28.nov.2010

Hei mine kjære! Jeg har ikke skrevet til dere på kjempelenge, og det har virkelig ikke vært meningen. Jeg har så utrolig mye å fortelle dere, så mange konkurranser som skal startes, og så mange bilder og tekster som jeg må få ut. Men først av alt, hvordan har dere det? Jeg har slitt mye med internettet i helgen, så det har egentlig vært ganske umulig for meg å blogge, men jeg håper at det ordner seg i løpet av de neste dagene.

Ellers har jeg det fint, jeg har hatt en flott frihelg hvor jeg kun har slappet av hjemme i sofaen med venner. bortsett fra i går, da jeg var på hockeykamp med Silje. Snøen ligger fortsatt her i Sandvika og det er så kaldt at jeg nesten har bestemt jeg for å gå i dvale, men DET går jo IKKE an når jeg skal på jobb om noen få timer. Huttemegtu.

I forrige uke fikk jeg en stor pakke fra Brun og Blid, full av solkort, som blandt annet skal gå til dere. Jeg skal tenke ut en konkurranse i løpet av uken, og da er selvfølgelig premien gratis sol hos brun og blid. Når det gjelder meg så har ihvertfall jeg kost meg hos dem, jeg har til og med blitt solbrent på rumpa! Haha.

Og, herregud, jeg glemte nesten…….tusen takk for så utrolig mange fine kommentarer på “sangen”, haha. Kjempekleint å legge den ut, men dere maser jo hele tiden om at jeg må synge for dere, og da jeg så at den sangen kom på tv, fant jeg ut at jeg ville tralle en liten trall for dere. Og til dere som sier at det ikke er meg, og at jeg gjør til stemmen………..slutt å vær så slemme mot meg, jeg blir faktisk veldig såret. Tenk om det hadde vært dere!

Nå skal jeg på CAFÈ OG DRIKKE CHAI LATTE, også skal jeg på jobb! Love you.

38 kommentarer
  1. Jaaa! Solkort..herregud er så bleik nå at jeg går i ett med snøen….. chai latte <3 er så sykt avhengighetsskapende, drikker det HVER gang jeg er på jobb 🙂 Kos dere videre i det kalde været! 😀

  2. Her er alt bra nora 🙂 godt å høre at du har det fint også! men den konkurransen om solkort, har utroolig lyst til å vinne. men problemet er som oftest at jeg ikke blogger, kan denne konkurransen være for alle og ikke bare for de med blogg? sånn type “skriv på bloggen din hva som ville fått deg blabla, og send linket til innlegget blabla” blir fort vanskelig for oss uten blogg. men jeg har så utrolig lyst til å delta, så håper konkurransen blir for alle! for gar jo alltids mail og facebook. hehe

  3. Selvom det er vanskelig, må du ikke bry deg om de negatvie kommentarene om sangstemmen din. Du er kjempe flink Nora! de er bare misunnelige. åå du er så sykt pen 🙂

  4. Hva er det med utseende ditt egentlig? Du er jo helt.. nydelig. Jeg blir målløs bare av å se på deg. Du har noe å være stolt av, helt klart. Du blogger forresten utrolig bra, og jeg elsker alt som har med bloggen din og gjøre. Designet ditt er utrolig kult, bildene dine er ubeskrivelige, og headeren din.. jeg har nesten ikke ord. Jeg prøvde godt å klare å kopiere den, men det var rett og slett heelt umulig. Du er noe for deg selv, men på en utrolig positiv måte. Dessuten synger du f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. Mye bedre enn noen annen artist jeg har hørt om.. da spessielt de kvinnelige-artistene. KJEMPE bra.

  5. Jeg vet ikke jeg, men jeg synes du skriver så utrolig bra og personlig, selv på de innleggene der du ikke går så dypt inni deg selv. Det er så annerledes når man leser din blogg. Den “du er en teit bloggloker” følelsen man ofte får når en leser blogger, forsvinner når jeg leser din. Du legger ut så fine bilder, og du skriver som sagt veldig fint. Jeg elsker bloggen din, Nora!

  6. bloggen din er så søt! føler meg ganske kul som kjenner en som kjenner deg 🙂 haha neida. men jeg må bare si at du er en veldig bra blogger nora, stå på!

  7. Ble veldig imponert over stemmen din 🙂 du er kjempeflink! Det var ikke mange negative kommentarer, bare et par misunnelige lesere 😉 Så ikke tenk så alt for mye på det. Stå på! Du er nydelig Nora!

  8. Jeg vil bare si at jeg liker bloggen din kjempe godt og har lagt merke til at det er mange som har vært slemme mot deg. Min mening er at de er sjalu på deg. Du er kjempe pen og utrolig flink til å synge. Jeg vet hvordan det er når folk ikke er så snille og det er kjempe vondt og hardt. Jeg vet det ikke er lett, men bare prøv å drit i de negative personene og tenk hvor mye positivt du får istedet. Jeg er sikker på at det er mange som er misunnelige på deg og kunne ønske de så ut som deg 🙂 Jeg måtte bare skrive dette fordi jeg blir så sur for at folk skal være så ufølsomme og frekke.

  9. Hei, har du noen tips om kjærlighetssorg osv?
   Jeg….. blir gæren.
   + Viste du at det er bilder av deg på weheartit ?

  10. snakker vi Chai Latte på Fellini? drikker den i såfall selv, og elsker den. En skikkelig god julesmak på den, minne rom pepperkaker <3 deilig nå som det er så kaldt her i bærum. Mye snø og is. 🙁

  11. kjempe bra blogg! jeg lurte på om du kunne fortelle litt mer om hvordan du kom over kjærelighetssorgen, og om hvordan du har det nå.. ? 🙂
   elsker de dype innleggene du skriver!

  12. Nora, jeg beundrer ditt ansikt, din stil, din kropp. Jeg beundrer de vakre øynene dine! Jeg elsker måten du skriver på, du er så utrolig nydelig. Hele deg liksom. Det er ingenting feil med utseendet ditt, du er helt perfekt! du har drømme kroppen, og drømme utseende! Jeg skjønner ikke at det er mulig å være så nydelig som deg. Ikke bare er du nydelig, du skriver helt fantastisk bra også! Kunne bare ønske du hadde gjort det litt mer, for jeg føler meg i en helt annen verden når jeg leser tekstene dine, og det gjør meg helt glad. Du har også en helt ubeskrivelig fin sangstemme. Du skulle bare visst, hvor fantastisk pen du er! Jeg beundrer hele deg, og ditt. Du er et forbilde!

  13. Hei Nora:)
   Skal til London i morgen for noen intense shoppingdager og lurer på hvilke butikker du har å anbefale?

  14. du har en nydelig stemme, så ikke bry deg om dritt kommentarer. de er bare misunnelige 😉 gleder meg til konkurransene :-)) du er god.

  15. Bloggen din er så fantastisk. Du gir så mye av deg selv, og det føles mer som om jeg leser bloggen til en god venninne enn bloggen til en totalt fremmed person. Og du får et stort pluss for at du skriver så variert, alt fra innlegg om kosthold og trening til private tekster. Også er du jo så utrolig vakker og fin. Her får man alt på et sted, hihi. Keep up the good work! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg