escape me

Det er en liten ting jeg vil ta opp med dere…..Det er veldig, veldig hyggelig at dere forteller meg ting som jeg ikke visste fra før, men samtidig så synes jeg også at det er unødvendig. At noen av dere kommenterer hvem x’ene mine holder på med nå, hva de gjør og hvor unge jentene deres er, er egentlig veldig uinterressant. Når det gjelder Carl Michael kan han gjøre hva han vil, jeg er ikke en del av livet hans lenger, ihvertfall ikke som kjæreste. Vi er fortsatt venner og forteller hverandre det meste, og jeg er selvfølgelig veldig, veldig glad i han, men jeg har fortsatt ingenting med kjærlighetslivet hans lenger, og det har heller ikke dere. At han klarer å ha med andre jenter hjem viser jo bare at han har gått videre, og det er jo bare bra?

Som sagt, ikke tro at jeg kjefter på dere, for jeg vet jo at dere bare mente det “hyggelig”, men jeg synes ikke det er like koselig å høre “dritt” om en person som fortsatt betyr mye for meg, og det burde nok dere også vite. Og jeg ville bare ta det opp, for det er noe som har gjentatt seg mange ganger i det siste. Han er en kjempegutt og selvom jeg har skrevet hundre tusen tekster om hvor såret jeg har vært og hvor jeg ulykkelig jeg var, betyr ikke det at alt er hans feil. Det var forholdet vårt det var noe galt med.

Om det er noe dere bare er nødt til å fortelle meg, som inngår i privatlivet mitt eller deres, så er dere hjertelig velkomne til å sende meg en mail, i stedet for å kommentere det her. Plutselig godtar jeg en kommentar som egentlig ikke skulle blitt publisert, også får alle vite det. Det er ikke noe gøy for verken dere eller meg, og ihvertfall ikke for den personen det gjelder 🙂 Tusen takk!

“hvorfor tar du alltid med de jævla acneposene på bildene dine? Vi har skjønt det nå!!”

………….Jakke Acne

 

…..Haha. Den egentlige grunnen til at de står der på hvert bilde, er fordi jeg ikke gidder å flytte dem, og fordi det er det eneste stedet jeg liker å ta bilder. Men også fordi jeg liker Acne da ( <333333333 )………..eheh.

Det har vært en lang natt, og når man er trøtt og sliten på en Søndag, skal man slappe av. Planen var egentlig å trene, men jeg tror jeg tar det i morgen i stedet. I kveld skal jeg bare slappe av i sengen med en varm tekopp, prøve å få svart på det meste på spørsmålsrunden, og klokken ti er jeg klar for Jersey Shore. Mitt yndlingsprogram. Noen andre som også ser på det? 🙂

37 kommentarer
  1. Det er sært hvordan folk blander seg og er snusfornuftige. Bra du sier ifra, særlig på denne fine måten 🙂
   Gleder meg til å lese svar på spørsmål!

  2. Haha! Si det som det er! Du liker klær og vi får inntrykk av at du liker posene dine, klesmerket og mote. Jeg har iPhone bare for å bevise min sosiale status i samfunnet. Okei, det er noe overdrevent, men det er faen meg ikke feil heller. Ha en fin kommende uke!

  3. slapp av nora. vi vet alle at den egentlige grunnen til at de skal være med på HVERT ENESTE RARE BILDE der su forvrenger ansiktsuttrykket ditt, ser ut som du sover hele tiden, og OVERredigerer, er fordi du prøver å vise hvor ”mote-jente” du er. noe du ikke er……..

  4. Det har blitt mye morsommere å lese bloggen din i det siste! Jeg har vært fast leser så lenge jeg kan huske og nå har du begynt og blogget mer enn før. Fortsett sånn! Den beste bloggen jeg vet om er din! : -)<3
   Hilsen FAST LESER : -D

  5. Jeg må si jeg er imonert nora. det kan ikke være lett å ha en blogg, spesielt når noen er så jævlig feige at de utnytter bloggen din til å skrive anonyme meldinger. herregud. bruk din egen identitet og si det face2face, hvis det er så jævlig viktig, hvis ikke hold kjeft. jeg er så sykt lei av at folk tar seg friheten til å hakke ned på andre helt uten grunn! men du er virkelig et godt forbildet nora. jeg forguder deg. alle de personlige innleggene, moten og alt egentlig, er det som gjør bloggen så bra. fast leser her ass.
   men en ting.. jeg ser deg ofte i sandvika, men du ser ofte så lei deg ut. man kan ikke gå rundt og smile og være kontaktsøkende hele tiden, jeg skjønner det, men hadde vært gøy å prate med deg en gang:P

  6. Unnskyld hvis jeg var en av dem, men jeg ble bare VELDIG forvirret siden du skrev sånne tekster om hvor såret du var osv, men jeg har jo egentlig ikke noe med privatlivet ditt å gjøre:)

  7. Så utrolig mange idiotiske kommentarer. Jeg liker bloggen din kjempe godt, og håper du ikke tar til deg alle stygge kommentarer. Du er søt. Ønsker deg en fin uke:)

  8. Forstår godt at du blir lei av slike kommentarer. Du er faktisk den bloggen jeg liker best av alle. Du er flink når du lar haters hate. De burde la deg være. Just don’t let it get to you. Klem

  9. Skjønner ikke folk som gidder å slenge dritt om eksene dine, har de virkelig ikke bedre ting å bruke tiden sin på?
   Acne posene er jo fine, hadde jeg kjøpt noe derfra hadde jeg selvfølgelig tatt vare på posene 🙂 liker bloggen din kjempegodt 🙂

  10. Hedda; En klageblogg? Jeg syns det er kjempebra at noen faktisk reagerer og sier fra når de føler seg tråkket på, eller når noen går litt for langt. Det er altfor mange som godtar all dritten de får fra andre, og ikke tør å si fra… Hvordan skal folk lære om de aldri får høre det når de er ekle eller går over grensa? 🙂

  11. du er så moden med alt du skriver, selvom det er kritikk! kjempebra! stolt av å være fast leser av bloggen din! håper du er lykkelig, og fortsett nøyaktig slik du gjør nå.
   hvor kjøper du acne klærne dine? bare butikken i hegdehaugsveien?

  12. Ok, at folk sier du ikke er en mote jente er jo helt feil! du er det. ikke på en negativ måte, men en positiv en ! du gir meg masse inspirasjon, og hvis du har kjøpt noe en føler en ikke har råd til finnes det jo alltid kopier. bildene dine er spesielle og fantastiske, med kontraster, fine farger, og forskjellige perspektiver. Det er alt dette som gjør deg så unik som blogger. Du er ikke kjedelig, og blogger om forskjellige ting hele tiden, ikke bare : outfit, idag har jeg, natta opplegg! Du er så utrolig kreativ, og jeg blir utrolig inspirert!
   du er utrolig!!

  13. hahaha, at du klager på leserne dine i hvert innlegg, LOL! ikke rart du “klager“ når folk skriver unødvendige kommentarer da.. x)
   ELSKER DEG! du er bra!!

  14. Hei Nora 🙂 det var jeg som vinket til deg i dag! Haha, digger deg, derfor jeg gjorde det. Selv om det kanskje virker LITT rart når jeg egentlig ikke kjenner deg. Menmen. Elsker bloggen din i hvert fall!

  15. Du er kjempe flott! sånne tapere som gidder å skrive dritt kan finne seg et liv. Du er en super fin jente uansett hva noen måtte si 🙂 Så deg foresten på jobb, var å spiste der. Koslig fransk resturang/kafè!

  16. Bare vær deg selv du! Tenk at folk gidder å bruke energi på å si negative ting, uff. Liker bloggen din akkurat som den er jeg ass 🙂

  17. Med dette innlegget viser du virkelig hvor fantastisk du er Nora!
   Du kan klare hva som helst, for du er suveren :)!!

  18. Nora aalba, du er en unik og egen person som er på topplisten på blogg.no.
   Du må bare regne med at folk slenger dritt fordi mennesker fra alderen 10-20 lever på det omtrent. Men du kan jo ikke være helt bånn i bøtta når såpass mange leser bloggen din. Jeg syntes det er kjempebra at du har selvironi sånn som f.eks med de posene. Iblandt så får du bare slenge litt med leppa tilbake og svare med samme mynt. Du har ikke noe ansvar ovenfor de som kommenterer anonymt eller med en random blogg, så du trenger ikke å forsvare deg i det hele tatt. Vær deg selv og ha med acne posene på hvert bidige bilde, eller bruk den sminken du vil. Det viktigste er at du føler deg bra og ikke all dritten folk poster her. Det er helt på trynet at noen gidder å bruke energi,tid og ressusjer på å skrive ukoselige ting. Fortsett med bloggingen din fortsett med å skrive og gi av deg selv. Ikke la noen fjortis jenter som tydeligvis ikke er over krass alderen pushe deg ned. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg