jeg løper

Jeg lovte dere jo at jeg skulle vise dere hva jeg fikk på Filippa K åpningen, men jeg har faktisk ikke hatt internett siden Onsdag. Ihvertfall…..jeg fikk en kjempefin lommebok i ekte skinn, og fargen var helt perfekt! Jeg har aldri vært fan av å ha penger i slike lommebøker, så jeg fant ut at jeg skal bruke den til å ha ipoden min i! Den passer faktisk akkurat!


Jeg har utrolig mye å gjøre i dag. Vaske og rydde leiligheten, trene og gå gjennom klesskapet. Senere i kveld skal jeg bare slappe av. Det har vært en hard uke, og en enda hardere helg, så jeg tror jeg trenger denne Søndagen mer enn noen gang! Kvelden i går var rett og slett helt ræva, og jeg kan ikke huske sist jeg satte så mye pris på sengen min, som det jeg gjorde i går.


Det var forresten veldig, veldig mange som kommenterte sminken min på forrige innlegg (!!!??) og sa at jeg så syk ut fordi jeg var mye hvitere i ansiktet enn på kroppen. Egentlig har jeg lovt meg selv å ikke bry meg om slike kommentarer, men det er bare så……utrolig irriterende at det alltid er noe dere finner, som dere kan henge dere opp i. Altså, for det første er det vel bedre å være brunere på kroppen enn i fjeset, i stedet for å bruke for mørk foundation og ha snehvit hud alle andre steder? Og for det andre, kan jeg informere dere om at det bare er på bilder, at det ser slik ut. Jeg kan ikke skjønne at jeg må forklare meg for dere på hver minste ting, hver gang jeg legger ut bilder av meg selv. Det er litt morsomt egentlig, at dere alltid har noe å klage over! Og dere kaller meg….negativ…..

Men nå må jeg løpe! Vi snakkes i kveld 🙂

56 kommentarer
  1. Hei Nora!
   Det er SVÆRT sjeldent jeg kommenterer på en blogg, og sjelden vil si kanskje 1 av 1000 ganger. OG det vil jo også si at jeg absolutt ikke gjør det med mindre jeg føler jeg MÅ. Så here it goes! :
   Du må så absolutt ikke la det negative gå under huden på deg. Du er en så utrolig vakker jente med så utrolig god stå-på-vilje! Bare gå litt inn i deg selv å se hva du har oppnådd her i livet allerede som en 18 år gammel jente! Det står det stor respekt av!
   Som jeg har skjønt så er de negative kommentarene ofte rettet mot ditt utseende. Det er ene og alene kun fordi personen på den andre siden hamrer løs på sitt tastatur kun for å få det ørlitegranne bedre med seg selv. Du skal ikke trenge å forsvare deg selv hele tiden, men jeg forstår godt at du velger å siifra når det gjentar seg opptil flere ganger i hvert innlegg.
   Du er vel igrunn en av de peneste jentene jeg har sett. Og bildene dine, spesielt av ditt nydelige ansikt og din nydelige kropp, de er SMASHING! Du er rettogslett et forbilde uansett om du velger å gå for det eller ikke.
   Som sagt! Ikke la de komme under huden på deg, ikke ta det til deg. Tenk bare at de faktisk er grønne av misunnelse for sånn som du ser ut, så vakker, det kan de aldri bli uansett hvor hardt de prøver!
   Stå på vidre, Nora! Jeg personlig digger den versjonen av deg som du lar oss lesere bli kjent med. For meg så virker du like vakker på innsiden som du er på utsiden!!
   Ta vare på deg selv og fortsett med din egne personlige stil og karakter! Du er RÅ! 🙂
   – Therese.

  2. men sånn har det jo sett ut helt siden du slutta å være drit brun. men du er uansett sykt pen! selvom du ikke er helt “nora alba” mer. hvis du googler deg finner du nok et bilde hvor håret ditt er kritthvitt og du er så sykt brun at tennene lyser og du går i en mørke rosa/lilla kjole i håndkle stoff. DER er du Nora Alba der!

  3. De er vel tilhenger av brunkremstryner sjæl, da. Jeg synes du så og ser fantastisk ut! 🙂 Så bare gi blaffen i teite kommentarer; det er jo så mange flere positive! Du har i hvert fall en kjempebra og inspirerende blogg! 🙂 Så stå på, søta 🙂

  4. aw, er det mulig. Du er så utrolig vakker, eller skal jeg si nydelig? Du er liksom spesiell, på en god god måte. Du er noe for deg selv. Jeg er helt sikker på at de som kommenterer frekke kommentarer bare er sjalu!

  5. Jeg syntes du er nydelig uansett, jeg. Det er ikke uten grunn at du er startsiden min, du er så inspirerende, kjære, fine Nora!

  6. Må le av kommentarene på forrige innlegg selv! Tenk at noen legger merke til at du er litt blekere i fjeset enn på kroppen. (??) Jeg personlig la ikke merke til det før jeg leste om det nå, og STUDERTE bilde. Men enda kan jeg egentlig ikke si at det er så veldig forkjell. Du sminker deg helt fantastisk bra, og jeg digger deg! Men håper du har tid til å blogge mer. For den bloggen her er bare… mmm:)

  7. Kjære deg, det med hudfargen din tenkte jeg ikke en gang på. Er jo ganske naturlig at det blir sånn pga blits og saker. Noen folk har virkelig en ting for å klage på alt ved deg… synes du er fin jeg.

  8. Folk er idioter. Når det er spf(solbeskyttelse) i sminke som foundation og pudder etc. så vil det reflekteres når man blir tatt bildet av, og fargen i fjeset blir vasket ut. Jo høyere spf, jo ”hvitere” blir man.

  9. Jeg satt å tenkte når jeg så over bildet av deg før jeg kom til siste avsnitt, at du har så spesielt utseende – kjempe pen er du!! Folk irriterer seg over altfor små bagateller. Og hvorfor gidde? Jeg synes du er pen og du har kjempe bra stil i både hvordan du sminker deg, kler deg, skriver bloggen og hvordan du tar bildene. Fortsett som du gjør og ikke bry deg om andre! 🙂
   Bedre å være unik enn å være ordinær spør du meg 🙂

  10. eg syns du e så utrolig fin at eg blir heilt sånn “HERREGUD EG VIL VAR HU!!!” kvar einaste gong eg ser bilde 🙂 kjempefin, rett å slett 🙂 ikkje bry deg om de dei seie, lett for meg å sei som aldri får kommentarar på utseende, men dei fleste burde vell fatta at de va blitsen som gjorde det? og at du alltid ser smashing ut uansett kor du e!

  11. Jeg håper ikke du tror at mennesker skriver slikt for NOEN ANNEN GRUNN enn at de er sjalu?!
   Jeg syns du var vakker på de bildene!

  12. Må innrømme at det er begynt å bli kjedelig å lese bloggen din….. Du skriver jo ikke om annet enn hva du har spist og gjort i løpet av en dag. Morsommere om du hadde startet med outfits, og andre ting om man faktisk kan ha bruk for 🙂

  13. Kunne du laget et innlegg om hvordan du tar og redigerer bildene dine? Synes bildene dine alltid er så utrolig fine! Spesielt de du tar av deg selv, og de er så skarpe. Får aldri bildene mine sånn uansett hvor mye jeg prøver. Hadde blitt kjempeglad hvis du gjorde det!

  14. eg syns du er pen som du er nora, frekke kommentarer er bare for misunnelse..
   har lest bloggene dine både på blogg, ipublish og wordpress , så har fulgt deg en stund
   syns du er en kjempenydelig og beundringsverdig jente, virkelig..
   du er virker som en super jente, vi er ganske like igrunn, har virkelig sans for deg:)
   stå på!

  15. Altså nå ble jeg litt provosert, så føler jeg må si at det er tydelig at hudfargen din er annerledes på bildene med blits i motsetning til bildet med Acne-skiltet, hvor ansiktet og halsen har samme farve. Blits får alt til å se rart ut, så. Innimellom henger folk seg opp i så utrolig merkelige ting! 🙂

  16. Jeg synes du så fin ut jeg:) Enhver idiot burde da skjønne at det er heftig mye blitz inne i bildet.

  17. du e heilt nydeli, dumå bære husk at alle som skriv sånn e sjalu å har problema med sæ sjøl, d e jo sånn d e førde d e jo INGENTING negativt me utseendet ditt, du e heilt NYYYYDELI.. verkeli, sagt d mange ganga før, men når du blir lei dæ å irritert over negative kommentara så må æ bære.. førde d e sjalu jente som ikke har bedre ting å gjør.. håpa du tenk meir på de positive kommentaran.. du e jo ubeskriveli fin!!! førr hundrede gang sekkert, men men:) du sett sekkert pris på d, hehe..

  18. Hvis man bruker foundation med solfaktor i, så vil blitz gjøre at de stedene hvor du har foundation vil bli lysere. Så det er heeelt naturlig:) Ps. du er utrolig vakker!

  19. det var helt sykt fint bilde av deg, du er utrolig vakker! ikke bry deg om hva andre sier, bare smink deg og kle deg som sånn du selv vil, og sånn som du selv føler deg fin ut i!:)
   du er seriøst en av de peneste jeg noen gang har sett! sykt vakker <3

  20. haha, det er jo på grunn av blitzen. det visste vel alle? rart å kommentere det, foundation ser lysere ut på bilder. om jeg kliner masse brunkrem i trynet, så syns det ikke når jeg tar bilde av meg med blitz, da ser hudfargen min normal ut. om jeg bruker en foundation i lik farge med ansiktet, ser trynet lysere ut enn halsen med blitz. trodde alle jenter visste det :p hah
   nora, det er dritbra du ikke kjører oransjetrynestilen. er så mye finere å framheve den fargen man har, det er DET som er vakkert. kan jeg få si en annen ting også? du var utrolig vakker med helt mørkt hår. vurderer du å bli mørk igjen en gang? det kledde deg så godt 🙂

  21. og med det mente jeg selvfølgelig ikke at du ikke kler lyst hår godt og altså, for det gjør du og 😀

  22. Vil bare si at du ser superflott ut! Og det ER MYEMYEMYE bedre å ikke ha en så brunfarge i fjeset at man kun ser tenner, på bildene du har lagt ut ser vi dine nydelige ansiktstrekk!! ordentlig!
   og med litt farve på kroppen ser du smashing ut! selv syns jeg det er på tide at folk kommer over den brune-maniaen som er rundt omkring!

  23. Nå vil jeg si at de bare er missunelig og bla bla bla og det er sikkert irriterende og bare hør bullshit . Det er ikke alltid man er det , men nå Nora tror jeg de er det . For du er faktisk utrolig vakker:D

  24. Så lenge du legger ut livet ditt på nett, kommer det alltid til å eksistere mange små troll som vil komme med negative kommentarer, kun for å angripe deg. Dette burde du være vant til etter å ha blogget i x antall år, Nora! Men det betyr ikke at det er rettferdig heller det som blir gjort mot deg og andre bloggere!

  25. folk må jo kunne se at alle de andre på bildene også er bleke i ansiktene? dette faller mer på redigering og lysforhold enn noras ansikt… stå på nora! du er kjempeflink 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg