00004

Hvor har du kjøpt deg leilighet? Jeg bor fortsatt i Sandvika, bare litt nærmere sentrum.
Bor du alene? Ja. Endelig!
Kan du ha sminkevideo?
Nei, aldri igjen. Det er så UTROLIG kleint…
Hvor høy er du? Rundt 180 cm!
Synes du kjetil lundstein er kjekk? Der kom det spørsmålet igjen, ja! Nja, vet ikke heeeelt….joda, Kjetil er kjempekjekk.

Hva heter kameraet du bruker til å ta bilder med? Nikon D5000.
Hvilket forhold har du til røyk? Jeg synes at mennesker skal få lov til å dø tidligere av lungekreft og kols, om de ønsker det.

Kan du vise oss soverommet ditt?

Kan du ikke fortelle om hvordan du og kjæresten din møtte hverandre, ble sammen og sånt? Carl Michael og jeg møtte hverandre i niende klasse, da jeg gikk med rosa pysjbukser, boblejakke og uggs. Vi kysset, ble sammen og noen uker senere, dumpet han meg. Jeg følte at alt gikk imot meg, og jeg kan huske hvor lei meg jeg var. Om det var ekte forelskelse vet jeg ikke, men vi fant hverandre ihvertfall igjen i Oktober, hos en kompis. Da jeg kom ut fra toalettet stod han der, og plutselig kom alle følelsene tilbake. Ganske søtt, egentlig…

Hvordan vil du beskrive deg selv? Snill, morsom, pratsom, sterk, sta, følsom, viljesterk,
Hvorfor synger du ikke mer, og kan du synge for oss? Vet du hva…jeg holder faktisk på med sangblogg nå, så håper jeg får lagt det ut etterhvert. Jeg synger hele tiden, bare ikke i kor 🙂
Hvilket klesmerke liker du best? Acne og Malene Birger, helt klart. Alexander Wang, Chanel og Costumemade er også helt utrolige merker, for å ikke snakke om Designers Remix, men dette er merker jeg sjelden har penger til. Klærne og sammensetningen er viktigst, merkene er bare prikken over i'en.
Hvordan ser yndlingsbuksen din ut? Har ingen…..yndlingsbukse.
Ser du på deg selv som populær? Alle bloggere er vel så og si populære, men om det er positivt eller negativt, er en annen sak.
Har du og CM ofte sex? Herregud….nei, vi har ikke tatt på hverandre engang.
Hvordan skal du klarer deg alene uten mor? Mamma hjelper meg alltid, og stiller alltid opp. Så helt alene er jeg nok ikke. Hun er heller ikke så veldig langt unna om det skulle være noe.
Hvordan får du penger til å bo alene? Jeg får hjelp fra familie.

Hvor ser du deg selv om 10 år? Det tørr jeg ikke tenke på en gang! Hjelp…

Hårproduktene du bruker? Bjørn Axen
Tar du sol? Sjelden.
Hva er yndlingsretten din? Det må være mye, men jeg tror det må bli blåskjell, gresk salat og kjøtt. Fisk, også.

Jeg har aldri likt blåskjell, men i det siste har jeg blitt avhengig. Det er utrolig godt om du koker det med fløte, hvitvin og løk.

Har du jobb? Blogging da, vet du…
Hvorfor flyttet du ut? Mamma og jeg ble enige om at det var best, siden ikke alt var perfekt hjemme. Dette angår egentlig ikke dere, så håper det var svar nok. Har du virkelig så sløve/trøtte øyne, eller gjør du deg til på bilder? Så utrolig frekt!! Jeg ble faktisk født med posete og sløve øyne, ingenting jeg kan gjøre noe med. Dessuten gir det meg et spesielt utseende, noe jeg liker meget godt.

Drømmereise? Det må være København med mamma, Thailand eller Paris med kjæresten min, eller jentetur til Italia eller et annet fint sted. Det viktigste er å være med mennesker man klarer å bo lenge sammen med, sted er ikke så viktig for meg i lengden.
Kjenner du noen i Bakoversveis bussen, og hvorfor er ikke Carl Michael med i filmen?

Kjenner og kjenner, jeg vet ihvertfall hvem guttene er. Carl Michael er på bussen, men han kunne ikke være med på videoen.

Når kommer backstage bildene? Jeg har mye å gjøre hver eneste dag, og bildeserier kommer ikke alltid i første rekke. Jeg har redigert de fleste, så jeg kan prøve å legge dem ut i morgen.
Når har du bursdag? 06. Juli.

Redigerer du bildene dine? Ja. I Adobe Photoshop CS3 Extended.
Hvor er kjæresten din opprinelig fra? Han er norsk og svensk.
Hva synes du om paradise hotel? Kunne du noen gang tenkt å melde deg på? Nei. Jeg ville heller løpt naken nedover hele Karl Johan og skutt meg i hodet etterpå.
Har du møtt Ida Wik? Hva synes du om henne? Ja, det har jeg. Kjempesøt jente.
Vet du hvorfor du ble banket den gangen, og hvordan reaksjon fikk du på bloggen da du la ut bildene? Fordi jeg er en blogger, tipper jeg. Og mulig fordi det var russ på SYKKEL! Sier ikke mer, jeg….

De fleste skrev at man kunne se at det var sminke, og at jeg var dum som ville ha så mye oppmerksomhet. Marie Amanda hadde akkurat vært på photoshoot og tullet på bloggen med noen liknende bilder, så jeg fikk også høre at jeg hermet etter henne, og at man "ikke kan dra den samme spøken to ganger". Det var mange som skjønte at det var sant etterhvert, og beklaget. Men for å være ærlig så skjønner jeg det godt, det er jo oppmerksomhetssykt å legge ut slike bilder på en blogg. Men på en annen side….slike ting er også noe du deler. Hva synes dere?

Si to ting du ikke liker ved deg selv? At jeg biter negler, og at jeg har dårlig selvtillit hele tiden.
Hva er mailen din? [email protected]
Hva er ditt beste skjønnhetstips for tiden? Sov mye, tilfør huden fuktighet, beskytt den og drikk masse vann. Gjerne med urter i, som feks. sitronmelisse, noe jeg gjør hele tiden.
Er du forelsket og lykkelig? Jeg er kjempeforelsket, og som oftest lykkelig. Jeg har mine dager som alle andre.
Hva skal du etter skolen? Jeg skal bli lærling som kokk, få fagbrev og finne meg en annen jobb. Mulig det blir noe innen fotografi, for det er det jeg brenner for.
Hva skal barna dine hete? Hvis jeg i det hele tatt får barn, så skal de hete Emilian, William, Victoria, Marielle eller Ann. Jeg har kjempelyst til å adoptere en liten kinagutt eller en brun jente. De har så pene trekk.
Kan du vise yndlingsskoene dine?

Sko fra Topshop, 1000,-

56 kommentarer
  1. hvorfor har du så sykt mange nuller før 4tallet, regner du med å komme opp i mellom 10 000 og 99 999 fortsettelser/deler på spørsmålsrunden?

  2. Herregud, har ikke fått med meg “historien” om at du ble banket opp :s Kan du fortelle litt om det? Bare om du orker altså 🙂 Digger deg Nora, øynene dine er til å dø for! 😀

  3. til “kommentaren” om at du har “sløve/trøtte” øyne. Jeg syns det gir deg et særpreg
   og syns du ser virkelig pen ut på bildene. Har “sløve/trøtte” øyne selv. hata det før, men
   har blitt mer og mer komfertabel med det med årene 🙂
   Stå på!
   Elsker stilen din, og du gir meg mye inspirsjon!

  4. Du er så sinnsykt pen! Øynene dine ser IKKE trøtte ut, de er fantastisk fine! Kunne ha drept for å få sånne øyne som deg! : D

  5. det med øynene dine og at du ser sløv ut osv, fysøren, du er jo nydelig 😮 du er så spesiell på en måte

  6. de sløve øynene dine er de vakreste øynene jeg noen gang har sett 🙂 utrolig unødvendig av den personen.

  7. Oij. Visste ikke du ble banka opp. Du så helt grusom ut. Utrolig modig av deg å
   legge ut bildene. Sånne ting er ikke OK. Var det blind vold, eller skulle det liksom
   være en spøk? I så fall var det en veldig dårlig en. Vet ikke hvordan jeg ville
   taklet det.

  8. Hei !
   Måtte bare kommentere på spm ang trøtte øyne og de greiene der. Jeg er misunnelig
   på deg, jeg. Øynene dine har fin form og en litt romantisk myse look som jeg liker (:
   Take care !
   ~ Ida

  9. Kan du ikke fortelle oss om den episoden når de banket deg? Hvordan det startet, og etter hvor lenge det endte, og hvordan det endte? Høres utrolig skremmende ut, og ser skikkelig vondt ut!

  10. digger bloggen din og er ikke en jente som pirker på alt et bloggere skriver, men seriøst, det med adoptering..hørtes ut so du snakket om et skopar eller noe sånt… :S du vil adoptere pga utseende?

  11. Veldig fint svart, syns du svarer på en veldig moden og forståelsesfull måte, selv om du får noen teit spørsmål. Du er en av de beste bloggerne jeg vet om, stå på Nora, jeg støtter deg uansett.

  12. Dette som ble skrevet opp øyene dine. De er vakre, og at noen skriver det er bare respektløst. Jeg synes du kler det, og det gjør utseendet ditt unikt. Du er utrolig pen, og liker at du også ser det.

  13. må følge opp susanne, du vil adoptere, men ikke norske unger, fordi utenlandske ser mer eksotiske ut? det er faktisk skuffende.. hva om en norsk liten gutt trenger ett hjem? skal du da sier nei, fordi du vil ha en ”eksotisk” en?!

  14. helle: herregud, skal dere lage en sak ut av alt jeg skriver, hver eneste gang? jeg skrev at jeg vil ha en liten utenlansk unge, ikke at jeg SKAL fordi de SER bra ut. Dessuten tror jeg det finnes flere foreldreløse og hjelpeløse barn i andre land enn i Norge.

   Og nei, jeg hadde ikke sagt nei til å adoptere en norsk gutt.

  15. Du burde ikke si eksotisk, det blir faktisk sett på som veldig rasistisk.. Frukt er eksotisk, ikke mennesker 🙂 Ikke frekt ment, tenkte jeg bare skulle si ifra så du ikke får hatmail fra sinte asiater :p
   Det er for øverig MASSE norske barn som trenger et hjem, men som ikke blir adoptert fordi så mange vil adoptere fra andre land. Det er litt trist egentlig.

  16. OMG, det er jo bare bra at du vil adopere. Det er flere utenlanske barn som trenger hjelp enn de norske barna. STÅ PÅ Nora. Jeg har også lyst til å adoptere en liten brun jente. 🙂

  17. Syns det er bra du legger ut bildene. Det viser at du har bein i nesen og at du ikke er redd for hva folk vil tro eller si om deg. Du tar også opp et alvorlig tema om vold og at det finnes syke mennesker der ute som bare er opptatt av og gjøre folk vondt. Å være russ er ingen unnskyldning for å slå ned folk! Stå på Nora Alba.
   Ps: Savner det blonde håret ditt.

  18. du har ikke posete øyne, men verdens nydeligste øyne du 🙂 misunner deg som er så utrolig pen, og samtidig har en så herlig utstråling! kjenner deg ikke eller noe, men gjennom bloggen og gjennom det du skriver kan jeg se at du har en herlig personlighet!! men kan du legge ut muffins oppskriftene som du postet tidligere? 🙂

  19. du er utrolig pen, og øynene dine ser IKKE trøtte ut! og som du sa selv, så gir det deg et spesielt utseende.
   likte det at du vil kalle en av ungene dine Victoria (mitt navn) <3
   stå på med bloggen, leser den hver dag, og jeg elsker det! 😀
   men kan jeg spørre; hvor får du stilen og inspirasjonen fra? kan du skrive et innlegg om hvor du får det ifra? 🙂

  20. Du er utrolig flink til å svare for deg, Nora! Elsker deg! Du er en stor inspirasjonskilde for meg! Jeg syntes utrolig synd på deg den dagen du ble slått ned… Og jeg syntes ikke i det hele tatt at det er noe galt i å legge ut slike bilder på blogg! Skjønner kanskje at folk reagerte når du hadde så og si samme bilder som Marie Amanda. Men det var jo for en helt annen grunn. Ble seriøst sur når de som reagerte negativt slang så mye dritt når de ikke viste grunnen en gang!
   Du har en fantastisk blogg iallefall. Blogger om alt for en hver smak! Stå på videre…. 🙂

  21. Unnskyld meg,; posete og sløve øyne? hva faen? man er blind hvis man ikke ser hvor nydelig nora er, og HVEM faen spør om noe sånn?! mistenker at personen ser ut spm et takras selv siden han føler han må rakke ned på nora!
   jeg har lurt på det med at du ble banket opp, så bilder av det på face, og selfølgelig legger du det ut på bloggen! det er joe helt sykt at noen kan finne på å gjøre noe sånn, jeg hadde også skrevet oom det!
   jeg skjønner heller ikke hvorfor du har dårlig selvtillit nora! eller jeg skjønner selfølgelig at det er vanskelig, det jeg mener er at du har absolutt ingen grunn til å være misfornøyd med deg selv, du er så nydelig!:) keep up the good work:-D <3

  22. Du er så spesiell og vakker, Nora! Elsker bloggen din 🙂 De som slenger dritt, er bare så sykt sjalu. (N)
   Anyway, stå på =D

  23. “Hva skal barna dine hete? Hvis jeg i det hele tatt får barn, så skal de hete Emilian, William, Victoria, Marielle eller Ann. Jeg har kjempelyst til å adoptere en liten kinagutt eller en brun jente. De har så pene trekk. ”
   liten kina gutt eller en brun jente?????? litt uheldig med å formulere deg selv eller beskriver du barn fra asia / afrika slik?? Eller så burde du rett og slett IKKE adoptere!

  24. jeg skjønner ikke hvordan en jente som deg kan ha dårlig selvtillit, jeg mener at du har alt! og utseende ditt er til å dø av… bildene dine er utrolig, så keep up the good work nora 🙂

  25. Bra svart! Elsker øynene dine, det gir deg ett særpreg som vi andre bare kan drømme om. Du er rett og slett nydelig.

  26. Kjempefin blogg! leser den så å si hver dag 🙂 Jeg kom på en ting: du kan starte i tensing! Veldig sosialt og siden du liker å synge så må det jo være PERFEKT for deg =)

  27. OIII! :O jeg visste ikke at du hadde blitt banket:o trodde du lagde bilde sånn fordi det ga en kul effekt jeg:) du lager jo mange kule bilder med sminke osv tenkte jeg.

  28. Synes det er så utrolig morsomt at uansett hva du skriver, så må folk kverulere på det, og mener det er feil. Skjønner ikke at de gidder å legge så mye energi inn i det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg