sluttet med blogg

Jeg har sluttet å blogge…..

TULLA. hehehe…jeg vet at jeg har vært veldig dårlig i det siste, men nå er jeg endelig hjemme igjen og er klar til å svare på spørsmål, kåre vinnere og komme med enda mer til dere 🙂

Jeg er tilbake på skolen, og i dag fikk jeg endelig tilbake noen prøver jeg har mast om i noen uker nå. Jeg fikk fire på begge, som jeg er ganske fornøyd med 🙂 Også dro jeg til Sandvika for å kjøpe en Acnekjole jeg har ønsket meg siden SOMMEREN, men som plutselig ikke satt noe fint på. Jeg gikk fortvilet rundt på hele senteret i håp om å finne noen andre kjoler jeg kunne bruke pengene på (heheh) men det finnes seriøst ikke EN fin der…Jeg fant to Acnekjoler til 700 og 800, men begge så helt….forferdelige ut. Ihvertfall på meg. Jesus..

Så nå sitter jeg med like mye penger, og vurderer å bruke dem på de skoene jeg har hatt lyst på. Lenge. Bcbg wedges eller de fra Jeffrey Campbell. Begge er helt nydelige, og hadde jeg hatt penger til det, hadde jeg kjøpt begge på flekken..

Apropos penger, jeg skrev DEN gode og smiskete søknaden i går, og jeg ble så utrolig fornøyd. Helt til jeg klarte å slette den… er jeg bra flink, eller? Og sånn for sikkerhetens skyld, så havnet den ikke i papirkurven. haha, typisk at sånt skjer meg 🙂

Også har jeg brukt litt tid og penger på toppetasjen min, som føler seg glemt for tiden.

Jeg har brukt de før, og jeg blir alltid like overrasket. Disse produktene er virkelig å anbefale, du føler deg mye friskere og finere etterpå, og håret ser helt….nytt ut. De er fra Bjørn Axen, og selges på Vita, parfymerier og andre butikker. Hårkuren kostet rundt 200 om jeg ikke tar veldig feil, og de andre kostet 79,- pr. Noen som har prøvd dem ut?

Nå skal jeg stelle meg og hoppe i seng. I morgen skal jeg blogge masse! Natta 🙂

21 kommentarer

Siste innlegg