hei

Okei, jeg kan inrømme at det er en stund siden jeg blogget sist. Rettere sagt så er det vel egentlig en GOD stund siden. Jeg har vært opptatt hver eneste dag, som har inneholdt jobb,jobb,jobb og litt venner. I tillegg har hodet mitt tatt sommerferie, og derfor valgte jeg å være litt borte fra data, facebook, blogg og alt annet.

Men dere, nå sitter jeg her, med fingeren på internettkabelen, og blogger igjen. For to minutter var det strålende kveldssol, men nå er alt jeg kan se grå skyer og harde regndråper. Jeg flasser på den ene skulderen, og har mest av alt bare lyst til å legge meg. Det ble en sen kveld i går, og jeg har sittet på jobben i hele dag.

Eller så har jeg det veldig fint. Jeg fyller atten år på Tirsdag, og jeg håper det er noen av dere som husker det! 🙂 Men nå må jeg sove. Jeg skriver mer i morgen.

Må bare oppdatere litt når det gjelder favorittdrikke. Denne er herlig, og veldig bra – både for humør og utseende. Jeg føler meg hundre ganger bedre etter en flaske, og jeg føler meg forferdelig hvis jeg ikke drikker en hver dag. Noen som har smakt den?

57 kommentarer

Siste innlegg