tre på topp


Denne høsten er stappet med nydelige klær og trender, og jeg kan rett og slett ikke få nok! Allikevel er det noen ting jeg ikke klarer å motstå, og som jeg bare er nødt til å ha! Jeg er ikke den flinkeste til å spare når det kommer til penger, men når det gjelder Acne og Yves Saint Laurant, kan jeg ikke la være. Dette er de tingene jeg har lovet meg selv å skaffe i løpet av høsten. Det blir gøy å se om jeg holder ord 🙂

Acneskoene er noe jeg har siklet etter en stund, men jeg har vært veldig skeptisk. De er superflotte, men det jeg sikter til hver gang jeg skal ha meg noe nytt, er at det ikke er så mange som har det samme, så når veninner og andre blogger kjøper det du vil ha, er det liksom ikke like spennende lenger…Jeg vet jo at Acne er et kjempestort merke og at jeg ikke kan være den eneste som går i det, men dere….skjønner greia?

Så var det Ysl ringen, da dere…..den er perfekt og jeg skal ha den. Uansett.

Acnejakken er også en ting jeg har ønsket meg lenge, og som jeg så inderlig vil ha! Jeg løper faktisk innom Acnebutikken omtrent hver dag bare for å se på den. Den er….nydelig. Ganske dyr, men er det noe jeg vil sløse pengene mine på, er det denne. Den er søren meg verdt det! Og mer! Det er nesten utenkelig at jeg kommer til å kjøpe den, men det hadde vært fantastisk om jeg hadde klart det. Den er jo i tillegg utsolgt overalt, så det blir….spennende.

Så….dette var mine “tre på topp”. Hva er deres denne høsten, eller hva mener dere er et must å ha? Jeg har noen fler ting på lur, så kanskje jeg kommer med det også etterhvert!

16 kommentarer

Siste innlegg