endelig fremme

Da er jeg i Stockholm! Det har vært sol og fint vær i hele dag, mens Ingvild og jeg har løpt som gale rundt med sekker, kofferter og vesker. Til slutt fant vi frem til hotellet, la fra oss bagasjen, og dro tilbake til sentrum hvor vi har tilbrakt hele dagen vår.

Etter tre kaffekopper, en lang lunsj og flere timer med shopping, fant jeg denne lille skatten i en Vintagebutikk med veldig mye annet fint. Den butikken var faktisk helt syk, alt var der, og det er umulig å finne noe man ikke liker. Hva synes dere?
 

Vi har bare vært her knapt en dag, og jeg har allerede brukt mer penger enn det jeg har gjort på lenge. Dette er virkelig en fin shoppingby! Om noen av dere har noen hemmelige butikker dere vil dele med meg, er det bare å si ifra 🙂

Vi bor litt utenfor sentrum, men det er egentlig veldig deilig. Ikke mange mennesker, og det er helt stille her om natten. Ingvild og jeg kom nettopp hjem fra en liten tur, og vi ble til og med kjent med noen hyggelige gutter, som skal ta oss med ut i morgen.

Stockholm er et utrolig fint sted med mye å by på, og mange mangfoldige mennesker. Vi får nok ikke tid til alt det vi egentlig vil gjøre, men i morgen skal vi besøke den "gamle stan" og kanskje ta en tur innom Grøna Lund. Uansett, jeg har det virkelig herlig, og jeg håper dere har det like så! Jeg skal love dere at jeg blogger mer i morgen, har mange, mange bilder å vise dere. God natt!

23 kommentarer
  1. Den jumpsuiten var kjempesøt! Jeg selv ønsker en tur til Stockholm med de beste jentene mine, trenger bare å spare penger 🙁 Kos deg, Nora!

  2. Hei! håper du kan svare på dette spørsmålet, hvorfor kaller du deg Nora alba? når du egentlig heter Anne-Marthe Birkeland ?

  3. hei nora:) kan du fortelle hvor denne vintage butikken er og hva den heter 😀 ? skal til stockholm neste uke skjønner du:):):)

  4. Kan du si hvilket hotell dere bor på og hvor mye pr. natt? Jeg og venninnen min skal dit i slutten av august, så hadde vært kjempe fint med litt tips om priser og bra butikker osv!! løøøv

  5. tips; om du skal på grøna lund er det maange måter å komme seg inn gratis på ! om du er choice medlem, kommer du inn gratis , og om du tar den turistbåten, så får du maaange rabattbilletter!
   er mange andre måter også, men kom ikke på flere akkurat nå.

  6. Liker at du har begynt å blogge igjenn Nora! har lest bloggen din kjempe lenge og liker deg og personligheten din kjempe godt! liker også at du har blitt blond igjenn! du er så pen med det 🙂
   Lurte på en ting, det er om du har extension på dette bilde her ? isåfall hvilket ? 🙂
   Klem

  7. Stockholm er fantastisk mye bedre enn oslo! Gamla stan er kjempe korselig, men av shopping er kjøpesentrene i sentrum (rundt t-sentralen) og hele stureplan det absolutt beste! På stureplan er alle merkebutikker du kan tenke deg, og det er masse salg nå, 50-70% osv. For å komme til stureplan tar du bare t-banen til östermalms torget, tar kanskje 2min fra t-sentralen. Sentrene Åhlens City og Pub har også masse bra merkeklær og salg nå, så shopping i stockholm kan ta sin tid 🙂 have fun!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg