikke engang.. Orker ikke tenke på det akkurat nå for nå er jeg faktisk i bedre humør. Jeg vet du sier at du ikke vil at folk skal tenke at du er sterk, men du er faktisk det. Jeg hadde aldrialdri turt å skrive et sånt innlegg på bloggen, jeg vet ikke hva jeg er redd for, men nei. Aldri.

  233. Hei, kan du være så snill å fjerne kommentaren der det står “Sandra Marlene Husby Veiåker” ? Dataen brukte hele navnet mitt, å jeg vil ikke ha hele navnet ute på nettet. Vær så snill? <3 Du har jo sett kommentaren, å det var det viktigste. Ikke publiser denne kommentaren, vær så snill!

  234. Utrolig bra innlegg, du fikk nettopp en ny, fast leser. For å være ærlig tror jeg ganske mange sitter med slike følelser rundt seg selv i den alderen du er nå. Husker det selv.. Men du er utrolig pen, så jeg skjønner ikke hvorfor du tenker slik om deg selv. Kroppen din er også kjempefin og du har ingen som helst grunn til å være misfornøyd med den. 🙂
   Det er også viktig å innse at modellene vi ser ikke nødvendigvis er friske. Kroppen er ikke laget for å se slik ut. Tror det er mye uteblitte perioder osv der… Vi vet ingenting om hvordan de lever. Men så lenge de gjør en god jobb på catwalken tror jeg ikke folka rundt dem bryr seg så mye om hvordan de egentlig har det. De fungerer som dukker.
   Håper selvtillitten din går oppover med tiden, for du har ingen grunn til å ikke ha det. Du er kjempesterk som er åpen om dette på denne måten.

  235. Føler så med deg. Men en ting skal du vite, han sjefen for det modellbyrået må ha
   problemer med synet sitt, for du har en kropp slik som er fint på modeller!
   Du er tynn, på en fin måte, du burde ikke prøve å bli tynnere, selv om han sjefen
   syntes du var tykkere enn hva som var normalt for modeller. For du er utrolig pen,
   og jeg er sikker på at andre modellbyråer vil ha deg som deres modell. Du må bare
   vise deg enda mer fram, du trenger den spesielle sjansen som noen få personer får.
   Ønsker deg lykke til med alt 🙂 Og sjefen din burde være stolt av deg hvis personen
   leser dette, og ser at du er en ærlig person med virkelig følelser 🙂

  236. wow. insane, det der med bilder ogsåvidere. på facebook er jeg avhengi av å bli tagget i bilder, bare for å få bekreftet at jeg er pen. jeg vil vise verden at jeg er pen, og ettter en uke, så må jeg bli tagget i nye (fine selfølgelig) for å opprettholde det ryktet. jeg trenger kommentarer og wallposts for å vise at jeg har venner. når det blir sånn, mister man ofte de viktige verdiene av hva som er glede. for hva som skjer på en datamaskin, er egentlig bare et image man bygger seg opp. på blogg/facebook så prøver man å vise til verden hvordan man er. da vil man gi et inntrykk av å være fet, ironisk, morsom, pen,pen PEN. uansett hvordan man ser ut på ekte, vil man vise, via bilder, hvordan du VIL at andre skal se deg. og ja, legger man ut bilder av seg selv, legger man naturligvis ut de som fremstiller deg som morsom, selvironisk – og PEN.
   jeg vet det, jeg har da og lastet opp bilder. imiage er alt.
   men videre, jeg er litt uenig da, jeg synes beyonce har nydelige former. men det henger jo sammen med hvordan hele hun er; ansiktet, håret, alt. tror jeg ville sett relativt dum ut med de hoftene:p men jeg synes også det å være helt flat uten pupper er kjempe fint, da kan man gå med hvite singletter uten at det ser vulgert ut. tynne jenter er ofte mer trendy enn de litt mer formete, fordi de likner mer på modeller, og trekker paralleller mellom seg selv og modeller. man finner seg alltid forbilder man likner litt på. før hatet jeg kroppen min, ikke av noen grunn, men følte den var “annerledes”. var verken tykk, eller flat, men turte liksom ikke vise den frem, følte den var min hemmlighet. men pga mange positive kommentarer på facebook, så begynte jeg å like den. igjen – facebook bestemmer hva man skal mene om seg selv. når andre sa jeg var pen – ja så var jeg vel pen da?!
   oog tilslutt: jeg synes ikke du skal være misfonøyd og IKKE bli noe tynnere. for du er ekstremt slank allerede, og har ikke spess store former. tipper ikke kjæretsen ville likt om de forsvant helt;) jeg synes du ser frisk og sunn ut. ikke rot deg opp i spise forstyrrelser, det er ikke verdt det. 🙂 spis, kos deg, elsk ham og vær glad. DET er nemlig sanne gleder i livet:) for det er på sånne gleder og små lykkestunder, man danner minner man husker når man blir gammel. og alt i alt, minner er tilslutt det vi lever for.
   beklager langt innlegg, men jeg synes det var flott og sterkt det du skrev. !

  237. Du er så utrolig sterk. Og en dag vil du se det vi alle ser; du er veldig vakker både på utsiden og innsiden.
   Du er deg, og det er nok!
   Mange klemmer fra Marie

  238. Kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Jeg gjemmer meg ikke bak ord i bloggen, men IRL. Du er utrolig sterk som klarer å sette ord på det, og skrive det. Masse lykke til!

  239. utrolig bra skrevet! og det er utrolig bra at du skrev dette.
   jeg tror det hjalp utrolig mange, og jeg vet du er et godt forbilde for utrolig mange jenter! spesielt etter du skrev dette innlegget.
   jeg håper at ting blir bedre og at du klarer å akseptere deg. for det er virkelig ingenting “galt” med deg. ingen er perfekte, selvsagt. men du har utrolig god grunn til å være fornøyd med utseendte ditt. du er pen og har en bra kropp. jeg hater modeller som er sykelige tynne, det er virkelig ikke fint. du har bra blogg og virker som ei kjempe bra jente som fortjener mye bedre!
   og tro meg, de jentene som skriver stygt til deg, de er bare sjalue. og det må jo bety at du er en bra person som de har lyst å være? stå på! håper ting ordner seg:-)

  240. ja. jeg har vært leser av bloggen din lenge (dårlig til å kommentere, i’m sorry), og hver eneste gang jeg har sett et bilde av deg, har jeg tenkt noe sånt som “ååh gud, maria, josef og hele røkla – hvorfor ser ikke jeg sånn ut?!” poenget er vel egentlig bare at jeg synes du er veldig pen, og at du har en kropp to die for. 🙂

  241. Hei 😉 første gangen jeg er inne på bloggen din. Jeg synes det var kjempe
   tøft av deg å være ærlig om dette. Mange som har det slik, hjelper også andre
   å vite at de ikke er alene tenker jeg. Kanskje dette kan hjelpe til å sette i
   gang diskusjoner om et alvorlig tema. Man får lette litt på “trykke”.
   Jeg synes du har en fin kropp jeg, ser frisk og normal ut;)

  242. Så fint at du er så ærlig og åpen om dette. Nå tror jeg mange andre jenter ble lettet, hvis det noe trøst 🙂
   Du er ei kjempe fin jente, og har all grunn til å være fornøyd med deg selv, men jeg skjønner at det ofte kan være vanskelig. Det er så utrolig mye press på kropp for tiden, noe som er utrolig dumt. Man burde jo egentlig være fornøyd med den kroppen man har, men media får det til å virke som du aldri er bra nok.
   Selv har jeg vært utrolig misfornøyd med kroppen min i alle år. Det er nå som jeg har blitt mamma at jeg har akseptert meg selv til en viss grad. Jeg veide 60 kilo før, og nå veier jeg 80 kilo. Nå er det faktisk bedre å se på meg selv som en kvinne med former, enn at jeg er feit. Jeg er jo ikke det, og det er jo ikke du heller 🙂 Synes du er kjempe vakker jeg 🙂
   Jobb heller med å få bedre selvtillt, enn å slite med det hver dag 🙂

  243. Jeg har bare en ting å si: RESPEKT! det krever mot å inrømme slike ting,selv overfor segselv til tider. Mange bloggere vises som “overmennesker” uten feil, du viser at du er et menneske du også. Jeg håper virkelig at det blir bedre for deg etterhvert og at du klarer å se hvor vakker og fantastisk du faktisk er. For det er du jo. 🙂

  244. Dette var et sterkt innlegg. Men modig gjort av deg å skrive om dette. Skal nok ikke se bort i fra at det er flere som har det som deg. Og jeg tror du kan virke som et positivt forbilde for mange, bare på grunn av dette ene innlegget. Stå på videre:)

  245. utrolig bra skrevet Nora! jeg kjente meg nesten igjen slik jeg var før, usikker, men nå er jeg sterkere. jeg ønsker deg også lykke til 🙂

  246. Dette er første gangen at jeg er her inne og kikker på bloggen din, og jeg må si at det innlegget der virkelig grep meg! Utrolig bra skrevet!! 🙂 Og jeg er sikker på at du langt fra er alene med å føle det slik, man blottlegger jo på en måte seg selv til tider i bloggverden og blir jo på den måten mer sårbar også.. Jeg syns det er flott at du tørr å stå frem og være så ærlig som det du er her! Det viser at du selv om du kanskje ikke føler det slik, har masse styrke i deg! 🙂 Jeg fikk anbefalt dette innlegget av en annen blogger på hotlista hennes, og jeg må si meg helt enig med henne; det at du står frem slik som dette og sier at du faktisk bryr deg, og forteller om de innerste følelsene dine på denne måten er virkelig “hot”, hvis en kan si det slik! 🙂 Jeg har selv blogg, og jeg har fra dag en vært veldig ærlig med alt jeg har skrevet der inne, nettopp fordi at det faktisk er slik jeg er. Noe annet ville rett og slett ha vært unaturlig for meg! Det kan sikkert være kjempe deilig å gjemme seg bak en maske for enkelte bloggere.. Å fremstå som helt perfekt, men når alt kommer til alt så er det faktisk INGEN som er helt perfekt! Vi har alle noe vi ikke liker og er 100 % fornøyd med ved oss selv! Men å rakke ned på noen andre fordi at man har litt dårlig selvfølelse; sånt skjønner jeg meg ikke på!! Jeg tror nok også nemlig at disse jentene som slenger med leppa til deg rett og slett bare er veldig misunnelige på deg!! Så prøv å hev deg over dem, for de fortjener virkelig ikke at du bryr deg!! Men jeg skjønner at du gjør det!
   Håper du får en fin dag! Ser at du har fått mange fine kommentarer her, prøv å ta til deg alle disse positive kommentarene, istedet for de som er negative! 🙂 Og en annen ting; ut i fra bildene som jeg har sett av deg så ser du ut som en kjempesøt jente med en fin og slank kropp, så du har absolutt ingen grunn til å deppe over utseendet ditt! Prøv heller å se det som alle de andre som har kommentert her, ser; prøv å fokuser på de positive sidene dine, ikke de negative. Prøv rett og slett å bli glad i den jenta som du faktisk er! 🙂 Man kan så klart rette opp på enkelte ting som man ikke liker ved seg selv, men det handler også om å faktisk bare prøve å fremheve de beste sidene sine, og holde fokuset på disse, istedet for det som man er minst fornøyd med! 😉 Si til deg selv hver gang du ser deg selv i speilet at du er en flott jente, og du vil faktisk tilslutt tro det også! Det hjalp meg en periode i livet mitt da min egen selvtillit var helt nede på bunnen, og det hjelper meg stortsett i dag også, hvis jeg har en dårlig dag! 🙂

  247. Jeg syns det er kjempe fint at du skriver om disse tingene. Jeg skrev et innlegg om selvutvikling for litt siden, og tenkte på at det er en mangelvare at populære bloggere viser seg sårbare (http://piahysj.blogg.no/1266431122_selvutvikling.html). Jeg syns det er fint. Man blir ikke ansett som mindre perfekt av den grunn, i hvert fall ikke av folk med litt vett i toppen. Man blir heller ansett som oppegående og modig, å inrømme missnøye med seg selv og å anerkjenne at man har ting å jobbe med er en styrke! Flott at du skriver om sånt, du som sikkert har en masse purunge lesere som trenger et sunt forbilde. Og det er nettopp det du er når du skriver innlegg som dette. Stå på!

  248. Bra du kommer med sannheten, så du slipper å lyve for deg selv og andre 🙂 Du er utrolig pen og burde være fornøyd med deg selv!

  249. Det er skummelt å se hvor mye jeg kjenner meg igjen i deg, slik som du har det!
   Jeg synes du er råpen som du er, keep up the good work! 🙂

  250. det må jeg si, alt er som om jeg skulle ha skrevet det selv. så jeg vet akkurat hvordan du har det. og jeg må bare si at du har ingen grunn til å føle det slik om deg selv, for du er helt nydelig. skjønner at det ikke hjelper at andre sier det, fordi du må skjønne det selv – men jeg sier det nå lell jeg, da. stå på!

  251. Hei Nora. Jeg skjønnerså absolutt ikke hvorfor du tenker sånn om deg selv!Du har en helt fantastisk kropp og utsende som jeg tenker alle på alder ønsker seg.Han sjefen er nok bare misunnelig og vil bare være frekk.. Kanskje han til og medhadde en dårlig dag den dagen! For du og deg for å si det sånn, er bare helt fantastisk.Og rett og slett en tøffing og er utrolig viljesterk som legger ut dette innelegget omdeg og dine følelser. Jeg hadde ALDRI gjort det. Du er blitt et av mine forbilder, og du har fått en ny blogg leser, 4ever lizm..
   Klem meg, som heter Oda <3

  252. Jeg liker at du skrev dette innlegget 🙂 Selv om du kanskje ikke ser det, så er det veldig tøft gjort å skrive noe sånt, og det viser at du tør å være deg selv til en viss grense. Men jeg liker det!

  253. Synes du er så modig som skriver dette.
   Du er uten tvil DRIIIIIIT pen:) Skulle ønske jeg hadde ditt utseende, og ikek minst,, kroppen din:)

  254. Hei.
   Du trenger ikke poste ut dette innlegget, med mindre du har kjempe lyst.
   Først vil jeg si at, jeg syns det var utrolig bra gjort av deg og skrive hvordan du egentlig føler det. Det blir lett for mange å kritisere deg når du opptrår som litt overlegen og “careless” om du får frekke kommentarer, det får nok antageligvis noen til å bli mer provoserte.. det ble ihvertfall jeg.
   For det andre jeg vil si er at jeg er virkelig virkelig lei meg og unnskyld Nora. For at jeg har skrevet dritt her på bloggen din før, flere ganger.. fordi du virket så overlegen og frekk på mange av innleggene dine og det provoserte meg. Men jeg er glad du er kommet på topplisten igjen, fordi du fortjener det. Bloggen din er kjempe fin og du skriver bra. Og du burde slutte og tenke på formene dine, du ser sunn ut. Og det at Team Models rejected, det er bare et bra tegn. Vet om et par jenter som er med, og de er konstant på treningstudioet og prøver å ikke spise. Det er ikke sunt, og du ville ikke kledd det. Du er kjempe pen som du er og du burde være fornøyd med deg selv, (det er forresten ikke rart du har en sykt kjekk kjæreste) Du vet ikke hvor mange lesere som ville gått gjennom ild og vann for å få ditt utseende. Du burde være stolt av deg selv, Nora!
   Kun et tips: Jeg prøver ikke fortelle deg hva du skal gjøre og ikke gjøre med bloggen din, men når du legger ut innlegg som f.eks det med Beyonce greia, eller saken om jeg skal kalle det det. Så virker alt så negativt først, men tilslutt kommer du alltid med at hvordan du føler det egentlig, at det ikke er så negativt med Beyonce figurs and hips. Det vi lesere som oftest dømmer av, er det første vi leser og ser. Så, bare sånn jeg ser det.. føler jeg at du burde dytte det positive litt mer syneligere i innleggene dine, og det negative lenger ned slik at du ikke missforståes, om du skjønner hva jeg mener, er ofte enklere og skrive om det du hater, enn det du elsker. Nå høres det jo nesten ut som om du skal lyve og si du liker noe du hater (?!) men det er ikke sånn jeg mener det, men jeg håper du forstår hva jeg prøver og komme frem til.
   Og som sagt trenger du ikke poste dette innlegget her, ville egentlig bare si unnskyld til kun deg, for at jeg antageligvis har såret deg et par ganger før med meningene mine.
   Lykke til videre.

  255. Mennesker som skriver dritt gjør det fordi de trenger å rake ned på andre for å føle seg bedre selv. Det er så tragisk!
   Jeg syns det var tøft gjort av deg Nora og skrive dette her 🙂

  256. Jeg skjønner deg så godt. Jeg synes du er utrolig pen, jeg!
   Jeg føler meg alltid så feit og mindre verdig. Jeg liker slettes ikke kroppen min, meg eller selvtilliten min. Jeg har så lite tro på meg selv, at jeg ikke en gang klarer å gå inn i en butikk å velge meg noe fint. Jeg føler meg rett og slett DUM. Jeg skjønner deg såå godt.
   Men i mine øyner er du noe av det peneste jeg har sett, Nora!

  257. Dette er du nok ikke alene om, er mange som har det sånn som deg.
   Har hatt det sånn selv, og er ikke noe pluss med det. Stå på Nora,
   Liker at du la ut dette innlegget, det viser deg som den ekte person du er,
   og det burde folk skjønne! Jeg synes du er et godt forbilde, når du tør å si sannheten!
   Stå på, og måtte dem som behandler deg slik som du skriver, skamme seg!

  258. utrolig fint og modig innlegg, Nora! det er ikke noe å være flau over i det hele tatt! du skal bare vite hvor utrolig mange jenter som har det som deg. Du er et fantastisk forbilde for alle de som har det sånn som deg selv og for alle andre også. Bildene dine er også helt fantastiske og annerledes enn mange andre bilder på andre blogger. Men det er det som er deg, og som også er med på å gjøre bloggen din unik! stå på og ikke ta deg nær av drittslenging. you go girl 🙂

  259. jeg mener det jeg sier nå :
   du er drit pen ! jeg sier det til mange, men når de ordene kommer ut fra meg så mener jeg det !
   du har ingenting å tenke på. jeg syntes du er rett og slett perfekt ! når det gjelder kroppen din og utsende.
   hva enn du syntes om deg selv, så syntes jeg du er nydelig.
   man skal heller ikke være alt for tynn syntes jeg da.

  260. Du er rett og slett fantastisk♥ Jeg håper at det treffer deg der det burde, for om du fikk bare en brøkdel følelsen av hvor godt jeg føler for deg, hadde du fått et supert 2010;) Du er et vidunderlig fint menneske, jeg beundrer ærligheten din, du våger å være sårbar og du er bare et gjennomført SKJØNT menneske, Nora♥ Skulle så gjerne ha gitt deg en god og varm klem med masse selvtillit i:) TAKK for at du er her!

  261. Nora, jeg kunne seriøst drept for å få den kroppen og det utseende som deg. Jeg
   ser på bilder av deg og tenker: “herregud, så pen. Skulle ønske jeg så sånn ut..”
   Jeg har ikke akkurat så bra selvsikkerhet. Det er nok fordi jeg er så tynn og liten og
   lav og alt det der. Jeg er redd for hva folk syntes om meg, at de tror at jeg er en som
   slanker meg for å bli så tynn. Men NEI, det gjør jeg ikke. Som sagt, jeg hadde
   hatt 100% selvtillit hvis jeg hadde sett ut som deg.
   Jeg tør ikke å bli med vennene mine på fest, fordi der er det eldre og ”kule”folk, som
   sikkert lurer på hva den lille jenta gjør der.
   DU er drit pen Nora, det håper jeg virkelig du skjønner.
   fordi for å være helt ærlig, skjønner jeg IKKE hvorfor du har dårlig selvtillit.
   Stå på, Nora. Vær fornøyd med deg selv, selvom det er easier said than done.

  262. Herregud, du er jo VAKKER!! Blir så ufattelig irritert når jeg leser det her. Har mye av de samme problemene som deg, bare at jeg nå faktisk driter loddrett i det og tenker at jeg kun lever en gang. Lettere sagt enn gjort, I know, men ja. Ønsker deg masse lykke til, og ikke glem at det er en grunn til at folk faktisk gidder å klikke seg innom bloggen din. Grunnen til at jeg i hvert fall gjør det er fordi jeg synes du virker som ei fantastisk jente. I tillegg er du utrolig pen og tar fine bilder. Ta det til deg, vær så snill. Du er for bra til å kun ta til deg det negative.

  263. Hei Nora. Hvorfor du tenker sånn om deg selv, det aner jeg ikke, men en ting jeg vet, er at du er utrolig pen og har kjempe pen kropp!
   Den sjefen har tydeligvis ikke øyne, eller hvis han egentlig har det, så virker de ikke som de skal! Du er utrolig vakker! Jeg setter stor pris på at du tør å dele noe sånt med oss. Du som sier at du ikke er tøff.. Det holder med at du la ut dette her! Ingen kan være så tøff som tar i mot alle sånne kommentarer! Nå når jeg satt å leste dette, skjønte jeg at du var ett av mine forbilder 4evah! ( og forresten, så digger jeg navnet ditt! 😀 )
   Klem fra en som også heter Nora (B.) <3

  264. Shit i dei misunnlige jentene som slenge dritt. du er ei nydlig jente som står på ditt, og det skal du ha! eg har det sånn sjøl og, det er ikkje akkurat enkelt. og dokke jente som berre er ute etter å hakke ned på andre, gå å legg dokke. seriøst, eg blir flau.alle er skapt forskjellige, det er berre sånn verden er.
   yoo go, girl! 🙂

  265. eg syns det er utrulig bra at du er så ærlig som du er no. og eg må sei at etter å ha lest gjennom dette innlegget, er eg blitt ein fast lesar av bloggen din. eg syns foresten ikkje du har nåke du burde vere misfornøgd, eg er heller drit misunnelig på utseende og kroppen din.

  266. hei nora!
   jeg har aldri lest bloggen din før, og heller aldri vært innom den! men jeg skjønner godt hvordan du har det. jeg er en jente på 13 år og har mye av de samme følelsene som deg. jeg har akkurat skrevet ett innlegg om det på bloggen jeg også, bare innlegget mitt er ganske mye kortere. http://idaettellerannet.blogg.no/1266242485_flelser_.html ! akkurat det du skriver i dette innlegget, er sånn jeg følte det jeg også. men så mange tilbake meldinger som jeg fikk, gjorde at jeg følte meg både bedre og sterkere. det var også en dame som heter charlotte som tok kontakt med meg, hun er 29 år gammel og har masse erfaring med slike ting. jeg kjenner hun ikke, men hun gir meg råd og tipser meg på veien til at jeg skal føle meg bedre. hvis du også trenger noen å prate med, så anbefaler jeg henne på det sterkeste. bare si ifra til meg, så kan jeg gi deg e-posten hennes! hun har hjulpet meg veldig mye gjennom den vanskligste tiden i livet mitt så langt, men jeg er ennå ikke helt oppe. jeg følte meg som søppel, rett og slett! ingen viste hvordan jeg hadde det, fordi jeg skjulte det mesteparten av døgnet,utenom da jeg skulle sove. fordi det var da jeg braste ut i tårer. charlotte svarer både fort, og gir deg masse oppmerksomhet og støtte rundt dette, du burde virkelig kontakte henne, jeg sier dette bare for ditt eget beste. jeg vet jeg er bare 13 år og du er mye eldre enn meg. men uansett vil hjelpe deg på best mulig måte, fordi jeg vet hvor vondt du har det. 😉
   hilsen ida andreassen / http://www.idaettellerannet.blogg.no 😉

  267. Aldri la noen trekke deg ned! Du er en pen jente, og de menneskene som kommenterer at du skal henge deg, og diverse andre stygge ting har det virkelig ikke bra med seg selv! Bare gå gjennom dagen og vit at du er nydelig og at det er mennesker som er der for deg, så klarer du deg!

  268. Litt freaky at en leser legger sender ut bilder til et modellbyrå uten å høre med deg gørt, hun kan jo ikke vite om at du vil bli modell:P Men jeg synes du ville passet til det. Jeg skjønner ikke hvorfor du sier du har så mye former, du er tynn og har en fantastisk kropp Nora! Du har former, men du får høres ut som kjempe store tjukke former(hehe). Du har lette og fine former og du er tynn!
   🙂

  269. Kjære Nora
   Du har vært forbildet mitt i nesten ett år, hver eneste dag leser jeg bloggen din, og hver eneste dag smiler jeg, ler og ser opp til deg.
   Du har en fantastisk blogg, og du virker som en fantastisk person.
   virker, men klart alle har problemer, men bare vit at vi ser opp til deg, du er ofte dagens opptur, og på en rar måte er vi veldig glad i deg.
   En dag vil du finne deg selv 100%, frem til det er det sånn at det som ikke dreper deg gjør deg sterkere.
   takk for at du erden du er.
   klemmer din faste leser, vilde.

  270. over 400 positive kommentarer, 400 personer som brukte sin tid på å fortelle deg hvor fantastisk du er.
   det sier det meste! for du er fantastisk

  271. vil bare si at det var utrolig tøfft av deg å skrive dette inlegget! Du virker som en utrolig bra jente, og vakker er du også. DET GJELDER BARE Å SE DET SELV:o))
   Håper du klarer å få selvtillitn på plass nora, det fortjener du!

  272. Kjempe bra skrevet 😉
   Du er kjempe pen, og fin og modig som skriver det der. Ser opp til deg, det er sant 🙂 Håper det går bedre etter hvert håper virkelig folk skjønner alvoret, de burde drite å dra å drite i å sende stygge kommentarer. Elsker formene dine vil bare si det 🙂 Stor fan, du er et forbilde.
   Klem jente 12!

  273. Jeg tenker av og til son! Herregud hvorfår legger folk ut så mangen bilder av seg selv,
   selvdigger liksom i tillegg tenker jeg di er så stygge.
   Jeg har sluttet med de fordi jeg vet at den eneste grunnen til at jeg sier
   de er fordi jeg er så utrolig missunlig. Jeg er ikke veldig perfekt nei. Jeg hater meg
   selv på alle måter, jeg er ikke perfekt og har blitt mobbet for de. Etter jeg ble mobba
   har jeg altid hata meg selv, jeg er ikke spesielt tynn men ikke son veldig feit heller
   men jeg liker ikke meg selv og har veldig dårlig selvtilitt. Men jeg har noe og si deg!
   Du er faktisk en av di nydeligeste menneskene eg har sett. Jeg kan ikkje skjønne
   at du ikke har br selvtilitt, fordi du er bare heilt nydelig, dette er ikke noe jeg bare
   sier jeg mener de 🙂 MVH – maria 16

  274. det er utrolig tøft at du legger ut dette her! da har du selvtilitt.
   det er nok mange som kjenner seg i gjen i hva du skriver.
   og du er et godt forbilde som sier sannheten.

  275. Du har seriøst ikke noe å bekymre deg over ! du har en skikkelig fin kropp + du er så pen 😮 ! stå på 😀 digger bloggen din foresten 🙂

  276. HUFF, dette var ikke gøy og lese i det hele tatt!! Jeg kjenner meg selv igjen på ganske mange av punktene dine. Selvtilliten min er over hode ikke på topp og jeg er redd for å gå alene sånn at folk kan se på meg og le av meg, bare for det at mennesker er forskjellige. Jeg synes at man skal akseptere hverandre for de egenskapen man har og for den man er, og heller se og si positive ting til hverandre istedenfor og rykke ned på hverandre. En ting jeg synes du skal vite er at jeg har utrolig vondt av deg når du skriver dette, og jeg kan si med hånden på hjertet at jeg synes du er helt perfekt som du er. Jeg synes du har fine former, fin kropp og fine ben, og et utrolig pent og edelt ansikt. Jeg håper du tar med deg dette jeg har skrevet til deg, for det jeg har skrevet mener jeg seriøst. Jeg er fult klar over at livet ikke er alltid like enkelt, det vonde og ekle som skjer er ikke lett og legge bar se, men livet går videre og det kommer en dag der man kan se at man faktisk er noe. Jeg håper du forstår hva jeg mener!! Kos deg masse videre frem over!! Mvh Nathalie.

  277. Stå på vakra! Du er ikke annet enn god og håper tingene som plager hverdagen din ordner seg etter hvert. Det er ingen som fortjener stygge kommentarer, allikevel kommer det mange av ren sjalusi. Jeg skjønner det ikke er lett og se over dem. Men er lite man kan gjøre.

  278. Jeg skjønner ikke hvorfor du får så mye kritikk som du får. Jeg vil ikke si at jeg er den største bloggleseren, så jeg må innrømme at dette er første gang jeg leser bloggen din… Men stor bloggleser eller ikke, så var det første jeg tenkte når jeg så headeren “Hun er pen, og hun burde bli modell”. Du har kjempefin kropp, stil og ikke minst trekkene i ansiktet ditt… Vakkert! Jeg oppfordrer deg til å holde motet oppe, og prøve å ikke la de tingene folk sier komme innpå deg, selv om jeg vet at det er vanskelig. Ingen fortjener såpass mye kritikk! Bare vær sterk, Nora så skal dette gå bra. Bare tenk at de som slenger disse negative kommentarene enten har veldig lite å gjøre, eller bare er misunnelige på deg. Og helt ærlig, så tror jeg nok at de er det siste, for hva er det ikke å være musunnelig på? Du er vakker! Dette er det negative med jenter. At de utrykker sin sjalusi med sårende og krenkene ord som setter spor i mottakerens liv. Dette er forferdelig og ikke minst urettferdig ovenfor deg og ditt liv, etter som at lav selvtillitt hemmer deg litt i flere sammenhenger.. Vet ikke helt om du skjønte det? Men poenget mitt er, Nora.. Stå på! Se så mange som støtter deg. Du må se på deg selv som en sterk og vakker kvinne, som ingen kan kritisere eller knekke… Den dagen du begynner å virkelig tro på det, så kommer det til å hjelpe deg veldig og løfte en byrde av dine skuldre! Og husk, DU ER VAKKER!

  279. Synes det er kjempe fint at du er så ærlig. Bra skrevet.
   Forresten, du har ingen grunn til å tenke slik om deg selv. Du er fin.

  280. jeg må virkelig si at etter å ha lest dette innlegget har jeg fått så vanvittig mye mer respekt for deg. Men ikke misforstå, hadde det før også, men synes det er vannvittig tøft av deg å skrive et slikt innlegg! det er akkurat på grunn av det der at du er en flott forbilde! du er ærlig med både deg selv og leserne dine, og drit i hva de som slenger dritt sier, ingen er akkurat som deg, og nesten ingen er like klare i toppen som det virker som du er! stå på!

  281. Hej 🙂 jeg synes at det er kjempe bra innlegg du har skrevet nå, du bør være stolt over deg selv, at du tør og snakke om følelsene dine overfor hele verden. og det du skrev var så bra. jeg kjente meg igjen på så mange måter.
   jeg tror ikke at jeg selv ville tørre og åpne hjertet mitt på en slik måte å skrive nesten alt det jeg føler. da må man være veldig modig. og det er jeg desverre ikke. jeg håper jeg engang vil være det. men du er modig, og det skal du være stolt over.
   og desuten syns jeg du er kjempe pen og det er ikke noe galt med kroppen din i det hele tatt. men som du sa så har jo ALLE jenter noe ved seg selv, som de ikke liker i det hele tatt 😉

  282. Syntes du er en flott jente, men en nydelig kropp! Skjønner at man kan mislike
   kroppen sin, det gjør jeg og. Men du er så aldeles ikke feit! Alltid sett på deg
   som en pen jente. Take care!

  283. Du er modig Nora. Det skal du ha 🙂 Fikk et helt annet syn på deg nå som jeg leste dette, og på en positiv måte. Det er viktig å vise lesere at du er menneskelig du også, for vi ser jo bare overflaten. Du må bare stå på og vit at de fleste her inne beundrer deg.

  284. Jeg kjenner meg så masse igjen i det du skriver! Selv har jeg ikke blogg lenger, for det hadde egentlig ingen fordel for meg.
   Selv om folk sier jeg er pen, tynn, høy osv, sliter jeg med det samme, og vil alltid være bedre. Jeg vil si du er heldig med utseende, du har venner og en kjæreste som er glad i deg, men jeg skjønner fortsatt hva du mener.
   Jeg liker det du skriver, stå på, Nora! =)

  285. Vet u hva Nora, jeg har sett deg mange ganger og du vet hvem jeg er! Det jeg ville si er du er såå utrolig pen at det er helt sykt. Jeg får høre av venner hver eneste dag at du er så utrolig pen, og selv om du får all dritt slengt mot deg så se bort fra det og ikke bry deg. Jeg vet at det er vanskelig, men du vet de som sitter å slenger kommentarer har ofte problem med seg selv. Jeg har opplevd en del i livet. Krig, familie problemer, jeg har sett folk blir drept og voldtatt rett foran meg, problemer med venner og hvem jeg skal stole på og gudene vet. Men forsatt tenker jeg på hvordan jeg ser ut, tross alt jeg har opplevd. Og noen ganger vil jeg bare forsvinne, vekk fra alt og alle. Men det får ikke problemer til å gå vekk, man må bare face problemene selv om det gjør vondt, og det viktigste forholdet er forholdet man har til seg selv.Og jeg vet halvveis det du har vært gjennom og du skal vite at du er en utrolig sterk jente, og ikke nok med det er du uvirkelig pen. Hvis noen noen gang sier til deg at du ikke får til noe,må du stå på ditt, og si hell yeah i can. Og jeg tror virkelig at du får til alt hvis du vil. Du er en person som er vakker på utsiden og innsiden. Stå på ditt og drit i resten av verden, og en vakker dag vil du se tilbake og le av alle som ikke trodde på deg. Stå på jenta mi=)

  286. DU ER NYDELIG, NORA 🙂 jeg er virkelig glad for at du postet dette innlegget – både
   for deg selv og oss andre; jeg følte med en gang et bånd til deg, jeg + at du
   kanskje føler deg bedre etterpå.
   <3

  287. Du er perfekt akkuratt som du er. Assa, du er forbildet til så mange jenter!
   Håper du får bedre selvtillit og får det bedre med deg selv.
   Herreguud, når du føler deg sånn, vet jeg ikke helt hva mange andre jenter her føler
   om seg selv. Du er sånn 5000 ganger diggere enn mange som leser bloggen.
   Det bør du virkelig ikke tenke på :S :/

  288. først sier du du ikke liker kroppen hennes pga formene, og lenger ned at du sa det fordi du ikke likt det på DEG? hvor dum er du? du sa du ikkelikte henne pga kroppen.
   feita

  289. Oj jeg ble litt sjokka over at noen kan si at du, som
   har den perfekte kroppen tør å si at du ikke er bra nok.
   helt siden første gang jeg leste bloggen har jeg ikke ett
   sekund tenkt på deg som noe annet enn ei jente som virker
   kjempe grei og det er du sikker også, jeg synes det er
   kjempe dumt at folk skal være slemme mot deg. Jeg synes
   fortsatt du er et bra forbilde og ingen kan være perfekte
   forbilder, men du er veldig nærme.

  290. Dette må være det beste innlegget jeg noen gang har lest!
   Kjenner meg faktisk igjen av mye av det du har skrevet.
   Du burde ikke beskymre deg for å ikke være et forbilde,det er du uansett det:)

  291. Nora, jeg håper det er like tydelig for deg, som det er for meg, at det er de ferreste som misliker deg. Se på all støtten du får! Du menneskelig, og prøver ikke å være noe annet enn deg selv i den bloggen her, og det liker folk. Folk kjenner seg igjen i det du skriver.
   Du virker som en super jente, og de som kommenterer dritt er kun misunnelige på deg. Det er det ingen tvil om. Du er ufattelig pen, samtidig virker du god og snill, og ikke minst smart. Du har mange egenskaper som hvem som helst ville vært misunnelige på. Og noen har virkelig et behov for å tråkke på deg, fordi de selv har en selvtillit på bånn, og rett og slett er sjalue.
   Jeg har lest bloggen din lenge, og dette innlegget gjør ikke at jeg vil slutte med det på noen måte. Fortsett som du gjør. Du er kjempenydelig.
   Og en siste ting, du er ikke for feit. Du er kanskje “feit” i modellbransjen, men hvem fader er ikke det? Du skal være stolt av kroppen din, det er utrolig mange som kunne dødd for å få den. Du er absolutt ikke for stor.
   Klem fra meg 🙂

  292. De to stk som har klart å skrive noe stygt til dette innlegget(ja, har gått igjennom alle, not a nerd though) er VIRKELIG ikke noe å bry seg om. Jeg har ikke en eneste venninne som ikke har sider ved seg selv de er flau over. Samtidig kjenner jeg ingen som prøver å “fikse” sin egen selvtillitt ved å tråkke på andre, sannsynligvis fordi det er det indre som teller. Og Nora, du virker som en fantastisk person. Pleier ikke lese bloggen din, men en venninne sendte meg link til dette innlegget, for å vise at det faktisk finnes bloggere som ikke er redde for å være som alle oss andre. Så takk Nora! Og aldri la de selvtillitløse, “kule” jentene dra deg ned. Fokuser på det du liker ved deg selv (som faktisk burde være alt), og viktigst av alt; alltid hold på den indre skjønnheten for det er den som får deg steder. 🙂

  293. Vet du hva Nora ! Jeg beundrer deg for at du tørr å meddele dette med oss. Du er kjempe pen, og det må du få deg selv til å skjønne. Modig av deg å uttrykke slike følelser. Og jeg skjønner at det er vanskelig for deg når slemme jenter slenger dritt, men du må bare heve deg over det (selvom det ikke er lett)…
   Men tenk heller at de som skriver dette har et behov for å rakke ned på andre, og de er nok veldig usikkre på deg selv.
   Du har en kjempe bra kropp, drit kul stil og virker som en kjempe flott jente.. Det er tragisk av de jentene som vil rakke ned på andre, de har nok tydeligvis et veldig stort behov for å såre andre. Men de gjør nok dette kun av sjalusi. Når du åpner deg på denne måten får man veldig respekt for deg.. Og ja, vi er alle skapt som mennesker ikke roboter.. Du er god du 🙂

  294. utrolig bra innlegg Nora. Føler meg veldig igjen i innlegget ditt. problemet mitt er at jeg støter bort vennene mine med å være så usikker på meg selv. jeg bygger opp en barriere rundt meg, tar kontroll på den ytre å ønsker å VÆRE PERFEKT fra punkt til prikke,både på utseende,kropp,klær, skole alt.å folk tror jeg har såå god selvtillitt men det er stikk motsatt. men tørr ikke utlvere det, er redd for å miste beksyttelsen, og skallet mitt…
   Men hvertfall, veldig tøft av deg!!
   🙂
   besos:*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg