:-)

…lol, jeg høres ut som en sippete liten dritt på forrige innlegg. Håper dere skjønner at jeg prøvde å være alvorlig, ikke…..blond. IHVERTFALL, jeg vil bare fortelle dere litt om dagen min.

Jeg har stått i OPPVASK i hele dag..som dere vet går jeg på kokk-og servitør, og etter 2. år i vidregående, skal man være to år som lærling i bedrift. Når du er ferdig med det, må du ta en fagprøve for å få fagbrevet, som vil si at du er utlært, enten som kokk eller servitør. Hvis du ikke er flink nok, må du ta prøven på nytt.

Siden det var fagprøve i dag, trengte de noen som kunne ta oppvasken. Jeg meldte meg frivillig, siden jeg ELSKER å vaske/rydde. Det er faktisk helt sant….

Det var kjempegøy å se hvordan denne fagprøven foregikk, og vi fikk til og med smake på den deilige maten. Jeg ble litt stiv i nakken av å tenke på at jeg selv står der om to år, men på den andre siden, har jeg nok tid til øving….

Da legger jeg meg. I morgen skal jeg på jobb NI, så jeg burde vel sove nå. Kos dere i kveld 🙂 hyggelig med så mange kommentarer om håret mitt forresten, jeg likte det sjæl!

<3

36 kommentarer
  1. Må ærlig si at jeg beundrer det at du tør å skrive hvordan du har det på en blogg, som ikke er anonym!
   Jeg kan vel si det at det er svært mange på vår alder(ja, jeg er tilnærmet like gammel som deg) som har det bra med kroppsselvbildet sitt.
   Jeg skulle gjort alt for å få kroppen du har, mens du kanskje ville gjort alt for å få en annen kropp. Selvom det er vanskelig så må man stå foran speilet og finne det man er fornøyd med.
   Når man har det vanskelig så er det veldig godt hvis man lister opp ting man er glad for. Ting man har fullført, alt fra enkle ting som lekser,rydding til sosiale events man kanskje ikke hadde så lyst til 🙂
   Ikke tenk på at du skal være ett såkalt godt forbilde.
   Etter min mening så skal gode forbilder ikke framstå som 100% perfekte.
   For da får man noen å identifisere seg med.
   Ingen er perfekte:)
   Jeg håper for din skyld at ting letner etterhvert 😉

  2. hehe, jeg hater oppvask, men alle er jo forskjellige 🙂
   nei, ikke si at du hørtes ut som en sippeunge, det gjør du ikke! Du må være seriøs og stå for det du skriver Nora og ikke angre etter på.

  3. Du er tynn, brun, pen! naturlig, virker snill ++! Kan ikke skjønne hvorfor en jente
   som virker så ålreit kan ha slike følelser om seg selv. Kanskje ikke bloggen
   er så sunt?

  4. Jeg syns det forrige innlegget ditt var fint, folk får nok litt mer personlig forståelse for deg da, spesielt de som bare tror du er en overfladisk wannabe som digger seg selv. Synes bildene du tar er flotte jeg, bare så du vet det! 🙂

  5. Jeg hadde gjort mye for å ha din kropp- ikke at jeg har sett hele den- men synes det jeg har sett var utrolig fint:) I tillegg er du veldig pen! Du er en fantastisk person, virkelig!
   Så jeg håper veldig at du tar til deg dette, ikke negative kommentarer, for de fleste kommentarene er vel positive! Og bare så du vet det så elsker alle jeg kjenner deg, de synes du er dritkul, og jeg og!

  6. Jeg vet ikke om dette hjelper, men jeg ville bare si at jeg tror de aller fleste tenåringer føler det litt sånn som du skriver i forrige innlegg. Det er en del av det å bli voksen å ha det kjipt og dermed bli kjent med seg selv. Noen har det i større grad, andre i mindre – du har det kanskje verre enn mange andre, men det som ikke knekker deg gjør deg sterkere! Og det blir lettere å bli litt eldre og se at faktisk de fleste gjemmer seg bak en fasade…
   Hilsen leser i 20-åra (som er fan av bloggen pga dine v. gode fotografier!)

  7. jæveli lame at ei veitjong som dæ som e helt vanlig i vekt å form, sitt å grin over at duu e feit bare for å få oppmerksomhet… lol

  8. synes den nye fargen på håret ditt er veldig fin, men fikk liksom ikke sett fargen med deg. så lurte på om du gadd å legge ut et bilde med det nye håreeet?:)

  9. Jeg liker bloggen din=) Det forrige innlegget var det nokk mange som føler det litt på samme måte som deg. Det sant som -Anna skriver: Det som ikke knekker deg gjør deg sterkere.
   Dagen din så da bra ut, beder enn min.Jeg er utpassert i hjemmepleien=
   – Hanne

  10. Håret ditt så utrolig fint ut, du kledde det virkelig 🙂 jeg ville bare si at jeg har lest alle innleggene dine om alle de negative kommentarene osv. og jeg synes du bør ha mye høyere selvtillit fordi du er så vanvittig pen! du er ikke syltynn, men du er tynn! du er bra ut, og virker utrolig herlig. Jeg mener bare at de er noen tapere som skriver dritt til deg for å føle seg selv bedre. Du er kjempe pen, jeg ser faktisk opp til deg. Det var utrolig bra da du åpnet deg å sa at du ikke hadde det bra, fordi da betrodde du deg til oss og ble et enda mer virkelig forbilde. Fordi selvom du kansje ikke har det så bra så sa du det, du var ærlig og det er viktig. At vi som leser blogger vet at de kan knekkes som andre mennesker de også. Da blir du mer hel og virkelig. Fortsett Nora, du er en av mine favoritt bloggere, og du ser fantastisk ut og tar de herligste bildene!

  11. Nora, trist å lese forrige innlegg. Jeg synes du er en helt nydelig jente, og det synes 100 andre også, og det er kun mennesker som kjenner deg gjennom bloggen. Tenk på hvor mange som synes du er skjønn av folk du kjenner på ekte du! du virker som en solstråle og jeg liker bloggen din utrolig godt, mest pågrunn av de ærlige og personlige innleggene dine. Mye av det du har skrevet om kjærlighet og sorg er veldig fint og kjenner meg igjen i mye.
   Håper du får det bedre etterhvert og at ting ordner seg for deg. Du har jo en fantastisk kjæreste, og det er jo en god start.. 🙂

  12. Så mange kommentarer som du får tviler jeg på at du får tid til å lese alle, men jeg vill forde om si noe.
   En tidligere kommentar til et innlegg sa noe om voe sin blogg. vell, har vært der selv og la merke til at hun bare får KORTE og ENKLE kommentarer. Så, bloggere som skriver et fengende innlegg hvor leserne faktisk tar seg tid til å skrive mer, er de beste bloggerne.
   DIGGER DEG, med grunn <3

  13. her om dagen skrev du om noen som skrev “10 år og barn to”- eller noe i den duren. Du synes det ble tåpelig å tiltrekke seg lesere på den måten osv. men synes ikke du gjør det så mye bedre med “sannheten”.
   Jeg sier IKKE dette for å rakke ned, bare har stussa en liten stund over det.. Liksom det du bruker fo å tiltrekke lesere og det de andre bruker.
   btw, digger bloggen din 🙂 OG DEG! Har sagt det før og kommer til å si det igjen.

  14. Nora, helt ærlig, du er en sykt pen jente, og hviss du ser på kommentarene dine, spesielt fra wordpress, så ser du hvor mange som vil være som deg og syntes du er utroligpen. Å være høy og tynn som deg, er kjempefint. Og at du er stor, det er det verste jeg har hørt. Helt seriøst. Og skriv hva du vil, uansett hva som kommer tilbake. Og hvis det var en person som ikke var så heldig med uutseendet, hadde ikke alle sagt negative ting om personen. Grunnen til at folk sierdet om deg, ER fordi de er misunnelige og vil knekke deg. Det er faktisk sånn det er. Lykke til videre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg