snart er jeg stor jente

Hei alle sammen. Da sitter jeg hjemme igjen, og jeg er kjempesliten. Jeg føler meg som verdens dårligste blogger fortiden, men dere vet….jeg har en del å gjøre for tiden. Forresten, jeg har skrevet under kontrakt på lærlingplass, så nå er jeg endelig lærling som kokk på Brasserie France i Oslo. Hadde vært gøy om noen kom innom 🙂 jeg starter 9.august, og jeg gleder meg veldig, selv om jeg vet at dette blir det hardt år.

I morgen fyller jeg endelig 18 år, og det skal bli deilig! Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å ha bursdag midt i sommerferien, sett bort i fra at det er ganske ensomt, med tanke på at alle er på ferie. Moren min har også bursdag i morgen, så jeg må nesten nevne henne også. Jeg har fortjent noen ekstra gaver, så i dag har jeg vært og handlet noen ting jeg har ønsket meg. I morgen skal jeg kjøpe gave til mamma, også skal jeg rett på jobb igjen..

Nå skal jeg tilbake til Carl Michael sin armkrok og se på tv, før jeg sovner. Jeg skal opp tidlig, og våkne ved siden av verdens beste ansikt 🙂 Og til dere som lurer på hvordan jeg har det og hvorfor jeg er så trist….jeg har det fantastisk!

…….Vitaminvannet selges forresten på Deli de luca, Narvesen og Ultra 🙂

Og.

Jeg har blitt blond igjen. Tar masse bilder til dere i morgen, nå må jeg sove! Love you. Forventer en del gratulasjoner i morgen, forresten! 🙂 Hihih…

151 kommentarer

Siste innlegg