endelig

Nå har jeg kommet hjem fra Carl Michael. Vi skulle egentlig på kino, men det orket ingen av oss…dere vet, Søndager.

I går fikk jeg forresten en stor pakke fra e.l.f som jeg i dag har testet. Jeg fikk ikke så mange produkter denne gangen, og det meste har jeg testet fra før, men det er jo alltid hyggelig med ting i posten uansett! I motsetning til løsvippene som IKKE ville lime seg fast, så var disse tingene utrolig gode. Rougen var helt fantastisk, og det var akkurat min fargenyanse også. Kosten hadde jeg fra før, og til øyenskyggen…jeg elsket den. Jeg er en person som bruker veldig mange beige og hudfargede toner i fjeset, så denne var helt perfekt til meg.

Hva sier dere? Jeg har aldri sett poenget med øyenskygge før, men i det siste har jeg blitt helt hektet. Og denne blir definitivt en av mine favoritter fremover.

Tilbake til poenget….Jeg klarte endelig å ta med Gillette produktene som Carl Michael skal teste, har glemt dem hver eneste gang. Gillette ga meg disse kremene for å teste dem ut. Det er produkter for menn, som etterbarberingsvann og slikt, og Carl Michael er så heldig at han skal teste dem ut. Håper han er flink til å lese, teste og fylle inn skjeamet, slik at alt går etter planen.

Også koste jeg masse med kjæresten min..han falt da han hadde kamp i dag, og skadet benet sitt. Stakar..


strømper h&m

…Vel, nå skal jeg gjøre det jeg pleier å gjøre. Lese sladder, drikke camillete, ta av sminken og legge meg. Det blir deilig, og faktisk så gleder jeg meg til å dra på skolen i morgen. Og gjett hvem som venter på meg i kjøleskapet?…………..KINAMAT!

Og en ting til, mens jeg husker det…takk til dere alle, jeg har nå over 1000 følgere på bloglovin. Det er kult. Alle de andre bloggerne har sånn…..8000 da, men jeg er allikvel veldig fornøyd, jeg. Natta!

20 kommentarer

Siste innlegg