sko

Hei dere! For en fantastisk dag, solen skinner og man kan gå i noe annet enn støvler og boblejakke..hehe. I dag skal jeg skrive søknader, trene masse (jeg spiste på mc donalds i går…..) og stelle meg litt. Hele meg roper etter oppmerksomhet, så jeg får vel bruke denne dagen på….meg selv. Jeg har også hatt kontakt med en kjent engelsk blogger, som jeg skal kjøpe sko av. De er ikke å finne NOEN andre steder, så dette blir vel siste utvei 🙂

I dag skulle jeg egentlig kåre vinnerne av Libresse konkurransen, men siden INGEN har oppgitt emailen sin i selve kommentaren, så går nok ikke det… Dere er jo nødt til å skjønne at dere må gi meg mailen deres om dere vil vinne, hvordan skal jeg ellers få tak i dere?

Ihvertfall, så får dere som skrev "black is the new black. Or was it the other way around" skrive mailen deres i DETTE kommentarfeltet, også trekker jeg bare ut noen.

I går fant jeg forresten disse Acneskoene, og jeg ble helt forelsket. Caroline sa at det ikke var noe poeng å kjøpe dem, dessuten var de en størrelse for store. Hva synes dere om dem? Acne er ett av mine yndlingsmerker, og skoene er bare….nydelige. Ah.

Før jeg dro på ferie fikk jeg en stor pakke fra Gillette, med masse morsomme produkter. For en gangs skyld er det produkter for menn, som etterbarberingsvann og slikt, derfor skal Carl Michael teste dem ut for meg! Kanskje jeg klarer å få noen fler, slik at dere gutter også får sjangsen til å vinne noe på denne bloggen 🙂Tights h&m

Nå skal jeg løpe ned til Sandvika for å levere søknader, også skal jeg trene. Vi snakkes senere 🙂

49 kommentarer

Siste innlegg