nudler, sushi og…

Hahah, herregud….jeg sitter og leser om NUDLER. Jeg har blitt helt gal etter kinesisk mat og sushi, og siden jeg skal bli kokk om noen år (lol!!) så er jeg vel nødt til å lære meg dette før eller senere, uansett. Derfor har mamma og jeg vært og kjøpt noen "mat i kina" bøker, som faktisk er veldig gode. Jeg har aldri sett nydeligere bilder, og maten ser SÅ god ut. Visste dere at det tar seks år før man kan bli en utdannet sushikokk? Det er ganske fristende, egentlig…å lage noe annet enn den samme, gamle norske drittmaten man får her i landet.

Det eneste vi nordmenn har som er spesielt, er smalahove som er et kokt sauehode, og rømmegrøt……nam.
Jeg kan sikkert skrive noen oppskrifter til dere senere, om dere vil? Apropos kinamat, jeg var nødt til å bestille det etter at jeg leste alt det gode i bøkene. Kinamat og nudler er kanskje noe av det dummeste du kan spise om du vil ned i vekt, ihvertfall nudler….men det er så godt, og på Søndager burde det faktisk være lov.

Kvelden i går slet meg helt ut, så i dag er jeg nødt til å ta det pent og rolig. Kanskje jeg drar på kino i kveld om jeg orker, ellers så kommer Ingvild hjem, så kanskje vi kan være litt sammen igjen.

Haha forresten…. dere vet leppestiften på forrige innlegg? Jeg får den ikke av leppene, så nå har jeg turkise flekker rundt munnen. Det er flott! Noen som har noen ide om hva jeg kan ta på for å få det vekk til i morgen?…

16 kommentarer
  1. Ja, skriv gjerne noen oppskrifter til oss! Er så lei av all tradisjonell, norsk mat. Anyway! Jeg vet om en metode som kanskje kan fungere. Hvis du har en egen rens som er beregnet for øyesminke. F.eks en flytende. Så tar du det på en Q-tips og smører det rundt leppene. Er veldig viktig at du skyller godt etterpå! Og at du renser godt, og tar på lepomade eller lignende. Snakker av erfaring (tørre lepper!!) Håper du får det til å fungere 😉 Ellers må jeg si at jeg er VELDIG glad i å lese innlegg fra deg. Du skriver veldig variert! Liker å lese en blogg hvor det handler om tips til de som leser, hverdagslige ting, mote og følelser. Alle andre blogger er så full av “hva jeg gjorde idag”-innlegg og “hvor perfekt mitt liv er”-innlegg. Stå på, Nora!
   Klem fra fast leser!

  2. JA, elsker sushie. Visste faktiskt at du måtte utdanne det så lenge. Det er litt
   morsomt, hadde vært gøy å blitt det da. Morsomt at du skal bli kokk,
   ser ikke helt for meg deg som kokke typen. Men nå kjenner jeg ikke deg heller da..
   hehe 🙂 Liker bloggen din godt!

  3. jeg pleier å ta en slitt tannbørste å skrubbe på leppene , etter det tar jeg en klut å
   tørler det av også kan du ta litt vaselin, pleier å hjelpe på meg 🙂

  4. Jeg vet at du kan bruke grønnsåpe for å få vekk sprittusj fra hud. Kanskje det fungerer på leppestiften også.

  5. Haha nora søta, sushi er japansk. spiste det akkurat selv faktisk 🙂 sees over en chai latte snart 🙂

  6. kinamat er kanskje dum slankemat, men vet du hva, jeg syns ikke du skal gå ned i vekt i det hele tatt! Du er så fin som du er, så hadde jeg vært deg hadde jeg heller konsentrert meg på å NJUTA livet:-)
   søta!
   -B

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg