lorèal da

Ja, da var det enda en sen kveld! Jeg har faktisk ligget i sengen og sovet i hele dag, helt til jeg dro på Lorealmøte klokken 7. Det var stappfult, men veldig spennende! Jeg er jo helt ute og kjører når det kommer til frisørsnakk, og det var jo egentlig et foredrag for frisører (tror jeg), så det var ikke alt jeg fikk med meg, men det var veldig gøy å høre på, og jeg fikk se mange kule farger og frisyrer. Jeg tok masse bilder og filmet mye, for en gangs skyld var det noe å filme, så jeg regner med å få lagt det ut i løpet av natten, eller en annen dag jeg får tid. Var mye kult, blandt annet catwalk og danseshow, så gled dere 🙂 Applaus til meg for at jeg dro den litt lenger til glede for dere, haha. Ikke verst, vil jeg si!


Dette var dagens goodiebag. En kjempefin og stor bok med masse nyttige tips og fine bilder som jeg gleder meg til å se nærmere på, pluss to produkter. Gleder meg til å teste dem ut!

Akkurat nå er jeg egentlig ganske opplagt. Etter visningen dro Ida og jeg hjem til henne for å spise litt, også tok vi en tur på Pascal. Macroner, vet dere. Kjempegodt! Nå har jeg nettopp laget meg en stor posjon med salat, litt camillete, og pakket meg godt under dynen. Jeg har en hel haug med småting jeg er nødt til å gjøre før jobb i morgen, så jeg burde egentlig legge meg snart.


Jeg anbefaler virkelig disse til dere som elsker søtsaker. Kjøper du deg fem stykker blir du kjempekvalm og du får ikke lyst på noe annet søtt resten av uken. Haha! Skal jeg si favorittene mine, blir det de på bildet, som er pasjonsfrukt, vanilje, lys sjokolade og blodappelsin. Prøv den ut, jeg garanterer at dere liker dem.

Ja, også var det salaten da… Jeg har jo lovet meg selv å gi dere oppskrifter på ett eller annet godt hver eneste uke, men jeg har sett at det ikke gikk etter planen. Siden jeg spiste litt salat hos Ida i sted, fikk jeg kjempelyst til å lage det selv når jeg kom hjem, og derfor sitter jeg her og spiser salat akkurat nå, så takk Ida, dere! Uansett, jeg skal ihvertfall lure inn en liten oppskrift i dette innlegget. Enkel og god salat som ikke er så altfor dyr.

1 pk. trippelsalat
1 avokado
1 halv rødløk
1 mozarellakule
2 tomater
1 grillet, kald kylling
1 halv agurk
litt urter etter smak, jeg brukte kruspersille og salvie i dag
pepper eller annet krydder

Hadde jeg hatt oliven hadde jeg nok brukt det og….
Riv salaten, litt av hver sort, kutt opp alt i passe mengde etter ønske, ha alt i en bolle og bland godt. Det er kjempegodt med pesto, olivenolje eller balsamico over, og kanskje en liten, ristet brødskive ved siden av? 

Nå skal jeg redigere litt bilder fra kvelden, og se om jeg rekker å legge ut! 🙂 Må bare si tusen takk til alle som liker bildene mine, og den nye headeren min! Den er bare midlertidig, til jeg får tatt en ny 🙂 men….takk takk! Dere vet at jeg elsker dere.

6 kommentarer
  1. Hei Nora!
   Jeg har ALDRI smakt makroner, så jeg bare lurte hvilken butikk/bakeri du kjøper de fra?:)
   Har veldig lyst til å smake! haha!

  2. Har fulgt med lenge på bloggen, og jeg syns virkelig du har blitt kjempe mye bedre til og blogge nå, akkurat som om det gikk litt treigt før, men nå bryr du deg liksom 😛 ikke frekt ment 😉
   Mente bare det at det er bra du er tilbake <3 du skriver veldig fritt og bra nå!
   Elsker bloggen din, og headeren er kjempe fin 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg