<'3

Jeg kan huske det som om det var i går. At vi møttes for første gang. Jeg husker akkurat hva du sa, hva vi lo av, og hvor vi var. Jeg husker at jeg var livredd for å dumme meg ut. Livredd for å si noe dumt, og livredd for å være…………Jeg husker at du kysset meg.

 

Jeg kan huske hvor forelsket jeg var i deg. Hvor knust jeg var da du ikke ville ha meg lenger, og hvordan følelsen av at hele verden ble i mot meg, var. Jeg husker hvordan det var å være forelsket for første gang.

 

….og hvor mye jeg inså at jeg savnet deg, da jeg så deg for syv måneder siden. Du var den samme personen, samtidig som du var en helt annen. I så mange måneder har vi ikke bare vært kjærester, men også bestevenner. Vi har vært sammen hver eneste dag, delt alt og jeg har virkelig fått føle hvordan det er å ha en ved min side, hele tiden. Tenk deg at du har funnet en spesiell person, som du egentlig vil dele hele livet ditt med.

Jeg holder på å skrive en bok. En bok om deg, og om oss. Om hvor forelsket jeg var, og er i deg. Hvor lykkelig jeg var da du kysset meg, og hvor lykkelig jeg var da du fortalte at du var forelsket i meg.

Jeg kom aldri så langt som til slutten, og jeg fikk aldri gitt deg boken. Den er veldig søt, og jeg tror du hadde blitt glad om jeg ga den til deg. Slutten ender her, og igjen sitter jeg alene. Etter lang erfaring har jeg nå funnet ut av at det ikke er mulig å stole på kjærligheten, eller noen andre enn deg selv.

Kun fordi jeg er en så svak person, som ikke tåler å bli såret gang på gang, har jeg bestemt meg for å slutte å blogge. For en liten tid. Jeg trenger tid for meg selv, jeg trenger tid til å tenke, finne ut av hva jeg virkelig vil med livet mitt og sette venner og familie høyere. Jeg elsker å blogge, og jeg kommer tilbake. Kanskje i morgen, kanskje om en måned. Å skrive følelser på bloggen min har hjulpet meg utrolig mye, og så fort jeg føler at jeg er klar for det, vil jeg straks poste et nytt innlegg. Jeg håper at dere forstår, og at dere respekterer det 🙂

Alt har en mening.

287 kommentarer
  1. Håper alt fikser seg for deg Nora. Bloggen din inspirerer mange, men husk på at du kan slutte når du vil.

  2. åhhh, NORA 🙁 dette hørtes veldig trist ut… Håper virkelig ikke det er slutt med kjæresten! Jeg har veldig stor forståelse for at du slutter å blogge. Håper ting blir bedre, for det fortjener du!!!! 🙂 Du virker som et fantastisk menneske.

  3. ånei! er det slutt mellom deg og kjæresten?:( håper det går bra med deg, Nora.
   jeg forstår deg, ta deg tid til å tenk du!

  4. Det var nydelig skrevet, Nora. Tenker på deg, og selvfølgelig respekterer vi at du tar en pause.
   Lykke til med å finne ut av ting, også håper jeg at boka en gang vil få en lykkelig slutt.

  5. Så trist det med kjæresten din:( Jeg skal sjekke innom bloggen
   din hver dag til du kommer tilbake. Du er den beste bloggeren i verden! Håper alt
   ordner seg for deg, Nora.<3

  6. Så trist.. Lykke til.. Husk at du har kommet langt, det er bare til å fortsette å sikte oppover:-)
   Håper du kommer tilbake!

  7. Kjærligheten kan virkelig være noe dritt. Det kan både være verdens beste følelse å verdens værste. Håper det går bra med deg, ta deg den tiden du trenger. 🙂

  8. Kjærlighet er så vanskelig,huff, jeg håper det ordner seg for deg nora. kommer du allikevel til å legge ut spørsmålene og svarene?

  9. Stå på Nora, vil vente på at du kjem tilbake. Du er kjempesøt, og eg håpar at alt går bra med deg til slutt.
   “Jeg kan ikke tenke meg hvordan man kan vite hva lykke er hvis man ikke har kjent på smerten.” – Kari Bremnes
   Vel, no har du kjent smerten. No kan du sette ekstra stor pris på lykken. Når den snur og kjem tilbake til deg. Fordi det kjem den til å gjer, du må berre vera tålmodig.

  10. Nora.
   Jeg håper du kommer tilbake snart! Bloggen din lyser virkelig opp dagen, og har hjulpet meg å se ting i en annen vinkel. Jeg har vokst mye gjennom å lese den! Gleder meg til du kommer tilbake igjen. Og imens, må du ha det kjempefint! Nyt dagene, det er verdt det

  11. Nei:( Jeg må si du er utrolig flink til å skrive og uttrykke deg, og jeg har funnet trøst i bloggen din. Nettopp fordi vi går igjennom nesten det samme akkurat nå.. Kommer til å savne det..

  12. å kjære Nora. jeg vil på en måte si at jeg er utrolig glad i deg og at jeg er her for deg om du trenger det. men så kjenner jeg deg ikke i det hele tatt, så det blir litt feil, på en måte. men jeg håper du forstår hva jeg prøver å si. du er fantasisk og fortjener det aller beste

  13. Huff, så trist Nora 🙁 Kjærlighetssorg er det værste. Du føler alt er galt og du er helt nede på bånn. Håper du kommer fort tilbake samme om du er knust eller ikke, alle kan være det.

  14. shit, nora..:(
   vet ikke hva jeg skal si, men jeg vet at det du føler nå er helt JÆVLIG og at egentlig ingenting jeg kommer til å si kommer til å hjelpe deg noe serlig, men jeg vil du skal vite at jeg syns det er veldig leit at du slutter å blogge men at jeg forstår veldig godt:)
   jeg har lest bloggen din helt siden du blogget en sjelden gang på blogspot, DET er lenge det, haha:) og ikke én gang har du kjedet meg, for du er en utrolig jente, nora!:)
   jeg vet at du kommer til å gjøre noe stort med livet ditt, selvom jeg ikke kjenner deg personlig har jeg tro på deg, du er en sånn jente som klarer deg uansett:) husk at når du er på bånn kan det bare gå oppover:)
   gleder meg til du kommer gjennom alt dette og er tilbake på bloggen:D husk at du er en nyydelig jente, utrolig vakker, skriver utrolig bra og engasjerende, tar veldig fine bilder og at det virker som du har en kjempepersonlighet! stå på vidre nora, som du sier, alt har en mening!

  15. 🙁
   Håper det går bra <3
   Det er sinnsykt trist når det blir slutt med ens kjæreste. Jeg savnet min i over et år.. Kjenner fortsatt følelsen av savn når jeg ser ham - med hans nye kjæreste... Det finnes nesten ikke værre følelse!
   - Det var et veldig bra innlegg. Du er utrolig flink til å skrive, og å få leseren til å leve seg inn i tekstene du skriver. Jeg kjente med en gang igjen følelsen av kjærlighetssorg da jeg leste dette, istad.

  16. Håper det går bra med deg og at du får klarhet i andre ting før du prioriterer bloggingen – vi vil sitte her og vente på deg, så når du er klar er vi her igjen : )

  17. Å nora!! stakkars deg, håper det går bra med deg!! lenge nå har vi lest om at du fant kjærligheten, og jeg har vært så utrolig glad på dine vegne! vil gjerne si “den drittsekken” eller nooe sånt, men jeg aner ikke hva som har skjedd, men jeg har opplevd knust hjerte selv, og jeg vet at uansett hva andre sier blir det ikke noe bedre. Men du skal vite at du absolutt ikke er alene i verden. du har mange venner og familie og til og med blogglesere som hadde stillt opp for deg! stå på Nora, jeg kommer ti å savne bloggingen din, men jeg vet at du kommer sterkere tilbake! stå på nora<3
   Everything is okey in the end. If its not okey, its not the end.

  18. så utrolig trist, Nora.. nå ble jeg lei meg! 🙁 jeg håper virkelig du finner styrken i deg snart. ta vare på deg selv!

  19. Huff 🙁 Så utrolig trist. Det er alltid vondt å miste en kjæreste. Skjønner godt at du trenger tid til deg selv.
   Ble veldig trist av å lese dette innlegget, du virker som en jente som fortjener alt godt.
   Lykke til vidre Nora! Alt ordner seg for snille jenter <3

  20. Håper du kommer deg igjennom hva det nå enn er som ikke er slik det skal. Du er en sterk jente Nora! Du klarer det du vil, og med alle de som er glade i deg rundt deg, kommer du deg i hvertfall igjennom det. stå på!

  21. Kjære deg. Jeg syns det faktisk var et godt valg av deg, selv om jeg gjerne skulle lest bloggen din hver dag, som jeg har gjort de månedene som har vært.
   Du er en nydelig jente som virkelig har mye bra i livet og mye dumt. Det har jeg forstått gjennom bloggen. Ikke gi opp! Gjør det du føler for og ikke glem; følg hjertet! Nå har jeg muligheten til å ønske deg masse lykke til videre i livet. Haha, detta blei litt kleint, men jeg mener det! Jeg kjenner deg ikke, og du kjenner ikke meg. Men jeg føler jeg på-en-måte at jeg har lært å bli kjent med deg gjennom bloggen. Jeg kunne skrivd masse mer, men jeg stopper her. Ikke glem at du er bra nok som DU er! Kom tilbake når du føler for det, vær så snill.

  22. Håer det ordner seg! Og aldri slutt å blogg, for vi lesere leser bloggen din fordi vi digger den og deg. stå på! JEG digger deg ivertfall. <3

  23. ta den tid du tränger, vet hur hemskt det föles när det tar slut med någon man älskar. Husk att du är värd att älskas, du verkar vara en så fin person!

  24. Nora! Fryktelig trist å høre, helt jævlig å gå i gjennom noe sånt. Du får fokusere på deg selv og gjøre så mye du vil og klarer, sette pris på deg selv og tenke på deg selv. Bruk venner og familie, og finn lykken i å være alene.
   <3

  25. Håper alt ordner seg for deg Nora, trist at du skal ha det slik. Håper du finner god støtte hos venner og familie. Vi venter på deg, ta den tiden du trenger:)
   Prøv å kos deg litt i det fine været å ha det gøy med gode venner. Vi er her når du kommer tilbake.

  26. 🙁 kjærlighet er noe av det værste som finnes , fordi du hele tiden på jobbe for det , men kjærlighet er også noe av det fineste som finnest , men som sagt det er en jobb hele tiden,
   man må jobbe like mye ..
   håper han ikke var utro , for det er det værste i verden

  27. åh, kjære søte, Nora 🙁 Det går nok bra skal du se. Enten med eller uten han. Selv om du ikke føler det selv så er du faktisk sterk. Du klarer å fortelle og vise hva du føler og du er ikke feig og holder det inne. Håper du kommer fort tilbake til bloggingen. Du er søt og du finner garantert kjærligheten. Det tar bare litt tid å finne den riktige. Lykke til

  28. Utrolig trist å høre, og jeg tror de fleste vil forstå at du vil ta en pause. Lykke til og god bedring!

  29. vakkert skrevet, håper alt ordner seg, og at du kommer sterkere tilbake som aldri før!

  30. Jeg håper det går bra med deg. Skulle ønske jeg kunne hjelpe, for jeg har fått et godt inntrykk av deg. Håper på at ordtaket “etter reg, kommer sol” stemmer i ditt tilfellet. Stå på, Nora.
   <3

  31. det var trist å høre, Nora! og tro meg, jeg kjenner meg igjen..
   Men du er en fantastisk jente, selvom du helt sikkert tenker noe annet nå. for det er sånn det som regel er med oss jenter, vi tror det er noe galt med oss selv når ting ikke går som vi vil.
   Det er ikke så mye noen kan si nå for å trøste, men dag for dag blir det litt og litt enklere å møte hverdagen..

  32. respekterer det nora, jeg har lest alle de forskjellige bloggene dine….helt siden du begynnte på wordpress. Og det blir litt trist å ikke ha favoritt bloggen sin hver dag, men du kommer jo sikkert tilbake, en gang. Tusentakk for en fin oplevelse Nora, har virkelig kost meg med bloggen din. Du skriver fantastisk bra, bildene dine er sinnsykt bra også. Du virker som en kjempe grei person med ggod personelighet. Men igjen, takk!

  33. Tror mange føler med deg, Nora. Håper du kommer deg videre og at det ordner seg for deg så snart som mulig ! Ser frem til å lese bloggen din igjen i nærmeste fremtid 🙂

  34. den der traff meg som en kule i hjertet rett og slett, kunne skrevet akkurat det samme om min kjæreste, som nå har blitt til en eks.

  35. Er det slutt mellom deg og kjæresten? 🙁 vet hvor vondt det kan være.
   Forstår deg Nora. Håper at ting ordner seg. Når du kommer tilbake skal jeg følge med. Selv om jeg syns det er veldig synd du slutter. Men jeg skal følge med! Takk for alle de fine innleggene dine! 🙂
   Klem Maria

  36. neeei. Tuller du?! Huff, jeg respekterer dine valg & kommer til å savne at du ikke blogger. Er en fast leser. Kom tilbake så fort som mulig! Be strong. Håper alt kommer til å gå bra med deg.

  37. Jeg vet det ikke hjelper, men du er ikke alene i denne verden. Kjærligheten er det værste og beste i livet. Det å miste en som betyr mer for deg enn noen noen gang kunne innse gjør ufattelig vondt. Alt gjør vondt. Alt minner deg om den personen og alt gå imot deg. Jeg ble akkurat dumpet av en person jeg like gjerne kunne kalt “livet mitt” og jeg har aldri vært så lang nede før. Jeg kan love deg én ting: uansett hvor vondt det gjør, uansett hvordan du føler deg – det blir bedre. bitte litt hver eneste dag. ikke mye, men litt, og det hjelper. Lykke til Nora, håper det ordner seg og at du en dag vil finne tilbake til bloggen. Du er et forbilde og en fantastisk blogger.

  38. Jeg skjønner deg, men det er trist! Du er helt klart favorittbloggen min, jeg er avhenging. Jeg kommer til å savne å lese den hver dag! Husk å holde motet oppe og ikke la en gutt knekke deg! Klem

  39. Utrolig trist å høre, Nora. Håper du snart kommer over det, ingen fortjener å være så såret. Jeg er sikker på at du kommer til å finne en du passer mye bedre sammen med, en som du er enda mer forelsket i og en som er enda mer forelsket i deg i fremtiden 🙂
   Ta den tiden du trenger med bloggen, men jeg gleder meg til du er tilbake!

  40. Selfølgelig Nora! Jeg skjønner veldig godt hvordan du har det. Du har det sikkert kjempe vondt nå.
   Det er ikke annet enn tid som vil lege sånne sår, og det kan ta veldig lang tid.
   Du har min store respekt, som deler sånne ting som dette med oss lesere. Håper det går bra med deg <3 Ta vare på deg selv.
   Klem fra Anne 🙂

  41. Jeg er lei meg på dine vegne & jeg håper virkelig du får orden på alt som skjer i livet ditt nå. Du virker som en fantastisk person i grunn og du fortjener bare det beste!

  42. høres ikke bra ut 🙁 jeg håper du kommer tilbake om ikke altfor lenge fordi jeg elsker bloggen din! alle av jentene på trinnet mitt snakker om hvor pen og bra forbildet du er. jeg synes det er trist at du har det vondt, og håper du kommer deg over det. hvis ikke, fortjener du bedre – og hvis du tenker over det vet du selv at du gjør det:) stå på Nora, digger deg <3

  43. Har lest bloggen din lenge nå, og kommer virkelig til å savne den. Du har gitt meg inspirasjon, og ikke minst håp når jeg trengte det mest. Så tusen takk for det, og så venter jeg i spenning ^*

  44. nora alba. du er desidert min favoritt blogger. du skriver så personlig på en skjult måte samtidig som du gir oss den informasjonen vi trenger. du er et forbilde for meg. for du viser at du er sterk. du har en kjempe fin stil og utseende ditt er så fantastisk spesielt. jeg skulle gitt mye for å sett ut som deg. så sett pris på det du som har det. selv om du er min favoritt blogger og jeg selvfølgelig vil ha det tilbake så fort som mulig vil jeg bare si – ta tiden du trenger. du er flink nora. lykke til. hjerte

  45. Uffa meg. Fikk helt vondt av å lese det siste, så trist. Jeg håper du kommer deg igjen. Jeg liker bloggen din utrolig godt.
   En god klem og et stort smil fra meg 🙂

  46. Dette var veldig trist… Jeg håper du får det bedre snart. Det som ikke dreper oss gjør oss sterkere! Jeg vet ikke hva som har skjedd. Men hvis det handler om tillit og brudd av denne, så er det også veldig viktig å kunne tilgi. For de tingene som kan virke kjempemessige nå, kan egentlig være små i den store sammenhengen.
   Det viktigste er uansett at du følger hjertet ditt. Så lenge du gjør det vil alt det vonde føre til noe godt en dag. Lykke til Nora, håper å se deg tilbake her snart!

  47. Nå ble jeg lei meg 🙁
   Håper virkelig du snart kommer tilbake!! ELSKER bloggen din 🙂
   Håper også at alt går bra med deg privat.
   Hilsen FAST leser!! 🙂 <3

  48. Jeg skjønner deg så utrolig godt. begynner å grine på dine vegne, fordi jeg og kjæresten har pause, og begynte å tenke på det når jeg leste dette.. Håper du klarer deg, alt ordner seg til slutt uansett, det kommer alltid noe godt ut av noe vondt. Hold håper oppe 🙂

  49. Støtter deg 100%, og bare vit at det er så mange som er glad i deg. Aldri gi opp håpet.
   Se på alt det du har fått opplevd, levd liv er et kunst stykke. Tenk på hva du kan bruke dette til, livet går videre. Og vit at du må være sterk for å være svak, noe som du er. Du er sterk, helt innerst inne. Selv om det som har skjedd kanskje har skjedd veldig brått. Jeg kjenner ikke fortiden din, jeg kjenner ikke deg. Men jeg kjenner deg på utsiden, pga bloggen din. Og jeg respekter at du ikke vil blogge mer nå, for det er jo helt naturlig etter en slik hendelse. Men jeg elsker bloggen din, og jeg vet at det er flere der ute som vil at du skal blogge mer.
   Ønsker deg alt vel, Nora. Og håper du får bedre dager. Klem fra stor bloggfan (-:

  50. Håper det går bra med deg! vet hvor tungt det er, men du er nok litt sterkere enn du tror skal du se ;:-) hvis ikke kommer du sterkere ut av dette! husk å ta tiden til hjelp, kos deg med venner og familie, så skal det gå bra 🙂

  51. Først vil jeg si at jeg forstår deg veldig godt, fordi det å blogge kan være en veldig stor påkjenning. Både når ting går som det skal, og som det helst ikke skal i livet utenfor den.
   Men jeg ville bare si at jeg beundrer deg veldig mye, og at du er en av de personene jeg ser mest opp til i dag. Jeg vet det er teit, fordi du kjenner jo ikke med og jeg er en god del yngre enn deg; men jeg føler at vi to er bestevenner. Det er sprøtt, jeg vet. Men siden jeg vet så mye om deg, og føler at vi er ganske like, hender det ofte at jeg tenker at du vet like mye om meg. Men du vet jo egentlig ikke at jeg finnes en gang:p
   Jeg håper du forstår hvor mye du har betydd, og hvor mye du fortsatt vil bety for meg og mange andre norske ungdommer.
   Håper du begynner å blogge igjen etter en stund 😀

  52. Sitter i samme knipe, du er ikke alene! 🙁
   Håper du kommer sterkt tilbake, snart <3 Du er favortittbloggeren min, kommer til å savne blogginnleggene dine! :-/

  53. Du kommer sterkere tilbake, gleder meg allerede 🙂 Vet du er sterk og kommer deg over dette, ta den tiden du trenger og nyt tiden med gode venner og familie, la tankene gå over på det positive i livet og ikke glem å kos deg selv om det kan se mørk ut nå

  54. Det er vel ikke slutt mellom deg og Carl Michael? Dette var et veldig sterkt innlegg og jeg kjente jeg fikk en liten klump i magen da jeg leste det. Jeg er veldig lei meg for at du tar deg en pause, men respekterer det FULT. Du er virkelig en blogger som fortjener å ligge laaangt høyere opp på topplisten! Lykke til Nora. Du er virkelig fantasisk. Jeg håper alt er bra med deg 🙂
   Klem Manuela

  55. For et sykt bra innlegg!
   Du er en utrolig flink blogger, og for ikke å glemme en ærlig en!
   Jeg ser opp til deg og det du skriver er sant, samme om vi vil tro det eller ei!

  56. Jeg kjenner meg veldig igjen i deg som person, Nora. Er en svak person selv, gråter så altfor lett, og tåler som sagt veldig lite.. Vet ikke helt hvor ille du har det nå, men kan tenke meg at du er ganske nede. Huff..
   Ta den tiden du trenger! 🙂 Tiden leger alle sår, vet du.

  57. Åh, lille!!! Ta all den tiden du trenger og kom sterkere tilbake.
   Du som er en så flott og snill jente, fortjener ikke å ha det sånn som du har hatt det
   i det siste.
   Vi støtter deg og gleder oss til du er tilbake 🙂

  58. håper du kommer tilbake snart, fordi bloggen din er utrolig bra, og du skriver virkelig ting som gir mening, i forhold til mange andre bloggere. vi trenger flere som kan skrive som deg!

  59. så trist 🙁
   et godt valg vi respekterer, men håper du er tilbake snart Nora!
   du er en fantastisk person vi kjenner igjennom en fantastisk blogg som har vært til stor hjelp <3

  60. huff Så utrolig kjipt.. Ingen fortjener å ha det sånn : (
   Håper det går bedre, og at kommer deg videre fort.
   Håper også du begynner å blogge igjen fort, bloggen din er veldig bra!

  61. utrolig kjipt, vet ikke helt hva jeg skal skrive, men utrolig kjipt.
   kjærligheten suger, hvertfall når den tar slutt. stol på vennene dine,
   ta å åpne deg opp for dem,
   alt blir så utrolig mye bedre!
   husk at vi leserne alltid er her for deg, uansett hva!

  62. Håper ting ordner seg og at du finner ut av ting 🙂 Du fortjener alt godt.
   Forresten bra at du tenker at alt har en mening. Jeg tenker sånn selv, og kan med hånden på hjertet si at jeg ikke hadde fått meg videre uten den tankegangen!
   Lykke til!

  63. Jeg forstår og respekterer det 🙂 håper det snart blir bra igjen og at du begynner å blogge så fort
   som mulig, for det er du kjempe flink til !

  64. Huff, ble veldig trist av å lese dette innlegget. Er nå to år siden det ble slutt mellom meg og eksen,
   savner han fortsatt. Alt kom opp igjen da jeg leste dette.

  65. Tuller du? er det slutt mellom deg og carl michael? seriøst? Jeg aner ikke hva jeg skal si. sitter her helt stum. De inleggene, de bildene og det du har beskrevet, så har det virket som om dere var verdens søteste par. og jeg mener det. herregud! har ingen ord. tror ikke ord kan hjelpe deg så sykt mye heller, tror det hadde vært bedre om noen hadde tatt en tur innom deg, holdt rundt deg og fortalt at gutter er noe dritt. Vær sterk, alba! vær sterk! Tror de fleste leserene støtter deg! <3

  66. Uff Nora, det høres ikke godt ut. Jeg tror alle vet hvordan det føles, men bedre å ha elsket og tapt enn aldri å ha elsket. Jeg pleier vanligvis ikke poste kommentarer, og dette er bare enda en i mengden for deg. Jeg forstår hvorfor du slutter å blogge for en stund, men jeg vil bare fortelle deg hvor kjipt det er for alle oss faste lesere. Du gir meg inspirasjon, du er den bloggeren jeg synes skriver best, for mye av det du skriver får meg til å tenke. Det er ikke bare dum informasjon om hvordan man fletter luggen eller hvor alle klærne er kjøpt. Det er noe spesielt ved bloggen din, og etter min mening er du et utrolig godt forbilde. Håper alt ordner seg for deg, og at du kommer tilbake sterkere enn noen gang. Det er rart hvordan man føler man kjenner en person bare ved å lese en blogg.

  67. Jeg håper du klarer deg gjennom dette, Nora! Vær sterkere en noen gang, og glem aldri alle oss blogglesere som setter stor pris på både deg og bloggen. Jeg vet jeg bare er en random jente som leser bloggen din, jeg vet nok kanskje ikke engang en brøkdel om hvordan du er som person eller hvordan livet ditt er, men utifra det du skriver så virker du som ett utrolig bra menneske. Du er sterkerer en det du tror, du må bare klare å innse det selv. Jeg tror på deg Nora! Tankene mine går til deg ikveld, gleder meg til du kommer tilbake!

  68. Nora, jeg vil bare fortelle at dette gjør veldig vondt for meg og lese. At jeg har fulgt med på bloggen din så lenge, gjør at jeg føler at jeg kjenner deg. Jeg tror det er lurt at du tar det med ro, og finner ut at det er SÅ mye mer i livet som er viktigere enn både gutter og blogg. Samtidig vil jeg si at jeg håper så inderlig at du kommer tilbake igjen. For jeg elsker å bare kunne trykke på ” favoritter” og sjekke bloggen din. Stå på Nora

  69. Åh, så dumt at du slutter! Men jeg forstår deg virkelig og respekterer det! Gleder meg allerede kjempe mye til da du kanskje starter igjen, ta deg den tiden du trenger! 🙂

  70. Synd at du slutter å blogge, men skjønner at venner og familie kommer først.
   Men jeg håper virkelig du kommer tilbake om ikke så lenge, du aner ikke hvor mange
   som ser på deg som et forbilde. Du er en stor inspirasjon for meg, Nora! Og det
   vet jeg du er for mange av oss andre også. Trist å se at du ikke har det noe bra,
   men du må vite at du bare kan utrykke deg på bloggen så mye du vil, vi er her for
   å støtte deg. En hver jente kan være missunnelig på deg.. Håper du ikke blir borte
   alt for lenge, jeg leser bloggen din hver eneste dag, og det kommer til å bli rart
   å ikke fortsette med det lenger..

  71. Nora<3
   Håper det går bra med deg. Du virker som en utrolig herlig person, og et stort forbilde for mange, inkludert meg. Jeg har fulgt bloggen din siden jeg så den for lenge siden da du blogget fra ipublish, om jeg husker rett. Og jeg har sett opp til deg siden den gang på flere måter, både utseende og personlighet. Jeg kjenner deg ikke, men det inntykket jeg har fått av deg gjennom bloggen, virker du som en helt fantastisk jente og ikke minst DØDSPEN! Ta den tiden du trenger. Jeg gleder meg til du kommer tilbake<3

  72. jeg er på din side nora, håper alt ordner seg snart. kjærlighet er noe herk noen ganger det har jeg erfart selv.
   håper ting blir bedre for deg. sender varme tanker<3

  73. ånei! det var akkurat det jeg fryktet skulle skje med deg! jeg ønsker deg bare det beste av det beste og håper du kommer deg videre i livet med strak rygg og glede i hjertet. Gutter kommer og gutter går, ikke bruk opp følelsene dine på dem. tenk på dem som er der for deg og støtter deg og kan trøste deg. få markus til å gjøre deg i godt humør igjen fordi det vet jeg han er flink til!
   god bedring 🙂

  74. Huff, så leit å lese. Håper du får det bedre om ikke så lenge. Dette fortjener du ikke.
   Ta den tiden du trenger, håper alt blir bra igjen 🙂
   Klem fra meg.

  75. Du skriver pent også! Håper det går bra med deg og at du finner ut hva du vil med livet ditt 😀
   🙂 Ønsker deg alt godt !

  76. NOO. jeg er helt avhengig av å lese bloggen din!! kanikke slutte .. om du har det dårlig kan jo bloggingen hjelpe deg gjennom det. men er det slutt mellom deg og kjæresten nå? :/

  77. Lykke til, samme hva som skjer videre!
   Du virker som en sterk jente, så du kommer nok gjennom det meste:)
   Gleder meg til du bestemmer deg for å begynne å blogge igjen.
   Klem Silje:*

  78. jeg unner deg virkelig ikke dette (om jeg forstår det riktig).
   Desverre er det mye dritt som skjer i russetiden, som jeg har sett på mine venner og bekjente.
   jeg er selv russ, og typen er ikke, så jeg har heller valgt å være med på litt av det som skjer , men ikke alt. rett og slett fordi jeg skjønner hvordan det kan være for den som ikke er russ. det kan ikke være noe gøy å sitte hjemme og ikke ane hva som skjer på treffene og liknende.
   forstår deg godt når det gjelder å ta litt tid til seg selv. håper alt ordner seg.
   Du er en kjempe søt jente, glem ikke det. Lykke til , Nora!

  79. du er min yndlingsblogger og det er veldig trist å høre at du ikke kommer til å skrive på en stund. Lykke til med alt som ikke går som du vil akkurat nå. Du er en utrolig jente!

  80. Håper virkelig allt ordner seg, og at du begynner å blogg igjenn snart!
   Pass godt på deg selv:) sender deg gode tanker xoxo

  81. Du er ikke svak, men en følsom person 🙂 Det må du ta til deg som en av dine styrker. Stå på videre og aldri tenk at du ikke er bra nok, fordi det er du 🙂 Håper alt går bedre med deg snart.
   Mvh Silje

  82. synes det er så spesielt at fra hvert innlegg du har skrevet som er på grunn av det
   her i det siste, har jeg gått gjennom akkurat det samme. så jeg må si jeg ble enda mer
   overrasket da jeg så dette innlegget nå, siden det nå ble slutt mellom meg og
   kjæresten min også.. jeg føler med deg.

  83. stakkars deg… kjærlighet kan til tider være vanskelig, og det er nok der du er akuratt nå! Men bare vent Nora så straks du tenker mere på deg selv, venner og familie vill du komme deg over det! 🙂 Du er en veldig sterk person, det vet jeg ved å bare lese bloggen din! Lykke til! Trist at du tar en pause, men jeg skjønner situasjonen utrolig godt 🙂

  84. hei. pleier ikke skrive inn kommentarer.. men tenkte jeg måtte nå. først vil jeg bare si at jeg syntes at du virker som ei uffvattelig nydelig jente. du er så ekte, iforhold til mange andre bloggere og mennesker. du er drit pen og har en syk fin stemme. og det gjør meg faktisk vondt når jeg leser at du ikke har det bra. vi har mange vært gjennom slike ting som du gjør nå. ihvertfall jeg. jeg kjenner meg godt igjen i det du forteller. det er ikke deilig akkurat. men vi er om dette sammen <3 tihi. du klarer deg! det vet vi alle. ønsker deg lykke til videre i livet. hadde vært koselig med svar igjen til bloggen min. klem emilie

  85. Skjønner at du har det tungt!
   Du er en STERK jente:) har troen på at du kommer deg gjennom dette!
   good luck <3

  86. tnaa, norasøta :-))
   såklart vi forstår! syns det er supert at det går så fint med deg da 🙂
   og ja, du børr heller være med venner eller familie enn å blogge 😉

  87. Håper den pausen ikke blir lang! Elsker bloggen din, den er en sann inspirasjon! Synd at du og Carl michael slo opp, dere var så søte sammen. Dere finenr hverandre nok igjen! 🙂

  88. huh, jeg og veninna mi så akuratt deg og carl på mcdonalds. da har dere ikke slått opp da ? hva har egentlig skjedd ?

  89. i feel you. kjenner meg så godt igjen i det du skriver akkurat nå. kjærlighetssorg er sinnsykt vondt. spesielt de to-tre første dagene. men så går det faktisk over, fortere enn du aner. man får tid til å sette pris på de nærmeste i livet, familien og venner. man finner ut at man ikke lenger trenger den idioten, som man elsket, men som også såret en alt for mange ganger. det er trist når man innser at nok er nok, men etterhvert skjønner man at det eneste riktige var å gi slipp, og at det kommer mennesker senere i livet som er mye mer verdig hjertet ens.
   tiden leger alle sår. også for deg, nora. håper det går bra med deg <3

  90. Å Nora. Dette var et kjempefint innlegg… Du er så flink til å skrive, ordlegge deg, og få ting fram på en fin måte, selv om dette var veldig trist.. Huff, du fortjener virkelig kun det beste. Jeg håper du kommer fort tilbake til bloggen igjen. Tiden leger alle sår, til slutt har du det bra igjen, det er bare tiden fram til det som er jævlig. Men stå på søte deg ♥ ..

  91. Det var utrolig bra skrevet! du klarer å sette ord på ting! følte det rørte noe ved meg,
   selv om det ikke har noe med meg å gjøre!
   håper du finner ut av tanker, følelser.
   Du er en bra blogger!

  92. Tenker at du kommer sterkere tilbake :)!
   Ikke la uheldig kjærlighet dra deg helt ned, du fortjener bedre.

  93. Utrolig trist og leit å høre, eller lese, smtidig som sangen din spilles fra en aen fane.
   Viktig at du tar den tiden du trenger og tenker på deg og ditt beste, det er det som er viktigst.
   Dine ekte og faste lesere forstår og vi vil støtte deg og være her for deg imorgen og om en måned.
   Oog…:
   Du er ikke svak, Nora.
   Du er modig, tøff og du er bra. Du fortjener bra, og noen som behandler deg bra.

  94. tuller du eller ? 🙁 gjorde han det slutt ..
   jeg dør om du slutter å blogge 🙁 håper alt ordner seg for deg!

  95. Du kommer deg igjennom dette til slutt Nora, selv om det ikke virker sånn!! Og du er sterkere enn du tror. Husk å ta vare på deg selv 🙂

  96. Nora! Du e verdens søteste jente, skjønne ikke koffør du får stygge og ekle kommentara i det hele tatt, men det e garantert fordi nån e sjalu. Håpe alt går bra med dæ å kjæresten, og at du kommer sterkt tilbake på bloggfronten etterhvert! “god bedring” kan man vel si. <3

  97. Så trist å høre! Håper det går bra med deg. Skjønner godt at du vil ta en pause, vi trofaste leserne dine venter på deg til du er klar til å blogge igjen <3

  98. Du er en herlig blogger og ei nydelig jente. Håper alt ordner seg for deg, for det her fortjener du virkelig ikke. Stå på, Nora!

  99. <3 <3
   ta tiden du trenger!
   Kjenner flere som har kjærester som er et år eldre, som er russ i år, som det har blitt slutt nå pga. russetida. Skjønner ikke at russetida kan være verdt det, trist å se.. Får man se en annen side av en person du trodde man kjente godt, det er tungt.. Stå på! Jeg digger deg og bloggen din

  100. uff, kondolerer virkelig! skjønner hvor vanskelig du har det nå, og jeg har stor medfølelse. Du virker som er fantastisk og selvstendig jente, så du kommer nok til å finne den rette en dag!

  101. sender deg varme tanker, Nora. Dette var leit å høre. Du kommer til å smile og le som bare det igjen, og du vil oppleve så mye spennende fremover. Du har all din tid 🙂

  102. utrolig trist 🙁 jeg håper du ikke slutter å blogge. Du er en kjempeflink blogger og inspirerer meg og de andre leserne dine. Jeg synes du fortjener 1. plass fordi du skriver meningsfulle og morsomme innlegg som er interessante å lese 🙂 Du er en av mine favoritt blogger. Klem

  103. Hvis han gjorde det slutt fordi han ville være singel pga russetiden, eller fordi han har vært utro kan han dra til helvete og du fortjener så mye bedre! En som er villig til å kaste bort et forholdt på grunn av noe så dumt som en russetid, vet virkelig ikke å sette pris på ting ..


  104. Jeg vet ikke hva jeg skal si, for jeg får slik en medfølelse for deg når jeg ser at du har det vondt.
   Jeg har så lyst til å si noe, som kan gjøre det godt, men jeg vet at jeg bare kommer til å begynne å gråte selv, så i stedet sender jeg deg noen varme tanker, og håper at det ordner seg for deg på den måten som passer deg best.
   <3

  105. Så utrolig trist! men du virker som en sterk jente Nora, stå på og du vil heve deg over han.. Om han valgte å gå fra deg, er det den største tabben i hans liv..
   Lykke til vidre <3

  106. aner ikke hva som har skjedd, men hvis han ahr gjort det slutt på grunn av at han er russ, så er han faen ikke verdt 50 øre en gang. hvis han er villig til å gi slipp på deg bare for å drive med hva han vil i russetiden, så kan han faen meg brenne. seriøst

  107. Ikke tro du er svak, for det er du ikke. Det eneste som leger sårene, er tiden. Så bruk den, godt. Ikke stress, gjør ting med de nærmeste som får deg i godt humør. Det er først når du er langt nede, at du virkelig føler at det går oppover igjen. Husk å samle masse krefter. Dersom dere ikke finner tilbake til hverandre, kommer du til å lære av dette forholdet – og vokse på det.
   Håper alt fikser seg! Mange store og varme klemmer!

  108. Nora ! Jeg er så lei meg på dine vegne !
   :'( Herregud !
   SVAK ?- denne reaksjonen ville jeg kalt STERK!

  109. Uff , jeg er veldig lei for det :/ Akkurat det samme skjedde meg for en månde siden, jeg var helt knust .. Viste ikke hva jeg skulle gjøre, vi hadde vært sammen i 6 månder, ikke all verdens tid, men det føltes ut som vi hadde vært sammen i en evighet. Og nå er det slutt, vi prater så vidt med hverandre lenger .. Men , jeg har kommet meg over det. Savnet er der fortsatt, men jeg har funnet ut at vi passet ikke sammen så godt som jeg trodde, og at alt har en mening. Og vi var bare ikkke “ment to be”! Det samme gjelder vel dere to, du finner deg en mye bedre vettu, det kommer til gå bra 🙂 Vet det er vanskelig nå, men, det ordner seg til slutt ! 🙂

  110. Sykt enig med denne kommentaren; aner ikke hva som har skjedd, men hvis han ahr gjort det slutt på grunn av at han er russ, så er han faen ikke verdt 50 øre en gang. hvis han er villig til å gi slipp på deg bare for å drive med hva han vil i russetiden, så kan han faen meg brenne. seriøst
   du er utrolig pen, og inntrykket av deg virker du som en sykt søt og hyggelig person. Og du skriver helt fantastisk 🙂

  111. har du slått opp fordi det er russetid!?alle har nedturer.. jeg og kjæresten har vært borte fra hverandre i åtte uker nå,militæret.. men jeg elsker han forde om han ikke får prioritert meg i løpet av disse ukene.. ikke la noe så dumt som russetiden ødelegge, for guds skyld!

  112. Så utrolig trist å høre, men samtidig veldig bra skrevet. Det er deilig å kunne lese dette innlegge og kjenne seg igjen i det du skriver! Det er veldig bra å vite at det er flere der ute som opplever det samme. Ikke bare hjelper du deg selv ved å skrive om følelsene dine, du hjelper en hel del andre jenter og gutter der ute også. Noe du skal være stolt over. Du kommer til å komme langt her i verden. STÅ PÅ!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg