pass deg

…Hotellet har et kjempedeilig spa, og i dag tidlig etter frokost, dro Carl Michael og jeg ned dit for å få behandling. Jeg fikk en halvtimes rygg-nakke-og halsmassasje, mens han tok ansiktsbehandling. Det var UTROLIG avslappende, med deilig musikk, varmehåndkler og duftolje. Jeg vet ikke om man kan dra på dette spaet om man ikke bor her, men OM dere noen gang kommer til å bestille rom eller leilighet her, så anbefaler jeg spaet på det sterkeste. Jeg betalte 445 kroner for en halvtime, prisen kommer helt an på tiden, ikke behandlingen 🙂Boblebadet…jeg ville egentlig ta bilde MENS vi satt oppi, men det går jo ikke, så jeg får vel bare legge ut dette…Her er det helt nydelig. Luften her er faktisk ikke så gæren heller, så det blir ikke helt forferdelig å sitte oppi. Carl Michael rullet seg i snøen også, men det orket ikke jeg…pingle jeg, vet dere

Litt senere på dagen dro vi til sentrum for å se på et show..Jeg holdte på å fryse nesa av meg, men det var mye bra. Veldig mange folk, god stemning og….ja, jeg var der ikke så veldig lenge. Jeg kom vel egentlig bare for å ta noen bilder, jeg måtte til og med kjøpe billett for å komme meg dit jeg skulle. Var noen av dere der?

Forresten, denne vognen kjørte forbi oss i sted. Og dere kaller MEG dyreplager? Jeg vil si at dette er tilsammen rundt….ja, skal vi si 5-6 ulver, 10 kaniner og mange mink? Elegant…

Nå har vi nettopp spist taco, og jeg personlig her dødssliten…Vi drar hjem i morgen, men toget går ikke før sju. Jeg er allikvel nødt til å begynne med å pakke ikveld, jeg er en sånn person som MÅ ha orden i alt.

Jeg beklager forresten at jeg verken har skrevet vinnerne av konkurransen eller svart på spørsmålene deres, det kommer når jeg har kommet meg hjem 🙂 Det er ferie, dere vet…….

72 kommentarer

Siste innlegg