jada

Hei dere. Det har nå gått noen dager, og jeg har blitt klar for å blogge igjen 🙂 Jeg har lest gjennom alle kommentarene deres, og jeg må si at jeg virkelig setter pris på de fleste av dere. Tusen takk for at dere holder meg oppe, og besøker bloggen min hver dag. Dere er så SØTE!

Til de som lurer på hvorfor det ble slutt mellom kjæresten min og meg, så var det på grunn av russetiden. Jeg er fult klar over at det er hardt å ha kjæreste i løpet av de ukene, og det tok jeg hensyn til da jeg tilga han for det som skjedde. Når man er glad i en person og har vært med han eller hun hver eneste dag i over ett halvt år, er det ikke alltid like lett å kaste den personen ut av livet ditt for godt.

Så ja, vi er sammen igjen.
Det er snart 17. mai, og alt er vel egentlig helt topp. Grunnen til at jeg ikke har blogget før i kveld, er så enkelt som at jeg ikke har internett her hjemme hos meg, og fordi at kameraet mitt er helt ødelagt. På Tirsdag skal det leveres inn, og forhåpentligvis får jeg nytt innen en uke eller to…

Siden det er godt over en uke siden sist, så tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere litt om den siste tiden. Vel, siden jeg kastet ut Carl Michael i forrige uke, og siden jeg hadde hans TV hos meg, så er den selvfølgelig borte…Jeg har kanskje verdens mest sturseligste leilighet for øyeblikket. Tror jeg må kjøpe meg en tv snart, ehe..

På Onsdag hadde vi Coopertest på skolen, og jeg klarte 2100 meter på 12 minutter. Det er helt ok, jeg fikk tre. Jeg har astma, ok?! Og i går kveld hadde jeg klassefest, som var den morsomste festen på lenge. Alle i klassen er forskjellige, og det er helt herlig! Håper jeg får tilsendt en film jeg kan vise dere 🙂

Ellers så har jeg vært skikkelig "fjorten år" den siste uken. Carl Michael er russ, og jeg har hengt meg på. Her om dagen ble vi satt av midt på E18 klokken 4 på morgenen, for så å gå hjem. Jeg er den lykkeligste fordi jeg ikke har betalt over 40.000 for fire sånne uker. Takk gud!

Nå sitter jeg helt alene, uten tv, uten venner, med et dårlig nettverk, og venter på at Die Jagermeister skal komme og hente meg! Kanskje jeg burde kle på meg snart, da…

124 kommentarer
  1. så godt at du er tilbake, savnet deg.
   håper ting går litt bedre med deg og kjæresten da:)
   selvom han har gjort en veldig feil tabbe, som
   er vanskelig å tilgi. jeg fikk 2200 på cooper testen, og det er fordi jeg røyker ;p

  2. Imponert over at du greide å tilgi han, men for å være helt ærlig synes jeg du fortjener det beste; en som ikke er utro i fylla.. Men det er tydelig at du har et stort hjerte og at du greier å legge det bak deg er jeg kjempeimponert over, det er en stor prestasjon : ) stå på Nora!

  3. du er sinnsykt pen. jeg digger alt med deg. hele kroppen, fra topp til tå! du må begynne å legge ut flere bilder av ansiktet ditt, det er jo så fint. og du må legge ut flere sang videoer. for den du la ut for litt siden var, fabolous! hørte på den i over 3 timer her om dagen. skjønner situsjonen som har vært mellom deg og Carl M. glad ting ordner seg for deg 🙂

  4. Ble det slutt fordi han var russ og det var vanskelig for deg å takle, eller gjor han noe dumt, som f.eks at han var utro eller noe?
   Du er en fantastisk blogger forresten ;D

  5. gud, du er så utrolig pen!!! godt å høre at det har ordnet seg 🙂 du fortjener det beste!! håper han lærer å respektere deg bedre.

  6. Braa. Ble så glad for at du blogget igjen – vært innom HVER dag, for å sjekke.
   og at dere har funnet sammen igjen.
   Stå på 🙂

  7. Vil si at det igrunn ikke er noe vanskelig å kjæreste i russetiden hvis du er glad nok i personen du er sammen med og respekterer han/hun. Russetiden handler ikke om sex og roting 😉 Bare en tanke.

  8. Så bra at dere fant tilbake til hverandre 🙂 Leser bloggen din ofte og jeg synes du bloger kjempe bra!

  9. skjønner at du tilga han:) får bare håpe han skjerper seg, og ikke tror han kan gjøre som han vil fordi han tror du kommer til å tilgi han hele tiden..

  10. Bra det ordnet seg igjen da 🙂 Fint bilde av deg også. Sykt at de bruker titusenvis på det, jeg har brukt endel selv, men ikke sååå mye da :p Fantastisk tid da, 17 dager jeg sent vil glemme.

  11. Må ha vært vanskelig å tilgi han. Jeg hadde aldri klart å tilgi mannen min om han hadde hatt seg med en annen. Håper han innser hva han har gjort og aldri gjør det igjen!

  12. Fikk du tre, som i karakteren tre for å løpe 2100 meter?? I min klasse var den ingen som sprang lengre enn 2400 meter og alle vi som lå rundt det fikk fem i standpunkt.
   Godt å høre at dere har blitt sammen igjen. Det er nok tungt å ha en russekjæreste 🙂

  13. Så bra at du har det litt bedre igjen hvertfall 🙂 Lov å tilgi, selvom det er vanskelig. Var gjennom noe av det samme for noen mnd siden… Lykke til videre, det kommer til å gå bra! 🙂

  14. Åh, nå ble jeg glad! Du fortjener kun det beste. Så glad for at ting ordnet seg mellom dere. Carl Michael har å behandle deg bra nå. Du vet, ordtaket: Treat you girl right, if you don’t, another man will. Er russekjæreste selv, og må si det er nokså tungt. Heldigvis er alt slutt imorgen! YES. Har opplevd noen harde uker med utro kjæreste på tryvann. Du gir meg styrke til å kunne gå videre med livet mitt :))

  15. Godt å høre at du tilga han, det var modig gjort av deg. Sånt er jo vanskelig, men det var snilt gjort av deg. Ble glad på dine vegne når jeg leste dere var sammen igjen, ble lettet. For jeg kunne ane hvor vondt det her gjorde, den vonde og tomme klumpen.. Godt du er tilbake 🙂
   Du er fantastisk pen Nora! 🙂

  16. Jeg hadde fått stryk, men det har seg sånn at jeg har alternativ gym og vi har annet opplegg enn de andre. I den gruppen er det de som holder på stryke, de som har en spesiell sykdom, asma etc. Dere burde kanskje få det dere og! funker jo veldig bra her på RUD.

  17. helt sykt at du klarte og tilgi han, må ha vært vanskelig.. Men litt ekkelt og kysse han igjen da, eller i det hele tatt ha sex med han da han har gjort det med en annen jente mens han var sammen med deg.. Men jeg skal ikke si noenting, hadde nok tilgit kjæresten min også, vi har vært sammen i snart 3 år.. Og kunne ikke tenkt meg å gå ifra han.. Du er ei flott jente Nora, håper han aldri gjør noe mot deg igjen for det fortjener du ikke!

  18. Syntes det er veldig sterkt av deg å tilgi, Nora. Nå vet ikke jeg hva Carl Michael gjorde, eller hvor langt han gikk men jeg håper virkelig at han er en gutt du kan stole på og at noe sånt ikke vil skje med deg igjen. Det fortjener du virkelig ikke! Jeg vet godt hvordan det er å ha kjæreste som er russ, men heldigvis så har han ikke gjort noe, hvertfall ikke som jeg vet om.
   Håper alt du beholder tilliten til han, og at ting blir bra 🙂
   Kjempefin blogg.

  19. Jeg er virkelig så utrolig glad på dine vegne, du er en skikkelig søt person, Nora! Du inspirerer meg ved stil og hvordan du skal takle dine problemer! Håper dagen blir bra i morgen!
   Klemkos 🙂

  20. Skjønner godt hva du mener, det er ikke lett å gi slipp på folk man er glad i.
   Dessuten fortjener vel alle “a second chance”? 🙂
   Håper bare at han har lært av feilen sin, og aldri gjør noe slikt igjen. Jeg er glad på dine vegne, men det at han gjør noe slikt mot deg, og du klarer å tilgi han, viser jo at du er litt for bra for han, haha.
   “We forgive, but we never forget”.
   Stå på, ønsker deg alt godt!

  21. Helt ærlig så viste CM GODT hva han gjorde i fylla. Greit man kan drite seg ut, men man er aldri så drita at man ikke klarer å styre seg til en viss grad.. Tro meg 😉
   Bra du kunne tilgi han da, selvom han kanskje ikke fortjente det?

  22. Har du bunad? I såfall hvilken?
   Kjempe bra at du begynte å blogge igjen, elsker bloggen din. Du er fantastisk 🙂

  23. Hei ! Jeg gikk innom bloggen din en tur, utrolig fin blogg du har ! Korselig
   om vi får en kommentar tilbake : )

  24. Godt å høre at dere har funnet tilbake til hverandre. Skjønner hvis ikke du vil svare på dette, men hva var det egentlig som skjedde?

  25. Oinnjskyllj mæ men æ chønne faan mæ itj koffer du e sammens me hainj igjæn? vess d vart slutt i russetia, bare får at hainj koinnja færra å laus sæ så veitj æ itj helt kossn forhold dåkk har.

  26. yeey 😀 jeg så deg på sandvika senteret på fredag med kjærsten, så jeg skjønte dere var sammen igjen 🙂 gratulerer=) forresten digger jeg bloggen din og du er utrolig pen, ikke bare på bilder men også i virkeligheten 😮

  27. du vet den genseren du har på bildet er gjennomsiktig ja ?
   kanskje du ikke ser det , men jeg har et veldig skarpt øye får sånt. så viss du ser veldig nøye , ser du det nok tilslutt

  28. haha, noen folk er så utrolig dumme(tenker på de som skriver, var han utro osv.)
   Jajja. bra dere er sammen da 🙂 Stå på nora, du greier alt!

  29. Så bra det har ordnet seg for deg !
   Leser bloggen din hele tiden og blir veldig inspirert av stilen din 🙂
   keep going

  30. Oj.
   Klarte du virkelig å tilgi han for det? Jeg mener greit, hvis han “bare” klina eller tafsa på enpå en annen jente, så kunne jeg også ___kanskje___ men høyst usannsynlig tilgitt min kjæreste også. Jeg ser på meg selv som noe mer enn en jente han kan gjøre hva faen han vil mot. Og unnskyldningen med at “fylla har skylla” er så svak, da svarer jeg med “hvem er skylla for fylla?” …jo du som drikker den. For meg så kunne jeg sikkert tilgitt typen min, men det hadde uansett ikke funka i lengden hvis han hadde vært utro, siden jeg ikke hadde klart tanken på å ligge med han etter at han har dyppa seg i en annen jente mens han var ilag med meg. Det værste er, og det er tungt å si det, men det er som ei annen jente sa lengre oppe her, man er aldri så full at man ikke vet hva man gjør. Har man en kjæreste man er glad i og respekterer så gjør man det bare ikke. Tro meg, jeg vet det..
   Håper virkelig at du finner deg selv mer verdt enn han klysa du tilga.. Greit nok, jeg vet hvor vondt det er, har vært igjennom det. Men tro meg! Du kommer over han, og det lettere enn du tror, for etter en tid, så skjønner du jo hvor idiot han faktisk var!
   Ikke gi etter for den utro typen; en gang utro – alltid utro. Ikke nødvendigvis, men du tilga han denne gangen, så da tenker han sikkert “hvorfor ikke en gang til”…. Æsj. Utro gutter er så sinnsykt TURN-OFF =)

  31. Når en person har samvittigheten til å være utro mot den man elsker.. så er det siste ordet en løgn. Beklager Nora, men nå syns jeg du var dum og naiv. engang utro, alltid utro! Dette fortjener du ikke.

  32. DER PÅ BILDET VAR DU SKIKKELIG PEN, SMIL MED ÅPEN MUNN OFTERE! DU KLER DET MYYE BEDRE!!!! TAKK FOR NICE BLOGG

  33. Jeg har tenkt litt på dette .. at det var russetid er ingen unnskyldning, uansett, det finnes ingen unnskyldning til å være uto. Jeg var russ nettopp selv, typen min er i millitæret og jeg har ikke sett han på 2 månder! Tro meg, det er da du føler deg alene og ensom. Var i kongeparken og, mye flott å se på for å si det sånn, men – ikke røre bare se. Så jeg håper virkelig du har tatt tak i nakken på typen din så han skjønner at dette er ikke noe som er “greit” vist det gjentar seg siden han ble tilgitt første gangen. For du er ei heilt fantastisk flott, smart og talentfull jente som skiller seg ut, så han bør virkelig vise at han fortjener deg nå! Jeg vet selv hvordan det er å være der du har vert så .. jeg støtter deg og på hvorfor du tok han tilbake, ekte kjærlighet er tøft. Men stå på Nora, du vet hva som er best for deg 🙂

  34. Å være drita og at det er russetid er ingen unnskyldning for å være utro. Skjønner ikke at du klarte å tilgi han, jeg. Og jeg kan vedde på at tilliten din til han ikke er 100% nå, og et forhold funker ikke om man ikke stoler på hverandre. Jeg hadde ikke stolt på han hvertfall. Vært redd for at han vra utro hver gang han var ute..
   Men jeg håper det går bra med deg 🙂

  35. Hei Nora.
   Jeg ser det er mange som mener mye om deg og Carl Michael. Noen synes det er helt herlig og flott at dere er sammen igjen. Mens andre mener det aldri kommer til å gå bra. Jeg har vært i denne situasjonen før. Det vil si, jeg har vært i Carl Michaels situasjon. Jeg var utro i russetiden.
   Da jeg var russ for tre år siden hadde kjæresten min gjennom et år vært i millitæret en stund. Han var borte hele russetiden. Jeg skal ikke si så mye, men jeg rotet med en gutt på et av russetreffene.
   Jeg tror noen av oss ikke har viljestyrke nok, eller ikke har lyst til å ha styrke nok til å stå i mot fristelser. Det er veldig dumt, men det er ikke håpløst. Selv har jeg lært veldig mye av den hendelsen. Jeg har grått. Jeg har hatet meg selv. Men til slutt skjønte jeg at den eneste løsningen var å endre denne siden ved meg selv, bli sterkere rett og slett! Og det virket. Jeg har aldri såret kjæresten min igjen, som for øvrig er verdens nydeligste gutt.
   Men for å komme over utroskap er det noen ting man må gjennom på veien. Det er veldig viktig å være klar på hvordan man føler det, å ikke stenge ting inne. Det er viktig både for den som har bedratt og den som har blitt bedratt å snakke ordentlig om det, hvis ikke blir det en rosa elefant i rommet som bare vil vokse seg større og større. Samtidig er det en skjør linje mellom det å bearbeide og det å velte seg i de vonde følelsene. For hvis man merker at man ikke klarer å slutte å tenke på det, slutte å være sint på personen, da kommer det som en gang var kjærlige følelser til å gå over i bitterhet. Og det gagner jo ingen!
   Løsningen for kjæresten min og meg var etter mange samtaler om det som hadde skjedd og hvordan jeg kunne endre meg, rett og slett å begynne med blanke ark. Vi satte en strek og begynte på nytt. Og det føltes herlig befriende, for oss begge!
   Håper alt går bra da 🙂 Tenk på deg selv, det er det viktigste <3

  36. Etter jeg leste dette innlegget har jeg tenkt veldig mye på hvordan det går ann å tilgi noen som har gjort noe sånt mot deg. Jeg har en kjæreste jeg har vært sammen med i snart tre år, og om han neste år er utro mot meg fordi han er russ, da er han ikke noe å spare på. Om man er glad nok i den man er sammen med, så skal ikke slikt skje, uansett. Og jeg har vært også så fullstendig full at noe sånt kunne skjedd med meg uten at jeg tenkte over det, men man tenker faktisk også når man er full, og jeg mener det ikke er noen unnskyldning..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg