4-stjernes middag

Kvelden i går var herlig. Ida Helene, Kjetil og jeg endte opp hos Ida, hvor vi spiste middag, sang og koste oss. Senere på kvelden kom det enda flere gutter, som lagde enda mer liv. Litt dumt at jeg måtte dra så tidlig, men sånn er det. Katten til Ida var dødssøt, og hadde det ikke vært for allergi, ville jeg skaffet meg en sånn selv.Dagen i dag startet med Ikea, og nå skal jeg vist snart tilbake for å hente alle møblene mine. Det har vært mye frem og tilbake, men jeg har ihvertfall fått nøkler og småting på plass. Senere venter jeg besøk av Carl Michael, som blir nødt til å sette sammen alt. Jeg har brukt hele dagen på å prøve å forstå de dårlige bruksanvisningene fra Ikea, så nå har jeg bare….gitt opp, rett og slett. Jeg klarte ikke bytte dosete engang.

Til slutt torde jeg å snike meg ut for å handle litt mat, og kom tilbake med…en ananas og en juice. Håper det blir mer tid til mat senere. Mamma har vært på besøk med sikkert hundre tallerkner og diverse annet jeg absolutt ikke trenger.. Men det er greit noen ganger, det også.

Som sagt, så ser jeg nå hvor liten leiligheten egentlig er. Men for å være ærlig så er det ikke så ille til å være det første stedet jeg flytter til, og…jeg trenger jo ikke mer plass uansett. Jeg kunne ikke vært lykkeligere nå, og jeg er kjempeglad for at dette stedet ble mitt. 

 
Har ihvertfall fått kjøpt kuskinnet mitt i dag, heheh…

Og fått hengt opp disse to på soveromms veggen…Nå gjenstår bare sengen.

Akkurat nå er jeg hjemme igjen, og skal ta en rask dusj før jeg drar på Ikea. Jeg har ikke fått opp internett, tv eller i det hele tatt en SOFA i leiligheten, så jeg håper dere er tålmodige!

Hadet så lenge! 🙂

39 kommentarer

Siste innlegg