teenage

Hei dere! Jeg kommer til å blogge en del denne uken, fordi jeg har førstevakt på jobb, og DET betyr at jeg har tid til å gjøre masse på dagtid. Håper jeg….

I dag fikk jeg tatt meg en liten tur i Oslo for å handle noen småting, og da kom jeg over noen produkter fra Modelco. Merket er kjempebra, men siden det har gått konkurs går det ikke an å få tak i det lenger, så det var flaks at jeg fant noen rester i dag. Jeg fikk kjøpt spraytan, fuktighetsspray, cooling til føttene, og noen andre ting som jeg skal vise senere.

Akkurat nå ligger jeg i sengen med sushi og sex og singelliv, og venter på at jeg skal bli trøtt nok til å sove. Jeg vil bare si tusen takk for alle de hyggelige kommentarene på forrige innlegg… Det er bare EN liten ting som irriterer meg.  Som vanlig.

Noen skrev: “Er det deg? I såfall er det drøyt!”.
Puh…..greit, det er kanskje drøyt å legge ut bilder av rumpa mi (siden det ikke er tatt på stranden heheh) og derfor slettet jeg det. For å unngå diskusjoner og ekle kommentarer. Og ja, jeg har veldig spesielle bilder, som noen av dere kanskje ikke liker så godt – men uansett… hvorfor er det galt å legge ut bilder av meg i undertøy, når det gjelder SÅNNE bilder? Jeg mener… jeg står ikke i rosa gstreng og tar bilde av meg i selv i speilet med peacetegn og rosa leppestift, jeg tar bilder for inspo og……ja, kall det hva dere vil. Det er like drøyt, egentlig enda drøyere, å bruke bilder av ANDRE i undertøy, fordi jeg liksom ikke skal være blogghore, som dere kaller det, og legge ut bilder av meg selv.

Omg, jeg viste lår og mage. Det er forferdelig………men dere spør fortsatt om jeg kan legge ut bikinibilder av meg selv. Skjønner ikke HELT greia.

Okey, jeg skjønner greia. Jenter, blogg, fiender…….ja, jeg har vært der selv. Men dere, prøv å tenk litt over hva dere skriver til meg og andre, for det har virkelig ingen mening. Kropp er fint, hud er fint, og jeg prøver ikke å selge meg selv ved å ta slike bilder. Jeg liker å skille meg ut, jeg liker å ha mystiske bilder og tekster, og slik er jeg. Det er vel derfor dere leser bloggen min, er det ikke?

Herregud, jeg skal opp om seks timer. Vi snakkes, dere! Love you.

64 kommentarer
  1. greit nok det, men du burde tenke på at det er gamle mannfolk som leser bloggen din. Og det er ekkelt…

  2. Drit i de kommentarene, Nora, og la de tragiske menneskene være tragiske. Du tar utrolig stilige bilder, og vær stolt av både deg selv og det du gjør.

  3. Ikke bry deg om de kommentarene! Det er kjempe fine bilder! Du har en veldig bra blogg, og de som ikke liker den trenger ikke å lese den heller 🙂

  4. Ja det har du helt rett i, alt du skrev. Vi jenter er verdensmestere å hakke på hverandre! Det må vi f*** slutte med. Bildene dine er spesielle, men det var absolutt det som trakk min oppmerksomhet første gang jeg var innom blogge din. Selvfølgelig er jeg superduper missunnelig på kroppen din osv, men jeg hater deg ikke fordeom?!?!?! Stå på 🙂

  5. you go girl! likte bildene din, jeg! de var dødskule. dessuten har du en utrolig fin kropp, og ja, kropp er fint!

  6. Du ser fantastisk ut, og du skal ha skryt for bildene dine! Kjære, vakre Nora – stå på. Du er inspirerende.

  7. Liker at du har din egen stil når du tar bilder, det gir bloggen din særpreg. Men det er alltid noen som må si stygge ting og ødelegge for deg. Prøve å trykke deg ned og få bedre selvfølelse av å gjøre det. Men det er flere som liker deg, enn det er haters 😉

  8. Ikke bry deg om kommentarene Nora, det er helt rett det du sier med ”jenter, blogg og fiender”. Liker personlig bloggen din kjempe godt, og uten bildene dine hadde den ikke vært det samme. Synes det er tøft at du tørr å stå frem på den måten og at du er deg selv. Stå på videre 🙂

  9. Bildene du tar er syke! Helt nydelige, i likhet med deg! Og som du sier, folk vil ha deg i bikinibilder, men straks slike bilder kommer, er det drøyt!? Her går vi rundt oss selv..
   Du må vertfall fortsette og være deg selv! Kjempefin blogg! 🙂

  10. Du burde ikke bli så sur bare fordi NOEN misliker bildene dine. Ikke forvent å bli elsket av alle, da vil du tilslutt miste alle som elsker deg. Uansett hva man gjør, hvor man gjør det vil det alltid være noen som ELSKER det, og noen som HATER det. lev med det.
   btw; Jeg, personlig digger bildene dine 😀 <3

  11. støtter deg der!
   hvorfor er det egentlig så ekkelt å vise hud og kropp? alle har det jo..
   jeg syns det er flott at du virkelig tørr å skille deg ut, det misunner jeg deg for, nora! <3

  12. hei nora! må bare si at jeg syntes bildene var nydelige, du er flink!!
   de som slenger sånne kommentarer er KUN misunnelige, for du ser strålende ut. 🙂
   Leser bloggen din fast, men sjelden jeg kommenterer så nå fikk jeg god samvittighet:) hehe, skal bli flinkere til å kommentere. 🙂

  13. Noen jenter er bare sjalue vettu. Derfor dem skriver dritt. Syns du har utrolige stilige bilder og dem inspirerer meg faktisk! 🙂 Skjønner deg utrolig godt hva du mener.

  14. syns bildene dine er drit gode!elsker de!de ser ikke ut som alle andres bilder,men det er jo alltid noen som må hakke på et eller annet!og som du sier,hadde vært noe annet hvis du stod i speilet med peace tegn.Er jo ikke noe verre enn bikini bilder om sommeren 🙂 vil foresten tro de fleste har sett en mage og et par lår 🙂 stå på!du er kjempe flink!

  15. Synes ikke det er drøyt, hadde du vært helnaken i en “sexy” pose, hadde det vært drøyt. Fortsett med det du driver med 🙂

  16. synes det er kult at du gjør det! ingen har tvunget folk til å lese bloggen din, og om de ikke liker den, kan de bare la være.. skrev om deg i et innlegg her om dagen, du er en av favorittbloggerene mine 🙂

  17. syntes det var kult jeg. Det er ikke alle som tør å skille seg ut – og når noen gjør det på en så bra måte kan jeg ikke annet enn å si “DRITBRA! fortsett sånn”
   Så DRITBRA! fortsett sånn 😀

  18. Jo, det er akkurat derfor jeg leser bloggen din, og kommer til å fortsette med det!
   Jeg elsker alle bildene dine, og er helt enig med det du skriver her.

  19. Jag har nyss börjat läsa din blogg och jag tycker att du är väldigt duktig! Bra läsning och fina bilder! kämpa på!

  20. Jeg syntes du skal poste de bildene du vil poste jeg og bare drite i hva andre sier for jeg elsker bildene dine, virkelig. Du er utrolig inspirerende 🙂

  21. AMMAGAD JEG KAN SE SKULDRENE DINE!! kle på deg kvinne!
   lol du er nydelig nora! hvis jeg hadde hatt så fin kropp som deg hadde jeg vist den jeg og..

  22. bloggen din er fantastisk. bildene, innholdet, tekst. alt. og ikke minst stilen. elsker bildene dine :- ) de er virkelig inpirasjon!

  23. Jeg må bare si hvor godt jeg liker bloggen din! Hvis man leter etter en blogg med gode bilder, gode tekster og en jente med litt bein i nesa,så har du den perfekte bloggen 🙂

  24. Synes du er tøff jeg, legg det ut og stå på videre 🙂
   De som har det behovet at de må hakke på folk via en internettside er som regel kun feige drittunger, så det er ingenting og bry seg om. Husk på alle som leser bloggen din fordi de liker den.

  25. Herregud, de skjønner jo ikke hva bildekunst er da.. Bildene er syykt kule og digger hvordan du tar de ! <3
   Btw, den rosa topp,body tingen du har på bildet var sykt kul ! Hvor er den fra? 🙂

  26. Stå på Nora, jeg digger bildene du legger ut, drit i om du får dritt fra noen, de forstår ikke. Jeg synes du er drit tøff som legger ut sånne bilder, det mener jeg! Digger deg

  27. Enig! Jeg digger bildene og bloggen din. De er inspirerende og “sjeldne” om man kan kalle de det. Og, jeg vil heller si det er muligens MER drøyt å ha bilder av seg selv i bikini som profilbilde på facebook eller noe. Det er drøyt av flere grunner enn bare at “det er bikinibilde”.
   Men fortsett som du gjør og ikke bry deg om andre! Så lenge du vet hva du vil og hva du gjør, er det alt som betyr noe 🙂

  28. Herlighet, du fikk ÈN negativ kommentar og resten av dem var fine. Likevel fokuserer du på den ENE negative kommentaren og skriver ett helt innlegg om det?
   Du tar deg veldig nær av ting. Fokuser heller på de som gi deg positive kommentarer, så vil tilslutt de negative forsvinne. Kanskje ikke på bloggen men de vil forsvinne fra oppmerksomheten din. Ber deg bare ta vare på leserne som er hyggelige mot deg. Det er det minste du kan gjøre

  29. jeg skjønner hva du mener. jeg elsker bildene dine! det er jo akkurat som at folk tar bilder fra weheart it i folk i undertøy, som er fine å se på, ingen reagerer på det?

  30. dritkule bilder! bra at du ikke er akkurat som alle andre på blogg-topplista. leser ikke akkurat så mye blogger, men denne må jeg bare innom i ny og ne. hehe. den skiller seg ut, og det er absolutt bra! noen mennesker tror bare at deres meninger er de eneste rette, det er det ingen vits i å bry seg om:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg