chailatte

Dette har vært en travel dag. Jeg har funnet ut at det er på tide å selge alle de klærne jeg ikke bruker, og i dag fant jeg ut av at det var….alt for mye. Jeg har allerede gitt to hele søppelsekker bort til Fretex, og kastet fire bæreposer. Allikevel ligger det klær overalt, og jeg blir nødt til å rive meg selv i håret, og få alt ut på salgsbloggen min.

 

Det er alt fra ubrukte merkebukser, til slitte bik bok gensere. Alt kommer til å koste fra 10 – 400, og sånn må det bare bli…Forrige gang var det utallige lesere som ble sure på meg fordi jeg ville ha 700 for en ubrukt Filippa K jeans, det var liksom ALT for mye… Denne gangen sier jeg bare – de som ikke vil bruke penger, kjøper ingenting 🙂 Ihvertfall, i løpet av påsken skal jeg åpne salgsbloggen igjen, og selge alt. ALT skal vekk.

Nå har jeg nettopp vært hos Ingvild, som drar til Italia i morgen. Det blir litt rart å være hjemme en hel ferie uten henne, men det går nok bra. Jeg kunne ønske jeg også kunne dra til Italia, men akkurat er det visse ting som er viktigere.


Den fine etterveksten min. Burde kanskje ta den snart.
Vel….

I morgen skal jeg rett på skolen for å spise påskemiddag med klassen. Etterpå skal jeg på visning, og jeg klarer nesten ikke vente. Å flytte for meg selv er noe jeg lenge har ventet på, så jeg håper at leiligheten er fin, og at den blir min i løpet av ferien. Det hadde vært….perfekt. Er det noen av dere som bor for dere selv enda?

55 kommentarer

Siste innlegg