hater det

Hei dere.

Herregud!!!! jeg er så sur nå…..ok, jeg har vært hos Ingvild i hele kveld, og jeg måtte GÅ fordi Paradise Hotell startet. Hun…..sa ikke hadet engang. Også skulle jeg ringe Markus, men hadde han tid til meg?

meg: heei, hva gjør du?
han: jegserpåparadisehotellhvaerdethadet bra

…..

Ok, så nå sitter jeg her og furter….hehe neida, jeg er ikke så sur som det høres ut som. Venneløs og Paradisehater, det er det jeg er.. I stedet for å se på tv, skal jeg fortsette på en fordypningsoppgave vi fikk i dag. Økologisk mat……..jeg elsker lange skriveoppgaver, og jeg har funnet frem masse bøker og artikler som jeg skal kose meg med i sengen.

Også lurer dere vel på hva jeg har gjort i dag. Jeg starter med antrekket…har jeg ikke blitt flink?:-)Sko og veske Primark, jakke København, sjerf Zara

Etter noen kaffer på Kanel, dro Ingvild og jeg til Curves for å trene.
Og her er vi pene og svette etter treningen…

Forresten så skal jeg snart lage et innlegg om Curves, siden dere har spurt så pent. Men det orker jeg ikke nå!

Så dro vi hjem og spiste kald fiskepudding med grønnsaker……….også lagde vi chai latte og spiste blåbær mens vi fulgte med på norske talenter. Unnskyld, men……….ja, jeg skal ikke si noe!


Nå skal jeg legge meg godt til rette i sengen og lese om økologisk mat mens jeg spiser havregrøt…forresten så er jeg fortsatt ikke sikker på om jeg har magesår, dere skjønner….jeg fikk ikke time hos legen før til Mandag, da er jeg vel død…mamma nekter meg å drikke melk, kaffe, spise sukker, hvetemel og….ja, resten av det hverdagen min består av. Det er egentlig ganske greit, så kanskje jeg får sjangsen til å bli litt sunn igjen….god natt!

40 kommentarer

Siste innlegg