lunsj

Hei dere! Jeg var så heldig å fikk internettet til å virke nå, i tjue minutter, så da slår jeg til med et lite innlegg. Senere i dag kommer mamma med kamera, og hvis jeg får internettet til å funke da, så skal jeg fortelle litt om noen forskjellige produkter jeg fikk på helsemøtet. Det er mye bra der, så jeg håper dere følger med!

Siden det er lenge siden jeg har kommet med anbefalinger, og siden jeg ikke har så mye annet å blogge om, så skal jeg fortelle dere om en kjempegod og enkel lunsj.

1 stekt baguett
1 chevreost
1  lollo salat

Chevreost er en veldig sterk og mektig ost fra Frankrike, som er utrolig god sammen med salater og gratenger. Personlig så elsker jeg sterke oster med masse smaker, men det kommer jo helt an på person til person. Chevrè er en geitemelk ost, og det smaker akkurat som vanlig, norsk geitost, bare litt mer ekte. I de fleste ostedisker selges denne osten, og du får den i tynne/tykke, store skiver.

Lunsjanbefalingen min er å steke denne osten i panne i noen få minutter, før du smører den på en kald, stekt baguett, og setter det inn i ovnen og steker det på lav varme, til osten har smeltet helt. Legg lollosalat og ruccola opp på, og kanskje litt ekstra urter. Det er utrolig godt, det går fort, og det er ikke så altfor dyrt 🙂

Har dere en lunsjanbefaling til meg?

35 kommentarer
  1. Ingen lunsjanbefaling her… men en ting.. Sier du “bagett” eller “baguett”? Jeg og kjæresten har en
   stor diskusjon gående angående dette.. hehe, kom bare til å tenke på det nå med innlegget ditt.. Fin blogg 🙂

  2. kan ikke du ta flere inspirerende bilder?
   slik som i der du er ute i naturen og har spesiell sminke osv?
   savner det! det er så inspirerende og du er så vakker.

  3. Det så jo litt godt ut, selv om jeg ikke er så glad i geiteost. Mine favorittlunsjer er blandt annet fruktblanding med yoghurt naturell. I baguetter/rundstykker (de “norske grove” er best) så elsker jeg røkt laks med mais og paprika, og enten majones eller smøreost.

  4. ELSKER chevre! men med et tynt lag med honning under blir det enda bedre syntes jeg 😀 og gjerne en grov baguett!
   fortsett å blogge nora, savner innleggene dine 🙁

  5. “1 Jeg kunngjør for dere, søsken, det evangelium jeg forkynte dere, det dere har mottatt og står på.
   2 Gjennom det blir dere også frelst, når dere holder fast på ordet slik jeg forkynte det, ellers blir det forgjeves at dere kom til tro.
   3 For først og fremst overga jeg til dere det jeg selv har tatt imot, at KRISTUS DØDE FOR VÅRE SYNDER som skriftene har sagt,
   4 at han ble BEGRAVET, at han STOP OPP DEN TREDJE DAGEN som skriftene har sagt,” Paulus? første brev til korinterne 15:1-4 (Bibelen)
   “21 Han (Gud: Jesus Kristus) som ikke visste av synd, har han (Gud: Faren) gjort til synd for oss, for at vi i ham skulle få Guds rettferdighet.” Paulus? andre brev til korinterne 5:21 (Bibelen)
   “8 For av NÅDE er dere frelst, ved TRO. Det er ikke deres eget verk, men Guds GAVE. 9 Det hviler ikke på gjerninger, for at ingen skal skryte av seg selv. 10 For vi er hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud på forhånd har lagt ferdige for at vi skulle vandre i dem.” Paulus? brev til efeserne 2:8-10 (Bibelen)

  6. Kjempegodt hvis du i tillegg strør over noen valnøtter + litt honning etter at det er
   stekt i ovnen 🙂 chevre + valnøtter + honning = mmmm.. himmelsk!

  7. Om du varmer osten og bruker skinnende og rennende honning på den med salaten blir det ekstra godt! 😀

  8. Den osten smaker sau, sånn helt seriøst. Ikke til å anbefales! Da ville jeg heller foretrukket en god brie istedenfor!

  9. du bura serriøst forandre bloggen din og ikke ha sååååå kjedelig blogg svart og hvit å dødds kjedelig bilder §!!!!!!

  10. Åh, dette må jeg teste! Det så kjempegodt ut. 🙂 Jeg har ikke lunsjtips, men jeg har frokosttips! Jeg har begynt å erstatte havregrynsgrøten min med smoothie med havregryn i. Den metter mer enn en vanlig smoothie, og varer lengre! 🙂 Det lønner seg å bløtlegge havregynene over natten, så blander de seg veldig godt i smoothien. Jeg legger de i juicen jeg bruker i smoothien. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg