det er hemmelig

Hvor gammel er du, og hvor bor du?
Jeg fylte atten den 6. juli, og jeg bor i Sandvika sentrum, for meg selv. Sandvika er et koselig, lite sted med mye mennesker, men jeg trives veldig godt. Jeg har bodd her hele livet, og har de nærmeste vennene mine her, så jeg ble fornøyd da jeg fikk en leilighet her.

Hva er dine yndlingsplagg?


Jakke fra Acne og tights fra Malene Birger

Kan du fortelle litt om Brasserie France?
Brasserie France er en fransk restaurant i Oslo, og der har jeg vært utplassert som kokk i ett halvt år, før jeg i høst, startet som lærling. Det var litt skummelt, ikke bare fordi det er et vanskelig og hardt yrke, men også fordi det er langt unna og en ganske fin restaurant.

Det har gått mye bedre enn jeg hadde trodd, og jeg koser meg masse der. Alle menneskene der er like hyggelige hver eneste dag, jeg får oppleve en hel del, jeg lærer om matretter, oster og viner jeg aldri har hørt om, jeg lærer å lage god mat, og jeg er så heldig at jeg ble lærling der. Maten er ganske dyr, men jeg anbefaler virkelig å dra dit en dag. I tillegg til god service virker det som om du sitter i Frankrike.

Hva liker du best ved ansiktet ditt?
Leppene, de store øynene mine og kinnene.

Hva vil du bli når du blir stor?
Jeg ville bli operasanger, eller sanger, men nå er jeg jo på vei til å bli en kokk, noe som absolutt ikke var planen, men som jeg godt kan klare, om jeg gir alt. Senere vil jeg kanskje prøve å finne på noe annet, men først og fremst skal jeg ta fagbrevet som kokk og prøve ut litt, kanskje dra utenlands. Jeg har egentlig aldri hatt noen store planer for livet mitt i fremtiden, jeg tar alltid alt som det kommer, og det er ikke alltid like positivt.

Siden jeg er så glad i å ta bilder kan det hende jeg vil bli matfotograf, eller fotograf. Modell var også noe jeg virkelig ville satse på, men jeg føler at det er for sent nå. Og jeg har jo tross alt ikke den perfekte modellkroppen. Nei, det blir gøy å se hvor jeg havner til slutt!

Hva betyr mest for deg?
Vel, det er ganske mye som betyr mest for meg. Familie og venner, men også jobb, sko, penger og vann.

Beskriv deg selv med fem ord
Morsom, oppfinnsom, spesiell, sosial og kravstor.

Hva spiser du når du skal kose deg?

Makroner med forskjellige smaker, fra Pascual.

Hva koster leiligheten din i måneden, og kan du vise oss litt bilder?
Jeg vil ikke brette ut om hva jeg betaler her på bloggen, men det er dyrt for en leilighet på 50 kvdrm. Den er veldig fin og moderne da, også er strøm, internett og vann inkld. Og det er jo sentralt! Men bilder ja…selvfølgelig kan jeg vise dere bilder. Selv om det ser ut som en mørk og stusselig leilighet, er jeg veldig fornøyd.


Det er fortsatt ganske mye som ikke er på plass. Taklamper, en større tv, nye gardiner og diverse småting er noe jeg trenger, men som ikke er verdens viktigste. Får se når jeg orker å tenke på det.

Hvordan er det å bo alene?
Utrolig deilig. Jeg føler meg mye mer fri, jeg kan komme og gå som jeg selv vil, jeg kan lage mine egne regler, og ha mer ansvar, noe jeg elsker. Jeg har alltid vært veldig selvstendig, så det er egentlig bare helt herlig å bo alene. Men jeg anbefaler å ikke flytte før du er 100% sikker på at du klarer deg selv. Det har sine negative sider også.

Hva er du mest redd for?
At noen jeg står nær skal dø,  mørket, lange ganger, trapper, havet….jeg elsker havet, men jeg har alltid sett på det som en stor og endeløs ting hvor man bare kan forsvinne og aldri komme opp igjen. Det er ganske skremmende, egentlig. Fart og berg-og dalbaner er også noe jeg virkelig er redd for, og….brann.

Har du noen gang hatt anoreksia?
Jeg har aldri hatt anoreksia, men spiseforstyrrelser er noe jeg har slitt veldig med. Når jeg sier “spiseforstyrrelser” kan det bety at jeg i en periode overspiser og bruker det som en måte å forsvare meg selv på, eller at jeg andre ganger ikke har matlyst fordi jeg føler meg for tjukk, og holder meg unna mat i flere dager.

 Kroppen min er et svakt punkt som jeg aldri har likt, og det skaper jo som oftest problemer, særlig i den alderen jeg er i nå. Jeg tror at alle er usikre på kroppen sin, ikke bare fordi alle ser forskjellige ut og at alle liker forskjellige former, men også fordi det er fokus på det hele tiden, uansett hvor du er.

Hvordan trener du, og hvor?
Jeg trente mye før, da jeg var medlem på Elixia. Jeg er nå medlem på Curves, som er et treningsstudio kun for jenter, men jeg føler ikke at det er helt min stil, og jeg har heller ikke tid til å gå dit, siden jeg jobber så mange timer daglig. Jeg er vanligvis hjemme klokken 01:00, og da er det jo ingenting som er åpent. Jogging er noe jeg er veldig glad i, og det hender jeg gjør det etter jobb. Å jogge langs stranden midt på natten, er helt herlig. Jeg tar også ganske mange sit ups og push ups morgen og kveld, pilatesøvelser, i tillegg til at jeg går en del. Jeg føler meg mye bedre etter en halvtime med trening eller en lang gåtur, og dere ser fort resultater.

Hvor lenge har du blogget?
Dette er mitt tredje år, tror jeg.

Hva er yndlingsmaten din akkurat nå?

Sushi.
 

Hva hendte med Carl Michael og deg?
Ja, hva hendte med oss….ganske mye, egentlig! Men vi er ikke sammen lenger. Det var virkelig kjærlighet mellom oss, men det ble litt for oss begge til slutt.

Hvilken er din yndlingsfilm?
The Notebook, Avatar, The Holiday, Løvenes Konge og Forrest Gump.

Hva får deg til å gråte?
Kjærlighet, følelser… det kan virkelig gå hardt innpå meg. Jeg er også flink til å gråte av lykke. Jeg kan vel egentlig bare røpe nå at jeg er veldig følsom, og at jeg gråter mye. Men jeg liker å gråte. Det er deilig en gang i blandt.

Hva er din største flause?
Da jeg var på kortur til Estland i syvende klasse, og vi var i hovedstaden, på et stort torg. Noen veninner og jeg gikk bortover, og plutselig stod vi midt på plassen. Det var mennesker, butikker og restauranter overalt rundt oss, og for å si det slik…..alle kunne se oss. Plutselig dro hun ene ned buksen min, helt ned til føttene, sammen med trusa, og det ble plutselig veldig, veldig stille og flaut. Jeg trodde at jeg skulle dø, særlig da noen gutter pekte og lo. Herregud.

Hva er yndlingsmerkene dine?
Yves Saint Laurant, Acneacneacne
, Malene Birger, Alexander Wang, Chanel og Dior. Det gjelder både klær, sko og kosmetikk altså, det er ikke sånn at jeg løper rundt i Chanelklær. Det er disse merkene som skiller seg mest ut, og som jeg synes lager de mest elegante plagg eller sminkeprodukter. De alle har en helt spesiell stil, og det er den stilen jeg føler mest, da.

Er du forelsket?
Nei, ikke akkurat nå.

Hvilken foundation bruker du?
Akkurat nå bruker jeg to forskjellige. Jeg er veldig sånn som ikke bruker dyr sminke på jobb eller skole, og sånn har jeg alltid vært. Chanel foundation når jeg skal ut, og en billig når jeg skal andre steder, som Max Factor.

Yndlingsfrukt?
Mango, banan, kokos og melon. All frukt er sunt og godt! Mango og banan er det beste, jeg spiser det så og si hver eneste dag.


Hvor er ringene dine fra?
Jeg elsker spesielle ringer, så om jeg ser noen fine i en butikk, eller i en bod på gaten, pleier jeg å kjøpe noen. Det vil si at jeg kjøper de jeg finner. Den store som går over hele fingeren er fra en bod i Stockholm, så det gjelder å holde litt utkikk.
 

Hva er ditt beste minne fra i sommer?
Det var mye fint jeg fikk oppleve i sommer, blandt annet så hadde jeg en fin tur til Kragerø med gode venner, og en fin ferie på Hvaler med familie…men det må vel være Stockholmturen som jeg fikk til bursdagsgave av Ingvild. Det var en helt fantastisk tur.

Når kommer kostholdsinnlegget ditt?

Det blir publisert den dagen jeg får tid. Jeg vet ikke om dere ser det, men jeg har såvidt tid til å blogge, fordi jeg jobber dag og natt. De fleste av dere tror jeg er en liten, søt robot som ikke gjør noe annet enn å blogge for dere, men tro det eller ei, jeg har faktisk et liv jeg og 🙂 så….dere ser det nok, når jeg legger det ut. Det blir sikkert ikke lenge til.Hvem synes du er vakrest i verden?


Gemma Ward/Natalia Vodianova/Carmen Solomon

 

Hva kostet ysl leppestiften?

245, tror jeg.


Dette var en del spørsmål….om dere har fler, så kan dere kommentere i dette innlegget.

37 kommentarer
  1. kan du ikke fortelle om ungdomstiden din? 14-16 års alderen? 🙂 vi er en gjeng med jenter her som digger bloggen din og vil høre litt om hvordan din fjortissperiode var 🙂 stå på!

  2. du er veldig … spesiell… på en veldig god måte, du skiller deg ut , både som blogger, og utseende .. liker bloggen din veldig godt, 🙂 håper du har det bra!

  3. kjempe bra blogg! er innom hver dag:-)
   hvor høy er du? hvor mye veier du ?
   hvor høy ønsker du å være? hvor mye ønsker du å veie?
   hva er dine beste kostholds tips og tenrings tips for en som vil bli litt slankere.
   takk på forhånd:)

  4. Hei! Kan du lage et innlegg om håret ditt,eller bare svare på smp. Lurer på hvordan du får til å ha så fin kald lysfarge, du var jo nettopp brunette. Hva gjorde du for å få den fargen du har nå? Og hvordan styler du håret?
   🙂

  5. Det hjelper sikkert ikke så mye, men det er nesten rart å forstå at du har hatt spiseforstyrrelser. Synes du ser helt strålende ut, jeg!

  6. DU HAR BLITT SÅ FLINK TIL Å BLOGGE!
   Og så er du pen og har en fin leilighet – den er slettes ikke mørk og stusselig 🙂
   Hadde vært fantastisk med fler blogginnlegg, enten lange eller korte!

  7. hvilke nummer på fundationen bruker du, av begge to?.. Du får veldig fin farge i ansiktet! Kunne du lagt ut et bilde? :):) Ha en fin dag!

  8. Hei søta!
   Vil bare gi deg min medlidenhet for at du også har slitt med spiseforstyrrelser.. Jeg har det akkurat på samme måte, og har vel hatt det sånn i noen år vil jeg tro. Vi er rundt samme alder, har samme høyde – og også samme kroppsvekt. Ingen av oss er tjukke eller overvektige, men likevel så plager vi oss selv med unødvendig overspising – for deretter å faste. Det er rett og slett uutholdelig – det å vite at du sliter med kroppen din hver eneste dag, alle tankene dine går til hva du skal gjøre for å få den perfekte kroppen. ALT konsentreres på mat og det å bli tynnere.
   Jeg har alltid fått hørt at jeg har en killer-body, men alikevel blir jeg aldri fornøyd. “This is it”, tenker jeg. Nå skal jeg bli tynn. Jeg blir i dårlig humør bare ved tanken på kroppen min, det jeg spiser og hva jeg skal gjøre fremover. Jeg hater det. Jeg hater at helt ukjente vakre, uumotståelige modeller skal få kontrollere meg. At andre skal få kontrollere kroppen min. Jeg vil bestemme selv.
   Jeg har hofter, du har hofter – hofter er vakre. VI er vakre.

  9. Kan du legge ut et bilde hvor du har på deg ysl leppestiften? Den så kjempefin ut, men jeg lurer på hvor lys den blir på leppene? 🙂

  10. Heei!
   Jeg lurer på en ting. I innlegget “steen og strøm”, som du skrev 05.sep.2010 kl.00:36, så lurere jeg veldig på hvem som er hun jenta på bildet nummer 7, er hun en blogger, i så fall hvem da? 🙂

  11. oh damn ! hvem er det som gjør slik i sjuende klasse og whyy? Jeg håper virkelig hun sa unnskyld til deg ass. og takk og lov at det har aldri har skjedd med emg !

  12. Kan du skrive litt mer om dt du bruker på leppene dine, og vise litt bilder.
   Synes du har så pene lepper, og jeg liker virkelig den ysl leppestiften din 🙂

  13. har du vært i NY? vil du dra dit?
   forresten så har du har et vakkert ansikt, og øynene dine er helt utrolige.. nesten magiske!!

  14. kan du ta noen tydelige nærbilder av deg naturlig sminket med ysl lebestiften på?
   fin farge, lyst å kjøpe den, men er redd for at det er for “hvit”

  15. ET INNLEG OM HÅR?
   Hvor farger du håret? og hva gjør du får å få en så kald og fin blond farge? du har også en UTROLIG kvalitet på det. hva er hemmeligheten?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg