belgisk

Hei dere. I dag har jeg hatt "skøytedag" med skolen, eller egentlig litt mer….shoppingdag. Jeg ble med en veninne til frisøren, og etterpå fikk jeg kjøpt ett par ting jeg trenger. Åh, ja…jeg fikk også levert søknaden. Den damen jeg sa "hei, er sjefen din her?" viste seg å VÆRE sjefen selv…flaut. Gjort er gjort, hun fikk ihvertfall se den morsomme og flaue siden av meg. Håper virkelig jeg får den jobben, det hadde vært perfekt.

Mens jeg ventet hos frisøren, fikk jeg prøve noen extensions. Jeg vurderer virkelig å kjøpe det…hva sier dere?

Krøller er ikke akkurat min greie, hehe….
Etterpå dro Markus og jeg på jordbærpikene for å spise. Jeg kjøpte meg CHEESEBURGER av alt, jeg tror faktisk at jeg aldri i mitt liv har bestilt burger noe annet sted enn på mc'ern. Men den var veldig god. Selvom jeg bestilte urtepoteter i stedet for pomme frites.Også fikk jeg en liten ting av en veninne i går, som jeg måtte teste ut.. Belgisk sjokolade på pinne, som man dypper ned i varm melk – og får kakao. Er det bare meg, eller er all belgisk mat veldig fet? Jeg tenker på….belgiske vafler og denne sjokoladen. Man kan kjenne at fettet bare fester seg i leppene og i ganen. Noen som har smakt dette før? Du kan sjekke det ut her.

Også spør dere nok om hva jeg kjøpte, så da kan jeg vel si det med en gang

Spraytan fra alessandro 299,- Isadorapudder 145,- og diverse prøver fra både frisør og parfymeri. Gøy!

Forresten, dere burde kjøpe den skrubben dere ser på bildet. Den er fra Nivea, og jeg kjøpte den på h&m. Veldig bra, og den lukter deilig 🙂 Neglelakken fra h&m er faktisk også ganske bra. Tørker fort, billig, og utrolig fine farger.

58 kommentarer

Siste innlegg