jenter på tur

Hei dere! Nå holder jeg på med spørsmålsrunden, og håper på å få svart i løpet av kvelden! Det var flott at det var så mange som spurte, og jeg gleder meg til å svare dere.

I dag har jeg vært travelt opptatt i Oslo, med to søte jenter. Vi hadde det utrolig morsomt, og fikk snakket om masse 🙂 Vi satt selvfølgelig på Z clubs, drakk chai latte og koste oss.Jeg brukte nesten opp alt som heter penger, på klær, så nå blir det vel knekkebrød og first price for resten av pengene! Heheh…neida, godt jeg har vært flink til å spare i det siste. Jeg fikk kjøpt meg noe undertøy, og tskjorter som jeg virkelig trenger. Og ja – salgsbloggen kommer snart ut. Må bare orke å ta bilde av alt sammen…grr.

Nå sitter jeg her og leser om skjønnhet, av alt her i verden. Kanskje jeg finner noen fine tips jeg deler med dere også 🙂 Snart kommer forhåpentligvis Carl Michael, som får bo her mot at han får meg opp på skolen. Ganske greit, egentlig! Haha neida, alltid koselig med kjærestebesøk <3 Men nå skal jeg fortsette å ta bilder til spørrerunden, vi prates senere.

23 kommentarer

Siste innlegg