nå er det sommerferie

I dag hadde Carl Michael bursdag, og derfor løp jeg frem og tilbake i hele Sandvika som en gal i går, i håp om å finne noe fint til han – og det gjorde jeg! Det er vanskeligere å finne gaver til gutter enn det jeg trodde, altså..

Etterpå gikk jeg og kjøpte noen nødvendige ting til meg selv. Alle disse produktene var kjempegode, og jeg gleder meg til å bruke dem mer. Den grønne lille boksen er en ansiktsskrubb med blandt annet lavender og sukker, utrolig deilig og veldig forfriskende. Håndkremen var også helt herlig, og selvfølgelig var ingenting fra Make Up Store skuffende, heller.

I morgen tidlig reiser jeg på ferie til sommerhuset vårt på Hvaler, og er ikke hjemme før den 25. eller 26. Jeg tar ikke med noen data, så jeg vil vel kalle dette en liten bloggpause. Det har vært så utrolig mye med jobb og ferie den siste tiden, så det er vel ikke rart at jeg har falt så langt ned på blogglisten. Jeg beklager veldig mye, til dere trofaste lesere som alltid er der. Blogging er noe jeg ikke skal slutte med, men jeg trenger en lang pause akkurat nå. Det eneste jeg lover er at jeg skal kose meg på stranden, bli kjempebrun, trene masse og bli sunn, ta MANGE fine bilder til dere og samle opp tips og historier – og krefter til den 27. juli, når Ingvild og jeg reiser til Stockholm. Da skal jeg blogge hver eneste dag, både om mote, livet der nede og hverdagen min. Jeg håper at jeg har noen lesere igjen om ti dager, da hadde jeg blitt VELDIG glad :-)))

26.juli, dere……kom på bloggen min da!

Men nå sier jeg….god natt, og kos dere masse i sommerferien. Det er ikke lenge til skole-og jobbstart, så vi må nyte dette. Glad i dere alle sammen, og husk – jeg er i Budstikka i morgen! Og en ting til….når jeg kommer tilbake, SKAL jeg ha ny header. Jeg er enig med dere, den er helt forjævlig. Det er kanskje det første jeg skal gjøre, etter en god dusj.

37 kommentarer

Siste innlegg