lesermail

Hvordan er det mulig å ha så nydelig kropp. Ha så vakre øyne, så fint hår og være så sinnsykt pen. Ha Norges beste blogg og skrive så utrolig bra. Ta så fine bilder, og ikke minst være så utrolig fin på alle bilder. Være så flink til å lage mat. Være så flink til å sminke seg. Være så flink til å kle seg, ha så bra klesstil, og ha så mange fine klær. Være så flink til å synge. Og være så flink til å bare være seg selv.

Nei jeg har rett og slett ikke ord, Nora. Du er absolutt et verdig forbilde for alle jenter som meg. Og det på så utrolig mange måter! Nå føler jeg meg skikkelig nerd som sender deg denne fan-meldingen, men uansett hvor nerd jeg virker, så synes jeg absolutt at du fortjener å høre dette! For du har gitt meg, og så utrolig mange andre sinnsykt mye gjennom bloggen din og bildene dine, og dette er det minste jeg kan gi tilbake! Stå på Nora, verdens vakreste!

Dere klager ofte over at jeg bare publiserer negative kommentarer i innleggene mine, så jeg synes det var på tide med en positiv, og denne er et godt eksempel. Utrolig hyggelig å få slike meldinger, det varmer, og jeg får lyst til å fortsette med å blogge. Å høre at jeg hjelper andre jenter med både selvtillit og inspirasjon, og gir dem mye, er fantastisk å høre.
 
Jeg vet jeg ofte driter meg ut og skriver ting jeg ikke burde skrive, men jeg håper dere skjønner at det ikke alltid er like lett å få kritikk, og at det ikke er meningen å holde på slik. Jeg har veldig sterke meninger, og det er ikke alltid det er lett å holde dem for seg selv.

Tusen takk til den søte jenta som skrev dette til meg 🙂 det betydde mye! Jeg kommer til å svare på lesermail fremover, så det er bare å sende inn.

I dag skal jeg bare slappe av, og stelle meg litt. I morgen er det påskemiddag på skolen, også er det FERIE. Kan nesten ikke vente.. Det er så mye som skjer for tiden at jeg klarer nesten ikke å få med meg alt. Jeg fikk ihvertfall levert økologioppgaven i går, så nå venter jeg bare på en karakter….vel

Nå skal jeg ut å gå en lang tur i det fine været. Egentlig så er det løpedag i dag, men siden det regnet i går og sikkert er isglatt på veiene, og siden jeg har hatt alvorlige astmaproblemer hele uken, blir det nok mer gåing! Snakkes. 

Det er forresten nattåpent på Sandvika storsenter i dag. Er det noen som skal dit?:-) 

26 kommentarer

Siste innlegg