the saltwater room

Hei hei alle sammen….Ja, jeg vet at det er midt på natten og at det er Onsdag, men nå kom ihvertfall jeg hjem! Dette har vært en veldig spontan, men veldig, veldig morsom og fin kveld, og jeg har kost meg utrolig mye. Filippa K har åpnet ny butikk i Oslo, rett ved siden av Acne (!!!!) og jeg ble DRITglad da jeg ble invitert…..wow. Ida var den første jeg tenkte på, så jeg tok med henne i dag, og det var gøy og…….trangt. Nesten 400 mennesker inne i butikken, og det gikk liksom ikke an å gå rundt uten å presse seg frem og rope “UNNSKYLDJEGSKALFORBI!!!”

Uansett, det var dritkult, og jeg kan nesten ikke vente til jeg kan dra dit for å sjekke ut klærne nærmere. Kanskje i morgen? Jeg jobber jo i samme gate. Filippa K har aldri vært ett av mine yndlingsmerker, men det er absolutt noe jeg skal sjekke ut nærmere. Fant en veldig fin, strikket genser som jeg har lyst på!

Og gjett hva jeg fant da jeg skulle på toalettet…..


Livet mitt.

Etter noen timer i butikken dro vi videre på vors, og der møtte jeg blandt annet Kjetil, som jeg ikke har sett på ca…..tretusen år. Kjempehyggelig! Så…..dro jeg hjem.  Skal være på jobben klokken ni i morgen tidlig, og det vil si….god natt! 🙂  I morgen skal jeg vise dere hva jeg fikk i goodiebagen min!

31 kommentarer

Siste innlegg