jo, nå skal du høre

I går var vi i Gamla Stan, og havnet tilfeldigvis på Grøna Lund etter en koselig båttur...Det var utrolig gøy, selv om vi ikke tok mer enn tre-fire forskjellige ting. Jeg har høydeskrekk og liker ikke berg-og dalbaner, skjønner dere. Liker ikke…..sug i magen og slikt. Noen som har vært på Grøna Lund før?

Senere på kvelden dro vi og noen gutter ut på byen, og så mye flaks som vi har, slapp vi å bruke en krone. Det var virkelig liv i byen, selv på en Onsdag, så jeg gleder meg til neste gang jeg skal hit. Da får jeg prøve å  være her på en Lørdag! I natt hang vi i Studioet til Ison & Fille, som er en kjent, svensk rappegruppe. Noen som vet hvem jeg snakker om? Skal tilbake dit i kveld, forresten…Koselige gutter!

I dag har det øst ned ute, vi ble nødt til å løpe rundt i en grønn regnfrakk som det stod "Grøna Lund" på, men det var gøy å se andre steder enn bare Stockholm sentrum, også. Carl Michael, en restaurant som er oppkalt etter Carl Michael Bellmann, og som jeg selvfølgelig måtte innom, var en herlig opplevelse. Nydelig, nydelig mat, hyggelige mennesker, og en skikkelig vakker innredning. Anbefales virkelig!


Frokosten min var altså dette…Steak Minute av storfe, med stekte nypoteter, geitost, rødvinssaus og spinat. Helt himmelsk!

Ellers har vi som sagt…..løpt rundt og lett etter butikker. Dere skulle SETT hvordan det regnet, har aldri opplevd noe liknende. Og gjett hva…jeg gikk i hawaiianas. Haha! Etter at vi hadde fått i oss mat dro vi til ett Akvarium, og det var kjempegøy. Regnskog, fisker, haier, frosker og slanger!

Nå blir vi snart hentet av guttene, som skal ta oss med ut igjen, det er jo vår siste kveld her i Stockholm. Kos dere masse 🙂

60 kommentarer

Siste innlegg