12. nov 2010

I dag har det snødd masse mens jeg gikk hjem fra jobb, og det var helt nydelig. Hele Karl Johan var hvit, alle trærne og håret mitt var fullt av snøfnugg. I Sandvika var det ikke så fint, men utenfor vinduet mitt var det allikevel en rolig og fin stemning.

Siden det snødde, var helt stille og tomt i Sandvika, og siden det er hundre år siden sist, tok jeg en liten joggetur. Det var veldig deilig, og………..veldig forfriskende.  Litt kaldt, haha. I går kjøpte jeg ny treningstights som jeg er kjempefornøyd med! Helt enkel, og kjempedeilig å ha på seg.


tights & drikkeflaske fra nike

haha………………jeg har gått på taekwondoo, da!! hallo…

Ikke at jeg har trent så mye de siste dagene, men gud så deilig det er når du først kommer i gang. Når det gjelder mat og trening, så spiser jeg alltid som vanlig, men passer på at jeg får i meg nok proteiner, vitaminer og andre viktige næringsstoffer. I går var middagen min pasta med stekt kyllingfilet, og i dag spiste jeg bare masse frukt og en yoghurt, fordi jeg spiste middag på jobben. Vann er også veldig viktig for meg under trening, og jeg drikker mange, mange liter hver dag. Det er ikke sunt, men det er bedre enn brus og andre leskedrikker. Og du føler deg så mye bedre 🙂

Nå skal jeg sove godt, og prøve å trene i morgen tidlig før jobb. Jeg vedder på at det aldri skjer……

28 kommentarer

Siste innlegg