0001

Når du er på bloggeventer, merker du noe spenning mellom noen av bloggerene? Hm, vanskelig spørsmål. Det er alltid mange man ikke kjenner, som man bare “kjenner” gjennom bloggen. Noen er fiender, mens andre snakker sammen. Det kommer helt an på hvem det er man møter på, men jeg har nok merket ganske mye falskhet, stygge blikk og baksnakking opp gjennom årene, ja. Det er vel noe man aldri kommer unna, tror jeg.
Hvordan har barndommen fin vært? Barndommen min har vært både og. Noe var forferdelig, mens andre ting var helt perfekt.
Hvor mye av ‘deg’ blir vi kjent med på bloggen? Dere blir kjent med hele meg! Jeg vil vel si at dere vet det meste om meg, bortsett fra enkelte ting som dere ikke har noe med. Jeg er den personen jeg er på bloggen, men mange mener også at jeg virker helt annerledes i virkeligheten. Jeg er opptatt av å ikke virke falsk, og jeg føler at jeg har klart det bra.

Tenker du mye på hvordan du ser ut? Ja, absolutt hele tiden. Selvom det sikkert ikke alltid merkes like godt. Jeg tenker til og med på hvordan jeg ser ut når jeg sover, og hvordan jeg skal sitte for å se best ut. Kunne ønske jeg kunne slippe det.

Har du flere søsken enn en storesøster? Nei, bare en storesøster.

Hvilken sko str. bruker du, og kan vi se skoene dine? Jeg bruker 39-40, det kommer helt an på skoene. Selvfølgelig!

Hvilke uvaner har du? Det er faktisk ganske mye… jeg ser på alle mennesker som konkurrenter. Jeg har veldig humørsvingninger, jeg klarer aldri å tenke økonomisk, det er isåfall veldig sjelden. Jeg snakker ganske åpent om ting, kanskje litt for åpent noen ganger, og jeg er altfor opptatt av utseende.

Er det lettest å finne positive eller negative ting ved deg? Positive, håper jeg! Men om det er noe negativt, merker du det ganske kjapt.

Leser du noen blogger? Nei, det er svært sjelden, må jeg innrømme! Å lese blogger er det verste jeg vet.

Hvem tar alle de fine “hoppebildene” dine? Hoppebilder? Skjønner ikke helt hva du mener, men jeg tar alle bildene selv.

Hvordan har du det i hverdagen? sånn annet enn spennede hverdag med enten blogging, bloggevents, familie osv. Mener sånn innerst inne? Du skriver et par dype innlegg, du skriver så basert på humøret ditt. men tar du deg noen gang tid til å virkelig møte en god venn og dele dine innerste tanker? eller har det blitt sånn at du ikke kan stole på dine nærmeste? Jeg har det egentlig veldig fint for tiden. Jeg har møtt mange nye mennesker, og glemt de gamle som jeg ikke kan stole på, og det letter veldig. Det er tider hvor jeg har det veldig hardt, men også tider hvor jeg bare er glad og lykkelig! Sånn er det vel for de fleste, tror jeg.

Jeg har mange venner jeg kan stole på, og jeg vet hvem, men jeg har aldri klart eller likt å snakke om følelser med venner eller familie. Det blir bare helt feil, derfor skriver jeg alt ned på bloggen. På den måten snakker jeg egentlig med meg selv, samtidig som dere lytter og kan skrive tilbake. Det hjelper veldig!

Hvordan er det å være lærling? Det er kjempegøy, lærerikt og spennende, samtidig som det er hardt og noen ganger veldig vanskelig. Du er nødt til å tåle mye kritikk og kjeft, men det har jeg heldigvis ikke fått så mye av enda!

Kjøper du heller klær fra f. eks acne enn gina tricot? Hvorfor? Fordi Acne har verdens fineste klær, og bra kvalitet. Jeg handler på Gina Tricot, h&m og bik bok også, men det blir mer sånn…..t-skjorter, kjoler jeg bare skal bruke en sjelden gang, eller sånne ting som ikke er så viktige.

Er du og Carl MIchael kjærester igjen? Nei, det er vi nok ikke!

 Hvordan kom du over eksen din? Når det ble slutt med kjærsten og meg, følte jeg at verden falt sammen, og at det ikke var noen andre enn han. Jeg stengte meg helt inne, gråt hele tiden og ville ikke røre andre gutter engang. Jeg er en veldig følsom person som fort blir såret, og jeg tror det er slik jeg klarte å komme over han. Vi ble venner igjen samme kveld og ting roet seg ned, og selvom vi ikke var sammen lenger, fortsatte vi å møte hverandre, snakke som før og oppføre oss som før. Det hjelper å være venner, og sakte med sikkert starte med å treffe nye mennesker.

Ta med jentene dine ut og ha det gøy, vær åpen for nye gutter, bare å snakke med andre hjelper. Du merker det selv når du er klar for det, det spørs jo veldig fra person til person. Herregud, jeg husker hvor knust jeg var, det gjør vel dere og, og nå sitter jeg her og gir dere tips til hvordan man kommer over en person man elsker. Sykt!

Hva gjør deg glad? Gode venner, musikk, trening og nye ting.

Yndligsdyr? Jeg elsker alle slags dyr bortsett fra insekter! Har falt helt for pinnedyr i det siste, så kanskje jeg skal få meg ett!

Hvor mange lærlinger er det på Brasserie France? Vi er elleve lærlinger til sammen. Våren før jeg startet var jeg utplassert der, så jeg kjente jo til stedet og alle menneskene, så det var ikke så skummelt. I tillegg så startet en gutt i klassen min også der som lærling, så vi startet sammen. Det var veldig flott!

Hva kostet YSL ringen din? 2500,-

Hvor ser du for deg at du er om ti år? Kanskje kjæreste, barn og hus? Og hvor vil du være om ti år? Vil du fortsatt jobbe som kokk? Det høres kanskje dumt ut, men jeg har ingen anelse om hva jeg vil. Jeg vil leve livet i noen år til, bli ferdig med fagbrevet, også vil jeg studere noe annet, kanskje musikk. Om jeg vil bli i Norge vet jeg heller ikke, og når det gjelder kjæreste og barn, må jeg vel finne en mann først!

Hvor høy er du, og er du fornøyd med høyden din? Jeg er rundt 1.80 cm. Det spørs, egentlig. Alle synes det er så fint, men det er dager hvor jeg hater å være høy.

Hva ville du forandret på med utseendet ditt om du kunne? Vanskelig spørsmål…..jeg aner faktisk ikke! Penere hender? Haha

Hva synes du om plastisk kirurgi? Det er vel helt greit om det er nødvendig! Alle er forskjellige, og om man får bedre selvtillit eller helse av å operere, så skjønner jeg ikke hva som er galt med det. Så lenge man er forsiktig, tenker nøye gjennom og gjør det i riktig alder.

Hvor mye kostet det med spraytan, og hvor lenge varer brunheten? Det kostet rundt 400 kroner, men det er ikke noe jeg vil anbefale. Jeg ble helt svart-grønn med en gang, og dagen etter, da jeg dusjet, gikk nesten alt av. Det er jo finest å være gylden brun, men det er ikke verdt pengene synes jeg. Det kan jo hende jeg gjør det flere ganger, men ikke gjør det om du blir brun av solarium! Tenk hvor mange minutter du får for 400 kroner, og hvor jevnt det blir.
Hva er ditt beste sminke tips? Bruk farger som passer til hår-og hudfargen din. Ikke overdriv, og prøv ut til du finner din helt egen stil. Ikke sammenlign deg med meg eller andre! Og…..bruk alltid en god fuktighetskrem på huden før du påfører foundation.

På bloggen din er alle bildene så duse, og litt “ensomme”. Er det nødvendigvis bare fordi bloggen skal ha en fin helhet, eller symboliserer det hvordan du har det? Hvert eneste bilde jeg har her på bloggen viser hvordan jeg har det, eller hva jeg vil formidle. Alle bildene har en mening, og er absolutt personlige.

Hvor får du pengene dine fra? Jeg jobber hver eneste dag, og får støtte av familie.

Hva gjør en jente pen? Selvtillit og godt kroppsspråk. En jente som alltid smiler og som ser lykkelig ut, er som oftest veldig pen. Men alle er pene på forskjellige måter.

Er du fortsatt forelsket/bettatt? Det er fortsatt vanskelig, men jeg er sikker på at jeg ikke er forelsket lenger. Den gnisten har jeg ikke kjent på lenge.

Har du fått deg en ny gutt? Jeg ser ikke etter en kjæreste nå, men….hvem vet? 🙂

Se du på deg selv som moteblogger? Nei, jeg ser på meg selv som en alt-mulig-blogger, men jeg kunne ønske at jeg hadde hatt tid til litt mer mote og outfits.

Etter alle innleggene dine over de siste årene virker det som du har gått gjennom ganske mye følelsesmessig, har du noen råd for hvordan å bli bedre fra kjærlighetssorg? Våg å komme i kontakt med andre mennesker, selvom det er vanskelig. Bli med ut sammen med de beste vennene dine, gråt når du trenger det, og bruk den tiden du trenger. Man må aldri tenke at man aldri finner en ny og bedre person å dele kjærlighet med, for vi alle vet at det bare er tull. Prøv heller å ha et vennskap, om dere klarer det. Da får du ikke følelsen av at du har mistet en stor del i livet ditt.

Hva er du redd for? Havet, insekter og krypdyr, spesielt maur, falske mennesker man overhode ikke kan stole på, mørket, trapper, fart, ild.

Har du noen gang hatt komplekser for kroppen din, feks føtter, lepper, osv? Ja, jeg har aldri likt kroppen min, og heller ikke hendene mine. Jeg finner alltid noe som er feil, og jeg kunne ønske at det ikke var sånn.

Om du kunne valgt en filmkarakter, hvem ville du vært?

Hvem har du best forhold til av foreldrene dine? Begge to, egentlig. Mamma bor jo i nærheten så hun har jeg helt klart mest kontakt med, men det hender jo at pappa sender en melding eller to på facebook, haha. Pappa og jeg har et veldig sterkt bånd selvom vi sjelden ser hverandre, og det gjelder mamma også. Begge er herlige, og jeg føler meg så heldig!

Kan du poste et bilde av deg selv fra 10 klasse? Kunne ønske jeg kunne si nei, men, ja….greit!

Tiende klasse var den tiden hvor jeg hadde fjortissperioden min. Jeg gikk med stor boblejakke og joggebukse, og sprayet meg brun hver eneste dag etter skolen. Jeg har dessverre ikke de verste bildene på denne dataen og jeg får ikke overført, men kan se om jeg kan vise dere noe senere. Dette er absolutt ikke de bildene som beskriver meg i tiende klasse best! Noen av dem kan også være fra 1. klasse på vidregående, men jeg tok ihvertfall de jeg tror er eldst! Men herregud, for en tid…..det eneste jeg savner, er det lange håret mitt!

Hvordan ville du reagert om en god guttevenn av deg hadde fortalt at han var homofil? Så lenge vi ikke hadde vært kjærester, så hadde det vært helt greit, og jeg hadde støttet han fullt. Kjenner veldig, veldig mange homofile og jeg har aldri hatt noe problem med det. Det verste jeg vet er folk som er imot homofile.

Hvem ser du opp til? Jeg ser vel ikke akkurat opp til noen som helst, tror jeg… Har alltid stort sett klart meg selv og funnet ut av ting på egen hånd, men jeg kan vel si at jeg beundrer storesøsteren min veldig mye.

Hvordan fikk du håret ditt tilbake til din naturlige blonde farge igjen? Jeg dro til den samme frisøren som farget det brunt, og bleket det til det ble nesten like blondt som mitt naturlige. Også lot jeg det bare vokse ut igjen.

Hva er din største drøm? Å ha et fint liv, klare å stå på egne ben og bli noe stort.

Er du modell, har du lyst til å bli det? Har du noen gang vært det? Jeg har aldri vært modell, nei. Og jeg kan vel ikke si at jeg ikke vil bli det, men jeg skulle nok ha startet litt tidligere, og anstrengt meg litt mer.

5 ting du vil oppleve før du dør? Ekte kjærlighet, min egen familie, reise jorden rundt, bade med delfiner og dra på safari.

Det vakreste du vet om? Kjærlighet.

Hvordan er livet ditt? Akkurat nå? Veldig bra!

Kan du vise oss alt du har fra Acne? Med glede!


32 kommentarer
  1. Godt svart, Nora 🙂
   Har jo lest bloggen din ganske lenge, og husker jeg hadde så utrolig lyst på det lange, lyset håret ditt. (Til tross for at det ikke hadde kledd meg for fem øre)

  2. Kan du skrive litt mer om hvordan det er å være så høy?
   Og er du 100% komfertabel med å gå i høye hæler?

  3. Dette var veldig intressant å lese! Jeg får en følelse av at vi er ganske like.. Kan jeg legge til et spørsmål i siste liten? 🙂
   Når har du bursdag og hvilket stjernetegn er du? 🙂

  4. Wow, for en acne-samling!!! Du har en utrolig fin og inspirerende blogg 🙂
   Hvor mye koster de t-skjortene med ACNE-trykk på?
   Stå på! 🙂

  5. Da du hadde så langt og blondt hår, ble det ikke veldig slitt av all blekingen? På bildene ser det jo ikke så slitt ut, men å ha så lyst hår kan jo umulig være godt. Selv ønsker jeg meg langt lyst hår, men er redd for all slitasjen 😛

  6. åååh guuud, den beige kjolen på det øverste bilde er heelt nydelig. så en nesten lik en på mark+brandy på sandvika og hadde så syyykt lyst på den men, er den fin på?

  7. Jeg visste ikke at du var 1.80, trodde du var mye lavere. Jeg er 1.75 selv, og kjenner meg godt igjen når du sier at det er dager hvor du hater å være høy. Jeg skjønner ikke hvordan du klarer å gå med høye hæler; selv føler jeg meg som en kjempe med en gang jeg blir noen cm høyere. Samtidig elsker jeg høye sko og har tre par Jimmy Choo, men disse har jeg bare hjemme… noen gode tips til bedre “høyde-selvtillit”? 🙂

  8. Ang det lange håret ditt så forstår jeg godt at du savner det, men jeg må bare si at du passer det “korte” også veldig bra! Det er jo typisk at man vil ha det man ikke har, sånn er det alltid! 🙂

  9. Måtte le litt da jeg så bildene av deg fra tiendeklasse! Du har forandret deg mye. Jeg går selv i tiende, og det er morsomt å se hvordan du så ut da du var like gammel som meg!
   Leser ikke bloggen din så mye. Men leste den mye i før. Kanskje jeg skal forsette å lese den? 🙂

  10. Elsker bloggen din, Nora! Du er så herlig 🙂
   Men husker at du farget håret mørkt for en stund tilbake, har gjort det samme selv, men vil nå ha det lyst igjen.. Lurte på hvordan du fikk ditt lyst, hvor lang tid det nok, og hvor mye du måtte betale frisøren tilsammen? 🙂

  11. ntå! du er så fantastisk søt du, Nora! 🙂
   jeg kom litt sent til spørsmålsrunden for jeg har ikke lest bloggen din på en stund 🙁
   men jeg lurte på om du kunne legge ut/ skrive noen kostholdstips?
   Hva du kanskje gjør når du selv føler du trenger å slanke deg/spise mindre eller unngå søtsug?
   Hadde vært utrolig snilt av deg.. er i en dårlig fase og har selvtillit på bånn ..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg