jeg har ikke blitt borte

Hei alle sammen. Nei, jeg har ikke sluttet å blogge…grunnen til at jeg har vært borte i noen dager, er fordi at jeg er kjempedårlig. Jeg har vært syk siden Tirsdag nå, og merker ikke forbedring.

Som dere skjønner, så frister det ikke å blogge om at jeg er syk hver eneste dag, for jeg gjør faktisk ikke noe annet enn å drikke te, sove og se på tv. Allikevel skal jeg i morgen, prøve å finne på noe morsomt, som en spørsmålsrunde, en sangvideo eller noe annet…okey?

Vel…som sagt, så gjør jeg ikke så mye annet enn å se på tv, drikke te og slappe av. Jeg har lest alle bladene mine, og sett alle repriser på tv. Har dere noen ideer? Jeg kan heller ikke få i meg mat, og jeg som går kokkelinjen pleier jo å spise hele tiden. Kjøleskapet mitt er FULT av jordbær som MÅ spises opp……jeg vil bli frisk.
 

Så til denne dagen… Carl Michael kom hjem til meg i dag, og det var herlig. Jeg føler meg så alene når han ikke er her sammen med meg, men på Tryvann for å drikke, feste og være russ……ah, jeg blir sliten bare av å tenke på det.

Og her sitter jeg……
 

Med mc'ern rett utenfor vinduet og null mat hjemme, er det vanskelig å motstå. Selv om jeg egentlig er imot det. Markus og jeg har også vært servitører på et selskap her i Bærum, så da var jo pengeproblemet løst… Og i morgen kommer mamma til meg med masse godsaker og medisiner!
 
Men nå skal jeg legge meg….kjempetrøtt! Kryss fingrene for at jeg er bedre til i morgen 🙂 Love you.

19 kommentarer

Siste innlegg