spiser

Hei… jeg kom hjem nå, jeg.

Kvelden i går var utrolig bra, helt til noen kastet øl på dansegulvet og gjorde slik at jeg falt. Og slo meg både rød og blå. Etter det var jeg bare sur, full og sliten. Da jeg dro derfra hadde jeg både ligget på dogulvet og kjeftet på diverse folk, spleiset bestevennen min med drømmegutten, og kysset med fler jenter. Med andre ord, jeg hadde litt å fortelle da jeg møtte kjæresten min, som i fohold til meg, var ganske så sur etter å ha vært hjemme i sofaen alene.. litt av en kveld.

 

Jeg lagde akkurat tidenes middag her i heimen. Da jeg var på vei hjem i sted fikk jeg plutselig skikkelig lyst på fisk med poteter, og når jeg tenker meg om, burde jeg vel også egentlig ØVE meg litt på å lage mat.

Må bare meddele at det er SURT ute nå. Det er umulig å få det varmt her inne…er det like kaldt der hvor dere bor? Jeg som trodde det holdt på å bli varmere nå, og at det snart skulle slutte å snø. Men, neida..jeg for min del sitter nå godt pakket inn i dynen min, med tøfler og en stor hettegenser. Kunne seriøst bodd her inne, heheh..

Jeg lagde akkurat tidenes middag her i heimen. Da jeg var på vei hjem i sted fikk jeg plutselig skikkelig lyst på fisk med poteter, og når jeg tenker meg om, burde jeg vel også egentlig ØVE meg litt på å lage mat, og det ble utrolig godt. Elsker fisk…
Ellers har jeg nettopp spist to kinderegg. Den sjokoladen gjør meg hektet, spiser minst to om dagen…vurderer faktisk å ta på meg snowboardklær, for å gå ut i drittværet og kjøpe mer. Siden bilen vår er snødd inne.. er dere like glad i kindersjokolade som meg? 🙂 det hadde vært kult..

OG NÅ SPISER JEG……kødda, herregud jeg høres ut som tidenes største matslave. Ihvertfall, så har jeg lyst til å ha filmkveld med Carl nå, siden jeg holder på å gro fast til datastolen. Jeg håper at dere har det gøy i motsetning til meg, og at dere får en morsom Lørdagskveld!

….Også vil jeg bare si TUSEN TAKK for SÅ mange kommentarer på det innlegget om hva jeg føler osv. Det var utrolig deilig å få det ut, og jeg setter stor pris på alt det fine jeg fikk tilbake! Det varmer 🙂

I morgen drar jeg til pappa en tur for å hilse på familien, og det blir stas. På Onsdag drar jeg til Geilo, og jeg gleder meg som en liten unge. Hva skal dere i ferien? FERIE, herregud….det er vinterferie.

29 kommentarer

Siste innlegg