jeg er klar

Hei dere. Da var jeg hjemme igjen, og er klar for en sen kveld, etterfulgt av en fridag. Det skal bli deilig. Sove lenge, møte venner, handle litt, og gå i noe annet enn skitne kokkeklær. I kveld skal jeg slappe helt av for en gangs skyld. Først skal jeg ta en lang og varm dusj, skrubbe kroppen og ta hårkur… ansiktsmaske og ja… pleie meg selv skikkelig, rett og slett. Jeg tror nok at jeg trenger det nå, etter så mye jobbing og stress. Jeg skal også legge meg i sofaen og lese litt i noen bøker og magasiner jeg ikke har hatt tid til!Fikk dette på Steen og strøm lanseringen. Gleder meg til å titte nærmere på det!

Mange av dere har, i det siste, spurt meg om jeg har det bra, og trøstet meg etter tekstene mine. Dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på det. Jeg kan innrømme at jeg ikke har det helt topp, og det kommer av ganske mange ting, egentlig. Når det hoper seg opp med småting som sårer deg, og alt slår til samtidig, så er det ikke alltid like greit å være deg, eller i dette tilfellet – meg. Jeg er en veldig sårbar person som ikke alltid velger det riktige, eller som ikke alltid klarer å se ting fra den positive siden, noe som er ganske irriterende, egentlig.

Ihvertfall, så er det alltid like koselig å få støtte fra dere lesere, de fleste av dere ser ting fra min side og forstår meg. Andre er ikke alltid like koselige, men det får bare være. Ting går nok bedre etterhvert, så dere trenger ikke å bekymre dere for meg. Bare la meg skrive disse tekstene mine når jeg trenger det, så er det alt jeg ber dere om! Haha 🙂 Og en ting til…det er mange av dere som har sendt meg mails  det siste, enten det er spørsmål, fortellinger, råd eller opplevelser. Jeg leser de, og jeg prøver også å svare, men det er ikke alltid jeg har tid. Beklager, men jeg setter ihvertfall stor pris på at dere deler slike ting med meg!

Ellers har det ikke skjedd så mye i livet mitt!

…..

Joda, jeg skal ikke lyve å si at det ikke har skjedd noe, for det har faktisk skjedd sinnsykt mye de to siste ukene. Jeg har blitt singel, jeg tvinger i meg tunfisk hver dag i håp om å begynne å like det, jeg har blitt flink(ere) til å bruke penger, og jeg har fått…..en ny plante i leiligheten.

Aloe Vera. Ekte. Fikk den av mamma, og jeg liker'n. Er det en ting hun lærte da jeg bodde hjemme, må det være at jeg hater blomster, og elsker planter. Det vil si, ingen farger. Hvite blomster er ok. Roser også, og liljer. Bare de er hvite.

Genser//Line of Oslo   Ring//Bik bok

9 kommentarer
  1. elsker tekstene dine 🙂 og det er nok mange andre jenter som også har det som deg, inkludert meg selv. Skulle bare ønske du kunne blogge litt oftere, og kanskje skrive om noe annet enn bare hverdagen din(og bildeserier) for det blir litt kjedelig etterhvert… Outfits hadde vært topp om du hadde med 🙂 Eller noe annet innen mote og skjønnhet også. Bare et tips! 🙂

  2. nora! du er en inspirasjonskilde til veldig mange, og jeg setter pris på alt du skriver og at du klarer å være så ærlig med oss leserne dine! stå på videre, du er sterk!

  3. Elsker bloggen din! Men jeg har også virkelig forelsket meg i skriften du bruker her. Hvilken skrift er det du bruker? Kunne du svart meg på bloggen min, tusen takk : )

  4. Herregud så herlig du er! Elsker bloggen din. Bruker også den body lotion fra Elisabeth Arden, den er veldig bra.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg