blond? jeg?

Mange av dere spør om hva slags hårfarge jeg hadde før, hvorfor jeg farget det, og hvorfor jeg klippet meg. Her kommer det både bilder og svar.

Jeg savner det lange håret mitt. Og fargen. Hva synes dere?
Det er deilig å ha kort, brunt hår også, da. Jeg har blitt tatt mye mer alvorlig og seriøst etter at jeg farget det, og jeg synes selv at jeg ser mye eldre ut.

Grunnen til at jeg klippet meg, var fordi at det var så slitt. Det hadde ikke vokst lenger, og det gikk ikke an å style det. Jeg har hatt hår til hoftene gjennom hele livet, så det var ett utrolig vanskelig valg for meg. Da jeg hadde så langt hår, fikk jeg alltid oppmerksomhet for det, og masse koselig kommentarer. Jeg skjønte ikke hva som var spesielt med håret mitt, og trodde at det bare var kort og stygt. Nå som jeg har klippet meg, og ser tilbake på bilder av hvordan det var før, så kan jeg ikke beskrive med ord hvor mye jeg angrer. Det var jo kjempelangt!

Og grunnen til at jeg farget det? Vel…jeg ville få det LITT mørkere, siden alle rakket ned på fargen min hele tiden. Jeg kjøpte farge og prøvde å farge det selv hjemme.

Det ble blått og gjennomsiktig, og jeg fikk tak i en time hos frisøren med en gang. Moren min og jeg var bedt på kaffebesøk hos besteveninnen min, og jeg var livredd for å komme dit. Mamma har alltid vært stolt over håret mitt og den spesielle fargen min, så jeg trodde at hun skulle drepe meg. Da jeg hadde farget håret helt rød-brunt, som var den eneste utveien, og brukt opp alle julepengene mine på det, dro jeg på besøket med lue. Jeg var der hele kvelden, og da mamma og jeg gikk hjem sammen, fortalte jeg alt som hadde hendt. Hun ble lei seg, men det var jo ingenting å gjøre med…

Om jeg skal farge håret tilbake, må jeg se litt på. Jeg er ganske glad i å ha brunt hår, men savner også det blonde. Har dere opplevd noe lignende?

174 kommentarer
  1. akkurat slik var det med meg også. jeg hadde langt, lyst hår i fjorsommer. så skjedde det en del forandringer i livet mitt, og jeg ville ha en “ny start”, og klipte dermed håret mitt som nådde meg til hoftene, slik at det ble rett under haka…. jeg savner det som bare søren nå, men det er jo tross alt ikke noe å gjøre med det:-/ du er jo nydelig uansett du, nora!

  2. jupp, jeg har opplevd det samme. men den dag i dag sitter jeg med blondt hår. hadde selv helt platina hår som rakk meg til hoftene da jeg farga det brunt, endte med at jeg farga det helt mørke brunt. angra i fem år 🙁 men starta å stripe det litt og litt, og passa på å kure det masse osv. så jeg er på god vei til å være platina snart igjen 🙂

  3. WOW du så helt annerledes ut, kunne forvekslet deg med damene i Playboy huset med Huge Hefner 😛 Ikke frekt ment, men du er mye finere sånn du har det nå 🙂 Jeg har selv hatt så lyst hår og forstår veldig godt hvorfor folk tok meg mye mer seriøst etter at jeg farget det brunt.. Men jeg vet også hvordan det er å savne det.. sånn er det bare! Skal ha hvitt hår igjen en gang tenker jeg, men da vil jeg bare ha striper i mitt naturlige hår.. om det noengang får vokst ut 😛 Haha!

  4. Ja, blond er min naturlige hårfarge og jeg har farget det brunt. Jeg er veldig usikker på om jeg vil farge det blondt til sommeren, men alle sier at jeg passer brunt så godt, men samtidig så savner jeg det blonde håret veldig, så jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre. Men jeg har selv hår ned til hoftene, og jeg kommer nok aldri til å klippe bob, eller kort, fordi jeg vet jeg kommer til å angre 🙂 Men jeg syns du passer både blondt og brunt ganske godt! Men for å være ærlig syns jeg du passer brunt best, men du passer blondt ganske godt også 🙂

  5. Jeg syntes du er fin med både brun og blondt, men du er jo mest kjent for det blonde og jeg likte deg faktisk best med blondt hår 🙂 Det er mange ganger jeg tenker på å bare klippe meg kort og farge det brunt.. spesielt her i Mexico hvor man for altfor mye oppmerksomhet med blondt hår. Jeg hater det, men samtidig husker jeg tilbake hvor stress det var å ha brunt hår når jeg måtte farge etterveksten hele tiden og passe på at det var den perfekte brunfargen. 🙂

  6. Du burde virkelig farge håret ditt blondt igjen Nora! Det var så utrolig mye finere på deg. Nå har du litt mer rød/brun farge. Blondt er så utrolig fint, og du hadde en helt nydelig farge på håret som bare lyste opp!! Farg det blondt!! Det må du=)

  7. Synes du var fin før og fin nå. Du ser mye friskere og sunnere ut nå da. Den forrige hårfargen virker på en måte litt mer slitt og hvit.. forbinder det veldig med overbleking og den fargen som gamle damer med hvitt hår har, selv om jeg vet du hadde naturlig platina. Men hvorfor mener moren din at det er så spesielt? Synes alle i skandinavia, og øst-europa har veldig lyst hår jeg.. den brunfargen du har i håret nå er utrolig vakker. Den er liksom ikke helt ensfarget brun, og det virker glansfullt. Men personlig er jeg enig i det med lengden, synes langt hår er mye penere…
   Kanskje du fikk mer oppmerksomhet med hvitt hår, men som du selv sier betyr ikke det at alle synes det er pent at de ser på deg. De som ser på deg nå ser på deg for DIN vakkerhet, og ikke bare på selve hårets blendende farge. Hadde en venninne som farget håret knall rødt, og for å si det sånn fikk hun mange blikk, og nå har hun brunt hår igjen, men hun sier hun savner oppmerksomheten hun fikk ved å ha det røde håret 😛 hehe
   Du kan jo se hvordan langt, mørkt hår ser ut før du farger det igjen? Det er jo det som er pent med vakkert mørkt hår, som på victorias secret modellene 🙂

  8. jeg syns du er fin med begge deler jeg nora!
   enig at du ser mer voksen ut med brunt og kort, men vedder på at du kommer til å bli kjempe fin med det som blondt også! =)

  9. ja, og angrer sykt nå. mne du burde bli blond igjen hvis du vil for du kledde det men det var litt ”bimboish” men du kledde det. så det var bra, men noen av modellbildene dine ville sett litt teite ut da. men ikke med kort blondt hår men med langt. men digger deg sånn som du er nå og. vanskelig å si. sånne valg suger å ta. har bleika det to ganger for ikke lenge sida og det ble gult så farga det brunt igjen hos frisøren men er misfornøyd.. og ja.. hahaha vanskelig liv.

  10. Jeg hadde for lenge siden veldig langt brunblondt hår. Jeg klipte det på ungdomskolen, angrer som en gud. Men den værste episoden med håret mitt, er det som skjedde for litt siden. Det står en del om det på bloggen min, og bilder, så du kan se hvor forferdelig det ble.
   Jeg farget håret rødt, tålte ikke hårfarge, så hodet mitt blåste seg opp som en ballong. Så brunt i USA, hodet ble litt stort, men ikke så ille. Så skulle Mamma stripe det.. Da datt det av.
   Masse hår lå i dusjen, jeg trodde jeg hadde blitt skallet, og begynte å hylgrine. Ble heldigvis ikke det, men det ble oransje (: Så nå må jeg ha tålmodighet med oransje og kort hår! YAY.
   (Det var ikke lengre enn litt kortere enn midjen, men uansett ble det kortere, og man angrer hver gang) ~ Ida

  11. Tror det er mange som gjør det, gjorde det selv for noen år tilbake, klipte håret kort og farget det etterhvert brunt, angret veldig og farget det blondt igjen, det samme gjorde jeg to år etter. Håret mitt ble sykt slitt og ødelagt. I høst bestemte jeg meg for å farge håret mitt naturlig mørkeblondt med lyse striper. Har også kjøpt masse gode hårkurer, shampooer og balsamer, det hjelper faktisk. Håret mitt er den dag i dag veldig friskt og sunt, det har også blitt mye lengre. Anbefaler alle til å prøve å ha håret i en mest naturlig hårfarge så man slipper å farge ettervekst og lignende. Håret kan bli ødelagt lettere enn man tror.

  12. Sjønner at du savner det lange håret, du kledde det !
   Men, jeg synes du er så utrolig mye penere med litt mørkere hår. Det kler deg bedre, og for å være ærlig, så du litt..”bimbo girl” ut med helt platina blond. Ikke for å være frekk eller noe, synes bare du er mye vakkrere med litt dybde i håret.
   Behold fargen din og spar til langt hår igjenn, synes jeg 🙂

  13. Har vel ikke opplevd noe lignende når det kommer til farging. For farging blir det lite av. Men når det gjelder klipp så. Men syns du kler brunt hår utrolig godt jeg 🙂

  14. Ja, gjør det. Hadde lang hår før, men heldigvis sitter jeg igjen med blondfargen. Den vil jeg ikke miste for alt i verden 🙂

  15. Jada, jeg ville ha enda blondere hår, så veninna mi og jeg bleika det hjemme.. Ble gult, oransj og hvitt. Måtte gå siste skoledag med slitt og flekkete hår. Så jeg klippet bob og farget håret rød-brunt som eneste utvei, det var kjipt ! Har enda ikke fått langt hår.
   Synts du er fin på håret nå og jeg 🙂

  16. Du var søt med blondt hår da 🙂
   Men ja, jeg har også opplevd å bli tatt mere alvorlig, nå som jeg farget håret brunt, Folk trodde jeg var steindum som blondine, rett og slett siden det er så masse fordommer mot blondt hår føler jeg.. og det er jo dumt!

  17. Ja! Har aldri hatt så lyst hår som deg, men har hatt ganske lyst og har hatt ganske mørkt. Hele tiden tenker jeg på om jeg skal ha lyst eller mørkt, klarer aldri bestemme meg. Nå har jeg sånn mørk blond/ lys brun farge, men får se om det kanskje blir lysere til sommeren. Synes du kledde både mørkt og lyst hår jeg! 🙂

  18. Jeg syntes at du kler det blonde lange håret best, men det er jo opp til deg. Jeg har aldri vert blond selv. Men det er sikkert en stor forandring fra og gå til platinablondt til brunt. Teit at andre ikke tar deg så serriøst bare pga hårfargen din. Hehe, ha en fin dag Nora og god bedring 🙂

  19. Synes du kler begge deler utrolig godt. Hadde gjort mye for å hatt så fint hår som du har 🙂 Du ser voksnere og mer seriøs ut nå da, men slik er det vel som oftes med forskjellen mellom brunetter og blondiner 😉

  20. Du er jo utrolig nydelig med den hårfargen du har nå, Nora! Det tenker jeg hver gang jeg ser bilde av deg her på bloggen.
   Du var fin med platina også, men det blir jo litt fjortis.
   Synes absolutt du skal beholde den fargen du har, den kler deg utrolig godt. Kanskje stripe det litt ogsånn hvis du trenger forandring? 🙂
   Jeg hadde skulderlangt hår før som var ekstremt slitt, så måtte klippe det nesten helt av og gro ut nytt hår. Er ufattelig glad for at jeg gjorde det, sunt hår ser mye bedre ut enn slitt, og det vokser faktisk ut igjen! 🙂

  21. Jeg har farget håret tusen ganger, og ente en gang opp med grønt hår etter å ha prøvd å farge det mørkt fra blondt hjemme. KRISE. Men det gikk greit, måtte farge det brunt/rødt, og så gikk det seg til etter en liten stund. For ikke lenge siden klippet jeg bort det lange lyse håret mitt, og farget det mørkt. Nokså likt deg med andre ord. Nå venter jeg bare på at det skal vokse ut igjen, men jeg vil fortsatt beholde det mørke håret.

  22. Synes helt ærlig du er mye penere med håret sånn som du har det nå! Jeg synes du kler det mye bedre… 🙂

  23. jeg er sånn ca. 20-30 cm (eller mindre) fra hofta, og det er kjempe slitt! Men jeg tørr ikke klippe meg fordi jeg er så redd for at jeg skal få det kortere enn jeg vil (vil ha langt hår), men jeg føler heller ikke at det vokser lenger..
   <3 🙂

  24. var den platinablonde din naturlige farge ? å herregud å nydelig, hvordan fikk du det såå langt 😮 ? kan du fortelle om det hvordan du klarer å få det så langt, det trur jeg leserne vill sette pris på. for å være ærlig syns jeg du ser mer seriøs med brunt hår, men lengden du hadde før burde du spare til. herregud jeg misunner håret ditt !! håper du oppfyller ønsket mitt og skriver om hvordan du fikk et så langt, hele oppskriften liksom. love u 😀

  25. Jeg hadde ca like langt hår som deg, blondt. nydelig. men så klippet jeg bob på impuls og angrer som faen 🙁

  26. du kler begge deler,Nora!
   Men helt ærlig må jeg si at du er utrolig fin med blondt hår!!:)
   Lengden er en ting, den kler du både kort og langt:-)

  27. Har alltid vært redd for å farge håret mørkere siden jeg alltid var hun med kritthvitt hår.
   Men da jeg gradvis stripte og farget det mørkere må jeg innrømme det ble finere og at jeg ser mye mer voksen ut. Det samme synes jeg med deg og ditt hår. Det blonde var veldig fint, men synes du kler det mørke håret bedre, og du ser mer voksen ut.
   Blondt hår er så standar, og litt sånn bimbo. Om du skjønner?
   🙂

  28. ja, for over et år siden hadde jeg laangt blondt hår, men så klippet jeg meg bob og farget det mørke brunt 😮
   jeg savner veeldig å ha langt hår, men savner ikke at det var blondt :p

  29. Jeg har naturlig mørkeblondt hår, men bestemte meg for å farge det brunt. Første gang farget jeg det brunt hos frisør, da ble det kjempefint, andre gang skulle jeg bare fylle påmed farge, og det ble svart. Så falmet det svarte og ble mørke-mørke-brunt, før jeg prøvde å bleike det hjemme. Etter en runde med helbleiking ble det hvitt-oransje-rødt-brunt fra hårfestet og ned. Så tonet jeg det askeblondt, da ble det oransje med en lysere flekk midt på hodet. Så gikk jeg til frisør, der måtte de farge det brunt igjen, og så senere stripe det. Da ble det blondt med en falsk ettervekst og litt stygge nyanser. Siden da har jeg brukt blåshampo og maaaasse hårkur osv. Så nå er håret mitt ganske fin 🙂 Men jeg angrer litt på at jeg lekte frisør hjemme..

  30. Hei! Dette har du sikkert svart på mange ganger før, men hvor har du kjøpt de sorte wedgesene dine? Er på jakt etter sånne, men finner de ikke noe sted. På forhånd, takk for svar:)

  31. Blondt hår er det fineste jeg vet, spesielt den kalde fargen som du hadde. Problemet er vel at slikt hår er så utrolig skjørt og lett kan knekke. Sist vinter knakk omtrent alt mitt hår pga blekingen 🙁 Bare å spare og vente til det blir normal lengde…

  32. Jeg leste den gamle bloggen din da du hadde laangt lyst hår, og syns det var så nydelig. Men jeg skjønner hva du mener, du ser faktisk mye mer seriøs og voksen ut med det brune håret. Og utseendet ditt er så spesielt og fint at du kler jo begge deler! 🙂 Nei du er så fin atte, hihi.

  33. Hei. jeg ville bare fortelle deg at jeg synes du er en utrolig flott jente. Jeg har lest
   bloggen din siden du hadde ipublish osv og før det. Jeg må ærlig innrømme at jeg
   syntes utseendet ditt var helt utrolig fint. Jeg er selv høy, tynn og har lyst blondt hår.
   Etter jeg begynte å lese bloggen din ville jeg ha enda lysere hår. Jeg synes ikke det
   fint å ha hvitt hår. Men Nora, du var så utrolig fin med det lange lyse håret, og man
   kunne faktisk se at det var naturlig. Jeg synes du er utrolig fin nå også, selfølgelig!
   alt kler den smukke! men, det var liksom Nora Alba, det blonde lange håret. Og det
   var faktisk forbildet mitt!

  34. Først vil jeg si at fargen du har nå er mye finere til deg! Du ser mye mer voksen og seriøs ut 🙂
   .. jeg har opplevd akkurat det samme, har alltid vært blond og ville bli litt brunere i håret med hjemmefarge. Det gikk rett vest, men jeg ble blond igjen rimelig fort! Skjønner godt at du savner den lyse fargen din, men jeg syns hvert fall du kler litt mørkere hår bedre 🙂

  35. Jeg syns du passer det mye bedre slik som nå, du er utrolig pen, ser veldig voksen og moden ut ! 🙂 Jeg syns også langt hår hadde vært fint, men hold fargen, den kler deg! Du er utrolig vakker!

  36. ja! hadde brunt langt hår, så bestemte jeg meg for å klippe meg bob for ett og halvt år siden. og det var ikke noe jeg vurderte, jeg bestemte meg der og da. gikk til frisøren og sa jeg ville klippe meg. var egentlig fordi jeg hele tiden fikk så mye oppmerksomhet med det lange håret mitt (akkurat det samme som deg) ville også bli tatt litt mer seriøst. du vet jo selv hvor liten by jeg er i fra og du så jo hvor dømmende jentene er i når du var på besøk:-)
   men nå er jeg fornøyd med lengden min, det har vokst så nå er det litt under skuldrene. men skulle gjerne hatt litt lenger. blir sikkert langt om to år:)
   men nora, synes du passer utrolig bra med den lengden på håret som du har nå. du må ikke angre deg, fordi håret kommer alltid til å vokse ut men tar ofte lenger tid. <3

  37. Jeg syne faktisk du kler det godte brune håret bedre enn det lyse jeg. Jeg har selv alltid hatt kort hår og ønsker meg lengre. Men jeg synes at du ser mye penere ut med det brune. Du er kjempepen, Nora <3

  38. Jeg synes du er pen med begge fargene, men at du kledde blond litt bedre enn brunt :)! var så spesiellt at du hadde så lyst og så langt naturlig samtidlig som at du har ganske mørke pigmenter og fin hud! supervakkert! 🙂

  39. Ikke farg tilbake. Platina farge er den mest useriøse og uekte fargen man kan se.
   Du er så vakker nå, sofistikert og virker eldre. På de gamle bildene var det som å
   se en 13 åring. Værså snill å ikke farg tilbake. Kanskje du kan heller prøve en
   naturlig blond farge?

  40. Jeg synes du er finest med den fargen du har nå, en mellom ting! 🙂
   Helt ærlig, så hadde jeg tenkt “oi fy, for ei fjortis jente” når jeg hadde sett bilder av deg den gangen. Men slik du skriver virker du som ei veldig søt og jordnær jente. 🙂
   Om du noen gang bestemmer deg for å bli blond igjen synes jeg det hadde vært
   finest med en naturlig blondfarge, sånn fargen man får når man striper det.
   Jeg er blond selv og har tatt striper siden 9 klasse, jeg er veldig fornøyd med fargen.
   Bloggen din er fantastisk Nora, og det er du også. Stå på! :]

  41. Ikke egentlig. Men tror jeg er litt mer av den “kort hår” typen. Uansett. Det er mye
   finere med kort og sunt hår, enn langt og slitt! 🙂

  42. syns du var utrolig søt med blondt, langt hår, men samtidig forstår jeg at du liker det brune nå også. Fint uansett hvordan du har det, men kjenner til følelsen av å savne det lange håret sitt!

  43. nei. men jeg synes du burde ha lyst hår igjen. du passet det så utrolig godt! du passer brunt hår også, men det var noe spesielt med det lyset. Så jeg synes du bør farge håret lyst igjen 😀

  44. Jeg syntes håret ditt var utrolig fint når det var så lyst. Jeg syntes vanligvis ikke det er så fint, men du kledde det kjempe bra !

  45. Jeg er litt der at jeg kanskje kommer til å gjøre den “feilen”. Jeg er naturlig blond, og hadde før ganske så langt hår, helt til jeg klippet det. Og nå vurderer jeg i tillegg å farge det brunt. Men jeg er redd det vil bli en for stor forndring, og vingler litt mellom skal/ skal ikke.. Har du forresten noen råd for å få håret til å vokse fortere?

  46. jeg var nesten like blond som deg før, helt til jeg farget det mørkebrunt for ikke så
   veldig lenge siden, og nå er jeg på god vei til å bli blond igjen til sommeren!
   men du kler veldig godt begge deler, jeg syns du ser eldre ut med brunt!

  47. jaa, hadde langt brunt hår, skulle sitte hårmodell og endte opp med rød-lilla kort bob med pannelugg. (så ut som en av the beatles) avfarget det, farget det og blekte det to ganger, og satt igjen med platina blondt. nå begynner det grdvis og bli den naturlige fargen. angrer syykt!
   jeg synes du skal beholde det brune håret, du får et per unikt utseende med det! du er selfølgelig nydelig med begge, men med blondt hår så du litt mer… vanlig ut? jeg stemmer for brunt!=)

  48. hadde ganske langt hår selv for 2 år siden, men så skulle jeg kluppe det litt under skuldrene fordi det var så langt og tungt. Selvfølgelig fikk jeg en frisør som både var høygravid OG hadde dårlig tid, så hun klyppet bare i vei .. det endte opp med en cleopatra sveis, med rett av pannelugg og håret rett over skuldrene. nå har jeg spart det ut da, og klyppet det opp
   men jeg har et såårt ønske om å farge håret en varm sjokolade farge som du har for eksempel. liger ikke det blonde håret mitt

  49. Syntes du var utrolig fin med blondt langt hår jeg, Nora! Det er ikke mange som kler den platina blonde fargen, men det gjør virkelig du. Det ser så naturlig ut og alt. Men for all del, du er fin med brunt også! 🙂

  50. Jeg farget håret brunt for første gang nå i vinter og savner det blonde kjempe masse! Skal helt klart farge det blondt igjen til sommeren!

  51. Du ser mye mer voksen og klassisk pen ut nå!
   Kjempe fint hår du hadde før og, men jeg ville bevart det slik du har det nå, evnt. lysne det litt til sommeren nå..

  52. Jeg hadde lyst hår før, men så farget jeg det mørkebrunt hos en vennine. Mamma ble utrolig skuffet og egentlig litt sur, men det brydde jeg meg jo ikke noe om. Men jeg ble etter hvert egentlig ganske lei av det, pga den lyse etterveksten -det så ut som jeg var skallet der det var ettervekst!
   Jeg har iallefall fått det blondt igjen nå, men nå sliter jeg med MØRK ettervekst. Haha.
   Uansett!: Jeg syns du passer den hårfargen du har nå utroooolig godt, jeg er også enig i at du ser litt voksnere ut. Har faktisk tenkt litt på å farge det i den fargen jeg også 🙂

  53. Har opplevd akkurat det samme selv. Hadde naturlig blondt hår, nesten platina.
   Men i vinter farget jeg det brunt for å se hvordan det ble, likte det kjempe godt!
   Har nettopp klippet meg skulderkort og har aldri vært så ufornøyd med håret mitt,
   har ca 4-6 cm blond ettervekst og superslitt!
   Bare så du vet det så synes jeg du var penest med blondt hår 🙂 du er kjempe pen
   med brunt hår også da 🙂
   Du er så pen, Nora!

  54. Det blonde håret gjor deg til nora alba 🙂 synst du skiller deg mye mer ut når du er blondine, men samtidig så er du nydelig med brunt! du kan også vere en mellom ting da?

  55. Jeg har farget håret mitt av feil grunner! Jeg har farget det hvis en gutt mente jeg var finere med brunt hår, vel det ble svart og jeg har aldri følt meg styggere i mitt liv. Jeg elsker å være blond! Å få håret blondt igjen var ett HELVETE! og det har slitt på håret så syyykt. Men nå er jeg fornøyd.
   Jeg synes du er dritt pen med sånn du har det nå, men jeg synes det er mer DEG med det blonde håret. Synes du skal få det slik som du hadde det, sånn som på disse bildene. At jeg sier dette ikke skyndt deg med å farg det, hvis du for den følelsen. Men jeg vil bare si til deg at ikke bry deg hva andre synes! Du er flott og du er en stor inspirasjon.
   Du har en kjempe bra blogg, men bra skriving og masse bra bilder!

  56. åå, jeg sjønner så godt hva du mener. Jeg har alltid hatt langt hår, og når jeg begynte på vgs i 2009 har jeg og får jeg veldig mange kommentare som at det er så fint osv. Jeg danset før, og da kunne jeg ikke sette opp håret mitt viss det var kort, så det måtte være langt. Men hadde jeg vært deg Nora, ville jeg farget håret blont igjen! det er det fineste og hverfall nå til sommeren. Jeg har brunt hår selv nå, men føler jeg må blir blond til sommeren, viss ikke blir håret utvasket å tørt (Det ble hverfall det sist sommer)

  57. Samme her. Jeg hadde blondt langt hår, hadde hatt det hele livet, å begynte derfor
   å bli lei. Da jeg skulle farge håret mørkere å jeg så meg første gang i speilet var
   håret nesten svart. Jeg fikk helt sjokk og var veldig usikker på hvordan det ble når
   jeg fikk ordnet det litt. Mamma ble kjempelei seg å sa at det ikke lignet på meg i
   det hele tatt. Heldigvis ble fargen vasket mer å mer ut, og nå har jeg stripet det, og
   skal snart stripe det igjen. Er bare å kure håret ofte, og spare penger!

  58. Jeg syns du kler veldig godt det du har nå! Langt, blondt hår og masse sminke er vel det jeg ser på som litt fjortis:) Men det er jo fortsatt fint med blondt hår.. Du kunne jo hatt den lengden du har nå, men blondt? Du kler alt uansett! Du er utrolig pen!

  59. Ja! For 2 år siden klipte jeg meg dødskort, etter å ha laangt hår. 1 Mnd etterpå angret jeg, og det har jeg gjort hver dag siden. Håret mitt vokser så forbanna sakte, så det ser jo fortsatt kjempe kort ut. Argh!

  60. Det blir jo litt sånn babe faktor med så lang og platinablondt hår. Det er fint på sin
   måte, men det ser veldig unaturlig ut og man får jo sine tanke når man ser sånne
   jenter (desverre) Du e jo generelt en vakker jente og eg syns du skal bortsette å ha en
   litt mørkere farge enn det du har på bildet. Det gir deg litt mei, ja ka ska eg si..
   troverdighet?? og integritet!?
   uansett så tror eg du kler alle farger. Og sist men ikkje minst..: vær din egen herre og
   bry deg fint lite om hva andre syns 😉

  61. synes du kler det håret du har nå skikkelig bra! nå ser du mye mer voksen ut, og det liker vi 🙂
   håret ditt er så pent sånn som det er i nå, behold det “korte” brune håret 😉

  62. selv om jeg syns du er kul på håret nå også, må jeg si at det blonde lange håret ditt var adorable!!
   jeg syns du faktisk skal farge det tilbake og kanskje spare så langt du klarer og gidder 🙂
   var det din naturlige hårfarge forresten?

  63. jeg og! hadde like langt som deg, tykt og langt. fikk masse fine kommetarer for det. men jeg klipte meg fordi tanten min sa det var så slitt at man kunne se det lang vei. dermed klippet jeg 25 cm av det. frisøren min fortalte meg at det var ikke så slitt som jeg trodde i det hele tatt. jeg følte ikke at jeg hadde noe langt hår da, men nå skjønner jeg hvor langt det var. ANGRER. det er ett år siden og jeg kan gråte over det enda.

  64. Jeg skjønner at det er trist og annerledes å ikke ha langt blondt hår, men jeg syns du er
   kjempefin på håret nå! Det er mye mer typete og passer veldig godt til stilen din (digger den) 🙂
   Jeg er selv naturlig blond, men har aldri farget det (hverken blondt eller brunt). Vurderer å farge det
   mørkere etter hvert og syns du har veldig fin farge nå.
   Liker kjempegodt bloggen din forresten!

  65. herr e gud, så nydelig du er med brunt og blondt hår. du kler alt og du bør virkelig være stolt over deg selv.

  66. Ikke farg tilbake! Du kledde brunt hår best! Og du ser mye eldre ut og mye lettere å ta deg seriøs. Du kan jo ha brunt hår, og spare til det blir langt! Syntes du så mer bimbo ut med helt bleket hår. Uff. But that’s just my opinion. Lenge leve brunetter!

  67. Huff da. Men alt kler den smukke. Du er naturlig vakker med både lyst og brunt hår. Samma det 🙂 Du er så fiin atte!
   Jeg hadde kjempe tykt langt hår helt til hoftene når jeg var ca. 10 år. Hadde seriøst englehår. Og en dag så skulle jeg dra til frisøren for første gang alene, og jeg skulle stusse det litt. Men det ble ikke bare stusset LITT. Frisøren klipte av meg nesten hele håret, og ga meg en kort bob. Gjett hvor sinna og frustert mamma ble når jeg kom hjem.

  68. Du e nu fin med bægge delan!
   Æ hadde fått en lengde æ hadde ønska mæ, blondt va det også helt til æ klarte og bleik det bort
   med helbleikning hjemme, da måtte æ klipp det! Angra som f…

  69. behold brunt!!
   brunt ser bedre ut på deg, og du ser langt mer stilfull ut, se for deg den stilen du har nå med plantina blondt hår!! ikke braaa!
   BRUNT ja takk! 🙂

  70. Jeg har det helt likt, og jeg holder på å bli GAL. Greier ikke bestemme meg. Først tenker jeg at jeg vil ha det blondt igjen nå som det blir sommer, så tenker jeg at jeg kanskje kan ha det brunt litt til, og sånn går det; frem og tilbake.

  71. Ikke farg det tilbake. Når man har så langt blondt hår som du hadde, så blir man tatt veldig lite seriøst. På de bildene, ser du rett og slett ut som en typisk “fjortis”. Min mening er at du ser mye eldre og voksen ut nå, noe som er veldig positivt. Behold håret slik som det er nå, det er så utrolig fint!!

  72. Ikke farg det tilbake. Du burde heller vente til den naturlige fargen din kommer tilbake, så får du heller bare finne noe alternativ til etterveksten:-)

  73. Jeg har opplevd akkuratt det samme, jeg hadde blondt hår og farget det brunt. Så skulle jeg klippe meg i Syden også klipte hun meg helt kort. Angrer!
   Det var skikkelig fint med den blonde håret ditt,forresten.

  74. jeg syns du kler håret ditt sånn det er nå! Du er veldig mye mer profesjonell og voksen ut, og med så blondt hår som du hadde før, er det jo lett å ende opp meg bimbo-stempel. Ikke det at håret ditt ikke er nydelig uansett hvordan du har det! Men jeg for min del syns du ser kjempebra ut nå! 😀

  75. Jeg synes du er fin med begge to.
   Men det blonde var mye mer spesielt og med et kjennetegn for deg. Det var bare du som hadde det slik, nesten i hvert fall. Du skilte deg mer ut, det var liksom NORA ALBA
   mens det brune er mer voksent, og det kler du også veldig veldig godt.

  76. Jeg har alltid elsket den blonde fargen din, den var kjempe fin. Men jeg synes du kler den fargen du har nå kjempe godt også, du ser mye eldre ut og litt fashion! 🙂 jeg synes du er ei fin jente som kler alt. 🙂

  77. Du er mye penere med brunt.. Du så bare mer barnslig ut med blondt, og en god del mer fjortis og useriøs ut.

  78. jeg tror du er en av den peneste jenta jeg noen gang har sett!
   beundrer hele deg 🙂
   føler med nesten som en stalker, men jeg trur jeg har sett igjennom alle bildene du har på facebook minst ti ganger 🙂
   du er rett å slett vakker :

  79. Syns du skulle gått for en mellomting av det du hadde og nå.
   Syns håret ditt var perfeksjon når du hadde det lange blonde håret, men ble liksom “litt mye” også. Du er veldig pen og kler alt, også håret ditt nå. Men en mellomting syns jeg hadde vært fint. Mørkeblond kanskje?

  80. Jeg syntes ikke du skal farge det tilbake, Nora! Du var fin med blondt og langt hår, men med det blonde håret så du litt ut som hva jeg kan forestille meg en 16 år gammel jente. Med brunt hår ser du veldig mye eldre og penere ut. Syntes du kler brunt!!

  81. Husker første gangen jeg besøkte bloggen din, og det var da du blogget på iPublish. Det var da du hadde den “få et lysere hår med sitron” innlegget ditt. Etter det besøkte jeg bloggen din veldig ofte, og jeg må bare få sagt at jeg misunnet håret ditt så ufattelig mye! Laangt og kjempelyst hår er du kjempefin med, og jeg vil kanskje si det at du kler det mest. Husker jeg sa “jeg skal få så fint hår som Nora….. hun der Nora Alba.. hun som blogger!” HAHA 🙂

  82. Sant som du sier. Du ser mye mer voksen og velstelt ut! Så jeg personlig synes du kler brunt hår best!

  83. Du er drit pen!:) Hmm likte det blonde håret ditt jævlig godt.
   Har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, du var alltid den jenten med det perfekte blonde håret som jeg misunnet! Du kler brunt hår også, men ja jeg elsket virkelig håret ditt før.

  84. nesten samme som med meg, bortsett fra at jeg fortsatt har blondt hår.
   jeg måtte klippe meg, håret var utrolig slitt og gikk ikke ant å style det, ble veldig
   fornøyd de 3 første dagene, men savner sykt det lange håret, kjenner jeg blir debba av tanken, uff :p
   jaja, får bare begynne å klippe det oftere, bare litt. så jeg slipper å klippe så mye når
   jeg først klipper det. har vært sløv med å klippe det ofte, går lang tid mellom hver gang.
   men det blir det endringer på nå :p

  85. du var faktisk kjempepen med så blondt hår også, ikke så mange som kler å være SÅ blond uten å se litt bimboaktig ut, men du var nydelig jo! håret ditt ser mer friskere ut som brunt da, men vet ikke jeg, begge var veldig fine 🙂

  86. herreguuud for et nydlig hår du hadde før !
   syns alltid at du har kledd det korte blonde håret ditt, brunt og for den del, men når jeg så disse bildene fikk jeg sjokk!
   gud så nydlig hår du hadde.

  87. Du er helt nydelig på hårfargen du har nå, Nora. Kunne ikke blitt finere! Den hårfargen du har nå passer utrolig godt til fargen din, og fasongen passer til ansiktet. Perfect!
   Når du hadde blondt hår så du mer ut som en stor fjortis.
   Nei du, ikke bleik håret ditt, ha det som du har det!

  88. hvis jeg var deg ville jeg enten hadd kort platinablondt eller langt og brunt.
   det er noe med den platinablondefargen som gjør alt så barnslig og man ser liksom litt “fjortis”ut.
   liker håret ditt godt nå jeg<3

  89. har opplevd akkuratt det samme! hadde helt lyst hår så klippet jeg helt kort bobb og har angret helt siden! også farget jeg håret mitt brunt også.. men det har blitt lyst av seg selv igjen da, men ikke like lyst som det var, men angrer skikkelig, savner det lange håret mitt 🙁

  90. du var myyye finere med blondt hår Nora! du skilte deg ordentlig ut. skulle
   ønske jeg hadde det håret! du var rett og slett helt utrolig nydelig!

  91. fyyy faen, du var jæævlig pen med blondt hår, shitt !! sykt misunnelig assa, hehehe.. jeg synes personlig BLOONDT, DRIT pent

  92. har opplevd det samme æ å.
   hatt blondt hår helt sia æ va lita, mens nu 15 år etter.. så farga æ det brunt.
   angre av og til, men deilig å slippe å få ettervekst!:)

  93. Synes at du har finest hår nå, jeg:) Det er jo andre folk sitt problem hvis de ikke tar deg seriøst med blondt hår, men du ser allikevel mer, jeg vet ikke, voksen ut med håret du har nå.. Synes det er nydelig!

  94. Alle vil jo ha en forandring i blant, så skjønner konseptet ditt;) Du er fin med både brunt og lyst. Jeg er enig i at du faktisk ser et par år eldre ut med brunt. Men herregud så nydelig du er med blondt! For en god tid tilbake kikket jeg forsiktig gjennom noen av profilbildene dine på fbook, og jeg sier ikke du er stygg med brunt,men du passer definitivt best blondt!

  95. Jeg syns det lange blonde håret ditt var sinnsykt fint:)
   men du kler veldig godt det du har nå også da=)

  96. jeg har gjort akkurat det samme som deg : p hadde langt blondt hår, også klippet jeg meg helt kort..men mitt var ikke så langt da. også senere farget jeg det mørkt, men nå har eg bleiket det igjen. det sliter så sykt på håret, så vurderer å farge det mørkt igjen, men denne gangen skal jeg ha det veldig mørtk. mye mørkere enn sist i hvert fall, da var det sånn mellom farge, og den var ikke fin

  97. duser vilt mye bedre ut med mørkt hår, med det blonde håret ser du ut som en av de brunkrem, berte trynene, plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ikke farg det blondt, det e så mye mer elegant slik!

  98. det brune får deg til å se eldre og mer ansvarlig ut, og kort hår er finest som brunt.
   Men det at du hadde en veldig unik blondfarge var også fint, sålenge du ikke går
   tilbake til lik sminke som på de bildene her 😛 syns det ser overflatisk og fjortis ut..

  99. jeg syntes du så altfor bimbo/fjortis ut med det lange blonde..
   jeg syntes du var sykt pen med brunt og litt kortere!
   du ble sykt vakker! Jeg ville absolutt ikke angret at all!
   1000% ærlig..du har døds fint hår nå!

  100. du var kjempe mye finere med blondt hår!! ¨så mye mere jentete ut om du skjønner… hadde drept for det fine blonde laaange håret!!

  101. Oh yeah, farget det mørkebrunt når jeg hadde det platina (classic fail)… Angret veldig men nå er det blondt igjen da, selv om det er veldig slitt :-/

  102. hadde selv langt blondt hår. ble så slitt at jeg måtte klippe det kort slik som deg, og farget det brunt. begynner å bli ganske lei brunt allerede, og vil stripe det blondt igjen. blondiner får jo mest oppmerksomhet, og det liker jeg:)

  103. Syns du er utrolig vakker med den brunfargen du har nå. Den gir deg et mye mer spesielt utseende enn hva det blonde gjør, mener da jeg. Syns ansiktet ditt trer mye mer frem med brunt, og siden du har et utrolig nydelig utseende, så er det jo bra. Pluss at du ser litt mer ut som et “kunststykke”, om jeg kan gå så langt som å kalle deg det, med det mørke, kortklipte håret. Du er nydelig.
   Selv har jeg naturlig, langt, slett og mørkt hår i en ganske ubestemt farge. Det er en blanding av mørkebrunt og har undertoner av svart, så jeg har heldigvis ingen problemer med farging og slikt, i og med at jeg egentlig neppe passer andre hårfarger. Stussa håret mitt litt nylig, hadde ned til navvelen.

  104. Jeg har samme greia nå. Egentlig blond, men farget til brunette.
   Fikk utrolig mye positisitiv tilbakemelding – og syns selv jeg ser eldre ut.
   Men det her handler ikke om hvordan folk ser på deg –
   det bør handle om hvordan du trives selv. Mitt hår farges tilbake til blondt i morgen.
   Dette fordi jeg faktisk savner å være blondine – og trives best i mitt eget skinn

  105. Du var fin før også, menjeg synes du kler brunt kort hår mye bedre! Og som du sier blir man ikke tatt så seriøst med blondt, langt hår. Du fikk en mye mer voksen stil over det nå. 🙂

  106. Syns nesten alltid folks naturlige farge er det som ser finest ut på dem!
   Det blonde håret ditt var utrolig spesielt, syns du burde ta tilbake den fargen.
   Man må holde på de naturlige særpregene man har:)

  107. Men du har jo bare lagt ut bimbo bilder fra det blonde håret, du kler blondt hår 100 gang bedre, det er trossalt din naturlige hårfarge. Øynene dine kommer mye bedre fram med blondt hår.

  108. Jeg har hatt langt hår hele livet mitt, men så en dag fikk jeg lyst til å klippe meg kort. Jeg angret meg etter en uke, og sparte ut håret igjen. Det tok ca et eller to år. Men så fikk jeg lyst til å klippe meg kort igjen etter at jeg hadde spart det kjempe lenge. Og det var akkurat som forrige gang, jeg angret meg etter en dag! Så jeg sparte det ut igjen, men så nå i høstferien fikk jeg lyst til å klippe meg kort igjen, jeg vet at jeg høres skikkelig dom ut nå. Men denne gang angret jeg meg faktisk ikke, jeg synes at jeg er finere med kort hår, og ansiktet/ øynene framheves mye bedre.
   Jeg synes du kler i kort hår, men jeg elsker det sånn som du har det nå, blondt. Det er liksom deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg