flaut

" Enig med deg. Herregud, ikke hun som har funnet det opp å ta slike bilder. Selvom du fikk inspirasjn fra bladet, eller nora sin blogg så gjør vel ikke det noe? Jeg tror problemet heller er at hun er redd for at du skal få mer populær blogg enn henne. Også henger hun deg ut, ærlig talt. Den jenta er så falsk! Også redigerer hun bildene sine så sykt mye. Hun er ikke så pen i virkeligheten..Du er naturlig pen! "

Ok…..vet ikke hvor jeg skal starte en gang. Greit, det var sinnsykt barnslig gjort av meg å linke jenta på bloggen min, derfor har jeg nå tatt det vekk. Grunnen til at jeg virkelig gjorde det, er ikke nødvendigvis fordi hun har "hermet". Jeg driter i om hun fikk inspo fra meg, en annen blogger, eller cosmopolitan.

Greia er at jeg hater å ha en blogg som blir sammenliknet med andres blogger. Det er det verste jeg vet! Jeg vil ha min egen stil, mine egne bildeserier og skrivemåter, uten at andre jenter skal lage blogg og kopiere alt jeg gjør. Etter MIN mening, synes jeg denne jenta hermer, akkurat som en annen jeg har skrevet om før. Det er en liten sak, og jeg vet at det er barnslig å bli sur over noe sånt, men hey….det er faktisk sånn jeg er. Jeg er 100% meg selv når jeg skriver, og det er jeg forbaska stolt av. Jeg er ikke en jente som lever i drømmeverdnen sin bak en dataskjerm, og jeg sier ting rett ut. Når det gjelder denne jenta, har jeg skrevet til henne, både på mail, melding på facebook og bloggen – har jeg fått noen respons? Nei….Hun tørr ikke se på meg når hun går forbi en gang.

Får andre bloggere inspirasjon av meg? Det er flott, jeg vet godt at jeg ber om det når jeg legger ut alt for alle, men når man har en blogg og ønsker å oppnå noe med den, er det også viktig å ha sin egen stil. Du kan ikke regne med at ingen merker det, når du kopierer, eller tar sånn ca like bilder på hvert eneste innlegg, som en annen blogger. Jeg kan inrømme at jeg er en egen person, og at jeg dømmer folk raskere enn jeg klarer å knipse. Jeg kan også fortelle dere at jeg kan være en skikkelig bitch, særlig når det gjelder saker mellom andre jenter. Jeg hater jenter, og jeg elsker å krangle med dem. Jeg er ikke jenta som ikke tørr å ta opp en sak med andre, fordi det "ødelegger ryktet mitt", noe alle tror.

Jeg vil beklage til Charlotte for at jeg oppførte meg aggressivt og barnslig, men herregud…….prøv å se det fra mitt ståsted også, da. Og til dere andre fjortissjenter som begynner å rakke ned på utseende mitt fordi jeg "hang ut" jenta.. Går det an å bli mer useriøs? Dere kan jo prøve å finne èn blogger som ikke redigerer bildene sine, og som ser lik ut i virkeligheten. Forresten….du har vel ikke sett meg i virkeligheten? Uansett, jeg ble utrolig lei meg og nå vil jeg dø.

Glemte at jeg var falsk.

…..Herregud, nå setter vi en strek. Jeg vil fortelle dere noe koselig!

Jeg har vært hos Caroline i hele kveld, og det var kjempegøy. Hun går på design, og vi har bestemt oss for å starte med å lage klær sammen. På rundt en time klarte vi å lage den søte kjolen, som jeg gleder meg til å bruke en eller annen gang. Vi har også sett for oss enda fler plagg, og jeg kan nesten ikke vente! Ikke det at jeg kan sy, da……..men jeg kan tegne, heheh. Uansett, jeg ble ihvertfall veldig fornøyd med arbeidet, og dere må bare komme med tilbakemeldinger 🙂


Den er litt kort, men veldig, veldig fin. Minner meg om Acnekjolen min.

Nå blir jeg nødt til å forberede meg til norsk fremføring i morgen, og se på Paradise Hotell…..hehehe, aldri. God natt! Backstage bildene kommer i morgen 🙂

64 kommentarer
  1. Jeg er så enig med deg! Jeg hater å bli hermet etter, og liker å ha min egen stil. Jeg syntes ikke folk skal bli så utrolig sur over at du sier meningen din heller. Det er det som er så bra, at du står for det du mener, eller hva jeg skal si.
   Folk burde ikke heller ta det så seriøst, det er mest en sak folk ikke trenger å blande seg inn i egentlig. Og dere kan ikke få ett annet syn på Nora, fordi hun sier meningene sine.
   Uansett, kjempe fin kjole ! 🙂

  2. Gud, jeg blir helt flau. Om hun “hermer” etter noe du tydeligvis mener du fant opp(?), så får du heller ta det som ett komplement at hun liker måten du sminker deg på osv isteden for å henge ut jenta. Er det mulig. Leste bloggen din fast, men nå har jeg ett helt annet inntrykk av deg. Skjerp deg, sier jeg bare 🙂 for din egen skyld.

  3. Synes du har en bra stil og bra måte å skrive på. Noen grunner for at jeg leser bloggen din! Skrev faktisk et innlegg om hva slags blogger jeg leser.. du er en av dem! Vil kanskje muntre deg hvis du leser det jeg skrev;p

  4. Ta det heller opp med personen da! ikke legg det ut her for alle sammen.
   da beer man jo om drama ? : s

  5. Jeg må le av “Malin” og “..” . For det først, Malin, så var kjolen utrolig nydelig. Og i og med at du ikke synes det, så lurer jeg virkelig på hva slags stil du har. Og “..”, jeg er 110% sikker på at du hadde blitt drit sur om noen hadde hermet etter bloggen din, og ‘tatt identiteten din’, hvis jeg kan si det sånn. (Apropo herming etter deg; anetteheggdal.ipublish.com. trodde det var deg når jeg var innom for noen dager siden. Haha 🙂 )
   Enig med “marenishaug”, sykt bra at du skal lage klær! Med din stil og kreativitet vedder jeg på at produktene kommer til å bli smashing. SØTA

  6. et spørsmål:
   vet du om en nettside hvor man kan kjøpe den YSL leppestiften din?
   plis link om du vet

  7. Kjolen var drit fin! Sinnsykt flinke dere var. Du kan jo kanskje begynne å selge klær
   på bloggen? 🙂 Når det gjelder det andre tullet har jeg ganske lite å si. Barnsligt
   egentlig, av begge to. Det er nå min mening da. Men men, man kan krangle å
   diskutere på mye man vil. Men alle kommer aldri til å bli eninge om alt. Men så er
   det jo kanskje det så gjør det så interessant å diskutere ting også?
   Liker bloggen din kjempe godt 😉 Du har en egen måte å være på…virker det som
   hvert fall. Sjeldent idag føler jeg. 🙂

  8. Nora, du er så bra! Jeg forstår deg så utrolig godt 🙂
   Det blir bare latterlig når en person hermer så mye som hu gjør! Jeg ler faktisk her jeg sitter.
   Egentlig bare veldig flaut for hun, spesielt når du legger merke til det. Haha.
   Det som gleder meg mest av alt med din blogg er at du er deg selv 110% hele tiden (virker det som). Derfor blir det veldig falsk å se/lese hennes blogg.
   Fortsett som du gjør Nora! DRIT i de negative/usaklige kommentaren. De er bare misunnelige alle sammen 🙂
   Du er god du!

  9. skjønner at du missliker det nora,men syntes du drar den LITT langt.
   “Jeg hater jenter, og jeg elsker å krangle med dem.” skjønner du hvor ulogisk det høres ut? 🙂

  10. haha, herregud det er så utrolig teit.. en ting er å bli inspirert, men det å kopiere en annen blogg / et annet menneske, er å drite seg selv lodd rett ut !! jeg fikk aldri med meg innlegget hvor du linket til denne bloggen, men alle dere over her som tydelighvis fikk et annet syn på nora fordi hun linket til den bloggen.. dere hadde nok gjort akkurat det samme! og denne copycaten har lagt opp til det selv, så da får hun faenmeg ta det til seg.. hver handlig medfører konsekvenser 🙂
   her om dagen gikk jeg innom en blogg, og den var faenmeg heelt lik din den også !! du har sikkert sett den men hvertfall “www.camillaparken.blogg.no” da jeg viste den til venninna mi idag på skolen, så var headerbildet litt tregt med å komme opp, og hun bare “tror du sa feil, for jeg kom på bloggen til nora nå” også etter noen sekunder så fikk hun seg et sjokk da hun så at hun ikke var på din blogg, men denne camilla sin ;p la også igjen en kommentar på bloggen til denne camilla, men såklart måtte alle kommentarer godkjennes før de ble publisert, og du kan jo gjette om hun godkjente den eller ikke da.. haha

  11. se heller på denne bloggen http://www.lifeoflinevictoria.blogg.no
   du kan ikke henge ut ALLE bloggere som faktisk ser opp til deg, og vil prøve ut noe nytt. Jeg tror ikke du kan si du ALDRI hermer etter andre. Jeg skjønner at du vil ha din egen stil, men de fleste skjønner jo at de på en måte “hermer” etter DEG, og ikke omvendt. Ikke bli høy på pæra nå, vær heller takknemlig for at du er den du er, som mange jenter ser opp til.
   Lykke til:)

  12. Hoho, jeg skjønner deg godt jeg! Jenta hadde jo omtrent helt likt bloggutseende som deg, og bildene hun tok var jo som kopiert fra din blogg. Huff, hadde det vært meg hadde jeg sikkert klikka..

  13. Har sett en annen blogger som hermer etter bildene dine, trodde først det var henne det var snakk om. Likte kjolen jeg:-D spesielt i ryggen, å lage plagg selv er kjempe spennendes. Da er det ingen andre som har det

  14. Hei Nora. Jeg skjønner hva du mener, og det er sinnsykt irriterende med slike folk i blant. Men kanskje litt på kanten å …vet ikke om jeg skal kalle det å “henge ut”, men tipper du selv tenkte litt mer over saken etter dette siste innlegget ditt. Liker bloggen din godt, stå på. 🙂

  15. frøkna: Det er greit at du syntes at nora og jeg likner, ingen av oss syntes det selv.
   og jeg må da virkelig ikke beskytte og forklare med ovenfor leserene mine hvorfor jeg
   gråter på enkelte bilder?! Jeg kan ikke huske at nora har noen slike bilder i det hele tatt
   bortsett fra de som er postet nå i det siste, men hun har ALDRI grått på dem. så neste
   gang du velger å gå bak ryggen min til en annen blogger, kan du jo skrive samme post
   på min blogg, eller hva?!
   flott Nora, nydelig kjole. Og hvis du har fått inntrykk av at jeg hermer, er det absolutt ikke meningen. Ta det heller som et komplimang at bildene likner, tenkte ikke på dine bilder i det hele tatt når jeg tok mine! sånn at det er sagt

  16. herregud, hun skriver det HUN mener, det er HENNES blogg, nora skriver kjempe bra og jeg er helt enig med henne. dere kan jo prøve å sette dere i hennes situasjon? LOL, jeg ler!

  17. Kan du legge ut et bilde av Acnekjolen din? Du har skrevet om den et par ganger og at du er kjempe fornøyd med den, lurer på hvordan den ser ut!:)

  18. frøkna: jeg synes den ikke var så fin, det er min mening. trenger jeg å ha stygg stil
   fordi jeg ikke liker den kjolen der? jeg syns det ikke så ut som en kjole engang 😉

  19. Det kommer alltid til å være negative kommentarer og shittalking. Get over it. Vær sterk og ikke kommenterer ALT som går i mot deg, for det er litt kjedelig å lese unnskyldning etter unnskyldning (eller hva det skal kalles) hele tiden. Synes nå jeg. Ikke meningen å komme med destruktiv kritikk what so ever, men som fast leser begynner jeg å bli litt lei akkurat det.

  20. jesus hva er det med jenter og drama ? har hun jenta noe problem med det nora skriver så kan hun selv ta det opp, dette blir sånn U.G.L.Y opplegg snart

  21. Hvor gammel er du? 15? Du tror virkelig alle hermer etter deg og du har “din egen stil”
   haha, get over it. Jeg blir flau. Og by the way, det at du får negative komentarer, så må
   du alltid skrive de på et innlegg. Viser bare hvor jævlig svak du er, og trenger leserene dine
   som støttera.
   Patetisk 🙂 Good luck

  22. Helt enig med deg, Nora! Herre så frustrerende det må være at har like bilder som deg og alt sånt. Hun ene hadde jo til og med de samme inspo bildene du brukte! Det verste er at man skjønner at de “hermer” etter deg, men så nekter de for det. Gud.. Digger stilen din og bildene dine! Du tar fantastiske bilder, stå på!:)

  23. Skjønner at du reagerer slik. Og synes det er utrolig flott at du er så ærlig i bloggen din. Men du er ikke den eneste som tar slike bilder desverre. Jeg ahr lest blogger i typ 5 år nå. Og jeg har sett mange, spesielt utenlandske blogger som har à la dine bilder. Det er jo ikke så rart når det finnes så himla mange der ute som blir inspirert av alle verdens motemagasiener. Du kan ikke regne med at du er den eneste. Du er jo ikke har jo ikke copyrighten på hva andre gjør. Skulle alle herme etter alle pga de tar outfit bilder da eller? Det var jo noen som startet det en gang også. Men ingen gjør det jo likt som deg. Vær stolt over at du har innflytelse i stedet. Det er jo ingen lik deg uansett 😉

  24. Jeg skjoonner virkelig ikke hvorfor saa mange kommenterer dritt paa innleggene dine, du er den minst falske og en av de faa bloggene som fortsatt eier personlighet her i landet. De andre jentene som kommer med de stygge kommentarene er vell de som er sjalu 🙂 Go on Nora, dette er den en av to blogger som er gode i Norge. .

  25. V: nei, men det er ikke de siste bildene jeg reagerte på. hun har “hermet” hele tiden, så det var bare dråpen som fikk meg til å bli sur.

  26. Jeg skjønner deg veldig godt, jeg! Jeg fikk ikke med meg det innlegget du skrev om at hun hadde hermet etter deg, men utifra dette innlegget her skjønner jo jeg det meste. Jeg skjønner at du vil ha bildene og idéene for deg selv, det er jo trossalt du som har kommet på dem! Greit at folk blir inspirert av deg, det kan jo være gøy, men når det blir herming er det noe annet. Så ja, jeg skjønner du blir sur, det ville jeg også blitt! Man bruker jo faktisk mye tid på å få bloggen slik man vil ha den!
   Også en ting til, jeg vil bare si at den nye hårfargen du har nå er helt fantastisk. Du kler den så sykt bra! Det er liksom ikke for lyst og ikke for mørkt, men en mellomting. Håper du har den fargen en stund, for den passer deg virkelig godt 😀 Du er så pen, jeg blir alltid så glad når jeg er innom bloggen din! Stå på videre, du er kjempe flink! 😀

  27. nydelig kjole Nora! skulle akkurat spørre hvor du hadde kjøpt de, men så leste jeg under og så at dere hadde laget den selv! Jeg er målløus! ;o

  28. er det ikke bare sykt barnslig å komentere følelsene deres her, hun syns det var dumt gjort,GET OVER IT! saken er vel strengt talt død, jeg forstår at folk vil herme jeg hun har jo dritkule bilder også er hun ikke minst kjempepen!

  29. Føler med deg Nora, du har all rett i å reagere når folk kopierer ALT ved deg,
   og våger å kalle det sitt eget! Du har mange lesere av en grunn:)

  30. men altså, hvordan i alle dager kan du si at charlotte nilsson hermer etter deg? jeg så ikke noe likhet i det hele tatt..jeg har selv sett at mange av de svenske bloggerne tar slike bilder, så hvordan kan du vite at hun har fått sin inspirasjon etter deg? du må slutte å si at alle kopierer fra deg og blabla, FOR DU ER IKE FORBILDET TIL ALLE!!! du hadde jo bloggkrig med camilla for en liten stund tilbake, og herrejesus…det var tragisk av deg det!! du burde virkelig vokse opp nora..du er ikke 5 år lenger

  31. Vet du er “ferdig med dette”, men jeg sjekket bloggen til jenta nå.. og SKJØNNER HVORFOR DU BLIR IRRITERT.
   Det er jo direkte kopiering. Helt greit å kopiere altså, men da får man stå for “opphavsretten”, og informere om det mener nå jeg.. 🙂
   Du inspirerer meg mye Nora, men jeg gidder ikke stjele stilen din fordet. Hehe.
   Eneste jeg ikke liker er den ekte pelsjakken din.. ellers digger jeg deg og bloggen 🙂

  32. Nora. Du er en stor blogger JA. men alt handler vel ikke om deg her i verden? Bare fordi du tar slike bilder betyr det ikke at det var du som begynte med det! jeg har sett mange bloggere som har gjort dette FØR du begynte med det. Å hvordan kan du vite at hun har lest bloggen din, å fått det i fra deg? du er ikke verdens midtpunkt, herregud! skjerp deg!

  33. kjolen er ikke helt min stil og jeg ville aldri brukt den, men det var veldig fin på deg! 🙂 og det som er godt er at ingen andre har lik!

  34. Nora. Jeg har ganske likt utseende som deg når jeg tenker meg over. Men det har jeg faktisk ikke lagt merke til nå, og det kan jeg si med hånda på hjertet.
   Bildene jeg tok var for å prøve ut din stil , ikke for å herme. Jeg har bare gjort det en gang, og det skal ikke gjenta seg om du ikke liker det. Men det var bare prøvebilder, siden du tar utrolig fine bilder. Skjønner ikke helt hvorfor det er galt i at andre hermer etter deg, men det er det jo delte meninger om..
   Digger deg uansett.

  35. Jeg får inspo av deg, og jeg har selv tatt bilder som er lik de du har…jeg har også funnet sider der du har funnet inspoen fra. og det er vel bare bra? er ikke gøy å bli kopiert, men det er vel litt smigrende at folk blir inspirert av deg.

  36. skjønner at du blir irrirert . Jeg hadde klikka og følt meg rett og lett forbanna.
   Du har egen stil , din egen måte og blogge på.. så skal en annen blogge om det samme uten å faktisk bruke noe tid på å tenke ut selv !! Hun er helt på trynet spør du meg . Og dette er ingen kiss ass kommentar , har opplevd det der med copycats og det er så sykt kjipt.

  37. hvis du vil ha en annerledes blogg, bør du kanskje starte med å fikse litt på designet ditt. Alle har grå bakgrunn og svart overskrift. 🙂

  38. Skjønner du blir irritert, hadde blitt det selv. Det er dette jeg elsker med bloggen din og deg, at du er ærlig. Ikke en som lever i en “drømme verden” på bloggen, som b.a Voe. Digger deg!

  39. WOW! Den kjolen så fantastisk kul ut! du har skikkelig kul personlig stil, og veldig mange kule klær! OG du er en kjempe flink blogger, og skal bare føle deg smigret over at folk “hermer” etter deg.

  40. skjønner hva du mener. Liker ikke at folk hermer etter meg heller men når de sier at de får inspo fra meg så kan de liksom forandre stilen dems og mikse stilen dems. Synes det ikke er greit at du blir rakket ned jeg..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg